- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz
nebancsa #18548 üzenetére
Persze értem ezt, de ha 1% esély van rá, hogy mégis kiadják pl. idén, akkor annak nagyon örülnék, mert igen csak kellene az Android 12 alap, amire épül elvileg az EMUI 13.
A 2024. novemberi hír szerint ez egy kivételes frissítés "lesz"...
És mivel Holland hír, és a Huawei egyik fő "részlege" ott lehet, ezért én bízom ebben, hogy nem viccnek szánták.
A Magyar Huawei Hollandiából, a Re-Teck Reverse Supply Chain céggel küldetett nekem egy Bluetooth fülest ajándékba, egy panaszügy miatt, ezért gondolom, hogy ott a Huaweinek elég nagy kötődése van, és közelebb is vannak az infókhoz, mint itt. -
Gabengocia
tag
Én még annak örülök hogy működik a telefonom. És nem szívesen váltanál le. De majd ha még jön valami frissítés annak örülni kell.
-
RR-13
őstag
Akit érint még az esetleg olvasta azt, vagy hallotta, hogy a Mate 20 Pro megkapja az EMUI 13-as verziót?
Itt olvastam róla, egy 2024. novemberi hírben.
És itt is volt korábban szó róla, 2023-ban. -
raven12
senior tag
válasz
nebancsa #18541 üzenetére
Nekem a P9 Pro-m produkált ilyen tüneteket, hidegben lefagyott-újraindult, pl. ha síelés közben akartam lőni egy fotót.
Ami nálam "megoldotta", ha rákötöttem powerbankra közben.
Olyan volt, mintha nem tudna elég töltést leszedni a művelethez a teló, de nem sikerült rájönnöm a gyökérokra, hogy most akku, vagy más elektronika... -
nebancsa
senior tag
válasz
spileraaa #18540 üzenetére
Nálam 2022-ben volt akkucsere, de most téltől én is tapasztalom a random újraindulást.
Talán a hideghez tudom kötni, mikor kint vagyok akkor veszem észre. kb. hetente 1-szer fordul elő. Eddig annyira nem zavar. Amit ír a huawei ezzel kapcsolatban, hogy a telefon védelme miatt indul ilyenkor újra a telefon. Lehet akksi probléma, viszont akkor terhelésre is kikapcsolna, viszont azt jól bírja, és az üzemidő is rendben van. -
spileraaa
senior tag
válasz
Motion_Blur #18539 üzenetére
Előtte is restartolt. Gondoltam hogy az akkumulátor miatt de ezek szerint nem. Mondjuk fura hogy hivatalos szervizbe hogy nem vették észre hogy egyéb problémája is van de lehet nem ellenőrizték.
Próbáltam a nyakukba varni de nem sikerült.Vagyis az akksi csere hivatalos szervizbe volt mert nálunk még tavaly elérhető volt ez a Huawei akció pontos nevét már nem tudom.
10600 forintba került
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
Jelenleg menyiért lehet eladni egy olyan Huawei mate 20 pro 6/128 telefont ami újra indul de új gyári aksival rendelkezik?
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
pgemil
aktív tag
válasz
anonymus89 #18531 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy ahhoz Android 11 kell, ezen meg csak 10 van. ..
Nekem sem megy csak kábellel. -
braseel
tag
Nekem Toyotában egy AAwireless eszköz oldotta meg.
https://www.aawireless.io/en
-
Yahhher
aktív tag
válasz
Szia.
Szerintem nem megy mate20pro-n vezeték nélkül, legalábbis nekem tuti nem. Elég új vw-n nekem csak kábellel, ezért nem is használom. Régi pixellel, samsunggal oké.Üdv B.
-
Szpisti
addikt
válasz
Az Android Auto vezeték nélkül Wifit is használ. Van egy Mate 20 Pro-m a fiókban, majd megnézem megy-e, nekem is az S21U tökéletesen megy.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok az android autó bluetooth-on keresztül kinek működik?
Nem szeretném kábellel használni.
Két mate 20 pro van itthon édes sajnos egyikkel sem megy bluetooth-on.
S23 azonnal csatlakozik bluetoothon keresztül és megy is a waze.Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
hzsolee
őstag
Kb egy éve vettem egy ilyen telefont, de aztán azóta sem használtam.. Banki dolgok, nfc fizetés működik? Már csak a frissítések elmaradása miatt kérdezem...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
xtmod
senior tag
válasz
Motion_Blur #18522 üzenetére
Az enyém 5 és fél éves. Legalább 2 éve egy elosztóról töltöm, aminek van 2 usb foglalata. Működik a gyors töltés. Még soha nem volt vele problémám. Nem is tudom lecserélni, pedig már gondoltam rá. 😄
-
etokesc
csendes tag
Sziasztok!
Akksi cserét szeretnék majd a telefonon. Láttam, hogy már csak a Budaörsi TMX-et dobja fel. Esetleg van másik hely ahol megtudják oldani, mert nagyon sok rosszat olvastam róluk vagy bízzak meg bennük?
-
Szpisti
addikt
válasz
Én anno tanultam a töltőcsatik elhasználódásából így vettem egy hozzá egy Huawei CP-60 vezeték nélküli töltőt és azzal töltőttem minden éjjel. A vezetékes töltőjét csak akkor használtam amikor gyorsan kellett... Így a mai napig hibátlan. (Már a lányom használja a telót lassan 3 éve.)
De igen, én is egy pucolással kezdeném, mert hamar telemegy zsebpiszokkal, stb. és akkor már nem is megy be a helyére rendesen a töltő... Egy próbát megér... -
Sumptuous
senior tag
válasz
Ezzel a felhasználó névvel jobban illene hozzád egy új Samsung..
A telefon töltőportját érdemes lenne egy kihegyezett fogpiszkálóval kiszöszteleníteni. Gyakran megoldja az ilyen töltési gondokat. Ha nem segít, másik kábellel is megpróbálhatod. Végső esetben egy akkucsere is megérheti. Pont tervezek én is cserélni apum ilyen telefonjában. Mái napig hibátlan kis telefon ez, kár hogy már frissítést nem kap. -
Motion_Blur
félisten
válasz
braseel #18519 üzenetére
Gratula, egy újra én is beneveznék még ma is!
Én 3,5 éve ezt vettem meg: [link] gyakorlatilag új készülékként
Amit mostanában észrevettem hogy a töltési sebesség eléggé visszaesett, a gyári Supercharger maximum 20-21W-al tölti, de sokkal jellemzőbb hogy csak 7-8W-al és nem is megy feljebb. Nem tudom hogy ez akku degradáció, vagy a töltőportja kopott meg a telefonnak.
Bármikor vennék egy zsír új Mate 20 PRO-t vagy P30 PRO-t
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Burbula87
csendes újonc
Sziasztok. Hozzám került egy ilyen készülék és jelenleg Emui 10.1.0 van rajta. Na már most olvastam itt hogy ennek a legutolsó szoftver Emui 12 volt viszont se a HiSuite se a telefon nem jelzi hogy lenne rá frissebb mint ami most van... Valami ötlet vagy praktika?
-
Picco
addikt
válasz
Motion_Blur #18515 üzenetére
jo is a pixel 9, de fogasra hianyzik a mate 20 pro...sokkal kevesbe volt csuszos mint a P9...elso telefonom amire tokot kell tennem...1st world problems
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Lassan lecserélem a mate 20 pro-t, de megtartom magát a telefont. Azonban a felső hangszórója szinte teljesen tönkrement. Van még valahol szervíz, ahol foglalkoznak vele?
Vagy esetleg tudtok ajánlani olyan szerelőt Tolna, Fejér vagy Pest megyében aki meg tudná csinálni? -
Picco
addikt
5 ev 2 honap utan beadtam a derekamat es vettem egy pixel 9-et....a mate 20 pro meg mindig mukodik....hihetetlen hogy osszeraktak huawei-ek
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
allfinanz
senior tag
Mate 20 Pro telefonomat erre cseréltem le:
Honor 90 5G 12/512GB, Smaragdzöld
Yettelnél kártyásan vettem 114 900 Ft-ért: [link]
független a telefon, 5G-s, 2 SIM + esim (második SIM-nél választhatsz, h fizikai vagy esim).A telefon ugyanazta a kinézetű szoftvert használja, mint a Mate 20 Pro.
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
mjani1172
addikt
válasz
lacus83 #18511 üzenetére
Sőt használ is, olyankor gyorsul, egy csomó szemét van már benne, ami lassítja.
De nekem, kb 3-4 nap a visszaállítás. Persze a nagyja megvan 1 nap (1 órám sincs ennél fontosabb dologra sem) de aztán rájövök hogy ez sincs az sincs.
Pici lassulást érzek, de semmi komoly, pedig sosincs kikapcsolva, folyamatosan 6 postafiók szinkron, meg minden ami létezik. stb.....
Ezért inkább tűrök.
Viszont tényleg nagyon jó készülék.[ Szerkesztve ]
-
lacus83
senior tag
Pedig nem árt,gyakolatilag ez is csak egy számítógép
Újraindítás,alapra állítás stb..MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
balpis
őstag
válasz
Azurooandrew #18495 üzenetére
Ay alap megállapitást én is csak megerősiteni tudom: az 5+ éves mate20pro fél éve lett nálam cserés és az S24 samsung nem tűnik semmivel sem jobbnak...TALÁN a kamerája már egy picit jobb, de bizonyos esetekben ez sem egyértelmű. (a csere kényszerű volt a nem frissülő android verzió miatt, amit a céges biztonsági rendszer már nem tekint elegendőnek a belső levelezés kezelésére... Különben a törött kijelzójével is inkább használnám még ma is azt
)
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
raven12
senior tag
válasz
Fred23 #18501 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam, nem a telefon crashel, csak az app, bezárja felépülés előtt. Akksicsere 2 éve volt hivatalos szervizben.
[Itt a példám][ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Mostanában egyre többet csinálja a telefonom, hogy amint belépnék egy appba, se szó, se beszéd, crashel, és nem oldja meg reboot sem.
Csinálta már ezt viber, sports tracker, most sajnos a beépített camera app is...
Nyilván ez valami szoftveres dolog és nyilván köze van ahhoz, hogy már rég nincs szoftveres támogatás a telefonra, de valamit lehet ezzel kezdeni?(Olvastam régebben, hogy az Android Webview frissítgetése okozhat ilyen problémát pl.)
-
bob001
csendes tag
Sziasztok! Kijelzővédő fóliát/üveget keresek. Sajnos nem találtam… Tudtok helyet ahol lehet venni? Köszi a válaszokat…
-
Akhim92
csendes tag
Javítanak még valahol Mate 20 Pro-t? Szerintem meghalt a kijelző. Köszönöm
-
Azurooandrew
tag
válasz
Perger78 #18460 üzenetére
Én magam is úgy értékelem, hogy a Mate 20 pro volt valószínűleg az eddigi legjobb telefonom, hozzád hasonlóan a Honor Magic 5 Pro az utód, de így az első napok után azt tudom mondani kétségek nélkül, hogy a több éves Mate 20 pro-nak nincs szégyenli valója. A Magic 5 Pro-t nem érzem például gyorsabbnak, a kijelző bizonyos pontokban jobb, szebb és nagyobb a Mate-nél, de például a Huawei magas felbontását, részleteit és élességét hiányolom némileg.
A Honor kamera rendszere összesében jobb, de például a Mate 20 pro ultra nagylátószögű kamera jobb élességben és részletekben is. + Megdöbbentően jól veszi fel a versenyt 3x és az 5x zoom képek esetében is, sőt az én szememnek esztétikusabb az élek kezelése is ezen fotók kapcsán Huawei részről.
-
rszp
aktív tag
Sziasztok!
EMUI 12 alatt mi a gyári kamera app verziója?
Esetleg valaki fel tudná tenni valami elérhető helyre?Köszönöm.
-
daimon
csendes tag
válasz
Szpisti #18486 üzenetére
A saját gyorstöltőjével és kábelével próbáltam, amivel eddig is. Más telefont ezzel a kombinációval ugyanúgy gyorstölt, ezt nem.
A vezetéknélküli gyorstöltő is más Huaweit, Samsungot gyorstölt (ki is írja), ezt viszont nem.
Nem a töltővel van a hiba, és nem is a kábellel. Tudna esetleg valaki segíteni? -
Louloudaki
aktív tag
sziasztok, tudnátok ajánlani valaki itteni szakit vagy olyan szervizt aki ért hozzá és válaszra is méltat a következő hiba javítási lehetőségeivel kapcsolatban? (Budapest és környéke preferált) vagy szerintetek kuka a telefon, amit nem szeretnék, mert lövésem sincs mit vegyek helyette megfizethető áron, ami hasonlóan jó fotókat csinál
gyanúm szerint logikai (vagy tán fizikai? ) hiba van vagy a tárhelyen vagy a memóriában. komoly esést vagy vízkárt sosem szenvedett, az nem lehet a baj forrása.
szóval a gond: párszor előfordult, hogy valami app lefagyott és a telefon újra is indult emiatt. később azt vettem észre, hogy a régóta tárolt fotók egy része sérült, szürke és színes csíkok jelentek meg azokon a képeken. aztán az egyik szokásos heti kikapcs/bekapcs után nem ismerte fel a sim kártyákat többé, majd kb 5 óránként magától újraindult, mert belassult és lefagyott. gyári visszaállítás után újra jó volt minden kb 2 évig, bár volt olyan ritkán, hogy 1-1 app egyik napról a másikra nem működött, de az app újratelepítése után ment megint. pár hete kezdődött megint, hogy az egyik játékban lévő reklámoktól néha a játék crashelt. Aztán ma egy ilyen crash után maga a telefon is lefagyott és újraindult, és innentől kezdve most már pár másodperccel azután újraindul, hogy lezárom a képernyőt. ha folyamatosan használom, akkor megy akár órákig is, de a képernyőzár rögtön kiváltja az újraindulást. csináltam megint 2 hard resetet, a másodikban semmi adatot nem töltöttem vissza a cloud backupról, hanem teljesen frissnek indítottam, sajnos nem segített ezúttal.
előre is köszönöm, ha van valami konstruktív ötletetek, 2 hét múlva utazom, itt állok egy vésztartalék iphone 5s-sel ami nyilván csak telefonálásra használható már, és kellenek a banki appok, navigáció, fotózás, 2 sim, egyszóval minden is -
Szpisti
addikt
válasz
daimon #18485 üzenetére
Csak a saját Huawei gyorstöltőjével megy a gyorstöltés, az úgynevezett "SuperCharge" 40Watt (10volt/4amper) és legalább 5amperes kábel kell hozzá, más kábellal sem csinálja, de itt a csoportban sokszor volt téma, keress rá.
Vezeték nélküli töltése pedig rendes Qi szabvány, 15wattos gyorstöltést tud maximum, nekem/vagyis a lányomnak van Huawei CP60-as töltője hozzá, ami tudja ezt, de csak azzal a 40wattos töltőjével és persze azzal a kábeljával... -
daimon
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 5 és fél éves Mate20Pro, ami egyik napról a másikra elvesztette a gyorstöltés funkcióját.
Próbáltam vezeték nélküli gyorstöltővel, de azzal sem működik (másik telefont ez a töltő ugyanúgy ,,gyorstölt")
Próbáltam másik gyorstöltővel
Próbáltam másik kábellel
Próbáltam kitakarítani sűrített levegővel és fülpiszkával
A telefonon nyomtam egy factory resetet,de ugyanúgy nem működik a gyorstöltés funkció.
Szerintetek mivel lehetne még próbálkozni, vagy mi lehet vele a gond?
-
Akhim92
csendes tag
Júliusban lesz 5 éves a telefonom. Idén vagy jövőre (megvárom esetleg a Galaxy S25 szériát) szeretném már lecserélni. Még mindig egy nagyon jó telefon, főleg amennyiért akkor meg tudtam venni. Kaphatott volna még legalább egy android főverzió frissítést. Nem tudom mit kéne venni helyette. Vagyis igazából tudom, csak az drágább, mint amennyiért 3 éve haszáltautót tudtam venni.
-
kattamaki
csendes tag
-
braseel
tag
Tudja valaki, hogy a 12.0.0.133 firmware verzión maradásnak mi lehet az oka?
Azóta volt két frissítés (a 142 és a 170 végű), de sem a telefon, sem a HiSuite nem mutatja ezeket. -
spileraaa
senior tag
Nekem most cserélték hivatalos szervizben 10 ezer forintért az aksit. De mintha jobban melegedne töltés közben de az is lehet rosszul emlekszek rá.
-
Szpisti
addikt
Az enyém január elején múlt 5 éves de már a lányom használja több mint 2 éve nagy megelégedéssel, 2 és fél éves korában volt aksi-cseréje, de akkor is csak 89%-os volt az AccuBattery szerint, de most sem panaszkodik, hogy rövidülne az üzemideje... Amiket használ azok futnak rajta szépen, ha majd elkezdenek problémázni a rendszer frissességén a fontos appok, ráérünk akkor cserén agyalni... Szerintem.
-
Msony
tag
Sziasztok!
Első akkucsere után még jöhetne egy második, elmúlt ugyan 4 éves, és még mindig használható az akkuja, de én is tartok a frissítés hiányától.
Néztem, hogy telekomék adnak tablettel együtt Honor 90-et.
Érdemes azt venni? A Xiaomi 13 PRO-t snapdragonnal nem ajánlották, sok velük a szervízes javítás. -
braseel
tag
válasz
Azurooandrew #18470 üzenetére
Ez vmiért rendszeres nálam. Újra kell indítani, másképp nem javul meg. Viszont ez a kezdetektől fennáll.
-
Azurooandrew
tag
Sziasztok,
Olyat tapasztalt valaki , hogy nem tud sms-t fogadni a telefon?
Minden más funkció kiválóan működik a készüléken, pl. kifelé megy gond nélkül sms, de fogadni már nem tudok.
Köszönöm szépen.
-
Fred23
nagyúr
Tudja valaki, ez minek az ikonja?:
-
haladó
tag
Sziasztok,
Ha valakinél lenne eladó szilikon tok, amit el is adna, kérem írjon egy pü-t. Köszönöm. -
spileraaa
senior tag
A telefonnak annyi ha csak enyit ir ki Huawei es sehogy sem tudom eletre kelteni?
Neha bejon az a lehetoseg is hogy
update and recover system
factory reset
restart
power offrestart eseten sem csinal semmit
igy hogy tudom lementeni rola az adatokat?[ Szerkesztve ]
-
Pazsa
friss újonc
Sziasztok!
Már vagy 5 éve használom teljes elégedettséggel a huawei mate 20 pro-t. Tökéletes a méret a fényképező szép képeket csinál, egyszer volt akksi és töltő csatlakozó csere és ennyi. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire gáz ha az utolsó frissítés '22 májusában jött rá?
Nem leszek/vagyok így jobban kitéve bármilyen rosszindulatú támadásnak?
Akcióban szolgáltatótól vettem anno 90.000 forintért újonnan és azóta sajnos nehezemre esik kiadni 3-500e. Ft-ot egy olyan telefonert ami nem sokkal tud többet (ha tud) mint ez. (legalább is ami nekem elvárásom egy telóval szemben)Előre is köszi a válaszokat.
-
jencsikdani
tag
Szia. Esetleg a Phone Clone alkalmazást megpróbálhatod. A Huawei készitette az alkalmazást, régen amikor Huawei telefonom volt akkor sokat használtam.
[link]Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
-
Perger78
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Több mint 5 éve vagyok elégedett tulajdonosa egy Mate 20 Pro-nak. Annyira vigyáztam rá, hogy szinte újszerű állapotban van. Mindig fólia és tok védte. Ma is röccenésmentesen működik és szuper fotókat is készít. De sajnos eljött az idő a váltásra. Pár apróság miatt igazából. A frissítések annyira nem is izgatnak. De sajnos a piros gomb érzéketlenné vált. Ez nagyon zavaró lett. És van pár alkalmazás ami már nem hajlandó működni. Pl. Profession. Mégg a Google-ra is kiírta hogy kártékony szoftver. :-D Az új készülék a Honor Magic 5 Pro. Rendszeresen néztem ezt a fórumot is. Szerintem fogom is.
Egy biztos. Nagyon sok örömet okozott a teló. Nagyon sajnálom. A világ legjobb telefonjának tartom. Lehet hülyén hangzik, de frankón megfordult a fejemben, hogy bekeretezem és kirakom a lakásba. :-DViszont olyan gondom van, hogy a Google biztonsági mentés mindig leáll. Ez elég nagy szívás. Emiatt manuálba kell átköltözzek.
Nincs valakinek egy jó ötlete, hogy mehet ez simábban?
Szép napot mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
dutrás
őstag
Tavaly történt ez a baleset, egy vetőgéppel mentem rajta keresztül😃😃. Ahhoz képest viszonylag jól megúszta.
Most kedvet kaptam rendberakni, jó kis telefon ez még mindíg. Munkásnak első osztályú lesz.[ Szerkesztve ]
P50 pro/Honor 200 pro
-
dutrás
őstag
Ssjnos sérült a szim olvasó és a mikrofon is. Azokat most utólag rendeltem. De a kijelző már él.
P50 pro/Honor 200 pro
-
hari73f
aktív tag
válasz
Primary92 #18456 üzenetére
Elméletileg lehet ha csak az üveg repedt. van hozzá kijelző üveg külön .
(Pl. Alin)
De gyakorlatilag sérülésmentesen leszedni az ívelt üveget a puha kijelzőről minimális az esély.
(Kiszúrja az üveghegy befelé, befolyik, foltosodik)
Nagyrészt attól függ mennyire és hogy repedt a glass.[ Szerkesztve ]
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
A kijelzőn a üveget lehet cserélni vagy csak a komplett kijelzőt? -
sebijani1982
senior tag
válasz
Szpisti #18453 üzenetére
Szpisti és Picco!
Köszi a tippet, sajnos nem hozott megoldást.
Így marad a szervíz...
Melyik az ajánlott?
Budapest, Székesfehérvár az, ami útba ejthető (dunaújvárosi vagyok).
Köszönöm előre is."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Picco
addikt
-
Szpisti
addikt
válasz
sebijani1982 #18452 üzenetére
Tiszta a csati ajzat? Ha zsebpiszokkal telítődött, az tud ilyet okozni...
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Családban van egy Mate 20 Pro. A töltőkábelek kipotyognak belőle.
Így a kérdésem:
Töltőcsatlakozó hibával melyik szervízt ajánlanátok?
Nem garis a teló.Addig is, vásároltunk egy töltőpadot, hogy áthidaljuk a gondot. Elvileg 10 w-os, de kínkeserves a töltés vele, tok nélkül is...
Én várok ettől túl sokat?"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
dutrás
őstag
Szurkoljatok
P50 pro/Honor 200 pro
-
dutrás
őstag
válasz
eddieke666 #18442 üzenetére
Total Commander Ftp kapcsolat
A HiSuit tök lassú és körülményesP50 pro/Honor 200 pro
-
Picco
addikt
válasz
cdfrank #18446 üzenetére
"mert az alaplapot és az új akksit össze kell párosítani"
?????
nekem miert nem szolt errol senki, en csak kicsereltem az akksit es azota is mukodik popecul**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
cdfrank
csendes tag
válasz
krakler #18426 üzenetére
Szia! Én belefutottam két elvileg jó szervízbe is...Nekik sem sikerült a űvelet, most egy törött, de jó alaplapos telefonra vadászok...a...Mate 20 pro érzékeny az akksicserére, mert az alaplapot és az új akksit össze kell párosítani...nekem kidobták a régi aksit és már nem lehetett visszacsinálni...akksicsere után látszólag jól működik a telefon az első töltésig, utána folyton kikapcsol...Szóval nem tudom jó szívvel ajánlani a műveletet...
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Múlt héten haverokkal Jacuzziztunk hétvégén és a telóm a könyöklőn tartózkodott végik (gondoltam mi baja lehet, hisz régen még medencébe is dobáltam)...
Másnap reggel elkezdett vibrálni a kijelző, majd elmentek a színek és zölden és feketén villogott a képernyő, érintésekre nem reagált. Délután már full fekete kijelző, rezgéseket és csak a töltő led világítást tudtam életre kelteni. Néha az állapotsáv zölden felvillan, ha nyomkodom a bekapcs és fel/le gombokat.Van értelme foglalkozni a telóval, vagy kuka? Közben lerendeltem egy Honort utódnak, de ami jobban idegesít, hogy az elmúlt fél év médiatartalmát nem igen tudom hogyan lementeni...
Köszi, ha segítetek!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy mikor Hisuite programmal le akarom menteni a dolgokat a telefonomról,egy pár másodperc után megszakítja a kapcsolatot.
Van esetleg valakinek ötlete hogy tudnám esetleg lementeni a dolgaiamt a telefonról úgy, hogy ne a felhőbe mentsem? -
spileraaa
senior tag
Samsung s23 plus vagy xiaomi 13 jelenleg a kiszemelt mert sík a képernyője
a honor magic 5 pro így kieset főleg amiatt is hogy nincs rá spigen tokAz íveltel csak szívok most raktam fel az uv fóliát azt a szélén már jön is fel. Az előző is fel jött csak úgy használtam sokáig de már sok kosz alá gyűlt és csúnya volt nagyon pedig az is a drágább fóliák közé tartozott éspedig ez volt.
Mate 20 pro-ra jelenleg melyik fólia elég jó ami kapható?
mert úgy néz ki hamarosan újra kell cseréljemErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Fred23
nagyúr
Nagyon nézem a jövendő Xcover 7-et, de az a MEDIATEK Dimensity 6100+ nem valami erős.
Most mértem egy Geekbench 6-ot a Mate 20 Pro-val:
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz
spileraaa #18434 üzenetére
Kivancsi leszek mire csereled es hogy erzetre lesz e elorelepes.
En masfel eve varom mar hogy tortenjen vele valami es vehessek egy pixelt nyugodt lelkiismerettel**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
spileraaa
senior tag
Jövő pénteken nálunk fekete péntek.
Mate 20 pro utódját keresem. A lényeg legalább ugyanazt tudja mint a mostani telefon.
Ebben az esetben melyek jöhetnek szóba?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Picco
addikt
válasz
bajtokarpi #18431 üzenetére
napi szinten tobbszor hasznalom, semmi baj vele (UK)
-
braseel
tag
Azt, hogy mi a rendeltetésszerű elhasználódás, azt nem ennek figyelembevételével kell eldönteni, hiszen ha két töltés után csökken a kapacitás, akkor az minőségi hiba. Ez legfeljebb egy fogyasztó hátrányára eltérő semmis ÁSZF-beli rendelkezés. Természetesen, ha már használod annyi ideje, hogy ez felmerülhessen, akkor pedig megint csak a kikötésüktől függetlenül nem jelentene minőségi hibát. Tehát a kikötés nem játszik. Magát már majdnem jogásznak hitte, aki leírta, de attól még elriaszthat embereket, és akkor mégis sikeres. Persze egy szavatossági/jótállási igény érvényesítése néha idegölő. A Huawei-nek van futáros szervíze, ami gondolom ugyanúgy a TMX mint, amikor még volt a József krt.-i bolt. Nekem még ott cserélte a TMX, és azóta is azt használom.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Nektek működik rendesen a GPay-es NFC fizetés? Engem majd 3 hete megőrjít. Van, hogy elsőre elfogadja, van hogy 2-szer, vagy 3-szor is meg kell ismételni a műveletet. ma például nem is tudtam vele fizetni. Töröltem már a kártyát, újra felvettem, de nem lett jobb.
Köszi
battletag: bossi#2666
-
sassa
friss újonc
válasz
TechMagneTic #18429 üzenetére
Köszönöm a tanácsot.
Na tüzetesen átolvasva a garancia jegyet:
"Az akkumulátor kapacitásának és a töltési ciklusok számának idővel, használattal
történő csökkenése az akkumulátor rendeltetésszerű elhasználódásának minősül,
ezért annak cseréjére jótállás keretében nem kerülhet sor."
Szóval még várok egy kicsit, aztán kicseréltetem. -
sassa
friss újonc
Sziasztok!
Igyekszem röviden írni. Mivel a régi Huaweiem haldoklott, cserén gondolkodtam. De mindenképp márka hűen, de legyen Google. Sok esélyem nem volt, de olvasgatva ezt a fórumot vettem egy Mate 20 prot, felújított, átnézett, bevizsgált állapotban 2 év garanciával a rejoy-on. Aztán a minap kiírta, hogy az akkumulátor kapacitás eléggé lecsökkent vagy romlik(na erre nem emlékszem pontosan). A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez mekkora mérvű romlás lehet, garanciálisan vusdzaküldhető-e illetve egyszerűbb valahol kicseréltetni az akkut. Sopronban és környékén nem találtam ilyen helyet. A telefont imádom, zseniális készülék.
Köszönöm szépen a segítséget! -
Sinkó
tag
-
krakler
csendes tag
Sziasztok, Mate 20 pro telefonom van, és kezd az akksija meghalni, tudnátok ajánlani olyan budapesti szervizt, ahol tényleg új akksit tesznek bele , szóval megbízhatóak? Előre is köszi a segítséget !
-
hari73f
aktív tag
Na ja .. a Google Play lassan már csak egy drága szemetesláda
Zsúfolásig tömve fizetős/ ocsmány Adware appokkal.
De legalább a vírusokat sem szűrik rendesen.Sok értelmes, használható Android alkalmazás meg
kiszorult onnan mert nem hajlandók
követni az undorítóan kapzsi üzletpolitikájukat.Na szóval, ez egy régi app, de nekem jól működik
még EMUI 12/ Android10-en is:[NoLED]
Kell egy kis idő mire bejátszod magadnak kellemes beállításra.
Biztonság kedvéért én teljesen letiltottam a hálózati hozzáférést ennek is,
mint sok más appnak.[ Szerkesztve ]
-
hari73f
aktív tag
válasz
anonymus89 #18422 üzenetére
Értem..az okosóra is jó ha bírod a kezeden viselni egész nap.
Van nekem is egy Apple Watch klón két éve, de két óra viselés után már kényelmetlen.
25éve leszoktam a karóráról is, mióta vannak órás mobiltelefonok
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz
hari73f #18421 üzenetére
Igen praktikusabb na majd meglátom mi legyen mert van okosórám is hozzá szóval én arról tájékozódom és csak utána nyúlok a telóhoz ha kell.
Mindjárt checkolom ezt az appot is köszi.Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
hari73f
aktív tag
válasz
anonymus89 #18417 üzenetére
hagyd csak Az EMUI 12-t.
jó az nagyonaz álló Qi töltő sokkal praktikusabb...
látod a kijelzőt messzirőlnekem van rajta egy NoLEd app, sokkal bővebb
információt ad mint az always on Display[ Szerkesztve ]
-
hari73f
aktív tag
válasz
anonymus89 #18413 üzenetére
amúgy meg vegyél hozzá egy álló Qi wireless töltőt ahhoz
bőven elég a 22,5 watt.
pl- [emag]
nem kell többet kábellel vacakolj
-
anonymus89
addikt
válasz
hari73f #18416 üzenetére
Persze ha ezt akkor fehér háttérben észre vettem volna.... Furcsa is volt mert kicsit lámpalázasan viselkedett.
más: melyik emui-n érdemes maradni 12 v. 11?
hari73f: már van egy ilyen köszi
[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
hari73f
aktív tag
válasz
anonymus89 #18415 üzenetére
egy kicsit alkudni kell az árból így utólag
-
Szpisti
addikt
válasz
anonymus89 #18413 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a 40wattos volt minden dobozban a telóhoz. A sima Mate20-nak van 22.5W töltője...
-
anonymus89
addikt
Srácok, én nem értem most vettem egy Mate 20 pro-t és a tulaj egy 22.5W-os Supercharge töltőt adott a telefonhoz és nem a gyári 40W-osat.
Most akkor egyiket ezzel adták a másikat meg azzal?
Az egyik p30 pro tulajjal ugyanígy jártam a gyengébbet akarta adni.[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
TechMagneTic
tag
Sziasztok! Helyzetjelentés:
Skyphone-tól vásárolt gyári Mate 20 Pro akku. Tegnap raktam bele. 91%-ig töltöttem tegnap délután 3-ig. Ugyan úgy használtam ahogy eddig. Ma 11-kor még 41%-on volt. Szóval nálam most pont bevált. 4700 körűl volt. A benne lévő 2020-as gyártású volt. A Sky-os 2019-es, de bírja. -
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Vettem 1 hónapja akksit a telómba, gyárinak volt feltűntetve. Notebook-alkatresz oldalon vásároltam.
Cserekor az usb aljzatot is kicseréltem, mert rossz volt alig, tudtam tölteni.
Csere után jó is volt egy darabig, majd észrevehetően romlott az akkuidő.
Most ott vagyok hogy reggel 6kor kezdem használni a telefont és 11óra, dél körül 50%om sincs. Csak böngészés és telefonálás.Ki milyen akksit ajánl bele?
Illetve még kettő kérdés:
Tallózásnál hol lehet beállítani a rendezés módját, hogy felül a legújabb legyen, kép feltöltésnél kiválasztás mindig át kell állítani.Dolphin böngésző nem nyitja meg a pdf fájlokat abban az esetben ha letölti és rányomok a letöltött megnyitásra amikor írja hogy kész a letöltés.
Köszönöm!
-
hari73f
aktív tag
válasz
H.Kornél81 #18408 üzenetére
Ott a Honor Magic Pro
-
hari73f
aktív tag
válasz
H.Kornél81 #18406 üzenetére
És a vezetéknélküli töltés?
IP68 vízállóság?még kamerában sem múlja felül a Mate 20 Pro-t
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz
H.Kornél81 #18404 üzenetére
Mit vettél helyette?
-
H.Kornél81
tag
Sziasztok!
Búcsúzom, mert eladtam a Mátét!
Életem eddigi legjobb telefonja volt, de sajnos eljárt felette az idő....
Minden jót! -
cdfrank
csendes tag
válasz
TechMagneTic #18399 üzenetére
Szia! Köszi a választ...kérhetek privátban egy telefonszámot? Lenne pár kérdésem, mert az én telefonom is akkucserés...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.