Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dptrsk #98397 üzenetére
Megrendeltem, sms-ben kaptam számot, email viszont olyan jött, h:
Értesítés a megrendelés állapotáról (xxx)
Internal Server Error
The document has moved here.
Ja, és a rendelési cím alapján létre akar hozni egy új fiókot az idiótája, mikor azzal már van fiókom évek óta... És h erősítsem meg... Ha megtenném, már megint mi sülne ki ebből? Törölné az eddigit???
-
teleahocipöm
senior tag
Pár hete tönkrement szüleim a régi telefonjuk, adtam helyette egy kártyafüggetlen okostelefont, de abba kisebb SIM kell. Nosza anyu átballag a Telekomhoz kicseréltetni, de elküldik dolgavégezetlen, mivel nem az ő nevén van a kártya.
Rendben, tegnap délután apu, anyu együtt mennek vissza, a kártyát kicserélik kisebbre, de az ügyintéző közli velük, hogy ki kell függetleníteni a telefont, elhitték, hazajöttek és ma mondják nekem, én persze hitetlenkedem.. Szétszedem összerakom és tényleg nem működik. ................
Irány a Telekom másik egysége, ott elmondom, mi a helyzet, rossz a kártya és édesapám nevén van. Na akkor akkor nem tud segíteni -mondja. Hát, annyit csak meg tud nézni,-mondom- hogy valóban rossz-e kelletlenül, de megteszi és megállapítja valóban rossz, de nem tudja kicserélni, ....... meg aszongya, hogy a szüleim miért nem nézték meg ott a telefont, hogy működik-e. Mondom azért, mert az ottani ügyintéző azt mondta nekik, hogy függetleníteni kell a telefont. Ja... Igen ja. Azért van ott a szakember, hogy megnézze, kipróbálja és működőképes állapotban adja vissza a telefont, nem pedig úgy hogy még több gondot okoz még másnak is. Kicsit feldúlt voltam, mert nem erre számítottam, nem a lepattintásra... gondoltam, törekedni fognak a probléma megoldására, de nem... -
törölt tag
válasz
#73820095 #98392 üzenetére
Igen, ott van az oldal alján apróbetűvel, hogy június 6-ig lehet igényelni.
Hamar kihozzák, akár 2 munkanap alatt is, te választod meg.
De ennek az akciónak már vége: sztem már NEM lehet rendelni, mivel a mai rendeléseket délután 2ig (3ig?) lehetett feladni.
Azaz ha most ma este megrendeled, azt csak holnap vagy pénteken dolgozzák fel és semmiképp nem esik bele a 6-i határidőbe. Jövőhéten (hétfőn) hoznák ki leghamarabb.Off: én még hétfőn rendeltem egyet, mai kiszállítással, úgyhogy pont kimaxoltam
Van viszont új akciójuk, 4x adatmennyiséget kapsz a rendelt adatcsomagokhoz:
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/domino-mobilinternet-csomagok/domino-net
Én ezt javaslom helyette.
-
törölt tag
Tényleg már csak ma lehet rendelni a 10gigás fixet? Hol írják ezt hivatalosan?
És mennyi idő alatt hozzák meg? Ez már volt, de nem találom.
-
Zeki
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #98390 üzenetére
aztatat én értettemám!
-
Zeki
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #98384 üzenetére
Nem jelentkeztem be a telekom felületére, és így fel tudtam tölteni anyám egyenlegét.
Ha bejelentkezek, szinte semmi sem mükszik. -
stefi68
addikt
Telekom adategyeztetés!
Újra megszívatott az online felület úgy mint tavaly.
Kitöltöttem az adatokat és közölte, hogy nem egyeznek.
Átnéztem, kitöltöttem újra hátha elnéztem, átnézte más is, továbbra sem egyeznek.Felhívom a megadott számot (+36-80-630-045), amin elkezdi magyarázni, mit tegyünk, mire lesz szükség, pontos adatok, stb.
Már majdnem untam a dumát, amikor odaért ahhoz a részhez, hogy adatok pontosan úgy mint a személyi igazolványban..., ha a születési hely után országnév is szerepel, akkor azt is meg kell adni!
Na erre be is ugrott, hogy tavaly is pont ez volt a baj.Tehát hogy jövőre ne szívassam magam újra és más sem magát itt lesz a megoldás:
Navajonholszülettem (Magyarország)
-
norberto_th
aktív tag
Köszönöm a segítségeteket!
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #98382 üzenetére
Nálam mindkét felületen hibára dob.
Pedig most feltölteni szeretnék. -
-
Zeki
nagyúr
Meghótt vala az online felület.
Beléptem, és sem weben, sem appban nem mükszik..https://www.telekom.hu/lakossagi/tajekoztatok/online-ugyfelszolgalat-lassulas
-
atees
őstag
válasz
norberto_th #98377 üzenetére
Inditsd ujra es rakjal be masik kartyat. Nem lesz kod, nem lesz semmi.
-
válasz
Nekem amikor jött az SMS, már független volt. Semmi kód nem kell. Helyezz be idegen SIM-et, és aktiváld újra a telót. Ennyi.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Iphone esetén nincs kód. Központilag függetlenítik.
-
norberto_th
aktív tag
De nem kaptam valami kódot, meg előtte kérdezem és azt mondták hogy 2 hét minimum. Csak megkérdeztem mik a tapasztalatok
-
válasz
norberto_th #98375 üzenetére
Szerintem az már független. Ellenőrizd.
-
norberto_th
aktív tag
Megkaptam ma az sms-t, hogy a telefonom függetlenítése elindult. iphone-noknál ez mennyi idő szokott lenni? Ráadásul cserélve volt már a keszülekem, ez gondolom tovább hosszabbítja a folyamatot.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
gzbotii #98371 üzenetére
Megvan:
Ha az előfizető személye változott:
Az új előfizetőt rögzítjük rendszereinkben. Ehhez adategyeztetést kell elvégezni, ami során a Domino előfizetésedhez tartozó személyes adataidat ellenőrizzük. Az adategyeztetésre az alábbi elérhetőségeink egyikén van lehetőséged:
online,
a 06 (80) 630-045 telefonszámunkon, - ebben az esetben a hívást arról a telefonszámról kell kezdeményezned, amivel kapcsolatban egyeztetni szeretnél,
üzleteinkben.A szám amúgy ingyenes hívható (Telekom hálózatról)?
-
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Adott egy Telekomos (Dominó) SIM kártya - kérdés, hogy ezt át lehetne íratni más nevére?
Amúgy is most júliusig kell újra adatot egyeztetni - akkor a kettőt megoldanánk egyszerre, ha van erre módszer. -
Keem1
veterán
Valaki tudja, hogy a 1414-en a virtuális ügyintézőt, a Vandát hogy lehet kikerülni? Én értékelem a törekvést, és bizonyára tök jó lesz bizonyos esetekben, de ami miatt én telefonálok, 1000%, hogy egy gép nem fog tudni segíteni. Ellenben már 3x hívom újra, de az automata monológja után rögtön a gépi női hang fogad, választási lehetőséget sem hagyva.
Hogy kérjek élő ügyintézőt? -
joelke HU
őstag
Domino csomagban lévő adat roamingra mennyire használható? A Telekom oldalán csak a maraton 4 GB-ot írja, hogy abból 3 GB használható fel EU országban. Meg a napi 1 GB-osból 500 mega. A többi csomagról nem találtam infót.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
KengelRoland #98360 üzenetére
Ennek az lenne akkor a megoldasa, ha a szolgaltato IQ szintet is vizsgalna szerzodeskoteskor.
Amennyiben hulye az ugyfel, akkor igy jart. Tok egyertelmuen ott van az SMS-ben minden, amit ha magas ivbol, akkor igya is meg a levet.
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
azigazimoris #98359 üzenetére
Már akinek egyértelmű.
Sokan azt sem értik, hogy kör alakú kék táblán piros X az mit jelent. Pedig vizsgát tettek. És ebben semmi cinizmus nem volt.
Sokan az ajtóra írt feliratot nem értik egy üzletben, bankban.
Vagy mikor állok sorban egy bankautomatánál, polgár vesz fel pénzt és kérdezi a gép: szeretne bizonylatot nyomtatni? Igen/nem
Ez a két gomb van válasz lehetőségnek, hogy igen, nem. És nem érti. Nézi a monitort.
Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el. És akkor vagy segítek neki és haladunk, vagy elkezd jelezni a gép, hogy csináljon valamit mert behúzza a kártyát, mire a polgár bestresszel. -
azigazimoris
aktív tag
válasz
viktorhu #98356 üzenetére
Appból kezdeményezett - gondolom smsről kezdeményezettre is - feltöltésre ez a megerősítő sms jön:
" TELEKOM EGYENLEGFELTÖLTÉS! Felhìvjuk figyelmét, hogy Ön pénzfeltöltést kezdeményezett egy mobiltelefonszàmra. A megadott összeget a következö havi szàmlàjàban kell kifizetnie. Fizetendö: 3500 Ft; Feltöltendö telefonszàm: 0630xxxxxxx ; Ha jòk az adatok, küldjön SMS-t (pl. OK) a +36303444440-re! Amennyiben mégsem szeretné a feltöltést végrehajtani, kérjük, NE vàlaszoljon. Üdvözlettel: Telekom "Szerintem ez azért elég egyértelmű ....
-
válasz
Soulfly842 #98347 üzenetére
"De a legjobb a mezőkövesdi ürge volt, aki mindenki nevére otthonra rendelt sok-sok-sok-sok eszközt... mobilt... tv-t... stb-stb... "
Őt lehet, hogy ismerem... Nem Nyúl Kálmán volt?
Jáj, régi szép idők. -
viktorhu
veterán
válasz
#08205312 #98355 üzenetére
Köszi! Jó lenne azért pontosabbat tudni (mennyi az 1% sem, mennyi az a kevés sms feltöltés, hány százaléka ez az összes feltöltésnek stb.) Mennyire egyértelmű vajon az üzenet a megerősítésről? (Pl. ha fel akarja tölteni a xxxxx számhoz tartozó egyenleget az előfizetése terhére, küldje a..... szót a yyyyy számra)
-
törölt tag
válasz
viktorhu #98354 üzenetére
A szolgáltató szerint fontos tudni, hogy a többi egyenlegfeltöltési módhoz képest az SMS útján történő feltöltések száma alacsony, és azon belül is elenyésző a csalásos esetek száma (nem éri el az összes tranzakciószám 1 százalékát sem).
Tehát nem a próbálkozások 1%-a sikeres csalók szemszögéből, hanem MINDEN sms-töltésre vonatkozik a szám.
Ez így azért már eléggé magas arány... -
4Grider
nagyúr
válasz
Soulfly842 #98352 üzenetére
Szerintem akkor érdemes a számokba belemenni, ha van valami konkrét szám. Én eddig csak az 1%-ot olvastam valahol, amit magasnak találtam...
-
4Grider
nagyúr
válasz
Soulfly842 #98350 üzenetére
Csak jelzem, hogy a 10-30 alkalomból egy az 3-10%-ot jelent. Az már nagyon durva arány lenne, ez ellen a hatóságoknak muszáj lenne fellépni. De ahogy írtam is a 100-ból egy is nagyon magas arány...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest