- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
punisher1
aktív tag
válasz victorhun7 #134549 üzenetére
Köszi,meg is néztem azt írja a közelembe Bands 3,20,28
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
punisher1
aktív tag
válasz szabonagyur #134528 üzenetére
Értem,köszönöm!Akkor a hellyel van csak a gond...
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
punisher1
aktív tag
válasz 4Grider #134518 üzenetére
Szia!
Megnyugattál az otthoni nettel kapcsolatban,remélhetőleg a tv-vel se lesz gond.Amit írsz B7,B3 fogalmam sincs mi az, ennek utánaolvasok iphone 8 plus telefonunk van nem mai darabok 2017-es ha jól emléxem.Ezeket tudja:
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
UMTS 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100 MHz
LTE 700 / 800 / 850 / 900 / 1700 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600 MHz[ Szerkesztve ]
-
punisher1
aktív tag
Sziasztok!
Most váltottam szolgáltatást otthoni voda internet+tv és yettel mobilokról
beléptünk magenta 1-be.Szerdán jönnek az itthoni tv+internetet bekötni remélhetőleg azokkal
nem lesz gond bár ahogy olvasgatom elég vegyesek a tapasztalatok.Remélem rendben fog működni az 1000-es net és a tv is.Soha nem voltunk még telekomosok,itt volt az ideje,hogy kipróbáljuk.
Én azt nem értem,hogy mielött előfizetésesek lettünk volna vettem egy domino sim kártyát,hogy teszteljem a sebességet és a térerőt.
Ami furcsa számomra (gigaerős korlátlan mobilnet-re fizettünk elő),hogy amíg a dominó itthon(4.ker kápmegyer)kb 20Mbit/s addig az előfizetéses gigaerős mobilnet jó ha 10Mbit/s-t eléri.Csak 4G-t használunk régi mobiljaink vannak iphone 8 nem tudják az 5G-t de szerintem a 4G is bőven elég nekünk.
Kint több helyszinen is néztem dunakeszi,zugló stb 1 vagy két alkalommal volt,hogy sikerült 100Mbit/s-t elérnem.Ezek az eredmények köszönő viszonyba sincsenek a hirdetett átlagos 300Mbit/s-el.Amúgy itt kápmegyeren nem valami jó a térerő 1-2 esetleg 3-as a térerő mutatója.
Remélhetőleg nem lőttem nagyon mellé a váltásoknak...[ Szerkesztve ]
-
punisher1
aktív tag
válasz FLD1987 #134409 üzenetére
Szia!
A kollegám mesélte,hogy vmi ismerőse mondta neki csak úgy megy hogy kell valami átjátszó amit az alzáról vett,hogy a telefon internet előfizetését tartalmazó hbo max-ot tv-n is tudja nézni.De szerintem ő arra gondolt,hogy nem okos tv-je van és a telefont a tv-re kötötte kábellel.
-
punisher1
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne ha olyan telefon mobilcsomagot választok,hogy korlátlan net+hbo max akkor tudom az hbo-t nézni a tv-n és a számítógép/tableten is?Okos tv van azon van hbo alkalmazás.Valamint ha számhordozást is szeretnék azt lehet online is intézni?Mert úgy olvastam amiatt be kell menni személyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest