- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Curtain
senior tag
válasz
szabonagyur #137958 üzenetére
Semmit sem csináltam vele. Nem feszegettem vagy ilyenek. Egyik pillanatról a másikra megszűnt létezni a gyorstöltés, a pc-vel való kapcsolat, és a gyári type c-jack átalakító sem működik. Tölteni tölt, de csiga lassan. A port olyan tiszta mint új korábban, víz alatt sohasem volt a telefon.
-
domper2015
senior tag
válasz
szabonagyur #136795 üzenetére
Jelenleg nincs VoLTE roaming Dominó csomaggal.
-
Landsmann
addikt
válasz
szabonagyur #136789 üzenetére
Én sem tudtam. De mennyi időre adják ezt a keretet?
-
domper2015
senior tag
válasz
szabonagyur #136754 üzenetére
Az osztrák és lengyel kártyás árak se ebben ligában játszanak.
Orange Polska: új kártyás csomag 15 PLN az első hónapban, azután 35 PLN [ 3010 Ft ,kösz erős Ft] . Korlátlan beszéd és sms és egy év alatt 5000 GB bónusz net. Mellékesen minden feltöltés ajándék net. 5 PLN feltöltés esetén 2,5 GB + 10 GB online bónusz 2 napra.
Ezeket a 4IG-nél lehetne alkalmazni, ha annyira népi szolgáltató akár lenni -
zelikocc
senior tag
válasz
szabonagyur #136757 üzenetére
Én csak ezt ismerem (nekem van), azért hoztam fel ennek az árát példaként (vidéki csomag):
[link] DIGI MOBIL OPTIM NELIMITAT RURAL - 15 LEI
Több mobil miatt nekünk kedvezményesebb 11 lej ~850 Ft szóval még többet is írtam.
A nem vidéki csomag is maximum 5 euró ~1900 Ft, de ez is lehet kevesebb ha több mobil van.@gabor9991: Bocsi, akkor félreértettem, de a lényeg átment annak akinek kellett szerintem.
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur #136754 üzenetére
Szomszédunkban van Románia is...
-
Winne
nagyúr
válasz
szabonagyur #136496 üzenetére
Valaki lefejlesztené nekik 2 milliárdért biztos.
-
válasz
szabonagyur #136486 üzenetére
Igen, egy hete még Nekem is sikerült fiókból bekapcsolni (mert ott pár perc alatt megjelenik a bónusz-választó opció, app-ban ugye nem), de azóta a fejlesztők elgondolkodtak, aztán arra jutottak, ha már az app-ban nem műxik a dolog (vagyis igen csak órák kérdése), akkor legyünk konzekvensek és a fiókból se működjön, nehogy a dominós büdös paraszt be tudja kapcsolni...
(a korábbi 2ó 39p nem az app-ra értendő, mert ott még nyoma sem volt az opciónak, ez a fiókban jelent meg ennyi idő elteltével)
Boond
Igen, szvsz ezt a "funkciót" is egyfolytában cseszegetik, Én még utoljára valamikor nyáron adategyeztettem, és valóban a végén csak annyit írt ki, hogy a sikeres adategyeztetésről email-ben vagy sms-ben tájékoztatjuk(mondjuk az sms pár percen belül meg is jött anno), de tényleg nem azt írta ki a művelet végén, hogy sikeres/sikertelen adategyeztetés. (ami azért röhej, mert a személyes adataidat egy központi ("kormányzati") nyilvántartó-rendszerből veszik ki...)Ha már adategyeztetés: Nem tudom, most mi a szitu, de valamikor ebben az évben nem tudtam adatot egyeztetni olyan néninek, akinek még a régi típusú SZIG-je van(keménykötésű, ami egyben "lakcím-kártya" is), ugyanis az agyoniskolázott fejlesztők kiszedték ezt az opciót az űrlapról. Ha megadod a SZIG számot, akkor is kéri a lakcímkártya számát (ami ez esetben nincs)... 80+-os mamikát be kellett vinni a búva-baszott üzletükbe... Gratula... Ötös...
-
dzf007
senior tag
válasz
szabonagyur #136391 üzenetére
Kicsit várni kell, később jelenik meg! [kép] Ott lesz az!
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur #136287 üzenetére
A számhordozás során az új szolgáltató helyetted felmondja a régi helyen az előfizetésed.
A visszaigénylést viszont neked kell a sikeres számhordozást követő 30 napon belül valamelyik Telekom üzletben kezdeményezni (Telekom Partner üzletekben nem). -
törölt tag
válasz
szabonagyur #136271 üzenetére
Szolsz az ugyintezonek a boltban. Nekem legalabbis ilyen ecceruen ment, Duna Plaza.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
szabonagyur #136271 üzenetére
Itt az infó
[link] -
törölt tag
válasz
szabonagyur #136255 üzenetére
Arra hovatkoztak, h ha korlatlan csomagot ker, akkor csak annak a havidija lesz a fizetendo...
Ja, meg az emeltdijas, meg a kulfoldi...
Szoval smi segitokeszseg, csak kihasznalas, h nagyobb csomagot adott el...De pl mik a feltetelei a szuneteltetesnek?
-
AnonymusX
őstag
válasz
szabonagyur #136255 üzenetére
Egy példa volt. Egyébként baromira nem számít, hogy az előfizető miért kéri a SIM kártya letiltását a hálózatról, meg kell tennie a szolgáltatónak, amennyiben azt valóban az előfizető kéri.
Itt viszont a Telekom részéről felmerül némi gondatlanság, ezért javasoltam a panaszt.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #136249 üzenetére
Kifizetne a tartozast, ezt mar benyalta, csak ne nojon tovabb...
De szolgaltatoi oldalrol sem szunik meg a koveteles, csak mert megszunik az elofizetes. Ha megszunne, vegszamlakat sem kuldenenek...
Viszont koszi az otletet, ez igy pont eleri a celt. -
Avayasoft
aktív tag
válasz
szabonagyur #135931 üzenetére
Újraindítottam, és nekem is van...
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #135929 üzenetére
Megy a cégesen is az 5G tovább, pillanatnyi hülyesége volt
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #135792 üzenetére
Nem erre tippeltem volna...
De itt csak a promóció lezárásáról írnak, a többi meg majd kiderül...
-
victorhun7
tag
válasz
szabonagyur #135790 üzenetére
augusztus 31.
-
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur #135665 üzenetére
Igen azt látom. Attól még nem lesz használható 5G ezekkel a sávszélességekkel.
-
dzf007
senior tag
válasz
szabonagyur #135465 üzenetére
Akkor miért jelzi ki, hogy 5G? [kép]
-
polonic
félisten
válasz
szabonagyur #135109 üzenetére
Van 5G NSA-na hívás, nem kell leváltania 4G-re, az VoLTE hívás marad. A lassú felépülés meg lehet, hogy azért volt, mert a hívott félnek nem VoLTE hívása volt, vagy, bár ennek kis esélye van, éppen közben történt az SRVCC.
-
Mostvid
újonc
válasz
szabonagyur #135061 üzenetére
Ha céges, akkor értem. Fizessék csak.
-
Mostvid
újonc
válasz
szabonagyur #135043 üzenetére
Akkor ha te esetleg magenta1-ben vagy és csak kb 10 percet telefonálsz, a percdíjad korlátlanban 440 Ft-ra jön ki. Nem lenne jobb Domino számodra? (Hacsak nem küldesz egy csomó sms-t).
-
libus
őstag
válasz
szabonagyur #135042 üzenetére
Kb. 1 hete nem megy.
Pedig már újraindítottam a telefont, de semmi. -
akaszajanos
tag
válasz
szabonagyur #134994 üzenetére
Világos, abszolút. Csak a munkámhoz elengedhetetlen, hogy mindig legyen netem. Éppen ezért (is) fizetek havi 15-öt a korlátlan csomagért, mert olykor a DIGI itthoni net is elszállhat egy időre - itt jönne képbe a Telekom 4/5G.
Na mindegy, kipanaszkodtam magam. De azt tartom, hogy ez így nem oké. A wifi hang miatt pedig majd holnap felhívom őket, hátha látnak valamit a rendszerben. -
akaszajanos
tag
válasz
szabonagyur #134989 üzenetére
Nem panel, tégla.
És ha a Yettel meg tudja ugrani (max térerős 4G, olykor 200 megabit környéki letöltési értékkel), akkor szerintem a Telekomnak is menne. Vodát mérni nem tudok, de használható a 4G itt, ha nem lenne wifi épp.
Még szegény DIGI Mobil is teljesen oké volt.
Telekom: nincs hálózat.
Persze, most lehetne azzal jönni, hogy akkor váltsak, de az macera és nem általános az ilyen súlyos gond itt sem.
Egyszerűen ciki. De rémesen. És nem egy tanyán vagyunk a semmi közepén…De köszi, akkor nem országos a gond.
-
domper2015
senior tag
válasz
szabonagyur #134989 üzenetére
Debrecenben is megy
-
Mostvid
újonc
válasz
szabonagyur #134885 üzenetére
Az elv számít, természetesen kifizettem a díjcsomagváltás díját, nem ezzel van a gond.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
szabonagyur #134849 üzenetére
Mobil applikáció is valtozott ahogy nézem
-
p.t.r
aktív tag
válasz
szabonagyur #134849 üzenetére
7:30-kor már általában ott figyel
-
válasz
szabonagyur #134776 üzenetére
Mert nem tudtam internetezni és TV-t nézni, igen valóban elenyésző kb. 0.1 GB adat forgalmat bonyolított le kb. 1 órás TV2 Tények műsort végignéztem a Telekom T Phone Pro mobiltelefonon, kb. 10% akkut fogyasztott!
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #134573 üzenetére
Értelmesen felhasználva elég az sok mindenre... nem filmet kell nézni rajta 8kban
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
szabonagyur #134573 üzenetére
Én 2 gigával szűkösen elvagyok egy hónapban. Szóval nekem egy napra 300 mega is bőven elég.
-
punisher1
aktív tag
válasz
szabonagyur #134528 üzenetére
Értem,köszönöm!Akkor a hellyel van csak a gond...
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur #134528 üzenetére
Persze nagyon nem mindegy, hogy B28-at vagy B20-at fog be a másik kettő mellé. Már ha befogja és nincs túl messze a bázistól, így egyszer csak B28-at, másszor meg csak B20-at használ.
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
szabonagyur #134468 üzenetére
Eddig csütörtökön reggel kb. fél 8-ig tudtam aktiválni még a DominoDay-t, ezért érinthet a péntek éjfél...
-
rushty
őstag
válasz
szabonagyur #134468 üzenetére
A szerda az reggel 7:30 - másnap annyival tovább.
-
Masato
tag
válasz
szabonagyur #134345 üzenetére
Megkerestem a címet, ahol voltam. A Telekom oldala szerint 2G/1G elérhető.
-
Cs1csó
titán
válasz
szabonagyur #134339 üzenetére
Mert a marketing gépezet ezt sejtette. Ez olyan parasztvakítás most mint akinek 4K tévéje van annak 8K tévét ajánlani.
-
polonic
félisten
válasz
szabonagyur #134297 üzenetére
Mivel ez VoLTE hívás, nem oszt nem, szoroz, hogy van-e 5G.
Egyébként ugyanezzel a kóddal. Azt is kiírja a szerviz menü, hogy milyen cellára csatlakozol. Vagy netmonster app. -
válasz
szabonagyur #134293 üzenetére
Nekem meg eltűnik a 4G ikon és helyette a Wifihang ikon jelenik meg. (a wifi ikon mellett)
-
polonic
félisten
válasz
szabonagyur #134294 üzenetére
A B32 nagyon érdekes, mert ráadásul SDL is. Ez nincs használatban itt.
Samsungon tudom a kódot. Ott hívás közben a tárcsázóba írva a csillag#0011# kódot előjön a szervíz menü és ott látszik a codec. -
válasz
szabonagyur #134289 üzenetére
Ezt mondtam neked.
Amíg a mobilhang az elsődleges addig nem lesz wifihang-od még akkor se ha -110 jelszinted és botrányos hangminőséged van.
De mondjuk egy mélygarázsban, pincekocsmában már simán átáll wifire. Ezért kéne váltanod a mobil/wifi prioritást. -
polonic
félisten
válasz
szabonagyur #134285 üzenetére
B32? Hol van az az 1500 mhz?
Saját magadat hívtad fel az utolsó képen? Milyen codec-kel megy a hívás? Azt meg tudod nézni az icsodán?
-
válasz
szabonagyur #134283 üzenetére
Ha hívás közben 4G v 5G jelez a telefonod akkor nem vagy vowifin...
A tárcsázó appban a wifi hangot válaszd elsődlegesnek, akkor fog csak átállni. -
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #134195 üzenetére
Ami érdekes, hogy itthon 5G-n van a telefon, hívást indítok de nem vált le 4G-re, de a hívás minősége értékelhetetlen.
Ami fura, hogy VoWifin keresztül is alig hallanak, eddig ment minden jól.
Szerencse, hogy alig telefonálok pár órát éves szinten, azt is ügyfélszolgálatok miatt
-
-Maci-
addikt
válasz
szabonagyur #134248 üzenetére
Na de ki mondta, hogy ingyen van az adat forgalom?
Szerintem tök egyértelmű, hogy ugyanannyit netezhetsz, csak gyorsabban. Sebességet kínálnak, nem adatot. Ez eléggé egyértelmű. -
victorhun7
tag
válasz
szabonagyur #134248 üzenetére
Ezért kell chatelni a Vandának hogy adjon 3 nap ingyen netet
-
-Maci-
addikt
válasz
szabonagyur #134245 üzenetére
Nem kell rendelni semmit.
Aug 31.-ig bárki ingyen eldöntheti, hogy jobb e ez neki, vagy sem. -
kchris78
veterán
válasz
szabonagyur #134195 üzenetére
ok igaz, a német, my fault
.
-
kchris78
veterán
válasz
szabonagyur #134128 üzenetére
Mióta?
Vasárnapig nekem iPhone 13PM-en nem akarta az biztos. Elég sokat szivtam a G/2G hivasok miatt az előző hónapokban, nem gondoltam volna amikor bejöttek az új codecek az évek során hogy ez ennyire fontos. hát de
. De nézem a jó oldalát, legalább ingyen volt, anno ez elképzelhetetlen lett volna..
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
szabonagyur #134128 üzenetére
5G-n megy a Vo4G? Hogy mi?! Annak meg mi értelme?
-
kchris78
veterán
válasz
szabonagyur #134126 üzenetére
5G az olasz TIM-en is rendben volt.
-
kinder93
aktív tag
válasz
szabonagyur #134092 üzenetére
Nekem sem működött az SFR-en 5G. Sőt, nagyon rossz volt az SFR roaming, még a 4G is. Párizsban. Helyette Digi kártyával roamingoltam Bouygues hálózaton, sokkal stabilabb volt.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
szabonagyur #134088 üzenetére
-
domper2015
senior tag
válasz
szabonagyur #134088 üzenetére
Már van, SFR. A Telekom honlapja szerint.
-
válasz
szabonagyur #133583 üzenetére
Igazat szóltál, most megjelent a kis ikon.
Áldassék az Úr! -
-
Bferibörs
addikt
válasz
szabonagyur #133536 üzenetére
Nyugi sim sincs benne!
-
nandi90
csendes tag
válasz
szabonagyur #133353 üzenetére
Ahol a 3G-s hálózatot lekapcsolták ott nem is fog menni hivás közben az internet. Pl. Hollandiába még nem kapcsolták le és simán átvált a telekom 3g-re beszélgetés közben.
Yettel-ről nemtudok nyillatkozni,mert azt még novemberbe sztornóztam a hálózati problémák végett, egy hulladék lett... Érdekes a telekomnál nincs ilyen problémám. Visszont magyarországon ilyen sebbességet még nem mértem: -
Gubu0101
veterán
válasz
szabonagyur #133355 üzenetére
Akkor apple support fele kellene jelezni.Bar erdekes,hogy kulfoldon meg elmeletileg mukodik.Esetleg meg kell varni,hogy a 16.5 ios hoz e valltozast.
-
Gubu0101
veterán
válasz
szabonagyur #133353 üzenetére
Az elkerulte a figyelmem.Valoszinu otthon van valami.pl Samsung telon nem tudom kiprobalni,hogy ott megfelolen mukodik-e vagy csak az iphone ilyen kivaltsagos
Lehet idekint is disznek kerult vissza a kapcsolo,majd ha telefonalok megnezem mukodik-e.
-
Gubu0101
veterán
válasz
szabonagyur #133351 üzenetére
Akkor azert.Otthon most nem tudom,hogy a halozattal van valami vagy mas ok miatt,de nem mutatja egy ideje a kapcsolot,mas szolgaltatonal se.Atol fuggetlenul meg megy es be van kapcsolva a VoLTE.Tegnap jottem vissza nemetbe es a cseheknel raneztem erre kivancsisagbol erre latom,hogy megjelentek a kapcsolok.Nemeteknel is valtozatlanul megvan (telekom,yettel).
-
Gubu0101
veterán
válasz
szabonagyur #133348 üzenetére
Iphone?
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #133178 üzenetére
Semmi sem tökéletes.... nekem sincs előfizus. meg egyébként aktív net sem. Néha jó dolgok azt ennyi. Szükség esetén (fontosabb dolgokra) meg ott a maraton. De a vodánál legalább több napig, vagy 1 hétig is megmarad az ajándék net...
Bár most látom 1 nap korlátlan net, Telekomnál. Az már valami... már csak alkalom kell rá
-
válasz
szabonagyur #133050 üzenetére
Elhiszem, én meg igen. És bejövő hívásom is rengeteg van.
-
madle
őstag
válasz
szabonagyur #133050 üzenetére
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ha átvitetem a mobil előfizetésem egy flottába, akkor a Magenta csomagban lévő otthoni előfizetéseim mennyivel fognak drágulni?
Jelenleg ezeket fizetem:
- Hoppá Plusz telefon: 3200
- Net 300/20: 3200
- Net 150/5: 2800
- Családi HD: 3000
- Családi HD: 3000600 Ft kedvezmény van még e-Packkal. 14.600 körül van ez a csomag, úgy hogy mellette van a Mobil L csomagom.
Bocs, lehet az otthoni topicba kellett volna írnom, de mostmár itt hagyom. -
válasz
szabonagyur #133034 üzenetére
5 óra? Nálam
másfél-két naptermése.(Na jó, 2-3.)
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #133023 üzenetére
Engem hívhat bárki messengeren, csak ne lepődjön meg, ha nem veszem fel, mert nem is tudok róla
Konkrét eset is volt már. offline állapotban hívhatnak nyugodtan. ha elakarnak érni viszont más opciót kell használni, akkor sem garantált a siker.Fordítva is tapasztaltam már, nem csak én vagyok ezzel így.
-
martonl
senior tag
válasz
Nyilván, mert az ingyen van neki.
-
kchris78
veterán
válasz
azert akarhogy is nezzuk, atalanydijas csomagban amikor epp rohad a 4G "kicsit" stabilabb infrastruktura resz... plusz nem terhel adott esetben az adatforgalmam olyan nemzetkozi vonalat ami amugyis tele van. tudom egy hanghivas nem sok de 100db parhuzamos mar igen. nem akad, nem szakadozik ha esetleg a wifin lenne egy pillanatra interferencia..
-
válasz
De az autószerelőm nem elérhető messengeren.
-
greggae
tag
válasz
szabonagyur #132190 üzenetére
Ilyen a nálunk is jött mostanában, de kb. 4 hónapos SIM-re.
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur #132190 üzenetére
Ezek neked napon belül jöttek?
-
Oliverda
titán
válasz
szabonagyur #132153 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
szabonagyur #132012 üzenetére
50Mbit mindenre is elég, szerintem persze aki 4K-ban akar streamelni akkor passz.
-
Cs1csó
titán
válasz
szabonagyur #132010 üzenetére
Még mindig jobb mint a fizetős keret megy le. Szokott lenni 1GB is a Domino szerda, én egy ilyen alkalommal teszteltem.
-
rushty
őstag
válasz
szabonagyur #131470 üzenetére
Oh.
Mára
Egy olyat odabiggyesztettek, hogy technikai okokból a net fordulopontjat a weben lehet megnézni. Biztos... -
ferikek
aktív tag
válasz
szabonagyur #131424 üzenetére
De! Csak ami nem imessage, az ugy enm jon meg addig, amig nem szinkornizalodik, es ha telo ua halozaton van de pl toltom mashol, akkor a nem iphonos hiasok nem latszanak, csak a telon latom.
vodanak nem igy volt. Misnegy mkst mar jo lesz. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
szabonagyur #131293 üzenetére
Kösz, sose használtam még, de akkor ez így rendben van. Azt hittem nálam van hiba és hiányzik egy vonalkód.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
szabonagyur #131273 üzenetére
az csak az az időpnt ameddig használhatod ha abban a pillanatban aktiválnád. ha pár nappal később pipálod be akkor ahoz mérten 10 napot számol, stb.
bocsi a képernyőképért, nem kellett volna betenni, csak mutatni akartam hogy tényleg attól a naptól él a promo, de más jelentése nincs. -
válasz
-
Kaba
veterán
válasz
A Telekom honlapján is találsz infót. A korlátlan net ajánlat pl. januárig fut, választhatsz egy hónap ingyen HBO Maxot is.
-
válasz
[link] 53. pont
-
Statikus
senior tag
válasz
szabonagyur #130878 üzenetére
4g/LTE modem van és többszáz megabittel is ment bizonyos körülmények között, tehát biztosan nem csak 3G.
-
válasz
szabonagyur #130263 üzenetére
Önállóan kezeli, de a leírás szerint nem fogja össze.
Kérdés akkor persze, hogy mennyit ér a leírás... -
Balcsix
senior tag
válasz
szabonagyur #129865 üzenetére
Egyelőre nincsen hivatalos kommunikáció arról, hogy a T-nél lesz-e lehetőség eSIM-et igényelni prepaid szolg.-hoz.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Nem lehet T-nél.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-
ballazol
senior tag
válasz
szabonagyur #129660 üzenetére
Redmi 11 Note Pro
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
szabonagyur #129618 üzenetére
Az egyik mindig 4G+,s másik mindig 5G,ha olyan területen vagyok, ahol van 5G,pl Jászai Mari tér környéke.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
szabonagyur #129622 üzenetére
Ezt passzolom, hogy amúgy a háttérbe 5G-n lóg-e a kártya…
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
szabonagyur #129333 üzenetére
Nyilván mindig van jobb...
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
szabonagyur #129323 üzenetére
Megy ez gyorsabban is...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #128975 üzenetére
A Domino 4G is csak később lett elérhető.
Az eSIM saját véleményem szerint az eltérő sim kártya és háttér miatt problémásabb.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #128972 üzenetére
Idővel biztosan elérhető lesz (években értem).
1, 3, 30 napos korlátlan net már most is van Domino esetén, de még havidíjas csomagoknál sem alap az 5G elérés és a lefedettség is csak foltokban van még, de ez gondolom hamarosan felgyorsul.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #128972 üzenetére
Majd ha már lesz 6G
-
slice14
veterán
válasz
szabonagyur #128888 üzenetére
-
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur #128888 üzenetére
Nincs. Csak Gigaerős net vagy Gigaerős Net+ kell hozzá. Elég szűk kört engednek.
Yettel mindenkit felenged
Voda alapból csak Red csomagokat, de majdnemhogycsak minden postpaid csomaghoz biztosított az 500Ft/hó díjazásu 5G opció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest