- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Nemsoká Kijevben töltünk egy hétvégét, és jó lenne, ha egy kis mobilnetet tudnának használni.
Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel Ukrajnában? T oldalán csak EUn belüli dolgokat láttam, de ugye ők nem EUs tagállam. -
válasz
fornettisuti #94647 üzenetére
Lezárt csomagra nem lehet hűséget vállalni.
-
fornettisuti
veterán
válasz
szabogabor10 #94646 üzenetére
Dehogynem lehet meglévőre új hűséget vállalni, ha eljön az ideje.
-
válasz
Soulfly842 #94645 üzenetére
Sejtettem, de akkor is kibaszás az új előfizetőkkel szemben, illetve a régiekkel szemben is, mert gondolom új hűséget nem lehet már a régi csomagra vállalni.
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #94609 üzenetére
Most okafogyott ez a monológ.
A meglévőket nem érinti. Azt csak lezárják és nem kivezetik, nem leváltják. Azok az árak az újonnan szerződőekre érvényes.
-
Lac-coo
őstag
válasz
Tudnal egy linket adni erre az afsz-re ? Koszi !
-
Lac-coo
őstag
No , en feladtam ...
Voltam uzletben, ugyfelszolgalatos uzletben, telefonaltam, maileztem egyszeruen nem jutok hozza se a megrendelt szolgaltatashoz se a keszulekhez ! Nagyjabol egy ertelmes mondtatot nem tudod senki mondani, mikorra varhato....Azert egy ekkora cegnel ez nagy eges, lehet a bkv jegyeladasos csapat dolgozik a megrendeleseknel is !
-
r3dsnake
nagyúr
Van bármi módja, hogy kötbér nélkül felbontsam a meglévő szerződésem? Move XS-em van, amire kaptam 2 évig 1000ft kedvezményt, és augusztusban jár le. Nagyon váltani szeretnék már, de így nem tudok egyelőre.
-
vpanangin
senior tag
Sat TV + otthoni mobilnet akció érdekel. Az ÁSZF. 9. melléklet 30. pontjában tesz erről említést, de az árról nem ír semmit. Kedvezmény mértékéről ír: "Összevont akciós ajánlat alapjául szolgáló havidíj
kedvezmények összege:
-
Home 50 GB mobilinternet
csomag esetén:
7.000 Ft
-
SAT TV Szuper Családi HD
csomag esetén:
1.757 FtHome
50
GB
igénybevételéhez
járó
eszközök
együttes
kedvezménye:
23.980 Ft."Egyáltalán ezekről a Home net csomagokról nem találok leírást sehol.
-
Keem1
veterán
válasz
vpanangin #94634 üzenetére
Ja, azt hittem, eltévedtél, mert vezetékes, vagy műholdas netet kerestél.
Sorry! Ha mobilnet, akkor jó helyen jársz
Az otthoni, ill. az otthonra szánt mobilos opciókat nem ismerem.Zeki: új előfizetők kapnak 1 évre 10 GB belföldön elhasználható netet, függetlenül a csomagjukban lévő adatkerettől.
-
Keem1
veterán
válasz
vpanangin #94632 üzenetére
Azt esetleg a Telekom vezetékes/műholdas topikban próbáld, ez a mobil
-
vpanangin
senior tag
Segítséget kérnék.
Sat + Net Home akcióról valami pontosabb leírást szeretnék! Sehol nem találom a leírását.
Köszönöm.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
thomas77 #94628 üzenetére
Mivel belépéskor 5.000 forintot engednek el, ezért a belépési díj kötbére fix 5.000 forint, nem időarányos, mivel nem havonta kapod a kedvezményt.
Az akciós melléklet szerint nincs külön jogkövetkezkénye a 10GB promonak, 41es akció.
A havidíjas kötbér pedig a választott csomagtól függ, amit elő 3 hóapban elengednek, azt vissza kell fizetned, ha idő előtt felmondod a szolgáltatást, 27es akcióban le van írva, mire ennyi kedvezmény van. Ebből csak azt kell kifizetni, amit kaptál, tehát 1 hónap után 1 hónapra jutó kedvezményt.
-
thomas77
senior tag
Ez a 10 GB-os akció nagyon felkeltette az érdeklődésemet.
Ha aláírok egy év hűséget készülék nélkül és mondjuk 6 hónap után meggondolom magam, akkor hogy alakulna a lelépti díj? Szerződéskötéskor elengedi az 5000 Ft-os induló díjat. Ez lesz a kötbér számítás alapja? Tehát 2500 Ft megfizetése után leléphetek fél év után?
Meg tudná ezt erősíteni valaki? -
Tosee
őstag
Igen, igazából azonos összegű csomag lenne a két előfizetésnél. Ha jól értelmezem akkor a kedvezményt így is úgy is megkapom (a váltás után), viszont nem tudni előre (és nem is választható), hogy melyik telefonszám díjcsomagjának árából írják jóvá! Igazából azért lett volna fontos a számomra / számunkra, mert a mostani kedvezmény a barátnőm számlájából vonódik le, és úgy szerettük volna ha ez is onnan kerül levonásra!
Mindenesetre köszönöm a felvilágosítást!
-
madle
őstag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy kezdetek óta meglévő magentásként(nemrég járt le a hűség) hozhatok ki úgy mobil készüléket 22x havi számlához hozzácsapva, hogy nem váltok újabb és drágább csomagra, csak megtartom ezt ami van? Mondjuk itt az Otthoni csomagok valamelyikére gondolnék, mert a Next S ATK-m jelenleg 3800 Ft aminél nem tudnak jobbat mondani úgy sem a palettából.
-
Szia,
Megkapod, de a díjcsomagok függvényében, mindig az olcsóbbra adják meg a kedvezményt - azonosság esetén mindegy -, amit a számla zárásakor írnak jóvá, a rendszer nem mindig mutatja jól előzetesen.
Az új díjcsomagokra adják csak meg a kedvezményt.
A Next S esetén 6300 Ft a vállalt minimum, felette bármire válthatsz úgy, hogy az új díjcsomagoknál a hang és a net összeadott (kedvezmények nélküli) listaára a mérvadó. -
Tosee
őstag
Sziasztok!
Kettő mobil előfizetés van a nevemen, az 1-nél átváltottam egy újabb csomagra, a másodiknál lenne egy kérdésem?
1. Next S -ről 7810 Ft -> Mobil L + 2Gb internet 7849 Ft
2. Next S ATK 5310 Ft -> Mobil L + 2Gb internet 7849 Ft - 20% (1569,8 Ft) = 6279,2 FtA 2. előfizetésnek kedvezményes havidíja van. Ha a fent leírt csomagra átváltom azt is, akkor megkapom a 20% havidíj kedvezményt? A kedvezmény csak akkor vonódik le ha átváltottam az új csomagra? Csak azért kérdezem mert mikor kiválasztom a díjcsomag váltásnál a csomagokat, akkor még a teljes árat mutatja.
Mindkét előfizetés hűségidejéből 5 hónap van hátra! -
Tomate
veterán
Két ünnep között másnak függetlenített ki a Telekom iPhonet? Én kettőre is várok 23.-a óta, de semmi.
Az ünnepek miatt lassultak be vagy valami más gáz lehet? -
-
-
válasz
Megnéztem közben én is, már a januári is alapul szolgál, nem gondoltam volna...
Ez így feltételez egy felügyeleti vizsgálatot, ráadásul látok is benne buktatót, amin elcsúszhatnak. -
Teaway
veterán
válasz
szabogabor10 #94611 üzenetére
Túl nagy az IT részleg, de a dolgok állása szerint csak a helyet foglalják...
-
-
Lac-coo
őstag
válasz
Amig a fideszes Garancsi (Market...) epitheti az uj telekom szekhazat, addig nem is kerdeznek semmit
-
-
válasz
r3dsnake #94604 üzenetére
Nem néztem még utána, ezért csak kérdezem, hogy sikerült ezt így levezetned?
Engem is érint, ezért mindjárt megnézem, de ha már bevezettek valamit és nem drágább a korábbinál, akkor az januártól olcsóbb lesz, mert a mostani árhoz képest arra is vonatkozik az adócsökkentés. -
pana0017
senior tag
Tudni esetleg meddig lesznek a tél akciós tartozék ajánlatok?
-
r3dsnake
nagyúr
Gyönyörű húzás a Telekomtól, hogy az adócsökkenés miatt kivezették a Net Korlátlan csomagot, majd bevezették a Korlátlan Net csomagot, ugyanannyiért, mint előtte volt. (Tehát egy fillérrel sem lesz olcsóbb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest