Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz faklyasgyuri #13569 üzenetére
Olvasd már el figyelmesebben a választ - nem a te telefonodra, hanem a hívott fél telefonjára kérdezett rá.
Kettőn áll a vásár: nem csak nálad, hanem nála is megfelelőnek kell lenni a beállításnak. Nálad a hívószám-küldést, nála a hívószám-kijelzést kell aktiválni. A te esetedben ez megtehető telefonról, a másik oldalon viszont akár előfizetést is kell ehhez módosítani (ha alapból nincs engedélyezve).
-
nord_
veterán
válasz Something_ #14376 üzenetére
Mióta megvan a tablet, nagyságrendekkel kevesebbet kapcsolom be az asztali gépet.
-
nord_
veterán
válasz Phantomhive #14390 üzenetére
Vedd meg webshopban az a legegyszerűbb. És akkor még számot is választhatsz magadnak.
-
nord_
veterán
Már megint bénáznak a webshoppal - állandóan 503-as hibával dobál ki!
szerk: na, időközben átváltottak technikai karbantartásra... Milyen érdekes, hogy más szolgáltatók ezt képesek akkorra időzíteni, amikor a legkisebb a forgalom, pl. szombat hajnal...
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
1430 kartács,
1. ezek az új díjcsomagok majd valamikor bekerülnek az akciós telefonokhoz is, mint fix, két éves hűségű csomagok? Csak azért kérdem, mert jelen állapotban eléggé logikátlan, hogy a 3ezres MM S díjcsomagra jóval olcsóbban kapok telefont, mint a 20ezres havidíjó Mozaik XXL-re...
2. Nem lettek lezárva a MédiaMániák
Ahhoz képest a honlapon már nem is létezik...
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/havidijas -
nord_
veterán
válasz bajtokarpi #14664 üzenetére
Te, ez nem a mucsaröcsögei kisjózsi vebsopp!
-
nord_
veterán
Tegnap még nem láttam... Basszus, pont iPhone-ra nincs. Pedig az M díjcsomag felelne meg leginkább a telefonálási szokásaimnak. Na mindegy, reménykedem, hogy a három hét múlva történő esedékességig nem lesz kivezetve a MM M. Tudom, van ikon200/400, volt mindkettő is, de a középút az ideális.
-
nord_
veterán
válasz tjb007 #14794 üzenetére
Idézet a linkelt oldalról:
jótállási jeggyel és az eredeti számlával érvényesítheti
Aztán a lap alján lévő jogszabályi hivatkozás:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletCsak nehogy rákeressen az egyszeri júzer, mert ott ezt olvashatja:
4. § (1) A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. -
nord_
veterán
válasz pingwin011 #14805 üzenetére
Tízezres havidíjú előfizetéssel (amit le is beszélsz), elég sok bejövő hívással, és ha régi ügyfél vagy, pikpakk összejön a platina.
-
nord_
veterán
válasz manchester85 #14821 üzenetére
Tökéletesen egyetértek! Nem kicsi percdíjemelés után még majd' 30%-kal megemelik a telefon árát?? Elég nagy köcsögségnek tartom! Ha problémáik vannak a kormánnyal és a távközlési adóval, ne azokon próbálják leverni, akikből élnek! Mert ezek az előfizetők a társkártyásaikkal együtt nem csak hosszabbíthatnak a hűségidő végén, hanem akár át is mehetnek másik szolgáltatóhoz...
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz dedike #14862 üzenetére
Nem kerülte el, csak nem akartam a T-s topikban díjcsomagos összehasonlítást a konkurenciával. Akkor csak röviden: igen, az általam kinézett két díjcsomagok (még nem döntöttem el, melyik legyen) bármelyikében a készülék ára 15-15ezer Ft-tal olcsóbb. És emellett a másik szolgáltató analóg díjcsomagjai egyáltalán nem rosszabbak... sőt.
-
nord_
veterán
-
nord_
veterán
Semmi köze nincs ehhez az iPhone-nak... De ha akarod, te magad is megnézheted, vagy tán ellopták a guglit a számítógépedről?
De ha sültgalamb-lelkületű vagy, parancsolj:
t-mobile.at: 10ezer Ft / hó - 45ezer Ft telefon ár - 2000 perc / 1000 SMS / korlátlan adat
t-mobile.hu: 10ezer Ft / hó - 90ezer Ft telefon ár - 400 perc / 200 SMS* / 2 GB
* csak hálón belülUgyanez megvan pl. a redbullmobile.at és a redbullmobile.hu viszonylatban is. Olcsóbb telefon, sokkal több lebeszélhetőség. Úgy, hogy az ottani mobilcégek dolgozói sanszos, hogy többet keresnek, mint az itthoniak.
---
Azt állítottad, kis ország lévén drágább a telefonálás. Ez, így, ebben a formában nem igaz.
-
nord_
veterán
Szerintem kevesebbet.
Radásul milyen már, hogy egy T függő készülék (Dominóval iPhone 4S 16GB) drágább, mint egy gyári független?! Vagy hogy két év hűségért csak 5%-kal kerül kevesebb a lockolt telefon, mint az Apple Store-ból rendelt független? Nehogy már adjuk a lovat a szolgáltatói áremelés alá... -
nord_
veterán
válasz dedike #14964 üzenetére
Ha a T-nél dolgozol és te találtad ki az áremelést, akkor megértem, hogy zavar, ha valaki le meri írni, hogy mekkora pofátlanság az, hogy egy függő telefon drágább, mint a gyári független.
Egyéb esetben viszont elképesztő, hogy szerinted némán kéne asszisztálni bármilyen cég bármilyen lépéséhez... -
nord_
veterán
válasz raziel01 #14975 üzenetére
Ó, volt már a világtörténelemben nem egy eset, amikor a júzerek nyomására egy cég álláspontot változtatott. Ha meg nem, akkor sincs gond: az ember azzal a tudattal zárhatja le a kérdést, hogy megtette a tőle telhetőt.
Különben is túl volt mindig is árazva az Alma.
Ez nem igaz. Ugyan most nincs, de volt már Apple készülékem: a 3G-t két év hűséggel 28ezer Ft-ért vettem a T-Mobile-tól. Olcsóbb volt, mintha ugyanúgy két év aláírással a Nokia E71-et választom, amit anno ünnepelt és magasztalt a szaksajtó. -
nord_
veterán
Ha már meg lettem szólítva: a bicskanyitogatóan flegma "bebüfizős" reakció miatti hsz-re nyomtam +1-et. Irreleváns, hogy a kérdés jogos-e vagy sem... így a kutyámmal se beszélek. Egy társalgást lehet normális hangnemben is folytatni, egy személytelen fórumon sem kell igénytelennek és sértőnek lenni, főleg nem olyannal, aki nem nyilvánult meg ilyen stílusban.
Amit írtál, korrekt válasz.
-
nord_
veterán
-
nord_
veterán
Semmilyen buktató nincs benne. Logikus lépés volt a T-től: amikor a telefonok modellciklusa ilyen rövid, kell valami lehetőség azoknak a júzereknek is, akik nem kétévente, hanem sűrűbben szeretnének pénzt költeni a szolgáltatónál.
Ár: régebben volt párezer forintos különbség, de most úgy tűnik, már nincs. -
-
nord_
veterán
Vajon miért van az, hogy a webshopban készülékcserénél csak addig látom a Mozaik M díjcsomagot a telefon + előfizetésnél, amíg nem lépek be? Amint belépek, ez a lehetőség eltűnik, abban az árkonstrukcióban csakis a Médiamánia M marad...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen