- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gedeon31 #55265 üzenetére
Aktív az,nem kell vele semmit se csinálni,4. vagy 5. alkalommal piszkálják már a felületet hogy egységes legyen a kezdő oldallal reszponziv vagy minek nevezik,de megint nem jött össze, Move XS csomag hiányzik, a többi tarifa csomag duplán szerepel,ha beteszel a kosárba valamit nettó árat mutatja alapértelmezettnek,e-pack látszatra ki van kapcsolva de valójában meg be van és elég gáz,hogy így ott hagyják...
-
válasz
Gedeon31 #54994 üzenetére
törthavi számlázásúak, így a hónap első napjától - vagy ha később lett aktiválva, akkor az aktiválás napjától - a lemondásig az egyiket - az addig aktívat - fizeted, az aktiválástól a hónap utolsó napjáig - vagy ha korábban lemondod, akkor a lemondás napjáig - pedig az újonnan aktiváltat, mivel egyszerre csak egy lehet aktív.
-
glaci
őstag
válasz
Gedeon31 #54103 üzenetére
Nálam is jó a Telekom app.
Az LTE bekapcsolás felénk is érezhető.
Eddig csak a városban (Nagykanizsa) volt LTE, ha elmentem jó esetben volt valami egyéb, de javarészt inkább semmi.
Most bármerre indulok, van LTE. Délnek Murakeresztúrig végig. Északnak Szombathelyig az út jelentős részén. Kelet - északkelet felé Budapest irányába is majdnem mindenhol Siófokig. -
footwear
csendes tag
válasz
Gedeon31 #53962 üzenetére
Még jó, hogy vagy 70 fajta telefont árulnak, de azért még ennek ellenére is maradt energiájuk gondolni azokra, akik lemaradtak volna a december 2-3-as kalendáriumi ajánlatról...
Azért arra úgy látom kínosan ügyeltek, hogy domino csomagban még a középkategória se nagyon képviseltesse magát. Na mindegy, nagyon úgy tűnik, hogy ~10 év után nem Telekom függő készüléket fogok használni következő telefonomként. -
varsam
őstag
válasz
Gedeon31 #53884 üzenetére
Nem tudok róla, hogy bármi különbség lenne, biztos lehet.
(#53883) kali
Igen benne van. Persze jobban szereti azt csinálni amiért több pénzt kap, mint mindenki, de igazad van, attól még az ügyfél az ügyfél, nem kellene különbséget tenni.
Amúgy mi a jó abban, hogy üzletben veszed át a cuccot, házhoz szállítás helyett? Tényleg érdekel, nem kötözködni akarok -
varsam
őstag
válasz
Gedeon31 #53808 üzenetére
Nyilván nem
Megint más dolog elb@szni valamit (ezt ki lehet használni), mint konkrét döntést hozni egy adott ajánlatról.(#53809) Famalac
Persze én is szeretnék sok olcsó telefont, 50+% kedvezményekkel, de sajnos nincs kolbászból a kerítés.. Viszont ha választanom kéne, inkább nagyobb fizut szeretnék és akkor nem érdekelne, hogy 200eFt egy telefon, de ez már off -
varsam
őstag
válasz
Gedeon31 #53806 üzenetére
Oké, hogy karácsony, meg szeretet ünnepe, de azt is be kell látnod, hogy a szolgáltatónak nem éri meg egyszerűen domino csomagban 20-30-40e Ft kedvezményeket adni, hogy aztán majd a user szépen feltegye 2 nap múlva az apróhirdetések közé a telefont. Ezért adják inkább előfizetés mellé, és azt ne mond, hogy pl egy Z1 Compact 33eFt, vagy az Alpha 30eFt kedvezménnyel rossz ajánlat a legkisebb díjcsomagban
Amúgy visszakerült az Alpha, nekem már hozza a kedvezményt meglévő díjcsomag hosszabbítással is.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Gedeon31 #52936 üzenetére
Az aktiválási díj az adott csomag havidíjával egyenlő.
Minden hónapban az első megrendelés aktiválási díját jóváírják.
Ha multhónapban aktív maradt az M és most Lre váltasz akkor jóváírják az aktiválási díjat, mivel ebben a hóban ez az első aktiválás lesz. Régebben így írtál le itt a fórumon. -
Blackmirror
őstag
válasz
Gedeon31 #52861 üzenetére
Örülök, hogy írod ezt el is felejtettem, mert a töltőről végképp lemondtam, inkább a telefonnal foglalkoztam.
Nekem azt mondták - a kb 5-dik ügyintéző akivel szerdán tudtam beszélni és lefixálni az új szállítási címet - hogy ha nem lesz a csomagban az ajándék töltő akkor azt utólag kiküldik. (PickPackra rendeltem a telefont)
-
válasz
Gedeon31 #52551 üzenetére
nem, a telefont webshop útján rendeltem, de üzletben vettem át, ahhoz kapcsolódón bekérték kősébb e-mail útján az adatokat, hogy kinek és hová történjen a szállítás, arra a levélre válaszul megküldtem a szükséges adatokat, más infót nem kaptam.
a rendelt és átvett telefonhoz kapcsolódó rendelési számot meg hiába írom a gls követőjébe, azzal nem sokra megyek. -
Onderon
senior tag
-
válasz
Gedeon31 #51480 üzenetére
sikerült attól megszabadulni, mióta nem veszem igénybe a telekom vezetékes szolgáltatásait, eztán nem/sem kívánom használni - bár addig sem ott fizettem, csak oda érkeztek a számlák.
nem létszükséglet a my t-mobile befizetés sem, simán átutalom e-bank útján is, ha a telekom online felület nem működik, szóval van más megoldás is, de a my t-mobile gyorsabb és kényelmesebb, amikor épp működik. -
válasz
Gedeon31 #41579 üzenetére
nem, inkább nem írom le, a lényeg, hogy rendeltetésszerű használatnak számít a kitörés is, az egy másik dolog, hogy a szolgáltatónak nem igazán jó úgy, bár az ő oldaláról is van/lenne kiskapu, elég csak megnézni a vonatkozó jogszabályt, hogy eltérhet el a vevő számára kedvező irányba attól, de valamikor konkrétan nem köteles.
-
válasz
Gedeon31 #41575 üzenetére
felbontást írt, és én is arra reagáltam, kitörésről nem volt szó - bár utóbbi is megérne egy misét, mert a használat úgy (is) rendeltetésszerű, és az eladó a vonatkozó jogszabály alapján csak a nem rendeltetésszerű használatból eredő értékcsökkenés, meghibásodás, vagy károsodás miatt kérhet kártérítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged