Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
faklyasgyuri
csendes tag
-
legenda
és miből következik, hogy biztosan arra kell?
ezzel az erővel kiír(hat)om az aláírásomba, hogy mindenki olyan mobilinternetes díjcsomagot fizessen elő magának, amelynél nem kell a "hónap" végén a számlálót nézegetni...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
1430
senior tag
Nem értem a kérdést. Mozaikra vállalt tarifahűséggel is olcsóbb a készülék, nem csak MédiaMániára.
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/Mozaik_arlistaVarszegig #14659
Szerintem ne várj erre, már az is nagy dolog, hogy a Net&Roll opciót engedig a Mozaik XS-hez.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
Egyrészt kivezetve biztos nem lesz, legfeljebb lezárva (nagy különbség! ), másrészt 3 héten belül biztos nem lesz lezárva, mert a lezáráshoz 30 nappal korábban sajtóközleményben jelezni kell az ÁSZF (ennek része a díjszabás) változást, márpedig a legfrissebb változásban sem szerepel ilyen infó.
Mellesleg iPhone-ra is van kedvezmény...''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
Mert ezek az előfizetők a társkártyásaikkal együtt nem csak hosszabbíthatnak a hűségidő végén, hanem akár át is mehetnek másik szolgáltatóhoz...
Természetesen a döntés joga mindig az ügyfelet illeti, megy, vagy marad. De vajon egy másik szolgáltatónál jobban fog járni?
(Aktuálpolitikát meg nem feltétlenül kellene belekeverni a topikba...)
Jó szerencsét!
-
legenda
megy a vándorlás más szolgáltatóktól is, különben nem lenne annyi ismerősöm, akiket 20 és 70 előhívókkal hívok, de valójában t-mobile előfizetők - természetesen fordított eset is van, bár a köreimben az a ritkább!
a lényeg, hogy sehol sincs kolbászból a kerítés...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
StLui
veterán
mondj konkrét osztrák árat i4-re, telefon és előfizetési díj (tartalommal együtt)
Még ha tudnál is jobbat mondani, akkor is ott sokkal nagyobb a fizetőképes kereslet, tehát sokkal több a potenciális vevő, nem véletlen, hogy ott még most is egy rakat autószalon van, itt meg sorra bezárnakKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
addikt
Nehogy már adjuk a lovat a szolgáltatói áremelés alá...
Én úgy látom, hogy néhány "na nehogy már" emberke szórja a fekáliát a ventilátorba, és akarja rákényszeríteni mindenkire a "de köcsög ez a szolgáltató, mert felemelte egy terméke árát" kezdetű kétsorosát... Előzmények
Pedig nagyon is egyszerű. Ha drágának találod, nem veszed meg. Ennyi és semmi több! Ide is tökéletesen igaz az, hogy: minden annyiba kerül, amennyiért el lehet adni...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
manchester85
addikt
Szerencsére én még 110k-ért vettem meg az iPhone 4-et, két év hűséggel, de a legdurvább az, hogy a 4S is 145 ezerrel nyitott, és most 180-nál jár. Az meg, hogy ikon 200-zal 160 ezer, az valami olyan szám (kezdetek óta 2-3 heti rendszerességgel meg szoktam nézni az árakat) amitől nemcsak a nem létező bicskám a zsebemben, de a konyhában levő összes konyhakés is lábra kel. 60 ezerért vettem ugyanilyen konstrukcióban anno a 3G-t, 100 ezerrel kevesebbért. És ne jöjjön senki a dollár árfolyammal, ugyanis a forint ugyanilyen szar volt az i4 kijövetelekor is, és ezek az árak még azt is zsírosan kenterbe verik.
Sokszor mondtam már, de innen most már tényleg csak lejjebb van (árban). Volt már olyan, hogy emeltek az iPhone kezdőárán a T-nél? Nekem nem rémlik. Ezúttal kétszer is... A 4S indított eddig a legdrágábban a T-nél, és még ezt is megfejeltél kétszer áremeléssel.
Nem olajárról, nem élelmiszerárakról, hanem 1-2 év alatt értéküket vesztő műszaki termékekről beszélünk, amik infláció ide vagy oda, inkább olcsóbbak lettek egy 10-15 éves ciklust nézve, mint drágábbak.
Tehát a szolgáltatók ezt nem művelhetik a végtelenségig, 10 éve is 150-200 ezer volt egy csúcs mobilteló, és most is annyi. Egy biztos, ez így nagyon nem okés. Majdnem kétszer annyi, mint egy GS 2, holott ezek egy kategóriát képviselnek, és minden normális szolgáltatónál ezek a modellek nagyjából hasonló áron mennek. Botrány.
i6 Silver
-
addikt
Ezt sajnos nem tudom, de hosszútávon véleményem szerint ez az árpolitika megfogja bosszulni magát...
(Az áremelés sehol nem népszerű, komolyan mondom, nem tudom miért kellett ennyi készüléket, ennyire számottevően megdrágítani.... )Kéne már egy új telefon, de kicsit tudok várni.
Ezzel én is így vagyok...
..de már nem bízom abban, hogy mostanában itt bármilyen szintű árcsökkentés lesz...[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
Az előrehozott eddig mindig drágább volt, nem hinném, hogy ezen változtattak volna. Én most nem tudom megnézni, mert nincs ilyen előfizetésem.
BéHGT:
Bocsi, de azt kihagytam, hogy az arany/platinakártya feltétele az előrehozott készülékváltásnak, továbbá nem lehet 15 napnál régebbi, lejárt számlatartozásod!
MrGrincs:
Arany- vagy Platinakártya: időkritérium - legalább 8 hónapja aktivált hívószám, pontkritérium - a vizsgált 6 hónap során legalább 500 (platina 2450) kapcsolatpont. Kényszerítő kritérium - az elmúlt 6 hónapban legfeljebb 45 nap felfüggesztés (akár részletekben is), és legfeljebb egy számlatartozás miatti egyirányúsítás. Ha már 6 hónapja aranykártyás vagy, akkor léphetsz platina szintre, feltéve, hogy van 2450 pontod.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Nietzsche_
tag
Biztos, hogy mindig drágább volt az előrehozott 5-6 ezerrel... Annyival toldanám meg az előttem leírtakat - ami már itt is többször szóba került - hogy abban az esetben, ha valaki arany vagy platina szinttel rendelkezik akkor már 1 Hónappal a hűségidő lejárta előtt is tud kiemeltségi szintnek megfelelően készüléket váltani (kb tavaly április óta van ez így).
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
-
djculture
félisten
-
legenda
inkább fizettem volna a + 6 e ft előrehozottat, és vontak volna le az árból 10%-ot a webshop által, amikor vettem az i4s telefont, úgy 10 e ft-al beljebb lennék!
mondjuk így nem is webshop útján vettem, mert nem volt jelentősége, hiszen iphone esetén - jelenleg - nincs webshop kedvezmény...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
St3ven
addikt
Meg a főnökének...
Én különben is azt tervezem, hogyha lejár az előfizetésemre vállalt hűségem, visszaváltok Dominóra, hiszen már amúgy is a 650 Ft-os havidíjamon felül csak és kizárólag interenetes VoIP szolgáltatóval - a T-s mobilomon keresztül - telefonálok és sms-ezek, a legtöbb előfizetéses lakossági percdíjat verő tarifával.
Így csak internetadót kell majd fizetnem...
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen