Hirdetés
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Hirdetés
-
10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
ma Csak az nem világos, hogy hibrid vagy optikai a 233 mm-es fókusztávolság.
-
30 milliárd dollárt önt az AI-infrastruktúrába a Microsoft és a BlackRock
it Az adatközpontok építése mellett energiaprojektekre költenék a pénzt.
-
Megjött a Logitech G PRO X Superlight 2 "ergonomikus" változata
ph A weben egyre szaporodó képek és videók eléggé ezt sugallták, és a hivatalos bejelentés is megvolt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
1430
senior tag
A MB Stick VI-os elvileg már a 21 Mbps-os elvi letöltésre is képes (és elvi 5,76 Mbps fel), de a hálózat tudtommal még nem bír annyit, bár helyenként már lennie kellene 14,4-es megoldásnak is. A hátoldali képen látszik is a HSPA+ felirat
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
szakipeet
csendes tag
Nemtom a stick hibája-e, a wnw manager státuszán látszik, hogy a weblapokat HSPA hálózaton húzza le, de a következő frissítés alkalmával átáll UMTS-re. Ilyenkor eldobja az msn-t. De ez programhiba lehet, mert pl a skype jól működik. Illetve a Mirandát használom alternatív programként, simán kezeli az msn rendszerét, de hiányzik belőle a videochat...
A szolgáltató is tud a problémáról, azt mondta a technikus, hogy nézzek utána a fórumokon, mert többen jelezték ezt, és állítólag van megoldás. Na, én még nem találtam meg... -
legenda
Súlyos szolgáltatáskiesés a T-Mobile-nál
mellesleg aki komoly cégnek tartja magát - és pláne, ha a lakosság ellátása szempontjából lényeges számára a folyamatos elérhetőség -, az nem csak egy szolgáltatóban gondolkodik! hibák minden szolgáltatónál lehetnek, a nagyoknál is, ez ellen a lehetőségekhez mérten maximálisan védekezni kell!
és szerintem a t-mobil nem lett ettől a malőrtől problémásabb szolgáltató, nem érdemes túllihegni...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Mr.Csizmás
félisten
mondjuk úgy, hogy 100%-ban
pl. aug 20-án se lehet telefonálni a belvárosban, mert arra a 3-4 cellára jut fél országnyi ember. De ha a 104/105/107/112-t hívod, akkor a rendszer egy slotot felszabadít a segélyhívásnak, mivel fontosabb, mint egy "átlag" hívás, vagyis valakinek a környéken megszakad a hívása ekkor.
mondjuk azt nem értem, hogy aug 20-án mit kell annyit telefonálni. boldog nemzeti ünnepeket kívánnak egymásnak
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
mdk01
addikt
Hát nekem ez az előfizetésem már 1 éves és nem igazán volt ilyen gondom.
Nekem eddig a rekordom egy 54mb-os fájl letöltése 3mp alatt. Ebből 48mb-ot töltött le 1mp alatt.
AMúgy nem ritka a 3-4-500kb/sec ami persze kezdeti letöltés aztán visszamegy 200kb/sec.
Ebből a szempontból teljesen elégedett vagyok, meg a lefedettséggel is.Melyik számon lehet reklamálni?
Egyelőre nem baxtatom őket, de belehúzhatnának.Köszi
Üdv. -
mdk01
addikt
Hát nem tudom én úgy tanultam, lehet rosszul.
Ez szerint is ugy van.
Viszont ez szerint meg nem
A srácok pedig elég érdekes eszmefuttatást végeztek itt
Aminek a lényege ez:
> > erről jut eszembe, hogy elkezdhetnénk figyelni a
> > KB (1000) és a KiB (1024) közti különbségre annak ellenére, hogy sok
> > szoftvernek még az eredetijében is a helyes helyett a szokvány és
> > helytelen KB szerepel 1024 esetén.> Szerintem nem szabad a KB-ot KiB-ra lefordítani, mert az 1 KB 1000
> byte-ot jelent angolul is, magyarul is. Lehet, hogy valóban olyan
> értelemben szerepel. Programhibát pedig nem ezen a szinten kell
> javítani.sok fájlkezelő programot fordítottam, a KiB-et alig látom, azt viszont
rengetegszer, hogy 1024 B értelmben használják és az az érzésem, hogy a
magyar honosító köztudatban sincs még benne a KiB lehetősége, csak arra
igyekeztem utalni, hogy tudjunk a KB-KiB párról és a magyarításban a
megfelelőt használjuk, s persze dobjunk az eredetire egy foltot.Ezek után én már nem mondok semmit és ember legyen a talpán aki tudja az igazat.
-
könnygázóra
tag
A publikus előfizetés 20 Ft körül mozog, domino meg 30. De ez így éri meg a szolgáltatónak.
Megéri nekik 10 Ft-ért is másodperc alapon. Addig, amíg el tudják hitetni
az emberekkel, hogy csak ilyen drágán működik a dolog, addig ennyi is fog
maradni a díj. Na persze meg kell a sok oktondi ügyfél, aki használja is
ennyiért...Két féle embert ismerek: aki túrja az orrát és aki ezt tagadja.
-
Micuir_M
tag
Sajnálom.
Ebből is látszik, hogy a T nagyon jól tudja a marketinget, mert egy csomó embert meg tud győzni arról, hogy ott a legjobb a szolgáltatás, pedig máshol sokkal olcsóbb és kb. ugyanolyan a színvonal.
Dehát nem gondolkodunk...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=micuir_m
-
addikt
"A Mobilinternet csomagokhoz kapcsolódóan mobil telefon szolgáltatás is igénybevehető, a beszélgetési díj minden belföldi hálózaton belüli, vezetékes
és más mobil előfizetői irányban és minden időszakban 123 Ft/perc. Minden egyéb szolgáltatás díja a Partner 1 díjcsomagra érvényes díjakkal egyezik
meg. A forgalmi díjak mérése másodperces egységekben történik, a 30 másodperces vagy annál rövidebb hívások esetében 30 másodperc díját kell
fizetni, minden megkezdett egység – tehát a hívások első három másodperce is - díjköteles. Az internet forgalmi díjat a benne foglalt Net vagy GPRS Net
szolgáltatás díjai szerint számlázzuk."Bővebben itt:
[link], 27. oldal[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
Nem tévedett az ügyintéző. Díjszabás 15. oldal.
grafikus17
Idézet a honlapról (2. bekezdés):
"A csoportba kizárólag olyan T-Mobile-os hívószám vonható be, amelyhez a hatályos Általános vagy Domino Díjszabásban szereplő díjcsomagok valamelyikét rendelték. A Családbarát kedvezmény a Domino Net termékhez nem igényelhető."Tehát a válasz, hogy BM-es nem vonható be.
-
1430
senior tag
És megpróbáltad átnézni azt a pár sort, ami egy Mobilinternetes számnál van a számlában, hogy mire számlázták ki?
Például megpróbáltad lekérdezni a "G" betűvel a 1730-ról (SMS-ben) az adatforgalmad? Mert ez speciel 56 Ft/alkalom. Na? Eltaláltam úgy, hogy nem is látom a számládat?
-
-
torogyuri
aktív tag
-
Cimbooora
aktív tag
Akkor én most bemegyek a T-mobilba, és mondom azt h kérem a papírjaimat?
Szóval mondm azt h átszeretnék menni pannon-ba és akkor oda is adják a papírokat?Illetve lenne még 1 kérdésem. Ha most én a mobilom leszeretném váltani, akkor megtudom tenni úgy h beszámítják?mert láttam olyan pontot az előfizetéspontnál hogy előfizetős kártyá valamint KÉSZÜLÉKVÁLTÁS, na most én arra mentem.
Ezt most hogyan kell érteni? mitől függ hogy hoyagn számítják be mennyiért stb?
-
legiaap
nagyúr
Most azért gondolkodok, a lemondásban, mert talán ezzel jobban járnék.
Most 5300 Ft-ot fizetek egy 5 Megás netért és magáért a telefon vonalért (amit nem is használok). Mikor bekötötték, akkor meg rá jött a Digi, hogy van net...mondom jókor jöttök.
A diginél meg ha jól néztem sokkal olcsóbban kapok jobb netet.How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Itt az új LOGOUT!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- Ukrajnai háború
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- HP ProBook 450 G5, 15,6" FHD IPS, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Nintendo Switch OLED White 64GB + Ringfit Adventure + tartozékok
- Apple iPad Pro 6th M2 12.9" 128GB + Magic Keyboard, Alza garancia 2027-ig!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titan, 100% akku, garancia!
- AZTECH MM PRO 16III PNP - ISA hangkártya - csere is
- Új Dell 13 Latitude 7340 WUXGA IPS i7-1365U 5.2Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen