Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
nem működik a 4g hanghívás Yettelnel.. szolgaltatonál minden ok..
holkeresem a hibát? -
leslien
nagyúr
köszi, a válaszokat...
-
n0is3es
aktív tag
-
leslien
nagyúr
most veszek majd egy P6P ami szinte új még... van vmi hibája a telónak manapság amire figyelni kell? pi. rossz térerő, Telekomos kártyával lesz egyelőre használva később Yettel..
bár most P7a van ,de szinte ua a modem benne sztem.. -
aldebaran
addikt
Feltettem a Gcam 9.2.14 v14 -et a telóra már korábban. Próbálgattam a config-okat. Most megnéztem a pixel7pro-hoz készült configot, az AleDrea-t. Hát a szemem majd kugrik. Élethű képek és ráadásul 24,6MP 5712 × 4300 felbontású képet csinál.
Ha van kedvetek nézzetek rá. Nekem bejön.Ti szoktátok használni a Display P3 színtartományt, vagy maradtok az sRGB-nél?
-
n0is3es
aktív tag
Jelentem Android 16 Beta 3.1 használaton kívül melegszik tőle a Pixel 6 Pro
Megy vissza a sima A 15. Nem erőltetem a betat ha nem muszály
-
n0is3es
aktív tag
Srácok valaki Android 16 Beta 3? Ma szereztem egy Pixel 6 Pro-t és már ez fogadott rajta
-
Hawk02
aktív tag
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
Akkor lehetséges, hogy 8 pro lesz a kiszemelt. -
aldebaran
addikt
Én is ezekre használom. Működik minden, az aksi 1 napig bírja, bár korábban sem bírta tovább. Egy digital t-s és egy vodafONE sim kártyával használom. Nekem nincs bajom a térerővel. voLTE van. A fényképezője szerintem jó gcam-el.
Ha cserélném, akkor pixel 8 pro -ra, vagy 9 pro xl-re cserélném. -
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran #7926 üzenetére
Lehet manuálisan is váltani a kamerák között.
-
aldebaran
addikt
Melyik nagyításnál hogy vált kamerát a p6p?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
n0is3es #7923 üzenetére
Ott a cikkben a forrás, ami a hivatalos google oldal
Cool stuff!
-
kllzslt
tag
Jó hír.
-
aldebaran
addikt
Most, hogy vége a software támogatásnak, nem tudom, hogy létezik -e, de érdemes lehet majd custom rom-ot feltenni a telóra, ami esetleg update-elődik? Ha igen, tudtok ajánlani?
-
Uzi74
senior tag
Én is feltettem, semmi különös változást nem vettem észre eddig...
-
csipuka
senior tag
válasz
alexandrosz #7916 üzenetére
Ezen felbuzdulva raprobaltam en is, de nekem meg nem ajanlja fel a frissitest. Akkor kicsit meg varok.
-
alexandrosz
aktív tag
Fenn van nálam is, minden - beleértve a munkahelyi alkalmazásokat is - rendben.
Fluid, nem röcög, működik, ahogy kell. -
csipuka
senior tag
Valaki felrakta mar a 15-ot? Kicsit ovatoskodok most, mert a kovetkezo par napban szukseg lesz a telora, nem kiserletezhetek.
-
rankesz
Topikgazda
-
gvereb1
csendes tag
sziasztok! 6 pro-n gondolkodom. Pár kérdés azonban elbizonytalanít:
1. Melegedés. Android 14-el megoldódott? Van-e még melegedés és milyen helyzetekben.
2. eSim-mel vannak gondok, vagy már simán megy?
2. 5g gond nélkül megy fizikai sim és eSim-mel is?
3. Ujjlenyomat olvasás mennyire döcögős? -
aldebaran
addikt
Az mitől lehet, hogy amikor csatlakoztatom a P6P telót a pc-vel, nem dob fel semmit, hogy fájlátvitel, vagy csak töltés, vagy ilyesmi? Csak elkezdi tölteni és kész.
Régebben ez működött.
Mit tudok beállítani a telón? -
qqzs
őstag
Amiota felraktam pixel 6-ra a root nelkuli vowifit kiralysag volt foleg hogy sokat dolgoztam pinceben. Viszont egy ideje csak smst kapok a bejovo hivasrol es ujrainditas utan tudnak ujra hivni egy darabig. A kimenovel nincs gond. A vowifi aktiv.
A masik bajom meg az hogy megint eltunt az osszes appos es linkes shortcutom. Nova launcher szivat vagy a pixel?
14 normal van rajta -
Blamazs
senior tag
válasz
ABorignial #7902 üzenetére
Most hogy adja a voda az 5G-t továbbra sincs 6a-n . Mit is kellene akkor a szolgáltatónál ellenőriztetni hogy menjen?
-
csipuka
senior tag
válasz
bbendre #7889 üzenetére
Az issue letezett a mostani update elott is.
A google csak annyit mondott, ha sec update-t csinaltal, akkor utan varjal 15 percet a factory reset elott. Gondolom az update meg futtat a hatterben par dolgot, es a FR ezt megakadalyozza. -
bbendre
őstag
válasz
Bednarik #7890 üzenetére
Én sem ajánlom hacsak nem UK-ban vagy és vannak barátaid
https://store.google.com/gb/repair?hl=en-GB
Ide ird be a telefon IMEI számát és sok mindent kiderült a telefonról
BTW én sem venném meg. Mivel már mindenhol lehet venni előfizetés mellé így az IMEI simán tiltó listára kerülhet és akkor van egy drága fényképezőgéped -
bbendre
őstag
Akinek Pixel 6, Pixel 6 Pro vagy 6a -ja van a mostani update után ne nyomjon factory resetet
A Javítás érkezik hamarosan:
https://support.google.com/pixelphone/thread/281577056?hl=en&msgid=282534526 -
bbendre
őstag
válasz
ledgeri #7883 üzenetére
Mert ez a személyes tapasztalatom. Sok Pixelem volt. A Pixel 2 és 3 is nálam volt ameddig le nem járt a sw support. Pl a Pixel 3XL kapott 2 vagy 3 emergency patchet. Nem javítottak hibát csak megoldották a hívás problémát pl mert nem mentek a vészhívások, de a sok UI gondot, meg hibákat a rendszerrel pl Bluetooth kapcsolatok eldobása, recsegő hívásokat nem javították azok csak az OS upgrade-ben voltak benne. Lehet most másként lesz
-
aldebaran
addikt
Szerintetek a pixel 6 pro-ra ki fog jönni a 15 final?
Gondolom, ha már bétázgatnak rá, akkor ki. De utána arra már nem jön majd frissítés? -
alexandrosz
aktív tag
válasz
alexandrosz #7875 üzenetére
hmmm..most megy. Remélem, nem lesz vele gond.
-
alexandrosz
aktív tag
Update óta, beállításokban VoLTE bekapcsolt állapotban, de gyakorlatilag nem működik, híváskor visszaesik edge-re.
Ilyen probléma eddig sosem volt, mióta ez a fícsör elérhető lett. -
n0is3es
aktív tag
Srácok mióta 15 Beta 2 van a telefonon értesítésnél csak rezeg
Ez bug vagy feature?
Lehet jobban járok ha visszalépek 14-re vagy 13-ra bár a régebbi rendszerrel mintha jobb lenne az akku idő
-
FoLey-v
addikt
Itt már Android 15 van
-
gretzky77
veterán
Igen a 4g hívás be van kapcsolva a készüléken, ez maga a Volte, de csak akkor működik ha a Voda is bekapcsolják, mindenképp kérdezhezzetek rá, vowifi ugyanez, mindenképp kell, hogy a szolgáltató engedélyezze. Mondjuk ahogy látom hívás közben marad a 4g, így elvileg aktív.
-
CSorBA
őstag
Köszi a válaszokat. A beállítások és hívás közben így néz ki:
akkor ez alapján lenne VOLTE, vagy ettől függetlenül még engedélyeztetni kell?
A Vowfifit is kérni kell?Köszi!
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Feleségem munkahelyén flottaváltás volt, Telekom -> Vodafone. Azóta vagy nem lehet felhívni és azt mondja, a hívott fél nem kapcsolható, vagy folyamatosan szakadozik a hívás, vagy ő nem hall, vagy őt nem hallani. Borzalmas. (Pixel 6a).
Erre van valami megoldás? Mit kellene beállítani vagy beállíttatni?
Köszi előre is!
-
qqzs
őstag
MUUUKOOODIIIIK!!!!
-
qqzs
őstag
Megvan ,mukodik. Azza megjelent absettingsbe. Majd holnap tesztelem. A play aruhazbol kell letolteni a pixel ims-t nem a githubrol. Es abban mar VoNR is van
-
qqzs
őstag
Megtalaltam a vowifi bekapcsolasi lehetoseget root nelkul. De a pixel imsben nem talalom a vowifi kapcsolot. Vagy mashol kene keresni? A settingsben sem jelent meg
[link] -
qqzs
őstag
Lesz ezen valaha vowifi vodafon simmel?
-
aldebaran
addikt
Én az AnySoftKeyboard-ot használom. Ezzel nincs gond és személyre szabható.
-
qqzs
őstag
válasz
bbendre #7840 üzenetére
Mi az eltűnő ikon probléma? Nekem ket napja eltűnt az osszes chrome weblap shortcutom. Ezeket vissza lehet valahogy hozni?
Es arra van valami megoldas hogy a billentyűzet ne alljon vissza HU-EN rol EN magától, hetente eljátsza, mar nagyon unalmas
A telefon kepet kabellel ki lehet rakni hdmi bemenetre?
-
bbendre
őstag
válasz
ledgeri #7839 üzenetére
Hát pl most jött egy 14 es javítás az eltünő ikonokra meg nem működő Blue Tooth-ra, de a lista hosszú sajnos ...
Március, kb a 6. hónap a megjelenés után
https://support.google.com/pixelphone/thread/262118597 -
n0is3es
aktív tag
Sziasztok
Ha minden igaz még az A15-t megkapjuk, vagy igyak rá hideg vizet? Bár a Beta tesztben benne van a Pixel 6 -
rankesz
Topikgazda
válasz
aldebaran #7833 üzenetére
Innen. szedett verzióban talán igen
Most nincs lehetőségem próbálni -
aldebaran
addikt
a videó és fénykép készítésnél ki lehet valahogy kapcsolni az auto whitebalance-ot a Gcam-ben?
-
bbendre
őstag
válasz
parkasz #7831 üzenetére
A https://flash.android.com/ a legjobb megoldás szerintem ebben az esetben
Minden el fog veszni sajnos amikor visszazárod a bootloader-t de a telefon működni fog -
parkasz
senior tag
Egész pontosan a sim1 van csak random kikapcsol és újraindul a telefon
A sim2 aktív de nem lehet vele telefonálni, ki se csöng -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Pöttyet bajban vagyok.
A pixel 6 pro-m frissült az éjjel, azóta mindkét sim-et eldobja.
hentaiOS van rajta. Nagyon sürgősen meg kellene oldani a dolgot, mert a munkám miatt kell a telefon.
Szerintetek mit csináljak?
Tegyen vissza a gyárit? Ha igen azt pontosan hogy kell?
Előre is köszi! -
Varoz
addikt
válasz
ledgeri #7815 üzenetére
Semmiben. Totál felesleges cserélni. 2 éve megvan és még mindig tökéletes, smooth, akksi is ugyanazt tudja.
Nézegettem a 8-at, mert viszket a tenyerem az újra.
De rájöttem, hogy nettó baromság cserélni. Nincs semmi érv, hogy eldobjam ezt. Azért vettem Pixelt, mert hosszútávon terveztem.
Ha nem akkor vehettem volna Lagszungot is. -
bbendre
őstag
válasz
Speeedfire #7826 üzenetére
Nem lesz tobb OS update oktober utan. Utana is csak 1 ev security update vagy fozott rom
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
6 pro vásárlásán gondolkozok. Milyen negatív, pozitív dolgokat tudnátok mondani róla?
Motorolage edge 40, és xiaomi 13t van még kilátásban. -
scream
veterán
válasz
ledgeri #7820 üzenetére
Én nem beszéltem olyanról, hogy elavult lenne, te hoztad a témát a képbe.
Annyit írtam, hogy lassan csereérett lesz nálunk - és mint kifejtettem elsősorban az akku miatt, mellette meg ha már váltunk akkor amit ennek a kamerarendszeréből hiányolok, azt az újban prioban előrébb veszem.
-
csipuka
senior tag
válasz
Csendeske #7813 üzenetére
Shizuku+pixel ims kombot probaltam en is, de a hivasnal latom, hogy a wifi jel nincs ott, mig a helyi kartyaval megy a vowifi. Kulfoldon vagyok, ezert lenne hasznos.
Probaltam openvpn-el magyar IP-vel, az se mukodott.
Esetleg nezted, hogy kulfoldon roaming-olva megy a vowifi? -
bbendre
őstag
válasz
ledgeri #7815 üzenetére
Pixel 6 & Pixel 6 Pro
Guaranteed Android version updates until at least:
October 2024
Guaranteed security updates until at least:
October 2026
Tehát csak annyi, hogy nem lesz rá semmi update csak security. Aki szeretne tovább is upgradelni, feature drop-okat az októberig cserélni fogja a 6os szériát -
scream
veterán
Azt tudja valaki esetleg, hogy újabb Pixeleken Mao-on megy Yettel-éknél az 5G mókolás nélkül?
Lassan érnek a cserére a P6-ok, bár igazából nem is igazán tudom milyen irányba nézelődjek utód után.
-
csipuka
senior tag
Sikerult mar valakinek vowifi-t beloni magyar sim-en? Elsosorban a voda erdekelne.
-
miszabot
csendes tag
Sziasztok! Ma kaptam egy új rendszerfrissítést a pixel 6a-ra, de továbbra sem megy az 5g. Tud valaki valami új infót, vagy ne is álmodjak róla?
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Pixel 6 pro-m van és wifi beállításokkal valamint olykor hálózat eldobással küzdök újabban.
Jelenleg hentaiOS van rajta.
Szerintetek érdemes a gyári romra visszalépni, vagy újratelepíteni.
Előre is köszi! -
qqzs
őstag
A 13asban levo idojaras panelt valahogy elo lehet szedni 14ben?
-
MC Pite
veterán
Inkább javult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Fűnyíró topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Autószerelők, autószerelés
- Analóg fényképezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest