Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Gyönyörű húzás a Telekomtól, hogy az adócsökkenés miatt kivezették a Net Korlátlan csomagot, majd bevezették a Korlátlan Net csomagot, ugyanannyiért, mint előtte volt. (Tehát egy fillérrel sem lesz olcsóbb.)
-
pana0017
senior tag
Tudni esetleg meddig lesznek a tél akciós tartozék ajánlatok?
-
legenda
válasz r3dsnake #94604 üzenetére
Nem néztem még utána, ezért csak kérdezem, hogy sikerült ezt így levezetned?
Engem is érint, ezért mindjárt megnézem, de ha már bevezettek valamit és nem drágább a korábbinál, akkor az januártól olcsóbb lesz, mert a mostani árhoz képest arra is vonatkozik az adócsökkentés.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
válasz r3dsnake #94604 üzenetére
Sajnos meg tudom erősíteni. Nézzétek meg a február 1-től hatályos ÁSZF-et, abban van benne...
Megérne egy NMHH vizsgálatot. Egyszerűen hihetetlen, hogy folyamatosan ilyen genyó ez a cég.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Lac-coo
őstag
válasz szabogabor10 #94609 üzenetére
Amig a fideszes Garancsi (Market...) epitheti az uj telekom szekhazat, addig nem is kerdeznek semmit
I love latte-avokado !
-
veterán
-
Teaway
veterán
válasz szabogabor10 #94611 üzenetére
Túl nagy az IT részleg, de a dolgok állása szerint csak a helyet foglalják...
Nincs itthon csokid??
-
legenda
Megnéztem közben én is, már a januári is alapul szolgál, nem gondoltam volna...
Ez így feltételez egy felügyeleti vizsgálatot, ráadásul látok is benne buktatót, amin elcsúszhatnak.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Watto1991
senior tag
-
veterán
-
Tomate
veterán
Két ünnep között másnak függetlenített ki a Telekom iPhonet? Én kettőre is várok 23.-a óta, de semmi.
Az ünnepek miatt lassultak be vagy valami más gáz lehet? -
Tosee
őstag
Sziasztok!
Kettő mobil előfizetés van a nevemen, az 1-nél átváltottam egy újabb csomagra, a másodiknál lenne egy kérdésem?
1. Next S -ről 7810 Ft -> Mobil L + 2Gb internet 7849 Ft
2. Next S ATK 5310 Ft -> Mobil L + 2Gb internet 7849 Ft - 20% (1569,8 Ft) = 6279,2 FtA 2. előfizetésnek kedvezményes havidíja van. Ha a fent leírt csomagra átváltom azt is, akkor megkapom a 20% havidíj kedvezményt? A kedvezmény csak akkor vonódik le ha átváltottam az új csomagra? Csak azért kérdezem mert mikor kiválasztom a díjcsomag váltásnál a csomagokat, akkor még a teljes árat mutatja.
Mindkét előfizetés hűségidejéből 5 hónap van hátra!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
legenda
Szia,
Megkapod, de a díjcsomagok függvényében, mindig az olcsóbbra adják meg a kedvezményt - azonosság esetén mindegy -, amit a számla zárásakor írnak jóvá, a rendszer nem mindig mutatja jól előzetesen.
Az új díjcsomagokra adják csak meg a kedvezményt.
A Next S esetén 6300 Ft a vállalt minimum, felette bármire válthatsz úgy, hogy az új díjcsomagoknál a hang és a net összeadott (kedvezmények nélküli) listaára a mérvadó.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
madle
őstag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy kezdetek óta meglévő magentásként(nemrég járt le a hűség) hozhatok ki úgy mobil készüléket 22x havi számlához hozzácsapva, hogy nem váltok újabb és drágább csomagra, csak megtartom ezt ami van? Mondjuk itt az Otthoni csomagok valamelyikére gondolnék, mert a Next S ATK-m jelenleg 3800 Ft aminél nem tudnak jobbat mondani úgy sem a palettából.
-
Tosee
őstag
Igen, igazából azonos összegű csomag lenne a két előfizetésnél. Ha jól értelmezem akkor a kedvezményt így is úgy is megkapom (a váltás után), viszont nem tudni előre (és nem is választható), hogy melyik telefonszám díjcsomagjának árából írják jóvá! Igazából azért lett volna fontos a számomra / számunkra, mert a mostani kedvezmény a barátnőm számlájából vonódik le, és úgy szerettük volna ha ez is onnan kerül levonásra!
Mindenesetre köszönöm a felvilágosítást!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
thomas77
senior tag
Ez a 10 GB-os akció nagyon felkeltette az érdeklődésemet.
Ha aláírok egy év hűséget készülék nélkül és mondjuk 6 hónap után meggondolom magam, akkor hogy alakulna a lelépti díj? Szerződéskötéskor elengedi az 5000 Ft-os induló díjat. Ez lesz a kötbér számítás alapja? Tehát 2500 Ft megfizetése után leléphetek fél év után?
Meg tudná ezt erősíteni valaki? -
dptrsk
Topikgazda
válasz thomas77 #94628 üzenetére
Mivel belépéskor 5.000 forintot engednek el, ezért a belépési díj kötbére fix 5.000 forint, nem időarányos, mivel nem havonta kapod a kedvezményt.
Az akciós melléklet szerint nincs külön jogkövetkezkénye a 10GB promonak, 41es akció.
A havidíjas kötbér pedig a választott csomagtól függ, amit elő 3 hóapban elengednek, azt vissza kell fizetned, ha idő előtt felmondod a szolgáltatást, 27es akcióban le van írva, mire ennyi kedvezmény van. Ebből csak azt kell kifizetni, amit kaptál, tehát 1 hónap után 1 hónapra jutó kedvezményt.
-
vpanangin
senior tag
Segítséget kérnék.
Sat + Net Home akcióról valami pontosabb leírást szeretnék! Sehol nem találom a leírását.
Köszönöm.
-
Keem1
addikt
válasz vpanangin #94632 üzenetére
Azt esetleg a Telekom vezetékes/műholdas topikban próbáld, ez a mobil
-
Keem1
addikt
válasz vpanangin #94634 üzenetére
Ja, azt hittem, eltévedtél, mert vezetékes, vagy műholdas netet kerestél.
Sorry! Ha mobilnet, akkor jó helyen jársz
Az otthoni, ill. az otthonra szánt mobilos opciókat nem ismerem.Zeki: új előfizetők kapnak 1 évre 10 GB belföldön elhasználható netet, függetlenül a csomagjukban lévő adatkerettől.
[ Szerkesztve ]
-
vpanangin
senior tag
Sat TV + otthoni mobilnet akció érdekel. Az ÁSZF. 9. melléklet 30. pontjában tesz erről említést, de az árról nem ír semmit. Kedvezmény mértékéről ír: "Összevont akciós ajánlat alapjául szolgáló havidíj
kedvezmények összege:
-
Home 50 GB mobilinternet
csomag esetén:
7.000 Ft
-
SAT TV Szuper Családi HD
csomag esetén:
1.757 FtHome
50
GB
igénybevételéhez
járó
eszközök
együttes
kedvezménye:
23.980 Ft."Egyáltalán ezekről a Home net csomagokról nem találok leírást sehol.
-
r3dsnake
nagyúr
Van bármi módja, hogy kötbér nélkül felbontsam a meglévő szerződésem? Move XS-em van, amire kaptam 2 évig 1000ft kedvezményt, és augusztusban jár le. Nagyon váltani szeretnék már, de így nem tudok egyelőre.
-
Lac-coo
őstag
No , en feladtam ...
Voltam uzletben, ugyfelszolgalatos uzletben, telefonaltam, maileztem egyszeruen nem jutok hozza se a megrendelt szolgaltatashoz se a keszulekhez ! Nagyjabol egy ertelmes mondtatot nem tudod senki mondani, mikorra varhato....Azert egy ekkora cegnel ez nagy eges, lehet a bkv jegyeladasos csapat dolgozik a megrendeleseknel is !
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Tudnal egy linket adni erre az afsz-re ? Koszi !
I love latte-avokado !
-
Soulfly842
addikt
Most okafogyott ez a monológ.
A meglévőket nem érinti. Azt csak lezárják és nem kivezetik, nem leváltják. Azok az árak az újonnan szerződőekre érvényes.
-
veterán
válasz Soulfly842 #94645 üzenetére
Sejtettem, de akkor is kibaszás az új előfizetőkkel szemben, illetve a régiekkel szemben is, mert gondolom új hűséget nem lehet már a régi csomagra vállalni.
-
fornettisuti
veterán
válasz szabogabor10 #94646 üzenetére
Dehogynem lehet meglévőre új hűséget vállalni, ha eljön az ideje.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
veterán
válasz fornettisuti #94647 üzenetére
Lezárt csomagra nem lehet hűséget vállalni.
-
LógaGéza
addikt
Üdv!
Nemsoká Kijevben töltünk egy hétvégét, és jó lenne, ha egy kis mobilnetet tudnának használni.
Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel Ukrajnában? T oldalán csak EUn belüli dolgokat láttam, de ugye ők nem EUs tagállam."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen