- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
válasz
slice14 #138140 üzenetére
Mindkettő aktiválva volt a kártyán. Ha kikapcsoltam a VoLTE-t, akkor a német kártyán aktiválódott a VoWifi és látszott is az állapotsorban.
A magyar nem tette meg ugyanezt, gondolom azért, mert elég jó egyébként a térerő.
(jelenleg itthon vagyok Magyarországon, gondolom Németországban fordítva lesz) -
-
zelikocc
senior tag
válasz
slice14 #136738 üzenetére
És ha számodra azt jelenti, akkor mindenkinek azt kellene?
Az app is így írja: [kép]
Két féle előfizetés van: prepaid (feltöltőkártyás) és postpaid (havidíjas)rothfb: “Mennyire vicces már, hogy ócska 15 Gb/7 nap-os net miatt megy a harc...”
Pont nem érdekel. Számomra az a vicces, amikor jönnek az emberek károgni másokon. Ez Magyarország, Kelet Európa, fogadd el hogy itt vannak szegény emberek. Tudom hogy erre céloztál ezzel, hogy ez milyen gáz már. És ha szegény valaki, akkor mi van? Ez van. Törődj inkább a saját dolgoddal.Máskülönben meg számomra azért kellett volna, hogy kipróbálhassam élesben egy héten keresztül a Telekom hálózatát, mivel a hamarosan megszűnő Digi Mobilnál vagyok 4 kártyával és lassan elkell döntenem, hogy hova megyünk. Ezért tesztelek.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
slice14 #136335 üzenetére
Azt hittem az csak előfizetéseseknek opció.
Tudja VoWiFi , VoLTE meg minden extrák (S20 Ultra 5G, LG V50 ThinQ 5G meg van még a V30+ DS ThinQ ami régebbi) nem hinném hogy mind3 készülék hibás lenne...Viszont az emlitesre méltó, hogy volt nálam egy törött kijelzős S20 Ultra 5G amibe másik T-s SIM volt (másodlagos számom) és azzal (lehet pont akkor) semmi gond nem volt kihangositas közben (sem)
-
4Grider
félisten
-
válasz
slice14 #133945 üzenetére
Akkor is tele voltak a fórumok az "én maradok 3G-n, minek az" felhasználókkal, a 6G-nél meg tele lesznek "én maradok 5G-n, minek az" felhasználókkal.
Valószínű, amikor eleink megalkották a gőzmozdonyt, sokan voltak, akik maradtak a postakocsinál, mert minek az. Mindig van ilyen. -
törölt tag
válasz
slice14 #133109 üzenetére
Az más dolog, aki korlátlan csomagban van számára nincs változás. Az járt rosszul, aki pár GB adatkeret mellett pluszban a zene streaming és social media nem számított. Most már számít. Ha az EU megjogászkodta, hogy minden bit egyenlő, ezért nem lehet ilyen opciókat kínálni, amiért usernek plusz adatot kell venni akkor ne vesszen el a kifizetett GB egység se. Nem fillérbaszásból írom, mert engem annyira nem érint a változás, a pár kedvenc playlist egyébként is letöltve és havi 3-5 GB mobilnet elég általában néha kiegészítővel. Inkább az elv miatt érdekel a téma, ha egyik irányba beleszólnak, akkor a másik irányba is legyen érvényes. Így is van hasznuk azon, hogy 1 GB extra net kiegészítő 1500 Ft, 2 GB 2000 Ft, tehát a bitek egyenlők, az áruk nem. Bár jobb nem reklamálni, mert nem levinnék az 1 GB bővítő árát, hanem a 2 GB lenne már 3000 Ft.
-
glaci
őstag
válasz
slice14 #131703 üzenetére
Az SMS -ek már régen (3 éve) elmentek. Most már csak "lehülyéz", hogy már aktív. (Vagyis "szolgáltatás már be van kapcsolva", hogy pontosabban idézzek.)
Mivel a Telekomos SIM -nél nem lehet állítani, arról nem tudok nyilatkozni, de a Digisnél minden is állítható.Mindegy én ezt mér elengedtem. Csak írt a kolléga tegnap, hogy nem megy Nála a VoLTE, arra reagáltam Neki, hogy tudja: nincsen egyedül a problémájával ...
Doky586 (#131704):
Hiába. Tudom, hogy kellene mennie, de akkor sem megy, csak a Digivel. (Most éppen nincs benne a Digis kártya, így "megmutatni" nem tudom.)
De a VoLTE nem működése meg a térerő hiány miatti merülés egyébként is jobban zavar. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
slice14 #131261 üzenetére
Igen tudom annyiból jó, csak nekem az 1 hét korlátlan elég lett volna, nem kell több, nem használnám azt már ki. És akkor evvel az erővel mehetett volna ez a 10 napos ingyen. De ez egyéni probléma tudom, csak idegesítő hogy 1 nappal ez van miután megvettem a 6 naposat.
-
-
Startech
csendes tag
válasz
slice14 #129715 üzenetére
Nem ismerek olyan embert aki az erdő közepèn nem hajol le az X ft ert, felszoktam vetni, ismer e szegény családot, sok gyereket nevelőket, vagy óvodát, egyéb intézetet, ahol ha őneki nem is kell, egy tabletet vagy egy ingyen netet(csak mobil mellé, bizonyos esetekben melle rendelt net, alap telefonnal, kevesebbet fizet, s azt a netet bárhova köttetheti) bizony nagyon megköszönik. Általában ilyenkor a jómagyar felfogás felebred s akkor már majd kell minden, kevés a valóban Nagy ember.
Na ez csak szösszenet volt, hogy lehet azt másképp is ám
-
Startech
csendes tag
válasz
slice14 #129709 üzenetére
Azt azèrt erős túlzás állítani, hogy nem vállalod a drágábbat, ugyanis így elesel a jelentős készülék-kedvezményektől.
S már a nem vàltás sem óv meg attól hogy aki nem hűségel újra annak ne változzon a havidíja. Most már mindegyik telco s cégnél ászf modosítás lesz. 22 es csapdája, ha nem hűségelsz drágább lesz a csomagod, ha pedig hűségelsz akkor a legújabb portfólióra kell váltanod, tehát drágább lesz a havidíjad, valószínűleg. Valószínűleg azért valószínűleg, mert ha azonosak maradnak a szolgáltatásaid akkor evidens, de majdnem minden ügyfélnél lehet okosítani az össz szolgáltatás csomagján...persze nyilván nem a végletekig.
-
törölt tag
válasz
slice14 #128439 üzenetére
Mielőtt belekötsz 5G csomagba, előtte teszteld le, ha van ismerős. Néhány hete eléggé instabil a dolog. Balatonnál az eddigi beltéri 350 megabit, már csak 30-60. Kültéren pedig jó a sebesség, de a netet nem az utcán használja sokat az ember. Időnként bele bele nyúlnak még a tornyokba és ez valakinél minőség romlást, valakinél javulást okoz. Nálunk sajnos egyértelmű a romlás az Aranyparton. Telekom tanácsa: Tegyem ki a routert a teraszra…. Ez igen, asztali 5G router non stop áramra dugva. Szél eső, villámcsapás…. Gondolom nem árt neki…
-
Caranita
aktív tag
-
törölt tag
válasz
slice14 #120426 üzenetére
Nincs semmilyen eldobás. Soha nem láttam ilyet. Előtte b818 volt, azzal sem volt semmi gondom. Egyedül a natolás miatt routerben nem jó a történet, kivétel a Telenor hipernet home (nem natolt csomag), de ők meg csak nem jönnek ki az 5G-vel, pedig konkrétan nálunk Telenor építésű a torony és elindult róla a Telekom 5G egy ideje.
-
toto_2
friss újonc
válasz
slice14 #118588 üzenetére
Szia!
Végül megoldódott ez a mobilnet csatlakozási probléma? Mit csináltál?
Szerintem nekem ugyanez a gondom. Nemrég vettem egy MR6400-as TP-link routert, és kb. 1 nap után elveszti az IPv4 címet, újra kell indítani.
Telekomos kártyával megy. Nekem mindkét APN-nel (internet, internet.telekom) ezt csinálja, mondjuk a gyári profilt használom. -
-
Tompika777
senior tag
válasz
slice14 #118398 üzenetére
Nem arra írtam, hogy megy e routerben vagy sem, hiszen nekem is van routerben korlátlan netes SIM, és persze, hogy működik, de nem adatkártya, hanem hangalapú. Publikusan elérhető korlátlan netes adatkártya a Telekomnál nincs, csak meghatározott forgalmú. Az adatkártya kap publikus IP pl.
Mivel hangalapú valószínűleg a tiéd is, így egyértelmű, hogy ugyanaz az apn a routerben mint a telefonban, de az adatkártyán más. -
Tompika777
senior tag
válasz
slice14 #118047 üzenetére
Szerintem nem biztos, hogy lesz rá tuti tipp, próbálkozni kell, esetleg megnézni laptoppal, hogy minden jól van e beállítva, és automatikus e a feljelentkezés. Én is e3372-t használok de egy d-link routerben. Én d-link sticket akartam használni mivel az picit jobbnak tűnt térerőben, és nálam az nem működött, holott másnál meg megy, sőt csomagban is árulták és ráadásul még a gyártó is ugyanaz.
-
Winne
nagyúr
válasz
slice14 #117920 üzenetére
Simán megoldható. nekem is így van, a két multisim hotspotban és routerben van tartaléknak. A torrent egyedül, ami lassítva megy csak, ha jó a térerőd, akkor jó opció.
A modemet meg kell nézni, hogy a frissített támogatási listájában benne van-e, ha még nincs meg a modem, akkor előre nézd meg milyet vegyél.
-
LógaGéza
veterán
válasz
slice14 #56893 üzenetére
Itt válaszolok, mert igazából a fórumba tartozik.
Szóval annyira még nem merültem bele a dolgokba, de ne rohanj a T-Pontba
Ha véletlen arra jársz, és van időd, akkor nézz be, és intézd el.
Mindenesetre még dolgozom rajta, nem lesz egyszerű a dolog, és nem is biztos, hogy menni fog. A Secure Elementhez elvileg nem csak szoftveres dolog kell, hanem hardveres is, ami nincs meg az N5-ben, mivel az a jóval fejlettebb HCE-t támogatja. Elvileg ezt rá lehet bírni, hogy Secure Elementként működjön, csak a mikéntjére még nem jöttem rá...
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
slice14 #51945 üzenetére
Kommunikáció a SIMmel.
Egy példa:
Samsung esetében monjuk az 1es porton lehet elérni a SIMet, Lgnél a 4esen stb.A program minden tesztelt készülékre tudja, hogy melyik portra kell küldeni az adatot.
A Te nexusod a google gyártatta, s a SIM egy dedikált 0s porton kommunikál(hiába LG) a SIMmel, amit a telekom nem tudott tesztelni mivel a raktárában nincs nexus.. Ha fel is ismerné LGként és küldené a 4es portra ami a nexusnál mondjuk semmire nincs kötve. Te szidnád a T-t mert nem megy...
Nem kell Telekomos telefont venni, elég ha olyan függetlened van amit a telekom is árul.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
slice14 #51943 üzenetére
Ha szabadon minden nfc-s letölthetné, s nem működne akkor pedig menne a panasz, hogy egy teszteletlen telóval nem megy...
Egy alkalmazásnem úgy működik, hogy megírták androidra és akkor mindenkinek jól megy, minden HW más. Le kell tesztelni minden esetet, főként egy banki műveleteket végző programnál.
-
ferob
őstag
válasz
slice14 #51581 üzenetére
Nem csak te jártál így, mert én is pár hónappal ezelőtt cseréltettem jó néhány SIM kártyát, így lett több micro és nano SIM, mert korábban az új telefonok vásárlásakor csak szimplán kivágtuk őket, mivel ez volt az egyszerűbb megoldás, de most, ellentétben a régi kártyákkal, az összes új a régi hálózati nevet jeleníti meg.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
slice14 #44840 üzenetére
Ha a beállításokban az állapot menüben megnézed, Telekom HU a hálózat, csak az android egy fileból tölti be a SIMnevet, s míg a fw készítő nem írja át ezt a filet addig t-mobile h marad. A T függő telók T-s fwvel már telekomot irnak ki mivel a t átiratja bennük a filet mielőtt kiadják a fw-t.
Kb ez a magyarázat -
-
-
djculture
félisten
válasz
slice14 #29435 üzenetére
Mit vártál az egész a szokásos lehúzásra épül, vegyél új készüléket írj alá...Ja és a teszt után fizess mint a kisangyal: "MyWallet egyelőre ingyenes, aminek oka az, hogy jelenleg még meg kell ismertetni az emberekkel ezt a lehetőséget, de a későbbiekben biztosan fizetős extraként értékesítik"
nyilatkozta a varsói bemutatón Georg von Waldenfels, a Deutsche Telekom mobilfizetésért felelős marketingigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rövid előzetesen a Solo Leveling: Arise (PC, Android, iOS)
- Nintendo 3DS és DS topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest