- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Sziasztok!
SIM kártyát (domino) cseréltettem, mert már 7 éves volt, de az új nem megy még.
Ennek kell kis idő míg aktiválják vagy menjek vissza vagy a teló rossz?[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Az Online rendelt Domino Fix-nél lévő 10GB-os akció a 6-áig leadott rendelésre vonatkozott ugye?
Tehát a 6-án leadott még belefért, nem? Megrendeltem és most aszongya a csaj nincs rajta és hogy vesz fel panaszt mert 6-án rendeltem.
De mondom ha nem lett volna akció meg se tudtam volna már rendelni, nem?Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Koszonom.
Tudok mindent igenImpossible is nothing
-
meroly
veterán
Srácok, magánszemély nevén hány domino kártya lehet?
Arra gondoltam a 10 gigás akcióban vennék párat.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
A 10 GB-ot az új kártyán valahogy be kell kapcsolni?
Telekom app-on nem látom csak az alap 1-et.köszi
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Van ez a telekomos domino fix-es sim kártya akció 990 és 10 GB net jár hozzá. Azt értem hogy 2 hónap alatt kell elhasználni, de ezt a két hónapot olyan formán tudom "választani", hogy aktiválástól él és mondjuk július elején aktiválom?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Ha kedd ota azt mondja egy dominós szamra hogy atmenetileg ki van kapcsolva a forgalombol de mult penteken meg beszeltem vele, akkor eleg ha toltunk ra vagy mar keso?
KösziImpossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Láma kérdés, szégyellem is a pofám érte, de hátha.
Van lehetőség egy domino kártyáról a megvásárolt maraton netet vagy legalább egy részét egy másikra áttölteni?Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Domino Fix + Net maraton megy roamingban? Vagy kell még valamit állítani hozzá? Köszi
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Domino surf dijcsomaggal Eu roaming hogy megy? Olvasom a gyik-et de nem jovok ra. Egyik helyen azt irjak hogy elforgalmazhatom az adatot ott is masik helyen meg hogy valami travel&surf kell. Ez utobbi gondolom a marketing. Vagy?
Koszi
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz Black_Raven #86327 üzenetére
Tuti nem. Ezzel a napinet ki es bekapcsolassal romlott el.
Ujra felhivtam oket es bekapcsoltattam a technetet es most jo.
Azt mondta a srac sok ilyen bejelentese volt a napokban.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Black_Raven #86310 üzenetére
Hát jó lett volna elhasználni belőle a 150 megát, hamár kifizettük érte a 800 Ft-ot. Azt írtátok, ha váltok az elveszik.
(#86312) Zeki: ez az ingyen net díjcsomagváltásnál is érvényes most? Kételkedem benne, főleg mert egy nyomorult meglévő működő dolgot nem tudnak beállítani.
(#86313) St3ven: igen, azt megnéztem mikor először írtad, be van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Folytatodik a kalvaria. Ugyfsz szerint a surf hoz nem kell a napinet. Emailben azt irtak kell. Ugyfsz szerint meg a technikai net se kell hozza. Napinet ki be kapcs sehogy se jo.
En tovabbra is arra gyanakszom hogy a Most bekapcsolasa kavart be mert azota rossz. Persze mar azt is ki es be kapcsolva is megneztuk sehogy se jo.
APN beallitasok stimmelnek.
Latni hogy LTE meg a kis nyilak mozognak de net nem jon be. A telefonon semmit se allitottunk.Mi tevo legyek?
Mas: es masik domino kartya. Nem kaptam sms-t maraton csomagom van. Ingyen lesz a netem a hetvegen vagy sem?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz 4Grider #86248 üzenetére
Kösz. Nem szoktam ilyen baromságokon felhúzni magam, de a t most nagyon b.k. ha engedem.
Mi az hogy egyszerűen 30 perce egyik nyomorult 4 jegyű telefonszámon nem jutok ügyintézőhöz?????
Ez mi gyerekek?
Szégyen.Előfizetésesként meg az otthoni szolgáltatás ügyintézésekor megy.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Visszakapcsoltuk a napinetet, továbbra sem jó, de már a Most-ot is kikapcsoltam, szóval most olyan minden mint 2 napja.
Előzmény: Surf mellett levettem a napinetet, mert zavart és bekapcsoltam a Most-ot. Erre nem ment a net, erről írtam tegnap.
Ötlet?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Átváltunk fixre ha lefogy a surf netje, csak addig kéne kihúzni valahogy.
Most megkértem indítsa újra a telót ha még nem tette meg, de lövésem sincs miért nem jött vissza a net a napinet visszakapcsolására, ami annyira ingyenes hogy 181 Ft a belépési díja.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Domino surf meg 150 mega bonusz net volt a kartyan. Most opcio bekapcsolasa utan miert nem enged fel a netre?
Koszi
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz tsteve #84827 üzenetére
Tegnap aktiváltam a kártyát és rendeltem meg a netet hozzá. Pár kb ment is, mert kaptam mms-t, gondoltam jó lesz, de nem foglalkoztam vele otthon wifin voltam.
Most viszont nagyon kéne a netElőtte céges telekom kártya volt benne, csak azon minimális net forgalmlat engedélyeztek, ezért vettem a dominot.
Napinetet kikapcsoltam a mytelekom oldalon.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a Domino Marathon 4GB iszonyat lassú, be se jön semmi nagyjából, pedig a telefonon a 4G aktív?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
A korlátlan közösségi opció mely legalacsonyabb havidíjú csomag mellé vehető igénybe?
Vagyis ezeknek mi felel meg?Az igénybevétel feltétele: aktív, túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi/időszakidíjas mobilinternet szolgáltatás megléte, ami lehet a havi díjban bennefoglalt adatmennyiséget tartalmazó hang díjcsomag, a hang díjcsomag mellé aktivált adatdíjcsomag/adatopció, illetve mobilinternet-csomag.
Én a Domino 5 + NetPlusz S variációt néztem, 690/hó.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Aham... tehát a kiegészítő díjcsomag megléte a feltétele a közösségi opciónak.
Viszont havi szinten a surf 890 + net 890 + közösségi már nem annyira éri meg főleg hogy a normál nethasználat kevés.
Havernak kellene, mert igazából csak ezekre használja a telefonját, fb, messenger, insta stb. Böngészni nagyon ritkán böngészik de akkor ha elfogy, akkor lassítani fogja, nem vált át a napinetre attól függetlenül hogy a Domino 5-ben az van, ugye? És mellette a kiegészítő nem lassul?
Elolvastam minden apróbetűt, csak megerősítést szeretnék.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Jól értem hogy Domino 5 + Netplusz S (1090 Ft) + közösségi oldalak (890 Ft) működik?
Simán a Dumino Surf + közösségi kieg nem ment, gondolom plusz net kellImpossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Soulfly842 #65601 üzenetére
Igen, azt néztük, még november valameddig tölthető, csak fura hogy már nem lehet hívni se.
KösziImpossible is nothing
-
meroly
veterán
Srácok, ha adott egy domino kártya, ami régóta nem volt töltve és most már hívni sem lehet, ki van kapcsolva a forgalomból akkor annak lőttek vagy feltöltéssel még életre kelthető?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Visszahívó küldés működik telenor irányba is telekomtól?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Tesco mobile-on is működik a visszahívó küldése t-mobile felé?
Merthogy ugyanaz a hálózat csak azért kérdezem. Mondjuk elég szolgáltató függő a dolog, meg miért érné meg ez bármelyik félnek is.
Na mindegy, most már itt hagyom a kérdést, hátha.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Domino névátírásnál mióta nem adnak semmi papírt? Pár hónapja még kaptunk szerződést. Most meg semmi és valami archiv rendszerről magyarázott a csaj, én elhiszem hogy vannak belső változások náluk, nálunk is van egy halom, de nem kötjük az ügyfél orrára. Másrészt meg hogy "az anyját hogy hívják?" számomra nem túl intelligens kérdés. Na mindegy, ha lesz energiám majd jelzem valahol hogy azért jó lenne egy kis illemet is tanítani az ügyintézőnek. De az első kérdésem, a lényeg, érdekelne. Adnak szerződést domino névátírásnál?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Srácok, domino kártyát is lehet számhordozni vagy csak az előfizetéseseket?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Céges flottából ha kilépek dominoba, akkor azt a dominos kártyát át lehet másik névre iratni, hogy ő számhordozhassa egy másik flottába?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Az volt a megállapodás lényege, amikor átváltották a szerződést úgy, hogy az előfizető is a dolgozó lett (eddig csak a számlafizető volt az), hogy nem emelkedik a díj. És eddig benne volt tényleg az ingyen beszélgetés az alapdíjban (korábban még pár éve viszont szintén kellett hozzá a telemátrix, mondjuk akkor opcionális volt).
Mindegy, ezt itt nem oldjuk meg, jeleztem a cég felé, majd intézik.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Nyelvtan topik
1430
Az hogy lehet hogy a Partner3-hoz (amiben a flottán belüli beszélgetés eddig benne volt) most rátették a Telematrixot 300 Ft havidíjért?[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz erdoke #26359 üzenetére
Mások vagyunk, mert nálam a 3G/LTE nem tartozik az általános mobiltelefon szolgáltatások közé, az inkább kiegészítő (úgy is mondhatjuk luxus) szolgáltatás. Amíg máshol nincs térerő a szolgáltató jogosan sz.rja le, hogy kinek hol nincs épp 3G-je, ha valaki épp telefonálni sem tud.
Félre ne érts, nem akartam vitába szállni, csak furcsálltam a dolgot, mert az ország kicsi, a szolgáltató ugyanaz.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz erdoke #26355 üzenetére
Nem lehet hogy talán még a katasztrófa helyzet okozta károkat próbálják elhárítani ahelyett hogy azzal foglalkoznának épp melyik épület melyik szintjén nincs 3G vagy LTE?
Szerintem azért ők is tartják a fontossági sorrendet. Áram sincs még sok településen, gondolom a szolgáltatót nem zaklatja most senki számlareklamációval.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Nálunk is megjött mindenkinek.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Akkor mégis bemérik. Az hogy lehet hogy ugyanebben a körzetben nálunk a 6 telefonból csak 1 kapott? És amúgy bent vagyunk a városban, tehát a pályán gondolom már más körzet van (ha a körzet=cella).
Kedvenc tárgyam volt a mobil az egyetemen, de egy normális kérdést nem bírok feltenni bakker.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Körzetenkénti értesítés alatt a 20/30/70-et érted? Ilyenkor örülök hogy nem okostelefonom van ami egy nap alatt lemerül, milyen szar lehet állni a pályán elzárva a külvilágtól lemerült telefonnal.
kali: ha bemérik hogy hol van a készülék, az nem alkotmányellenes? Egyébként nálunk is a 6 telefonból csak egyre jött mondjuk
Láttunk már ilyet, lásd augusztus 20-i tüzijáték bp, pár éve. Ott se ment a 112 már.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
"BELUGYMIN
Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe!
Belügyminisztérium"Most kaptunk, szerencsére mondjuk itthon ülünk a meleg lakásban, kaotikus állapotok uralkodnak odakinn.
Érdekelne, hogy ez hogyan jött? Ez valami vészhelyzeti csatorna? Atomháború esetén is erről értesítik a lakosságot?Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Partner3 díjcsomagmódosítást eszközölhet a szolgáltató úgy, hogy nemhogy én, de még a cégnél sem tud senki semmit? Belevették a telemátrixot külön díjazásba, amikor eddig az ingyenes volt
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
BUÉK!
Ha lejárt egy domino sim, annak a számát vissza lehet kapni ha veszünk egy új sim-et? Nagyon spéci díjcsomagban volt, meg a szám is fontos lenne, csak nem vettük észre hogy lejárt az egy év az utolsó feltöltés óta.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz #40993792 #21667 üzenetére
A előfizetés speciális vállalati dolgozói volt, amit eddigi tudomásom szerint nálunk csak ez a kis üzlet tudott kezelni, és eddig nem ezek a mufurc alkalmazottak voltak, hanem mosolygós, kedves emberek. Igaz legalább 1 éve nem voltam. Most megcsinálták a nagyban is, tehát ezt is megoldották, úgyhogy innentől oda járok.
Egyébként meg nincs kiírva hogy kirendeltség, számomra a rózsaszín T betű ugyanolyan mint a nagy T-ben.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Megosztanám az alábbi történetet, mert ki kell írnom magamból és jobb ide mint a panaszkönyvbe.
Tegnap betértem egy T-mobile feliratú boltba, hogy lemondjam az előfizetésem és átváltsak kártyásra.
Már messziről láttam hogy a hölgynek nincs túl jó napja, ezért óvatos is voltam vele.
Aztán egy 5 perc után benyögte hogy jöjjek vissza hétfőn. Mondom miért is kéne?
Hát neki egész nap áll a rendszere most is megállt, így nem tudja megcsinálni, központi a hiba.
Mondom ok, azért egy reset-el megpróbálkozhatnánk, hátha. Hogy ő már hatszor resetelte de nem jó, meg egyébként is ez csak egy kirendeltség vagy micsoda, mondom bocsánat, ugyanaz a rózsaszín T betű van kint mint egy másiknál, én sajna nem ismerem a cég szervezeti felépítését, ne haragudjon érte.
Viszont az előfizetésem ketyeg, akkor írjuk rá a papírra hogy bent voltam és akkor hétfőn visszajövök és visszamenőleg megcsinálják.
Hát azt rendszer nélkül nem lehet, ami meg ugye áll. Mondom sajnálom, erről nem én tehetek, kezdjünk el gondolkodni rendszeren kívül, próbálja megoldani, ne én adjak tanácsot, pedig lett volna pár, pl betelefonál hogy állítsák meg, aztán hétfőtől mehet a domino, vagy bármi, akármi, csak lássam rajta hogy próbál segíteni, de nem. Nem jött neki össze. Hagytam is szegényt mérgelődni, elmondtam hogy szerintem az ügyfél én vagyok és ne rajtam töltse ki hogy maga nem tud dolgozni egész nap. Ja és persze köszönésnél egy "hello" számomra nem elég, minimum magázzon első körben, úgyhogy rá is vágtam a "jóestét"-et, hogy észrevegye magát, de nem sikerült neki, úgyhogy legközelebb "szevasz" lesz a válasz.
Megvártam míg a másik ügyintéző felszabadul és át is mentem hozzá a problémámmal, mivel férfi volt, valószínű nem menstruál, gondoltam, talán segítőkészebb lesz. Elmondta ugyanezt, de legalább volt benne kétszer hogy "ne haragudjon". Piros pont érte. Aztán mondta hogy fáradjak át a másik üzletbe. Ok, mondom de ha központi a hiba, akkor valószínű ott is rossz lesz, nem? Hát ő azt nem tudja. Mondom ok, legyen kedves áttelefonálni és megkérdezni. Telefont elintézte, mehetek át oda. Ennyi lett volna, kész. Persze a kis hölgy is közbeugatott hogy menjek át, ott megcsinálják 10 perc alatt. Mondom neki, köszönöm hogy ön is ilyen kedvesen felajánlotta a dolgot. Igazán hálás vagyok érte.Én elhiszem hogy szar ha nincs rendszer én rendszer fejlesztéssel foglalkozom, de mindenre van megoldás, meg lehet azt csinálni visszamenőleg is, vagy felhívni mást, akinél jó hogy csinálja meg, vagy bármi, akármi, de azért mert neki áll a gépe, így elzavarni egy ügyfelet, hát nem szép.... nagyon nem....
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Ha VDK (vállalati dolgozói kedvezmény) díjcsomagot szeretnék sima publikus dominóvá váltani, ahhoz be kell mennem, kell a meghatalmazás avagy telefonon keresztül is meg tudom tenni?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz betyarr #20304 üzenetére
Regisztrálj a my t-mobile-ba és ott be tudod állítani szerintem.
Nálunk is van egy ilyen, web-ről rendeltük, még az elején meg kellett adni őket.Nem lehet mégse bocs.
Itt a menütérkép, juss el valami dominos pontig, aztán kérj ügyintézőt.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Linux kezdőknek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Gaming notebook topik
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest