- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V2 - origami
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
MadMancs #74448 üzenetére
Kell nehany ora, amig frissulnek az adatok.
Ha mar megvolt akkor 2 eset lehet.
1.: Ennyit forgalmaztal az Opera Max nelkul es akkor nem szamolta bele.
2.: Jol tomoritett az Opera Max es ennyi volt a tenyleges adatforgalom. Viszont ebben az esetben beleszamolta ...Szerk.:
Most nezem, hogy 58 mega volt a megtakaritas, akkor lehet, hogy az 1. eset lesz ... -
MadMancs
veterán
Kerek 0,1Gb fogyott el. Azt nem tudom mire számolta. Végülis annyira nem zavar működik e csak kíváncsi voltam mert amúgy is kijövök a keretemből ( Next M + NetPlusz XXL + Korlátlan közösségi + korlátlan böngészés és e-mail). Inkább azért tettem fel mert van pár oldal ami magyarországról nem elérhető, ez meg USA-ba pozicionál.
-
Lacko84
aktív tag
Üdv. A Turbo1Gb netet hogy lehet lemondani? Köszönöm
-
ForRedGlory
félisten
rossz topic
-
Zeki
nagyúr
válasz
repvez #74431 üzenetére
Az van, hogy a korlátlan böngészés és email MAGÁBAN NEM MŰKÖDIK!
Kell alá valami megújuló netes csomag, legyen az akár a 200 megás.
És letöltésre meg feltöltésre nem vonatkozik, csak statikus weboldalak nézegetésére.
Aztán hogy emellett kinek mi megy még, egyéni dolog. 30 napig él ez is mint a netes csomagok. -
wmati
addikt
-
repvez
addikt
Tudja valaki hogy ha van egy 200mb os adatcsomag elofizetesem akkor ha akarok nagyobb adatcsomagot akkor előbb vissza kell mondanom a 200mbosat vagy alapból törlésre kerül ha új csomagot jelölöm be?
A korlátlan böngésző és emailt néztem ki 1800ert.
Ennel a csomagnal a letoltes is korlátlan? És ha a fb öt használom akkor azt hogy számolja? Appon keresztül.
Gondolom ha böngészőben nyitom meg akkor az is korlátlan. De mi a helyzet a viber és egyéb alkalmazasokkal insta meg hasonlók azokat hogy számolják? Van tulfizetes ha nem bondeszesre és e-mailre használom. Erre nem találtam leírást nincs aprobetus rész? Kifizetem az 1800at és nincs plusz költség? -
Ateszpapa
addikt
válasz
Mr.Csizmás #74428 üzenetére
Elvileg nem, de ha nyenyegnek mutasd be nekik, hogy ki lett fizetve.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Mr.Csizmás #74426 üzenetére
Igen, átveheted mert kifizetted.
Látni fogják a rendszerben. -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
olyankor mi van, ha mobilon befizettem az appból a havi számlát, és hozzácsapta a rendelésem számláját is?
rendeltem bolti átvétellel, helyben fizetéssel egy pár ezer ft-os apróságot, és a befizetés után vettem észre, hogy a visszaigazoló email két tételt ír, mert az összeg nem volt gyanús, átlagos összeg volt...
a kiállított számla sorszáma meg forint is stimmel. most simán átvehetem, vagy mi?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
szaniszlokar #74423 üzenetére
Ha jól rémlik, akkor megnézik az s5 mini utolsó akciós kisker listaárát, s az aktuális akciós kisker árlistából választhasz másik (akármilyen gyártótól), az s5 mini ára +-10% sávban(azthiszem)
-
br4adam
aktív tag
válasz
szaniszlokar #74423 üzenetére
Azt fogják nézni hogy az S5 Mini kiskerára mennyi volt, az alapján választhatsz mást.
-
szaniszlokar
aktív tag
A feleségemnek volt egy Samsung S5 mini telefonja.
Többször járt szervizben, így a Samsung felajánlott egy csereutalványt, amit a héten meg is kaptunk.
Ma fogok menni egy T-pontba, hogy beváltsam az utalványomat egy másik készülékre.
Hogyan szokott zajlani a csere?
S5 mini már régóta nincs a kínálatban.
Jól tudom, hogy elviekben ugyanolyan tulajdonságú készüléket kell adni helyette?
Maradni szeretnék a Samsungnál, mennyire rugalmasak a cserekészülék típusát illetően? -
dptrsk
Topikgazda
válasz
St3ven #74419 üzenetére
Surf egy keretet ad, ahhoz kell valamilyen netcsomag, ami hozzáférést ad (napinet vagy netplusz).
Keretet ad(önmagában nem használható fel, csak netcsomag mellett, több ilyen csomag is aktív lehet egyszerre): Surf, feltöltési bónusz adat, turbo opciók, fesztrehajtok.
Hozzáférést ad, benne foglalt kerettel(egyszerre 1 csomag lehet aktív): Napinet és Netpluszok.
Mikor megrendelsz egy NetPluszt a NapiNet törlésre kerül.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Roxkex #74415 üzenetére
Megrendeled, levon egyből 1090 forintot. S használhatod is a 200mb-t.
Ezért 30 napra használhatod a szolgáltatást.
Ha ma megrendeled, s pl.hétfőn lemondod a -netpluszs SMSsel, akkor a 30. Nap végéig használhatod(aktív marad), mivel kifizetted, utána kikapcsolják(s NapiNetet aktivál a rendszer, amit le kell megint mondanod, ha nem kell).Ha 1 hónapig volt aktív, akkor csak 1090 forintot vonnak le, nincs ktiválási, lemondási díj
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Eddig nem volt a telefonomon internet (3G/4G) de úgy alakult ,hogy most kelleni fog egy kissebb mennyiség de a 10MB egy napra nem túl jó. :\ Viszont a domino feltöltős csomagom mellé a NetPlusz S csomag (1090Ft) lenne a számomra elég. (200MB ugye) No már most a kérdésem az az lenne ,hogy ha én ezt megrendelem SMS-ben a leírtak alapján , akkor azt az összeget egyből levonják a domino feltöltő kártyámról ?
Illetve ,hogy ha rögtön utána én ezt el is kezdem használni akkor fog egyet aktiválni erre a hónapra , mint a napinet-es nél ? (csak ugye ott net-re).Utána , ahogy lejár ez a hónap én tiltom is le ezt SMS-ben a "-"as jelzővel ahogy a napinettel kell / kellett.
Ez így járható út ? - És csak a 1090Ft-t fogják kérni ? - Vagy külön lesz valami díj a kikapcsolásért ?Előre is köszi és bocsánat ,hogy ha nagyon nagy badarságot kérdeztem :\
-
MésziGab
tag
Sziasztok
3hét múlva nyaralni megyek Olasz és Spanyolországba!
Szeretnék minimális mobilnetet,nap 1-2 kép feltöltés.Mit tudtok ajánlani számomra?
Mire figyeljek ha kint tartózkodom? Van valami fontos telefon beállítás? -
rwin5
őstag
válasz
4Grider #74402 üzenetére
ma megint hívtak, egy lapszolgáltató volt, hogy megvagyunk-e elégedve a hírlapjukkal (honnan tudták a számom nem kérdeztem, mert akkor keltem ki az ágyból)
olyan kisebbségi hangja volt az emberkének, először azt hittem ráma kar sózni valami kamu dolgot, de nem úgy lett végül
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
PRDZsolesz #74404 üzenetére
NetPlusz hó 1től, a lemondás napjáig van számlázva
(Megrendeléskor pedig a megrendelés napjától-hó utolsó napjáig)Tematikus csomagok(böngészés és e-mail) megrendeléskor időarányosan van számlázva, a megrendelés és hó vége között.
(Lemondáskor viszont hó végéig számlázásra kerül, erre majd figyelj) -
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! Move S díjcsomagom mellé már régóta aktiválva van NetPlusz L. A forduló napom minden hó 3-a. Ha én ezt a NetPlusz L csomagot lemondom mondjuk holnap, és aktiválom a "Böngészés és e-mail" opciót, akkor hogyan lesz ez az egész elszámolva? Időarányosan, vagy mindkettőért teljes díjat fizetek, vagy csak az utóbbiért fizetek teljeset, és változik a fordulónap? Előre is köszi!
-
Def26
félisten
Telekom ad még email címet mobilinternet szolgáltatás mellé?
-
rwin5
őstag
Jobb topikot hirtelen nem találtam, googléztam a kérdésemre is de semmi értelmes választ nem találtam.
Elég kevesen tudják a 2. mobilom számát és ma beadtam az önéletrajzomat egy állásra, jött is ma egy hívás, ennyit írt a telefon " korlátozott hívás " mire odanyúltam, hogy felvegyem kb 5 másodperc után le is rakták. Visszahívni pedig nem tudom. Tipp, hogy mit jelent ez? Magántelefonszámot ír ki vezetékes telefonról ha hívnak, így az sem lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest