-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
van egy szűk éves L820-s készülékem, ami függő. meg tudnátok mondani, hogy a szolgáltatói függetlenítés hogy néz ki, illetve milyen árban van? esetleg, hogy e-mailbe milyen címen érdemes keresni a telekomot? szükségem lenne független készülékre, de ezt imádom, nem szeretnék újat emiatt.
köszi!
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
punky10
addikt
válasz ChipKng #51300 üzenetére
Tőlük vetted a készüléket? Ha igen akkor tisza ügy(bár ilyenkor rá szoktak kérdezni...) Ha nem, akkor ügyintézőtől függ.Akkor egyszerűbb, ha bemész, hogy a SIM dobálja a hálózatot.Kipróbáltad másik SIM-mel jó a telefon, viszont másik készülékbe rakva az ominózus kártyát ugyanúgy elveszti a térerőt, mint a saját telódba.Ez nem állandó, csak 2-3 naponta előjön, és nagyon zavaró, sőt már hátrányos is származott, hogy nem voltál elérhető...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
ChipKng
aktív tag
-
troland26
őstag
Ez az ünnepi akció finoman fogalmazva ... roppant kevés bár karácsonyig még van idő ...
-
Indian74
senior tag
-
nobiand
aktív tag
Ha interneten rendelek meg egy telefont, de személyesen veszem át, akkor is van az a 14 napos elállási jogom ( vagy mi )? Vagy ebben az esetben nem él?
-
veterán
Everybody lies.
-
nagyúr
Sziasztok!
Egy családtagom használja egyik elfizetésem. Sajnos 3szor elrontotta a pin-t, ami nem volna gond, hisz ott a puk kód. Viszont beírja a puk kódot és utána megint kéri a pin-t, amit mostmár helyesen hiába ír be, nem fogadja el. Ilyenkor mit lehet tenni? Ha felhívom ügyfélszolgálatot, tudnak tenni valamit, vagy mindenképp be kell menni egy T-be? Azért kérdezem, mert egy hétig kb. 30 km-re leszek a legközelebbi T-től...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
[P]laci
senior tag
válasz Logeeen #51318 üzenetére
Parancsolj, egy kis Windows 10 Tech Preview videó!
-
nagyúr
válasz dptrsk #51323 üzenetére
Hm... akkor valamit nem mondanak el. Szerintem azért mondják, hogy utána nem fogadja el a pin-t, mert ha jat kér, azt kétszer kell beírni, bár nem hinném, hogy ezt nem tették meg. Mindegy, holnap tudom megnézni, mi a helyzet, csak fel akartam készülni. Köszönöm.
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Van valakinél szolgáltatás kimaradás? vagy csak a telefonom szórakozik? mobiltelefon
A lényeg lényegében lényegtelen
-
PNP
őstag
A megadott telefonszámra feltöltés nem végezhető! - mondja a T oldala, sokadszorra.
Kiléptem, hogy beléphessek, most már azt írja, hogy nem jó a jelszavam (de).
Várjak türelemmel? -
Zeki
nagyúr
válasz Teko001 #51327 üzenetére
Jaja, reggel!
Én egyszer beszoptam az éjjeli töltéssel, kártyáról a pénz leugrik, de közben hibával elszáll a további folyamat. Képernyőmentés, másnap reggel telefonálás a T-nek, délután lesz bent az illetékes, akkor annak telefonálás, pénz vissza, és újratölt.
Ha jól emlékszem. -
[P]laci
senior tag
Vajon a Telekom előrukkol vmivel Fekete Péntek (11.21.) alkalmából?
-
Zeki
nagyúr
Nem tudom hogy 2 simes teló esetében az unlock az 2x 15 ezer? Vagy ha csak egyik simre korlátozás feloldást kér az ember, az csak feleár?
-
djculture
félisten
Nem mindenhez jár csak az új előfizetélshez vagy annak a hosszabításához és készüléket se kell hozzá venni :
Külső akkumulátort adunk ajándékba!
Vásárolj online új havidíjas előfizetést, vagy hosszabbítsd meg már meglévő előfizetésedet lejárt hűségnyilatkozat esetén –készülékkel vagy anélkül – és megajándékozunk egy hordozható külső akkumulátorral!
Az ajándék Thumbox Power Tube 4400 olyan töltő, amelynek saját akkumulátora van, így készülékedet útközben is töltheted. Praktikus, mert akár olyankor is töltheted a telefonodat, táblagépedet (pl. túrázás során), amikor nincs a közelben konnektor.
A Thumbox külső akkumulátort használhatod iPhone-okhoz, androidos mobilokhoz, egyéb mobiltelefonokhoz és néhány táblagéphez is. A 2,1 A-es, nagy teljesítményű töltésnek köszönhetően iPad-hez vagy más USB-s eszközökhöz is jó, pl. akkumulátoros kamerákhoz.
A Thumbox Power Tube 4400 mAh-s kapacitású, így mobiltelefonodat akár többször is feltöltheted útközben. A két USB kimenettel akár két eszközt is tölthetsz egyszerre.
Főbb adatok:
4400 mAh kapacitás (3,7 V / 16,28 Wh)
5 V / 2,1 A kimenet, 5 V / 1 A bemenet
2 db USB csatlakozó
lítium-ion akkumulátor
akkumulátor életciklus kb. 500 feltöltés 0 és 45 °C között
Méret: 45,7 x 27,4 x 99,4 mmHOGYAN JUTOK hozzá az ajándékhoz?
A Thumbox Power Tube 4400-at a házhoz szállítás vagy a Pick Pack pontos átvétel során a megrendelt előfizetéssel együtt kapod kézhez.
MEDDIG tart az akció?
Az akciós akkumulátort 2014. november 10-től a készlet erejéig, vagy visszavonásig biztosítjuk!
Az akció részletei és feltételei
Kérjük, hogy olvasd el az akció további részleteit is!
A kedvezményt a promóció ideje alatt egyszer veheted igénybe.
Az ajándék Thumbox Power Tube 4400 csak online megrendelés esetén adható, kizárólag havidíjas előfizetéssel történő megrendelés esetén.
Az ajándék színe nem választható meg.
Az ajándék készpénzre nem váltható be.
A megrendelés teljesülés előtti törlése esetén az ajándék sem adható, az külön nem szállítható ki.[ Szerkesztve ]
-
Tomyyy93
tag
Hali! Aranykártyás vagyok és elvileg 3 hónappal a szerződés lejárta előtt meglehet azt hosszabbítani.. Na most nekem volt lejárt tartozásom, amit ma reggel fizettem be neten. Kérdés az, hogy mikor tudok, akkor a meglévő havidíjam mellé, készülékváltással új telefont rendelni? Most még azt írja, hogy lejárt tartozásom van és ezért nem lehet..
-
Tomyyy93
tag
válasz djculture #51338 üzenetére
1-2 napot kések általában, de az se lényeg, ha előleget kérnek, mert abból hátrányom nem származhat viszont volt olyan, hogy befizettem neten ugyan úgy a lejárt tartozásom, bementem a T-hez, mert kellett aranytárskártya és hozzá egy készülék és nem volt belőle semmi gond, előleget se kellett befizetni. Annyit mondott az ügyintéző hogy látja hogy kb 1 órája fizettem be a tartozást, de akkor kikapcsol vmit, hogy ne küldjön sms-t, hogy tartozásom van. Így visszagondolva elhiszem, hogy 1-2 nap amíg látja a rendszer, hogy be lett fizetve. Köszi a gyors választ!
-
nagyúr
Sziasztok!
Közben nincs fejlemény a simkártya ügyben, mivel 3szor lett elrontva a pin, a puk-ot kéri. Viszont sajnos nincs meg a sim kártya tartó, így ezzel együtt a puk kód nincs ugye, mert ezen volt rajta. Szóval ezt telefonos ügyfélszolgálaton nem lehet megoldani, mindenképp be kell menni egy T-be cseréltetni?
-
-
nagyúr
Ohhh, köszönöm a segítséget. Megoldódott így. Nem is tudtam,hogy van ilyen lehetőség, így nem is kerestem az online ügyfélszolgálaton.
-
Kbali
nagyúr
Valaki(k) nagyon akartak segíteni a Telekomnak. Itt a lehetőség, legalább majd tudjuk, kit kell fikázni
-
Seed
csendes tag
Tegnap csináltam előfizetést 2évre, de ma visszavonhatom még?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Politika
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest