Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#73820095 #98392 üzenetére
Igen, ott van az oldal alján apróbetűvel, hogy június 6-ig lehet igényelni.
Hamar kihozzák, akár 2 munkanap alatt is, te választod meg.
De ennek az akciónak már vége: sztem már NEM lehet rendelni, mivel a mai rendeléseket délután 2ig (3ig?) lehetett feladni.
Azaz ha most ma este megrendeled, azt csak holnap vagy pénteken dolgozzák fel és semmiképp nem esik bele a 6-i határidőbe. Jövőhéten (hétfőn) hoznák ki leghamarabb.Off: én még hétfőn rendeltem egyet, mai kiszállítással, úgyhogy pont kimaxoltam
Van viszont új akciójuk, 4x adatmennyiséget kapsz a rendelt adatcsomagokhoz:
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/domino-mobilinternet-csomagok/domino-net
Én ezt javaslom helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest