- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok ! Adott egy ~5 éves RN7-t amit másodlagos telónak használok már egy ideje. Viszont látszik hogy valamennyire kezd a hátulja "elválni" + az akksija se mai már.... Aliexről tervezek rendelni hozzá. Bárkinek van bármilyen tippje (esetleg személyes jó tapasztja) hogy mire kell figyelni azt megköszönöm.
Ha esetleg valaki rendelt is onnan s annak van linkje az már csak hab a tortán ! :3 -
zorzy4
addikt
válasz
aprokaroka87 #15254 üzenetére
Valószínűleg, a két telefon nem igazán tér el.
-
aprokaroka87
nagyúr
Vajon ebbe a típusba jó a redmi note 7 pro típus eredeti akkumulátora?
Mindkettő BN4A típusú.
-
GerAti
csendes tag
Sziasztok!
Hat év után elbúcsúzok a készülékemtől! Megannyi felé kisebb és óriási esést (alap bumper tokba volt), három rövid fürdést (melyek után kiszáradt), ház felújítást (és még sorolhatnám napestig) túlélve nagyon szépen kiszolgált.
Egyáltalán nem kellett volna még lecserélnem (egy gyári visszaállítását elbírt volna), de a tok a napokban egy tisztítás során öregedésből fakadóan szétnyílt és úgy éreztem eljött az idő... na meg most még utoljára a 13-as széria komplett csomaggal megvásárolható volt.
Redmi note 13 pro+ váltotta (eredetileg 13T volt a terv de a szolgáltatómnál már elfogyott). Szuper telefon, de azért a miui tárcsázó és a hívás-hangrögzítő hiánya fáj. Igazából itt már nem volt akkora a váó faktor váltáskor, mint anno a 7re történőkor (persze akkor a rendszer is új volt most meg szinte ugyan arra mentem)
Ugyanakkor úgy érzem kezdi a plafont elérni a technológia (hajlított téma nem érdekel), igaz azért visszatérve pár nap után a 7-re érezni a fejlődést.Vissza olvastam egy darabig a kommenteket, nálam az akksival sem volt probléma. Figyeltem a 20 alatti és max 90ig töltésre és 2 havonta 0-100 újra kaliblárás biztosítására és szerintem érzetre még hozta azt, amit most az új tud, igaz pár napja van még csak meg, szóval ez javulhat és nem turkáltam, illetve lőttem ki rajta semmit, de azért na, le a kalappal. El nem megy a háztól, megy vésztartalékba, no meg ha rögzíteni kell hívásokat...
Legjobbakat a tovább használóknak, nekem valóban az eszembe vésődött ez a teló!
-
Lacuss20
senior tag
válasz
cappa72 #15249 üzenetére
Nemrég cseréltem pocon kijelzőt, szintén üveg a hátlap. Ha ügyesen, türelmesen csinálod nem reped, törik. Laminál "lap" laminálás, hőkezelés után szépen hajlik és kellően erős, hogy betudd játszani a hátlap alá és körbe vágd a ragasztó réteget. Fokozatosan szépen kell felfeszíteni több ponton akkor nem lesz gond. Amúgy a hátlap amazonról filléres tétel a poco x4 pro 5g-hez is 15 eur szeritem Note hoz mégolcsóbb, ha mégis megreccsenne.
-
válasz
wolf88 #15247 üzenetére
Nálunk még a legnagyobb fiú kapta meg, mert az ő redmi 9-e halt be.
Akksi itt is gyenge, de meglepetésemre találtam hozzá itthon egyet (biztos én rendeltem, csak nem tudom mikor...)
Nem tudom, vállaljam-e a cserét magam. Tartok az üveg hátlap esetleges repedésétől...
Én RN11s-re váltottam, eddig jó az is. -
wolf88
aktív tag
Tegnap könnyes búcsút vettem a telefontól. 5,5 évig szolgált ki, még bírná,de az aksija nem sokat bír ki. Ha az új is közel ennyit fog bírni,akkor elégedett leszek.
-
lacentos
tag
Ha a fotózásnál akkor meg megnyitás után a bal felső sarokban ott vansárga vaku jel áthúzva. Arra kopp és felkínálja a direkt vagy autó módot a vakuzásra. Ott kiválaszthatod a megfelelőt.
-
brugo
aktív tag
Hogyan kell bekapcsolni a LED Vakut ?
-
brugo
aktív tag
Ajaljatok egy szelfi botot ami muxik ezzel a teloval .
-
-
Wasp91
aktív tag
A kikapcsolt állapotba lévő is kigyulladhat?
-
-
vargalex
félisten
Ma reggel a töltőn lévő telefonom kigyulladt gyári akkuval. Szerencsére ébren is voltam és akkor történt, mikor itthon voltunk (sistergő hangot adott hatalmas füst kíséretében). Kicsit megégettem a kezem (mert rögtön elkaptam, lehúztam töltőről és rohantam ki vele), illetve a mellette lévő telefon tokja égett meg. Nincs aktív használatban, de néha felteszem tölteni, hogy ne merüljön teljesen le, így tartalék telefonként bármikor bevethető (volt). Az eredmény:
Még a benne lévő 256 GB-os microSD-t kellene valahogy kioperálni (sajnos a SIM tű nem megy be a helyére), megnézni, hátha az használható.
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok
Én sikeresen félbe hajtottam a Xiaomi Poco X4 PRO 5G-t, melo közben.
Természetesen back to the Old but Gold Note 7.Sajnos az üzemidő gyári aksi lévén már nem fényes, de egy fél napot kibír így egy külső akksit cürhölök magammal ami nem nagy 4000Mah-s, de azzal megvan bőven estig.
Lassú már szegény, full gyári néha törelemmel kell lenni, de legalább ismerem, az appok javarésze megvolt amit használtam a másikon is. Ellenben már tényleg eljárt felette az idő, de továbbra is, ha meglesz az utód a másodtelefon, GPS funkciót folyamatosan betölti majd. -
miqlas
őstag
válasz
MrHurricane9 #15224 üzenetére
-
MrHurricane9
csendes tag
Sziasztok! Készülékváltás miatt eladnám hamarosan a Redmi Note 7-esemet, viszont még anno beléptem valami MI Fiók-ba, amit jó lenne kitörölni, hogy véletlenül se zárolja a telefont a majdani tulajának. Ezt hogy lehet kijelentkeztetni úgy, hogy nem emlékszem milyen adatokkal léptem bele? Vagy egyáltalán fontos kilépni belőle?
-
crok
nagyúr
válasz
SamSem58 #15221 üzenetére
Android szakmai topic -> összefoglaló -> Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link] szóval a driver-t tedd rendbe.
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
Váratlan probléma merült fel a Xiaomi Redmi Note 7 telefonommal, ugyanis az egyik Win 10, 64 bit op. rendszerű gépemet "nem látja" a telefon. Hiába csatlakoztatom a géphez, a Windows telefonos kapcsolat megy, de a telefon nem jelenik meg a gépen, így nem is tudom azt megnyitni. Hogy lehetne ezt a hibát javítani??
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek [EZ] a füles használható ehhez a telefonhoz?
Köszönöm a válaszokat! -
aprokaroka87
nagyúr
Az mennyire természetes hogy belép az orangefox recovery-be egy ideig mutatja a logot, majd újraindul és kezdődik újra 😁
Ki kapcsolni sem tudom. -
aelod
veterán
Elengedett a hátlapi ragasztás. Hol tudok jó ragasztó szalagot venni? Van itthon sima kétoldalú ragasztó szalag azzal esetleg meg lehet fogatni?
-
peterb9
újonc
Igen, a bizti nem játék. Én is csak azért így oldottam meg, mert csak más tokozással vannak a fiókomban, ez a "megörökölt" telefon meg már nem ér meg több költséget és időt. Nekem egyelőre ez lesz A telefon, egy jól bevált Huawei P9-et vagyok kénytelen leváltani, ez tűnt a legkedvezőbb megoldásnak, bár az anomália miatt már majdnem vettem egy újat, amikor meglett a megoldás.
-
peterb9
újonc
Igen, de erre kifejezetten NEM biztatok senkit, megfelelő elektronikai jártasság nélkül meg pláne, a CSERE a jó megoldás! Áthidalni egy vékony, kisfeszültségű sodrott huzal elemi szála is sok, én ettől vékonyabbat tettem be, azzal tüzet nem fog okozni, ha meg esetleg a telefon szállna el miatta, már nem lesz túl nagy veszteség. A konkrét hiba az volt, hogy ennek az 1,5 A-es biztinek 0,6 Ohm az ellenállása, a Littelfuse katalógusadata erre 0,13, ez itt sokat számít.
-
peterb9
újonc
válasz
peterb9 #15202 üzenetére
Válaszolok magamnak, itt ugyanez volt a probléma és a megoldás is:
[link]
A probléma oka, hogy a csereakkuban lévő 1,5 A-es SMD biztosíték ellenállása túl nagy és az indítás adott fázisában fellépő nagyobb áram miatt túl nagy feszültség esik rajta, amit a telefon lemerült akkunak érez. -
peterb9
újonc
Üdv mindenkinek! Találkozott esetleg valaki olyan anomáliával, hogy akkucsere után szinte mindig csak töltőre dugva lehet bekapcsolni a Note 7-et? Anélkül Redmi felirat -> MIUI felirat -> sötétség. Mintha le lenne merülve az akku, pedig nincs, akár 100%-on is ezt csinálja. Töltővel mindig elindul. Gyári reset -> 100% töltés -> teljes lemerítés -> 100% töltés megvolt, nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest