- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
winss
tag
Tokkal ez sem lesz vékony. Akkor meg már legyen benne rendes akksi.
-
ffrdgc
tag
Szerintem a másik irányba kellene szűkíteni a dimenziókat.
-
pusszycat
nagyúr
Szerintem sokan a vékonyságára fogják, mintsem, h bevallják túl drága, ezt megvenni.
-
moleculez
veterán
Szerintem simán kijött a userek monitorozásából hogy mennyi időt kell kibírnia, töltési szokások etc. Szerintem semmi gond ezzel pl az akksi engem sem zavarna: kocsiban, irodában otthon mindenhol tudom tölteni, és ez legnagyobb felhasználás nálam. Hosszú napokra / utazásra meg viszek egy powerbankot🤷🏼♂️ Az ritkábban van. De legalább a hétköznapokban van egy vékony telóm. Tény nem mindenki életstílusához felel ez meg, de szerintem meg van ennek a célközönsége.
-
helixP
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #32 üzenetére
Este most megnéztem egy-két videót, hogy jobban meglessen az exlkluzív design-t, és azon túl, hogy egy kicsit vékonyabb... Semmi extra.
-
janeszgol
félisten
válasz
LosBlancosRM #32 üzenetére
Drága és nem szép. Ebben is követik az almát, ha hihető (és miért ne lenne hihető) a kiszivárgott dummy-k. Plusz áremelés is várható. Egy alap iPhone 400k helyett várható, hogy 430, akár 450 ezer ft lesz.
Ezt átveszi a Samsung jövőre. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
bulikavagyok #18 üzenetére
Exkluzív... Lol.
-
horilori
csendes tag
Gratulálok, egy lebutított S25 plus, 3 kamerával, pöttöm akkuval, vicc töltéssel, minek?
Ja, persze drágábban, mint az S25 plus. 1100 USD, s mire ide ér, ki tudja mennyi lesz.
Ennyi hozzá nem értő sznob csaj van a Földön?
Bár azok Iphone Slim-et vesznek majd. -
DS39
nagyúr
Baszón néz ki, mondhatni szexi ez a vékony telefon.
De hát az üzemidő kárára.
Mehetett volna bele kisebb felbontású kijelző is emiatt, hogy jobb legyen a használat. -
MMMMMM
tag
En se vettem anno tokot a telokra, aztan mikor kiesett a zsebembol, eltort a kijelzoje, megserult a sarka. Azota tokot veszek inkabb es flippeset mert a foliat a kijelzon utalom. Otthon a lakasban pedig kiveszem a tokbol mert ha a parkettara esik akkor sem lesz baja.
-
-
scdlsc
senior tag
válasz
+1
Akinek ennyire fontos az akku, az vegyen olyan telefont amiben nagy akku van.
Esetleg tudom még ajánlani a Nokia 3310-est is.Tokot és fóliát én sem rakok telefonra. Imádom például, hogy a 13 minimnek ilyen szögletes az éle. Bármilyen tokot raknék rá már nem lenne ugyanilyen. Tapintásra is teljesen más a fémet fogni műanyag helyett.
-
válasz
pusszycat #23 üzenetére
A korábbi telefonjaimat mindig aramid tokkal használtam, azok tényleg nem vastagítanak sokat. Erre is megvettem, de egy napig sem volt rajta. Zavar, h eltünteti a titán keretet, de ami még nagyobb "probléma", h sokkal vastagabb lesz tőle a káva is. Úgy gondoltam, h most kockáztatni fogok, és eddig bejött! Igazából csak egy kicsivel nagyobb odafigyelést igényel, amivel nincs semmi problémám.
Kijelző fóliát viszont évek óta nem használtam. A "láthatatlan" mikrokarcok nem zavarnak, a nagyobb sérülések ellen meg úgysem nagyon véd.
janeszgol: Csúszósság ellen én is feltettem egy hátlapi fóliát! Az nem ront az esztétikai élményen, sőt...
-
pusszycat
nagyúr
én is tok párti vagyok, addig nem hordom ameddig meg nem jön, volt h ket hétig ült a fiokban az új telefon, a fólia meg még fontosabb, nem is kell elejtsd ráesik valami és annyi
van vékony 0.5 mm tok, átlátszó, az olyan mintha nem is lenne rajta
ha másért nem megvéd a karcoktól, ha beadod a rejoy-ba vagy csak simán el -
-
helixP
nagyúr
válasz
bulikavagyok #20 üzenetére
Hát, ja nem mindenkinek van 30K ja karcolásonként. "Mi" csórók ódivatú tokot veszünk és szégyenkezve vesszük elő az elcsúfított ruházati kiegészítőnket.
-
-
helixP
nagyúr
válasz
Persze, hogy tokot erre. Attól, hogy szép a gravitációt még nem győzi le. Addig lesz szép, amíg az első koccanás le nem viszi a sarkait. Utána meg azért megy rá a tok mert le van zúzva.
"ilyen gyönyörű telefont" alapvetően még mindig nem divatkellék, hanem használati tárgy.
-
Komolyan nem értem ezt a rengeteg fanyalgót... (nem csak itt) Nem tetszik, nem neked való, nem kell megvenni. Ennyi.
Én lehet, h az S25 Ultrámat fogom erre cserélni. Nagyon szeretem az exkluzív használati tárgyakat, és ez a telefon a vékonysága miatt ebbe a kategóriába tartozik! Nekem valószínűleg az akkukapacitás is oké lenne, az S25U-val is 80%-ról indítom a napot, és ritkán megyek 40% alá. Várom a teszteket...
helixP: Tokot erre?
Ugyan már! Én az Ultrát is tok nélkül használom. Nem vagyok hajlandó elcsúfítani vele egy ilyen gyönyörű telefont.
-
helixP
nagyúr
Majd lesz egy "szép" vékony telefon, amit napi 2x töltenek.
Ja és tökmindegy, mert tok ezeken is lesz. -
pusszycat
nagyúr
válasz
callmeakos #15 üzenetére
Ez az egyik, a másik meg, h kézbe kell venni, fogdosni, zsebre tenni, mérlegelni...
-
tms+
aktív tag
A kis akku a lassú töltéssel, de nagy képernyővel elég kínos.
A hátlapi dizájn se túl szép, szerintem ha már ennyira fókuszban van a vékonyság, ami egy dizájnelem, akkor legalább szebbre csinálták volna a mobilt is.
Biztos lesznek vásárlói, nekem nem kellene.
#13: Szerintem, akinek a dizájn számít, nem feltétlenül nyeri meg, mert a telefon egésze nem szép, csak vékony.
-
Reteg telefon azoknak akiknek a design szamit. Nem kell megvenni akinek nem tetszik. A hagyomanyos vonal ugyanugy megmarad.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
+1!
-
Összességében az egész nem tetszik.
-
-
pusszycat
nagyúr
Ne ezzel menjetek sátorozni.
Miért nem rendelnek Kínából akkut bele?
-
jack982
senior tag
szerintem rossz az irány. az ilyen edge modellek feláldozzák a funkciót a dizájn kedvéért.
mindegy melyik gyártó csinálja. -
callmeakos
veterán
Ez mind igaz, de egy átlagfelhasználó csak annyit fog látni, hogy vékony. Legtöbb embernek nem kell 3 kamera (nekem se, és őszintén lassan bánom az S24 Ultrára kiadott felárat), az akku az olyan amilyen, de én pl hosszú ideig használtam S10-et és 13 Minit, úgyhogy ehhez hozzá lehet szokni. A töltési sebességet viszont tényleg kenjék a hajukra.
Ez egy rétegtermék lesz, ahogyan a mini iPhoneok is azok voltak, de azoknak jó lehet ez, akik nem akarnak Ultra telefont, de mondjuk egy alap S25 túl "vanilla". Az ilyenből alma oldalon azért elég sok van, és láthatólag a Samsung elkezdett ezekre az emberekre is célozni. -
jbcs
tag
Akkutechnológiában egyre nagyobb a Samsung, Apple lemaradása a kínaik mögött, mind töltési sebesség, mind méret szempontból. Megmosolyogtató a 25W-os töltés 2025-ben. Ha meg a vastagság tényleg ennyire nem enged nagyobb telepet és jobb töltést, akkor ez a dizájn így öngól.
-
realist
őstag
Edge amin nincs edge. Lassú töltés, csak 2 kamera, csökkentett üzemidő a kis akku miatt. Gratulálok, ehhez képest az S25+ egy jó telefon. Véleményem szerint a jelenlegi konkurencia mellett ez egy helytelen irány, főleg a várható üzemidő kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest