Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
atila4
senior tag
Sziasztok! Meg szeretném kérdezni, hogy hány hónap után kapom meg az aranykártyát, ha most kötök előfizetést?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
hoffman_
nagyúr
szolidan kérdezném meg, hogy milyen előnye van egy aranykártyának? én még soha semmit nem tapasztaltam belőle. annyira jó, hogy minden hónapban látom, hogy a platinához már csak 150 pont kell, de sose érem el
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz lugosi #51755 üzenetére
igen, van is társkártya, de én nem látok ebben annyi kedvezményt meg bónuszt. ez nem plusz szerintem, ez gyakorlatilag nulla legalábbis amekkora dobra van verve, meg amilyen nagy plakátokat kap, hogy így meg úgy az aranykártya. holott boldog boldogtalan megkapja amúgy is.
-
hoffman_
nagyúr
válasz St3ven #51757 üzenetére
lehet, hogy nekem vannak nagy igényeim, de szerintem nevetséges, amit kedvezmények címszó alatt művelnek, amikor bármikor kedvezőbb megkötni egy új előfizetést egy utcáról beesett akárkinek. nekem jelenleg csak egy like s-em van netplusz-al, a havi minimumom 5000, de rendre 6-10000 között fizetek. csak ez az előfizu 3 éves a családban, a többi simán 10 éves. egy 5000 forintos telefont nem lehetett elhozni ingyen az enyémmel, ha meg akartam volna hosszabbítani a hűséget. szerintem itt ássa el magát minden arany, meg platina. az elmúlt 10 évben milliós kaliberű telefonszámlát hagytunk ott, és semmi értéke nincs.
nem is tudom, miért bukott ez ki belőlem, megláttam az aranykártyát, és már ki is robbant a dühöm. mostanában nagyon mérges vagyok a trére, mocsok dolgokat húznak rendre. jöhetne a kérdés, hogy miért nem váltok. azért, mert 2 éves hűséget tudnék csak kötni máshol, az meg most nem opció. meg hát mentségükre legyen a like s + netplusz xl együtt 5k-ért azért nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz hoffman_ #51754 üzenetére
Esetemben meg most "estem" vissza Arany szintre (nem mintha sok vizet zavarna) , de a Pontokat 1x nem használtam fel, így csak levonódik mindig... ezért átestem lefelé /telefonon érdeklődtem meg/ és le kéne vásárolnom a pontjaim, hogy íródjon hozzá vagy mi... (kb. semmire sem használható az a pont!)
Az a Platina kedvezmény (kártya) 1x volt használva fűrdőbe azt ennyi, a pontokból meg még annó használtam, mikor Origo-n volt a filmkölcsönzés pontokért... (most a kedvezmény se 20% , hanem csak 10% , mivel csak "Arany" és nem "Platina") jól kitalálták ezek... csak azt nem értem, hogy "x" évig én hogyan lehettem "Platina" kártyás így, hogy nem használtam el egy deka pontot se és semmi mást... csak Net és vez. telefon előfizum volt... (anno a 160k -s számlával (mobil havi) értem el / kaptam a Platina kedvezményt (2007-2008 kb.) érdekes na...)Mai világba ez a 20% (már amire) Platina kedvezményen kívül kb. semmit sem ér az egész...
Arany meg ügye 10%L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #51759 üzenetére
Az arany/platina szint az utolsó 6 hónap pontjainak összegéből számítódik.
Az elkölthető pontok 6-24 hónap közti koruak. Ha nem használod fel 25 hónapos korában elvész...
Tehát amit el tudsz költeni már nem számít bele az arany/platina szint teljesítésébe mert már öreg pontok...Emelett idén új pontszámítás van. A SIM kora után nem jár pont de kevesebb ponttal lehetsz arany/platina.
A régi rendszer szerint x év után egy sim a kora miatt arany lett akkor is ha nem forgalmazott semmit.[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz dptrsk #51760 üzenetére
Esetleg tudsz adni tippet / ötletet, hogy mire is érdemes elhasználni ?
/áram és gázon kívül van minden előfizetés a T-nél/L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Kbali
nagyúr
válasz MaxxDamage #51762 üzenetére
Tartozékok, szolgáltatások ellenértéke, stb... A partner kedvezmények sem rosszak. Pl. Líra, állatkert
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #51762 üzenetére
A pontokkal lehet fizetni mobil lottót ha SMS-ben veszed, vagy a Telekom alkalmazással.
-
addikt
Azt azért még felhozhatjuk előnynek, hogy könnyebben és olcsóbban lehet akár új előfizetést kötni/készüléket váltani.
Jó szerencsét!
-
hoffman_
nagyúr
válasz dedike #51766 üzenetére
nem igaz, pont ezt mondom, hogy le van fosva, semmilyen előnnyel nem jár. be tudsz váltani 1200 pontot 1200 forintra. amúgy ugyanazokkal a feltételekkel indulsz, mint a 0km-es utcáról beeső. egy 60-80-100 ezres telefonnál biztos számít pár száz pont
-
hacki87
senior tag
válasz hoffman_ #51767 üzenetére
Szia!
Ha új előfizető vagy és vennél egy drágább készüléket (de lehet, hogy nem is kell drágának lennie) kérhetnek tőled előleget. Amit mondjuk arany vagy platinaként nem kérnek. Mi a vodafone-nál voltunk így, hogy új előfizetőként elhoztunk két motorola készüléket aminek az értéke akkor 7000Ft volt és 30000Ft előleget kértek érte.
-
MaxxDamage
félisten
válasz lugosi #51764 üzenetére
Lottó az még érdekelne is (legalább menne valamire az az x ezer pont... (fogyna)
Mi a pontos menete ennek ? (már lottóztam a t-mobil telefonos progival, de nem pontokat vontak le, hanem pénzbe került a játék- mit kell beáll. a Pont levonós dologhoz ? és hol.. ez itt a kérdés.)UI: meg is van, most olvasom .. SMS-t kell küldeni azt kb. ennyi a pontbeváltás menete.
L
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz hoffman_ #51767 üzenetére
+1 kb. 5 éve vagyok Telekomos előfizető, nagyon sok pontot elbuktam már mert nem volt mire beváltani ez tényleg nevetséges, új készülékvásárlásnál pedig volt kb. 3500 pontom de soha semmi kedvezményt nem kaptam a készülék árából, pontosan úgy van ahogy mondod 1pont = 1 Ft (nagyon gáz)
És igen max. annyi értelme van hogy új telefonnál nem kérnek előleget !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #51770 üzenetére
Hát most próbálkozom, de a 1756 -ra elküldtem és jött az SMS ami: "Küldjön választ pl.OK a +36308100000-ra! Ár:225Ft Fiz.mód: Havi számla Termék: x lottó fogadás SzZrt."
Azt a Fiz.mód: Havi számla kéne átrakni t-pontokra... de hogyan ?
L
-
Sofian
őstag
válasz MaxxDamage #51773 üzenetére
Be kell állítani hogy elsődlegesen a pontból vonja.. itt a kiindulási pont.. Kövesd a linket.
Itt pedig: Pontbeváltási beállításaidat a Mobil Vásárlás Önkiszolgáló Felületen tudod megváltoztatni
Ott beállítod és mennie kell.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Sofian #51774 üzenetére
Köszönöm , közbe felhívtam a 1430 -at és be is áll. a kért Kapcsolat Pontos levonásos dolgot
Ez meg mi akar lenni ? "havi számla" alatt értendő összeg...
L
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz MaxxDamage #51775 üzenetére
Ez a jelenlegi havi számlád ... (havi lezárásig még nőhet)
Miért mennyi szokott lenni
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz MaxxDamage #51770 üzenetére
Én nem csináltam neki semmit, mindig úgy volt, hogy ha volt pontom, akkor teljesen abból ment a lottó. Ha már elfogyott, akkor pénzből. Ha meg volt mondjuk 80 pont, akkor azt levonta 80 Ft értékben, és a maradékot tette rá a számlára.
-
MaxxDamage
félisten
Most fizettem be a havi számlám
/Csütörtökön bankkártyával ami 5.161Ft (ez havi törlesztés a Z-re) és 4.490Ft volt a havi, össz: 9.651Ft volt (kerekítve) /
20k körüli összeg a Telefon /havi nem volt még ezzel az új számmal , konstrukcióba...
/értetlenül állok a dolog elött.../lugosi: Jelenleg ez a megfelelő , de elötte nekem "havi számla" volt bepipálva..
/idei előfizetés ez a Mobil részen, így gyárilag ez az alap opció szerintem "a Havi Számla" terhelése/L
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz MaxxDamage #51775 üzenetére
Ez a mobilvásárlás beálítások oldalon van, azt jelenti, hogy 900ft-ért lottóztál/parkoltál.
A havi számla kerete 20.000forint.
Mivel 900at elköltöttél, még 19100 forintért vásárolhatsz, utána nem engedi a rendszer, hogy ne csinálj százezres számlákat.
Nekem jelenleg 20.000ret ír ugyan itt, ugyhogy nyugi ez nem a havi számla. -
MaxxDamage
félisten
válasz dptrsk #51779 üzenetére
Köszönöm, így már világos!
L
-
Onderon
senior tag
csak arany/platina kártyások vehetnek részletre (kamatmentes) készüléket. amúgy aranykártyásnak lenni nem nagy kunszt, levitték a ponthatárát, mindenki aranykártyás lesz, aki 7 hónapig rendesen fizeti a számláját.szerk: közben rájöttem, hogy ez hülyeség, hisz új előfizetők is vesznek részletre. csak megzavart, hogy régóta vagyok előfizető és mindig az online árakat nézem, ahol mindig az aranykártyásokra írják a részletet
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
Rákerestem a topicban a tiltásra, de hát mindent találtam csak azt nem amire kíváncsi vagyok.
Szóval: használt készülék vétele után tiltástól akkor is kell tartani, ha az ki lett fizetve, és csak a havidíjat nem fizetik, vagy csak akkor ha a telefon részletre lett véve? -
legenda
válasz Onderon #51781 üzenetére
- nem csak az arany/platina szinten kiemeltek, de tőlük legalább nem kérnek be mobil előleget
- nem lesz mindenki arany kiemeltségű, a legolcsóbb díjcsomagok alapban nem jelentenek annyi pontot, kell még azokhoz csapni némi forgalmat, vagy bővítőt...stb.HardRic; bizonyos esetekben hiába nem részletre lett vásárolva a készülék, elég csak a kapcsolódó számlákkal elmaradni, és már lehet is tartani a tiltástól, amíg a készülékhez tartozó előfizetés hűségideje tart.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
grandegamer
csendes tag
Sziastok a Domino NetPlusz M (még nincs net a díjcsomagban) 128-as korlátozást ír. Elírás?
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/domino/netplusz_m -
club1
veterán
válasz grandegamer #51788 üzenetére
A szolgáltatásleíró táblázatban 32 kbps szerepel.
-
catroot
veterán
Sziasztok!
Lassan lejár a két évem és már a Telekom honlapján már engedi a rendszer - előfizetésem meghosszabbításával -, hogy telefont vásároljak.
Viszont miután beléptem az árak semennyit sem változtak.
Magyarán, ha egy adott készüléket elakarok hozni úgy, hogy díjcsomagot váltok felfele (persze tarifahűséggel) és vállalok még két év hűséget is, akkor forintra ugyanannyit kell fizetnem, mintha teljesen új előfizető lennék.
Vagyis egy peták kedvezmény sincs, ha hosszabbítok.
Ez normális?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Nescafé
őstag
üdv
Next s dijcsomagom van, fater kinnt van németbe ha azt hivom akkor nekem fizetni kell valamennyit érte?
Vagy a 160 percből veszi ugyan ugy mivel 20-as számot hivok..? iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
taip
senior tag
válasz Nescafé #51796 üzenetére
Ha magyar telefonszámot hívsz (pl 0620...) akkor mindegy, hol van, te itthoni percdíjat fizetsz (illetve csökkenti a keretet). A másik fél fizet a hívás fogadásáért.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
legenda
válasz Sofian #51786 üzenetére
sokan fordítva tudják/értelmezik, de nincs ilyen, a számla nem fizetésekor a készülék is tiltható!
7.5.2.4. Mindaddig, amíg a Díjfizetési határidő letelte után a tartozását nem fizeti meg, a Szolgáltató az Előfizetői (SIM) Kártyát nem kapcsolja ismét a Szolgáltatásába, valamint a Készüléket annak IMEI száma alapján felfüggesztheti. A kedvezmény igénybevételekor kötött megállapodás aláírásával létrejött tartozás-elismerés az esetleges behajtási eljárás során felhasználható.
forrás; linkazért volt büntetés, mert a telefon részletének az elmaradása miatt az előfizetést is felfüggesztették, az pedig nem lehet, de fordítva igen, a készüléket simán tiltják a számlával történő elmaradáskor.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bubuka80
tag
Ez mióta van így? Kb. 1 éve elfelejtettem befizetni a telefon törlesztőt és korlátoztak minket. Írtam egy szívhez szóló emailt, hogy ne kelljen kifizetni a visszakapcsolási díjat (3 előfizura), mert mindig időben fizettünk, több, mint 10 éve vagyunk előfizetők bla-bla. Jóváírták.
Más kérdés: Telekom alkalmazásban miért nem látom az előző számlámat (10.hó)? 9.hótól visszafele megvannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest