- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
válasz
radio100jozs #81749 üzenetére
Közben felhívtam a 1430at és azt mondták, hogy halotti anyakönyvivel bemegyek, rárakják más nevére az új sim kártyát. Jelenleg is használatban van (lenne), mert mamám használja és jó lenne ha megmaradhatna a telefonszám a feltöltött ~10k huf-al együtt!
-
Draken
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A családban van egy régebbi domino kártya, ami az elhunyt rokonunk nevén van. Sajnos otthon blokkolták a kártyát (de bent majd nyilván azt mondom, hogy nem regisztrálható a hálózaton), ami fel van töltve több ezer forinttal. Ha bemegyek és beviszem a halott anyakönyvit, majd az én nevemre veszem, azért felszámolnak valamennyi összeget vagy ebben az esetben nem? Illetve gondolom magától értetődő, hogy amennyivel fel volt töltve, az át is kerül az újra!
Köszi! -
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy hozzáadtam a telekom fiókhoz a mobilszámomat, de a számlák nem jelennek meg a felületen?
-
kazan23
aktív tag
Sziasztok, két dolgot nem látok tisztán:
1. T-mobile appban váltva a (Domino5) díjcsomagot Domino fixre nincs adategyenleg. Ok, ez biztos ilyen
.
Nem vont le 990 Ft-ot, sem többet, sem kevesebbet. Nem érkezett sms, hogy az imádott NapiNet bekapcsolódott volna, ennek ellenére van mobilinternet.Az egyenleg sem változott.
2. Domino Surf (150MB) kapott maga mellé egy 500MB-os Maratont. Pár nappal utána sikoltott, hogy elfogyott a 150MB és pluszban vagy 2-3X igénybe vette helyettem 181Ft-ért NapiNet-et. A Maratonból meg maradt 300MB. Az egy dolog, hogy mindezt egy 3 perces (nem 8K
) yt videóba történő belepörgetésért számolta, de miért ugrott rá a NapiNet-re a Maraton helyett?
-
Ralond
tag
Sziasztok!
Azt, hogy egy flottás előfizetéshez tartozik-e mobilnet honnan tudnám kideríteni? (Egyedi dualo hang-internet díjcsomag)
-
madrac
senior tag
Elnézést az ismétlésért, másoknak válaszoltam. Valószínűleg a felháborodásom volt az oka, hogy hogy működhet még a mai napig így egy "komoly" cég, hogy megvezetik az embert és egy egyszerű dolgot se lehet elintézni normálisan...
(#81685) StLui: akkor magyarul továbbra is ugyanoda lyukadtál ki te is, hogy a számhordozás díjmentessége megszűnt, mert dupla annyiba kerül ilyenformán, illetve sima fixre nem is lehet hordozni ezekszerint 990Ft-ért mint azt minden ügyintéző állította nekem, és emlékeim szerint honlapjukon is az szerepelt hogy extrát csak online rendelve lehet venni. Ugyanis korábban maga az önálló sim csomag is 4050 Ft-ba került az üzletben, vagyis ugyanannyiba mint hordozással... Korrekt...
-
313313
addikt
válasz
Sajtqukac #81734 üzenetére
Idehaza 10-12k (30-40 euro) a korlátlan telefon+sms 1GB nettel. Ebben fizetős az mms és még venned kell további 14GB-t.3GB turbó net 2.500huf...
Szerk.: jobban jársz, ha fizeted a roamingot akkor, még mindig majdnem fele annyiba lesz, mintha kötnél itthon valami hasonlót...
-
Sajtqukac
tag
Sziasztok!
Jelenleg az A1-nél, Ausztriában van egy előfizetésem ami 20€ egy hónapban és 15GB internetet és korlátlan hívást, smst, mmst tartalmaz. Szeretnék kötni itthon is egy hasonló előfizetést és mivel a családban mindenki T-s ezért gondoltam hogy ennél kezdek. Van valami tippetek hogy mit és hogy érdemes hogy kb ugyanilyen tarifát mint az A1-es jugendtarife itthon is tudjak kötni?
-
SUPREME7
őstag
Na jó most már tényleg elmehet a telekom a retkes f@szba. Több mint 2 éve megszüntetett otthoni előfizetésre most kiküldenek egy 6870Ft-os tartozást amikor akkor minden be lett fizetve (hiszen tartozással meg se szűnt volna az előfizetés gondolom, és a szarjaik is be lettek postázva ahogy kell)
Ennyire szarul megy a Telekomnak, hogy ki akarnak fizettetni nem létező dolgokat, vagy csak engem akarnak sarcolni? Pár napja írtam, hogy ki akarják fizettetni velem egy létre nem jött szerződés alapján egy át nem vett telefon árát is ...
Na mindegy, átvonulok az otthoni szolgáltatás topikba, elfelejtettem, hogy az külön van.
-
n@p@lm
őstag
Béláim!
Telekom a Maratont (feltöltőkártya ugye) fullgázon engedi, az előfizetéses Társkártyámat (NET) azt meg limitálja 30 Mbit-ben?
Ügyfélbarátok -
tsteve
senior tag
válasz
Heisenberg69 #81725 üzenetére
domino esetén :
http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/szamlazas-egyenleg-befizetes/domino-egyenleg-feltoltes/egyeb -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Heisenberg69 #81725 üzenetére
dijnet, telekom.hu, csoportos beszedés.
Ha havidíjas számlára gondolsz.Dijnet pl. át tudja adni az OTPdirektnek, ahonnan 2 kattintás a fizetés.
-
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy átjöttem a vodafone-tól, és eddig ATm-en keresztül töltöttem fel a számlám. Telekomnál is van erre lehetőség? Amennyiben nincs, milyen módokon lehet rendezni az egyenleget?
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül feleslegben egy tartozék kuponja?
Sajnos nagy szükségem lenne rá, meg egy SD kártyára!
Biztos nagyon rossz vagyok valakinél odafent:
Novemberben a 32 gigás adta meg magát a telefonomban minden előjel nélkül, ma meg a teli 64 gigás pottyant ki a kezemből, amikor vettem ki a fényképezőgépből úgy, hogy 2 óra keresés után sem találtam meg. (3 évnyi családi fénykép ugrott vele ...)Ha valaki tud segiteni, annak nagyon hálás lennék!
Köszönöm szépen előre is! -
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Magyar katolikus flottában vagyok, eddig nem volt internet előfizetésem, de most ha belépek a Telekom fiókomba, akkor ezt látom: Dolgozói flotta 200MB Felhasználható: 2017.03.17. 0 óra 00 percig
kipróbáltam, és működik, csak én nem rendeltem netet
Értesítést nem kaptam, hogy aktiválták a szolgáltatást, viszont a számlában megjelent + 318 Ft.
Ez valami kampány? De akkor miért számlázza ki?? Vagy a Kat. egyház kérte ezt az opciót minden előfizetésére?
Ha nincs rá szükségem, akkor ezt le lehet mondani?Ha másnak is aktiválták a netet erre a díjcsomagra?
Köszönöm!
-
4Grider
nagyúr
válasz
tepenzed #81720 üzenetére
Mivel az opció igénybevételének feltétele aktív, túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi/ időszaki díjas mobilinternet szolgáltatás megléte, így domino alatt egy ilyen mobilent-csomagot kellene első körben aktiválnod, és erre rendelheted csak rá a korlátlan böngészést.
-
tepenzed
őstag
Sziasztok. Jelenleg 3600 ft az előfizetésem, ebből 1900 ft az előfizetési díj (régi Like egyetemi csomag) és mellé van aktiválva a korlátlan böngészés opció.
Nem lehet még mindig megoldani valahogy, hogy átváltok nem havi díjas kártyás csomagra, amire rá lehet aktiválni a korlátlan 4G böngészést? Igazából a telefonálást nem használom ki, vagy engem hívnak vagy neten keresztül telefonálok, szóval tulajdonképpen az internet miatt fizetem a havi díjat -
dnl91
tag
Hali!
Telekom 4G Székesfehérváron ~0.3-0.5Mbps (40+ ping) letöltési sebesség, oldalak alig töltenek be. Kollegáknak sem fényesebb a helyzet.
Valaki esetleg tud erről valamit, mitől lehet?
3G-n 13+Mbps letöltési sebesség stabilan..
-
embe
nagyúr
válasz
Oliverda #81713 üzenetére
Az ügyfélszolgálatnak írt emailbe beleírtam : "A rendkívül rosszul működő webes felületet leplező javaslatok: "másik böngésző, böngészési előzmények törlése, próbáljam meg holnap" megtörtént, eredményre nem vezetett."
Igen, és ez azért fájó, mert ugye Magyarország legnagyobb telekommunikációs cége. Elhiszem hogy egy rendkívül bonyolult rendszer lehet, de ez így nagyon gáz.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Agent_007 #81708 üzenetére
Elméletileg ha a flotta1ből dominoba vitted volna 1990-ért, akkor szerintem flotta2, ha a domino befogadást engedi, akkor egyszeri 1990 forint elég lett volna, így, hogy már Move XSben van így reálisnak tűnik az általad leírt költség.
Nem tudom, hogy az elméleti út járható lett-e volna, azaz flotta1 ad-e ki dominóban számot
-
embe
nagyúr
válasz
dptrsk #81702 üzenetére
Nem tudom mi volt a célod a kérdéssel, de ezt kicsit átgondolva....megoldottam a dolgot.
Nem a telekom fiókomhoz adtam az előfizetést......hanem az előfizetést adtam a telekom fiókhoz.Vagyis bejelentkeztem a Dominó Fix telószámmal + Dominó jelszóval. És ezután megváltoztattam a bejelentkezési procedurát, hozzáadtam a számot a meglévő Telekom fiókhoz...
És lőn csoda.... így sikerült.Ha erre gondoltál, vagyis ezt akartad mondani, akkor köszi hogy bedobtad ezt a kérdést!
Mert eddig úgy próbáltam, hogy előbb bejelentkeztem a telekomfiókba, majd ahhoz próbáltam adni a számot, így nem sikerült..... Bár a másik Dominó Fix számot meg pont ezzel a módszerrel adtam hozzá.
-
Agent_007
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni! Nem olvastam végig a fórum 80.000 hozzászólását – elnézést, ha már tárgyalt témára kérdezek rá.
Céges mobil flottából hoztam el a számomat egy Move XS csomagba, onnan szeretném egy másik céges flottába átvinni. Ez valóban 4500 (számhordozás) + 5000 (Move XS belépő díj, amit kötbérnek mondanak) + 4500 (újabb számhordozás), vagyis 15000 forint???
Köszi mindenkinek aki segíteni tud. -
embe
nagyúr
Mi a bánatért volt itt gyomlálás?
Én pl. mi olyat írtam, kérdeztem, amit törölni kellett?dptrsk : Igen, hordozott szám + Dominó jelszóval betudok lépni. Miért kérdezed?
-
Meridius11
aktív tag
válasz
Greg-77 #81658 üzenetére
Valószínű az csak a korlátlan közösségi adatopcióval megy.
Én egyébként böngészni se tudok már vele rendesen, egy rakás oldal az adatkeretet használja, pl google, de még a gmail alkalmazás is, le is fogom mondani a picsába. Pont böngészni és emailezni nem lehet vele, zseniális.
-
embe
nagyúr
Egyszerűen nem találok megoldást, de a telefonos ügyfélszolgálat arra a hibára, hogy a brand váltáson átesett most már Dominó Fix előfizetést miért nem tudom a Telekomos felhasználói fiókomhoz hozzáadni már 2 napja.
A képernyőmentésen látható a hibaüzenet a jelszó mezőnél: "Általános hiba" fogad ha hozzáakarom adni az előfizetést.
A jelszó jó, mert amikor rosszat írok be szándékosan, akkor a "rossz jelszó " üzenet fogad.
Ez ügyben kétszer kértem segítséget a telefonos ügyfélszolgálattól, de sajnos nem tudtak segíteni. Végül azt javasolták, hogy írjak emailt egy képernyőmentéssel a mellékletben.Egy másik Dominó Fixet ( igaz az nem hordozott szám ) gond nélkül hozzátudok adni.
Valaki találkozott már ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest