- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
A díjszabás akkor magas ha csak egy szolgáltatásod van, és nem vagy a különböző csomagok kombinációiban jártas.
Utóbbi kitételt a mobil percdíjakra értem. Nekem 2580 Ft a Net & Roll S 8 GB-os csomag havidíja mert platina szintű ügyfelek vagyunk (TV, Internet, Telefon, és még az áram is T-s), ebben a csomagban mivel csak adatforgalomra használható, engedélyezett a VOIP. Skype-ról Skype-ra, Skype-ról vezetékesre használom, de használhatnám Skype-ról mobilra is. Youtube-on nézek trailereket, stb és a Skype-ra is bőségesen elég, de még egy ezressel többért már Platinásoknak Net & Roll M van 20 GB adatforgalommal. Eddig még nem kellett váltanom. Ha csak hang alapú VOIP-ot használnék éjjel-nappal beszélhetnék, akkor sem igen fogyna el a 8 GB... A Skype havonta 1,25$-t von le, ezért a pénzért 1 hónapban 60 perc mehet vezetékes irányba. Ez megint bőven elegendő számomra, a többit úgyis Skype-Skype között bonyolítom le, hol írásban hol szóban.
Persze lehet erre azt mondani, hogy nem mindenki halmozhatja így a szolgáltatásokat, és az is lehet, hogy odaát még olcsóbb, de ez ellen tenni csak úgy tudsz ha kiköltözöl. Ausztriában, Németországban és Angliában is élnek rokonaim. Jobb az életszínvonal mint Magyarországon, ezt senki sem vitatja, de ott sem fenékig tejfel az élet: Rekordmagas az áram ára Németországban
Akkor a németek és a dánok most sírhatnak, hogy a kontinensen belül mindenhol olcsóbb az áram díjszabása mint náluk?
Pont a hétvégén beszéltem keresztanyámmal aki Angliában lakik. Azt mondta, hogy odakint 60 £/ hét a szociális segély (igaz, hogy ott az állam fizeti az albérletet ésszerű kereteken belül azt mondta), ami ugyan négyszerese az idehazainak, de azért havi 80 k-ból jöjjön ki az ember Nagy-Britanniában...
Nem kellene mindig sírni emiatt, meg más országokba vágyni... illetve ha annyira vágyik valaki, akkor uccu neki, unión belül lehet szabadon útlevél nélkül vándorolgatni, meg munkát vállalni, és a kánaánt meglátogatni, letelepedni stb.
De láttam én már 4 év után angliában dolgozó pizzafutárt hazajönni úgy, hogy FB-on kiírta, hogy sohatöbbé nem megy oda vissza. Azt sem mondanám, hogy megtollasodva jött haza...
Persze van más jellegű példa is, muterom unokatestvére 88'-ban kiköltözött Bécsbe Pécsről, azóta is ott él bírónőként. Olyan jól megy neki, hogy ejtőernyőzget közel az 50-hez a sógórnőjével, meg amikor nem dolgozik, világot jár, például lemegy a reklámügynökségét a karib szigetekről menedzselgető másik unokatestvéréhez. Nyilván neki bejött az ausztriai élet...
-
tylerddd
veterán
2290 a 3GB nekem a Move XS mellé! A lényeg a kényelem, telefon akkukímélése lenne, h ne kelljen hotspotolni meg esetenként (ha akku ügyileg rosszul áll a telefon) kábellel laptopra kötni. Már kb. 3 hónapja használom ezt a csomagot a telefonon és ahol szükséges a laptopra kötve, de nem sikerült még túllépnem a 3GB-ot. Szóval részemről nagyon rendben van a dolog.
A kérdés arra irányult, h ez valóban így működik-e, ahogy leírtam az előző hsz.-ban?! Remélem azért hűséget nem kell aláírnom a 2. kártyához?!
-
Mint mondtam, majd ha több időt eltöltesz itt rájössz, ha segítesz, később neked is fognak. De ha úgy indítod a "munkáságodat", hogy több ponton folyamatosan a fórum alapelveit megsérted (szakmaiban hirdetsz, politizálsz, személyeskedsz) akkor nem feltétlenül fogsz te is részesülni a segítségben...
És itt le is zárhatjuk.
-
lord.lakli
őstag
Azt sem értem meg, de elfogadom, ha valaki vesz pl. a kuponvilágon egy kupont és azt kis haszonnal eladja, de egy ingyenes kuponért pénzt kérni szép dolog. Szerintem Thürmernek ehhez nincs semmi köze. Ha már ennyire eladni akartok ne a t-s topikban tegyétek, hanem menjetek vatera, olx, stb-re és ott hirdessétek.
-
a hűséges előfizetés a lényeg, az elveszített/eltulajdonított sim kártya pótlására 14 nap áll rendelkezésre az előfizető számára, azon belül kell intézni, és a hűség ketyeg tovább.
forrás; link (14.3.1.7)
a készülék letiltásához rendőrségi feljelentési jegyzőkönyv kell, ha például eltulajdonították, de adott esetben nem erről van szó, így más menete lenne a dolognak...Mr.Csizmás; több tényező függvénye a kötbér összege, de rajta van az előfizető szerződésen.
-
tomy86
addikt
A lényege az amit pepe091 is írt. Ezen az oldalon megtalálod mindkettőt. Alapból azt az oszlopot mutatja, ami akkor érvényes, ha a meglevő mobilnetcsomagodat akarod bővíteni. De ha a "Nincs még net a díjcsomagodban?" oszlopra kattintasz, akkor megnézheted a magasabb árú, - mobilnetet nem tartalmazó díjcsomagokhoz rendelhető - mobilnetcsomag díját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Yettel topik
- Élő zene
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest