- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
amisis
aktív tag
Sziasztok, rendeltem egy telefont Dominó 5 dijcsomaggal és kaptam 200mega netet...ezt h tudnám felhasználni? Ha bekapcsolom siman akkor nem megy fel a hálózatra.
-
Onderon
senior tag
válasz
#41133696 #40442 üzenetére
én csak azért szóltam, mert írta, hogy még nem volt előfizetése, ez lesz az első. így azért nem árt többször átgondolni, hogy valóban szüksége van-e pl adott csomagra. megéri, persze hogy megéri, teljesen jó a t-mobile kamatmentes részlete, nem is erről van szó. de sokan elkövetik azt a hibát, hogy belemennek egy olyan csomag fizetésébe, amire nincs is szükségük, csak azért, hogy olcsóbban juthassanak a készülékhez (kevesebbet kell fizetni elhozatalkor) és pár hónap után rájönnek, hogy nekik ez így annyira nem jó és utána meg bosszankodnak 1.5 évig. anno amikor 1 évre vettem az iphone 3GS-em és az iphone 4-em az teljesen jó volt, most az iphone 5-ömet már megbántam, hogy 2 évre vettem. és nem is a csomag miatt, hanem a kötöttség miatt. pl most hosszabb ideig külföldön tartózkodom és nem tudok itteni sim kártyát venni a telefonba. még akkor sem, ha kifizetem a hátralevő részleteket. és nem gondoltam még 1 éve, hogy ez így lesz. 2 év az 2 év, hosszú idő. soha többet. inkább kifizetem egyben és szabad vagyok/maradok.
-
St3ven
addikt
Arra keresem a legolcsóbb megoldást, hogy "A" havidíjas előfizető a telefonszámát "B"-nek adja.
"A" (hűség- és telefonrészlet nélküli) előfizetését közvetlenül átíratni "B"-re ugyebár 6500 Ft-ba kerül.
Megoldható vajon az, hogy "A" átváltja az előfizetését Dominóra, aminek ugye egy 2700 Ft-os (lebeszélhető?) díja van, majd rögzítik "B"-t Domino felhasználóként, és végül "B" átváltja a számot előfizetésessé?
-
206 cc
senior tag
válasz
Onderon #40440 üzenetére
A 14990.- a kezdő részlet utána havi 7990.-a részlet összege így a telefon ára összesen =206.750.- Ft ami kb 15.000.-ft -vel kevesebb mint a store-os ár igaz függő a készülék és azt hiszem 10.000.-ft a függetlenítés díja.A lényeg azonban hogy nem egyszerre fizetsz ki 220K-t hanem két év alatt ráadásul kamatmentesen...
Azonnal használhatod a készüléket és még csak 15K-t fizettél ki...aki nem váltogat szolgáltatót illetve nem nyerészkedni veszi a készüléket annak ez bizony nagyon is jó lehetőség....
Ne menjünk bele a havi díjakba és abba se hogy hűűűű...nem adhatod el két évig...mi a fenéért adná el ???...még egy-másfél év múlva is jó készülék lesz,a pénz addig is a zsebedben kamatozik-befekteted stb...stb...szinte meg is keresi a havi törlesztő részletet.Mire kijön az új készülék javított-ránc-felvarrott verziója mondjuk a 6S addigra letelik a részlet.
Szóval szvsz nagyon megéri így készüléket venni... -
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Fun dupla díjcsomagban a havi keretet lelehet valahogyan mobil vásárlásra (parkolás, lottó stb) hasznalni vagy csak ha feltöltöm az unoverzális egyenleget ( esetleg fun duplával feltudom tölteni másik számnak az univerzális egyenlegét)?
-
Onderon
senior tag
válasz
Bencexp #40439 üzenetére
biztosan havi 14ezer ft-ot akarsz fizetni 2 éven keresztül? bosszantó tud lenni egy idő után hidd el. ugyanott vagy, mintha teljes áron vennéd, oké, nincsen részlet, de legalább a lelkedet sem adnád el 2 évre, bármikor válthatnál bármilyen csomagra és a telefont is bármikor eladhatod
-
Bencexp
tag
Van ez a mobil előleg dolog. Mitől függ, hogy mennyi az annyi?
iPhone 5S 16 GB lenne az áldozat, Ikon LTE 200 díjcsomaggal, 24 havi részletfizetéssel, 2 év hűséggel.
(Kezdőrészlet: 14.990 Ft, Törlesztések: 24 X 7990 Ft)Új előfizetőként (nem volt még a nevemen előfizetés egyik szolgáltatónál sem) mekkora összegre kell számítanom?
-
#TOTTI
őstag
Telekomnál van olyan mobilnet csomag, amelyben engedélyezve van az RDP (3389-es) port, mert sajnos csak a Telenor nettel sikerül távoli asztalozni?!
-
-
9991
újonc
Helló! Tanácsot kérnék
Megjött ma végre a G2, futár hozta, minden oké volt, viszont az e-mailekben végig 4990et írtak nekem a t-se, annyit is adtam a futárnak, erre visszaadott ötszázat, hogy neki csak 4490 van írva. Ó mondom, de jó
Aztán most kicsit jobban átnéztem a papírokat is, és észrevettem, hogy azokon is 4990 van írva. Szerintetek szóljak én, a Telekomnak, hogy itt valami nem oké, vagy majd "leverik" a futáron?
-
bnss
veterán
Takarítottam (a kiinduló hozzászólást, és mindent, ami kapcsolódik hozzá), térjen vissza eredeti témájához a topic, köszönöm!
-
tomy86
addikt
válasz
ShadowX #40418 üzenetére
Szerintem nem a teljes ár alapján fizetsz, hanem ugyanazon listaár alapján, amit a kifizetéskor alkalmaznak. Idézet ugyanarról az oldalról:
"A készülékbiztosítás havi díja és a kár esetén fizetendő önrész a biztosított készüléknek a biztosítás megkötésekor érvényes akciós kiskereskedelmi bruttó értékétől függ, mely árak az aktuális akciós kiskereskedelmi árlistában találhatók. "
Még 1x. Az akciós kisker ár nem egyenlő azzal az összeggel, amit a hűség/tarifa kedvezmény alapján a telefonért fizettél vásárláskor. Nem az alapján fizeted a biztosítás díját sem és nem az a kártalanítás alapja sem.
Tehát, ha egy telefon akciós kisker ára 100.000Ft akkor az alapján fizetsz és az alapján kártalanítanak is. Mindegy hogy a különböző kedvezményekkel (magasabb tarifacsomag, hűség) 50.000-ért vagy 10.000-ért hozhattad el a telefont. Az akciós bruttó kisker ára akkor is 100.000Ft. -
tzsolesz
nagyúr
Köszi mindenkinek. Hát egy biztos. Hogy a 80K-130K-ban van benne. 1190Ft/hó.
Tehát tuti hogy nem 62K-ra számolták fel már azt sem.
De azért felhívom, ha valóban megtudják mondani ezt az infót. -
törölt tag
válasz
erdoke #40405 üzenetére
Azt meg nem is írtam még, hogy a 4G/LTE Modem/Router esetében is lehetett választani a részlet opciót
Ezt csak azok vehetik igénybe akik két évre vállalják a hűséget
A Sony KDL-32EX650, az ASUS Nexus 7 is hasonlóképpen (csak azoknál két éves futamidővel), és most a router is így jön. Így havonta bőven húsz felett lesz a havidíj, de ebben minden benne van, Telefon, vezetékes (NetMánia M VDSL) és mobil Internet (Net & Roll S), Sat TV Családi+HD csomag, Globe minicsomag + Unitel Classica) TV, táblagép, 4G/LTE Router/modem. Aztán bárhova megyek, ugyanúgy elérhető vagyok a Dominos mobilszámomon amiről /de akár tábláról is indíthatok VoIP hívást/ már WiFi-n keresztül Skype-olhatok stb.
(#40407) Blackmirror: Ezért (is) érdemes telefonon ügyet intézni, mert például én sem láttam ott csak a 3225 Ft-os 15%-os kedvezményes árat. A 40%-os kedvezményt az ügyintéző ajánlotta, és szükség volt a SAT TV-s előfizetés meglétére is hozzá, illetve az is sokat nyomott a latban, hogy platina szintű ügyfelek vagyunk.
Amúgy az ügyintézővel jól elbeszélgettünk, mondtam Neki, hogy a döntésben jelentős része volt annak is, hogy a szabályzat tiltja Domino Surf-nél a VoIP-ot, és én nem szeretek zavarosban halászni. Így szerintem remekül jártam, mert azért 150 MB havi 890 Ft-ért, és még VoIP tiltás is van elvben... vs 2580 Ft - 8 GB. Eléggé egyértelmű
Egyébként Ő elmondta, hogy rugalmasan kezelik a dolgot, technológiailag van akinél működik DS-nél is van akinél nem
Amúgy éppen most hívtak, hogy még egy nappal korábban tudják szállítani a készüléket és a kártyát mint ahogyan az tegnap meg volt adva.
-
tomy86
addikt
válasz
tzsolesz #40413 üzenetére
Elég ha a Telekomnál tudják az utolsó árat (biztosan több, mint a 62k).
Egyébként a feltételek között is le van írva, hogy mi alapján fizetnek:
"Ha a cserélendő készüléket már nem forgalmazzuk, akkor más típusú készülékre cseréljük a károsodott készülék aktuális akciós bruttó kiskereskedelmi árának maximum 110%-ig terjedő értékben."
A lap alján pedig: "A készülékek akciós kiskereskedelmi árai az aktuális akciós kiskereskedelmi árlistában találhatók." -
tzsolesz
nagyúr
válasz
tomy86 #40412 üzenetére
Értem. Hát azt meg ki tudja hogy akkor mennyi volt ez az ár. Lehet hogy nem is szerepelt ezen a listán már 1 éve. Véletlenül beesett egy ilyen a T raktárába és aznap párom le is csapott rá. Talán 1 óráig volt ott. megrendelte és le is vették. Ez az 1 db volt. Az utolsó akciós ára lehetett akár 100k fölött is.
-
tomy86
addikt
válasz
tzsolesz #40411 üzenetére
Szerintem az akciós ár nem egyenlő a hűségkedvezményes árral. Ez az akciós árlista (persze Note már nincs benne) és ez alapján számolnak.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
dptrsk #40406 üzenetére
Nem valami szép kilátás az már biztos.
62K volt akkor ez a telefon előfizura, Mozaik XS-el. Hogy a teljes ára akkor mennyi lett volna. de hát ha az akciós ár számít akkor gondolom ez a 62K a mérvadó.
Maximum ugye 68K-ért lehetne másik készüléket választani. Ezért az árért most tuti semmi nem kellene onnan páromnak.Csak hulladékok vannak ennyiért mert nincsenek most akciók. na meg ugye az egy alkalmi vétel volt. Olcsóért nagyon klassz telefon. Ez a gond.
Reméljük hogy egy Note-hoz még akad kijelző. -
betyarr
veterán
-
törölt tag
Hát nálam Hajdú-Bihar megye a releváns, Debrecenben van ugye a digitális kánaán
4G/LTE - Telekom
Forrás: http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/ugyintezes/lefedettseg/LTE.pdf
3G/HSPA - Telekom
3G-nél Berettyóújfaluban is masszív lefedettség van
Forrás:http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/ugyintezes/lefedettseg/3G_HSPA.pdf
Telenor 4G/LTE kültéri lefedettségi térkép 2013. december 12.
Forrás: http://www.telenor.hu/internet/lefedettseg
Amúgy a 3G/HSPA sebessége is elegendő táblagépes netezéshez, a video streameket is max 720p-ben nézem rajta
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
tzsolesz #40402 üzenetére
Amire számítanotok kell, az egy önrész(itt le van írva mekkora az Önrész), s az önrészért cserébe választhattok egy a Note utolsó árához közel eső +/- 10%(ha jól tudom) egy készüléket a jelenlegi készletből.
-
törölt tag
válasz
RedCactus #40398 üzenetére
1. Az nekem plusz 7 k lenne 2.5 helyett
2. Amennyit úton vagyok a 8 GB-ot is elégnek tartom bőven (a lényeg az volt, hogy ne legyen semmilyen formában sem jogilag sem technológiailag korlátozva a VoIP, mehessen akár a videós Skype is.
3. Ahogyan előttem is írták a T-nek a legjobb a lefedettsége
4. Itt eleve előnnyel indultunk, mert nem új előfizetőként regisztráltak, hanem a T-Home-tól belépő Platina színtű ügyfélként érkezőként. Eleve ezért hívtam a 1412-t 1430 helyett, és még nem említettem nekik, hogy nem új előfizetést akarunk majdnem átkapcsoltak oda, de miután megnézték hogy azonosítottam magam, egyből egy olyan ügyintézőhöz kapcsoltak, aki az ilyen speciális esetekre van ott -
tzsolesz
nagyúr
Mire számítson az, aki 4-5 hónapja puszta véletlenül hozzájutott a telekomnál egy Samsug Galaxy Note-hoz (igen az első verzióhoz). Az az egy darab volt belőle. Előfizetésre vette párom.
Na már most van rá biztosítás. Ma reggel elesett vele és összetört a kijelzője. Nem is működik. bekapcsol, de nem megy a kijelző.
Tudom, hogy ilyen készülék már nincs, és már 1 évvel ezelőtt sem volt a T-nél.
A biztosítás keretein belül mire lehet számítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Spórolós topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenMediaVault
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest