Hirdetés
Hirdetés
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
Eladta volna egy részét a Google
it Az AdX eladásával vetett volna véget az EU trösztellenes vizsgálatának a Google, de a kiadók ebbe nem mentek bele.
-
Untappd lista
lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beeráló-...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dave182
senior tag
Sziasztok, van itt olyan bennfentes fórumtárs aki tudja mikortól indul karácsonyi vagy egyéb akció? Note 8-ra vadászom... Köszönöm előre is
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Barátom készüléket szeretne venni és van még hátra neki 43 nap a next m 2 éves hűségéből.
Ha most váltana Mobil korlátlan díjcsomagra + 2 giga nettel akkor + telefont is venni akar ,akkor nem kell kötbért fizetnie?A rendszer engedi a folyamatot csak még nem tudja végig vinni mert ugyan be van fizetve az előző havi díj de még a rendszer nem látja.
-
sellerBP
tag
Sziasztok! Valaki tud valamilyen promociós netet előfizusoknak is? Mint amit feltöltőkártyások kapnak +5GB netet?
-
legenda
válasz tibor23 #93957 üzenetére
Eszközt is rendelt, úgy csak nem váratják sokáig.
Keem1:
Schizoka: Szia, Arra kell figyelni csak, hogy ha a hűség alatt hosszabbít, akkor a tarifa tekintetében nem mehet a Next M vállalt minimuma alá, annál valami 12.600 Ft rémlik a legaljának (készülékkel), ha a rendszer engedi úgy és nem fenyeget kötbérrel, akkor elvileg nem lesz gond, mert a Mobil Korlátlan + Net 2 GB együtt 14.349 Ft listaáron (azt kell nézni).
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
molnartom
aktív tag
Sziasztok!
Ha felmondom telekomos internetemet elbukom az t-online e-mail címemet is? Vagy azt mg tudom használni?
-
legenda
válasz molnartom #93966 üzenetére
Megírod majd, hogy mire jutottál?
Köszi, ha igen!
Mert nekem negatív tapasztalatom van ilyen tekintetben, még a migrálást is csak úgy akarták vállalni, hogy a szuperszerviz oldotta volna meg felár ellenében...
Igaz, ez már több éve volt, de papíron nem látok, illetve nem találok változást.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok, telekom webshop rendelésnél, ha bolti azonnali átvételt kértem (bt hangfal, semmi kupon, semmi extra, 1 cucc listaáron) akkor a státusz miért visszahívás alatt? Azonnal kéne a cucc, nyitásra mennék átvenni...
-
ademfire
csendes tag
hello. Függetlenítéssel kapcsolatban. Iphone6s. Telekom. Ezt az sms-t kaptam: "Tájékoztatjuk, hogy a megadott IMI szám: xxxxxxxxxxxxxxxxxx alapján készüléke feloldás alatt van" Ez azt jelenti, hogyha beleteszek más szolgáltató sim kártyáját, akkor már tudom használni vele?
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Ha kedd ota azt mondja egy dominós szamra hogy atmenetileg ki van kapcsolva a forgalombol de mult penteken meg beszeltem vele, akkor eleg ha toltunk ra vagy mar keso?
KösziImpossible is nothing
-
pethYeti
addikt
Ezt az 5000 Ft-os kupont másik előfizetéssel is fel lehet használni? Tehát nem azzal amire kaptam?
-secret-
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz -secret- #93980 üzenetére
Nem kell, ha van net a telefonon, akkor csak a hálózati részt frissíti a netes adatbázis alapján, ha meg nincs, akkor iTunes és megoldja az, de ott sem kell visszaállítás.
Régebben valóban kellett, de egy ideje már nem, megoldották anélkül, szerencsére.vwpolopg: Szia, Nekem is volt ilyen az elmúlt héten, írtam is róla, simán megugrották a problémát azb üzletben és kiadták a rendelést azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
Muszáj mindenkinek itt görcsölnie, hogy mikor jön a csomagja?
-
atees
őstag
válasz zsoltzsolt #93986 üzenetére
Szerintem ha zavarnak az ilyen kerdesek, akkor görgessed át azokat!
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
zsoltzsolt
addikt
Ez szakmai topik, amiben sok minden elfér, de rinyáló kisfiúk, akik a csomagjuk után sírnak... hát... Ott az ügyfélszolgálat vagy be kell menni. A weblap meg évek óta szar, vissza kéne olvasni. De ugyanaz a probléma mindennap ezerszer.
Tényleg unalmas már olvasni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #93989 üzenetére
+1
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #93989 üzenetére
Rendelni akartam új telefont részletre mai azonnali átvételre üzletben mégis azt írja szállítás alatt! A webshop teljes előleget kért a száz éves előfizetésemre is és a kiegészítő tokra a Coop kupont nem akarta elfogadni. Tegnap este már belépni sem tudtam, a weblap nem fogadta el a jelszavam! Az appon keresztül beléptem, ott feltűnt helytelenül jelzi a mobilnetem mennyiségét! Voltam ebédszünetben személyesen üzletben is, két ügyintéző mondott négy félét. Új díjcsomagok mikor lesznek?
Adok egy gombot, tudsz segíteni?
-
FirstTripla
tag
Sziasztok, most láttam ezt az ajándék 5GB netet, viszont látom, hogy ez külföldön EU-n belül csak 100Mb használható. Ha van nekem egy maraton csomag melynek még van keretje akkor ha elfogy a 100Mb de maga az 5GB nem fogy el teljesen akkor a maraton külföldi keretjét használja a telefon vagy ez nem lehetséges? Előre is köszi a segítséget.
-
legenda
válasz FirstTripla #93992 üzenetére
Szia,
Lehetséges, az ajándék az elsődleges, de ha külföldön tartózkodsz és elfogy annak a 100 MB-ja, akkor onnantól a Maraton ketyeg, de amint honos hálózatra lépsz a készülékkel, folytatódik a maradék ajándék 4.9 GB lepörgetése.
-
szabogabor10
veterán
Csoda történt, nem kér előleget az online rendszer mostmár nálam se.
Sőt, akkor se kér, ha új előfizetéssel (4. előfizetés lenne az eddigi 3 mellé) akarok telót venni.[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
-Ben-
veterán
válasz szabogabor10 #93995 üzenetére
Ez érdekes, mert tőlem meg kér, pedig jó ideje nem kért már. Tőled mennyit kért, amikor még kérte?
-
n00n
őstag
Sziasztok.
Next S díjcsomagon van és a hétvégén Horvátországba megyek. Mit kell tennem, ha szeretném a csomagban foglalt 1GB-ot kint is használni navigációra? Roamingot engedélyezni kell hozzá a telefonban és ennyi?
-
fornettisuti
veterán
Aki jót akar magának, februárig már ne hosszabítson/ne kössön új mobil előfizetést.
Többet nem mondhatok, -privátban sem; én szóltam!iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen