- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Egy óra, két rendszer
- Mobil flották
- Elérhető az Apple TV alkalmazás Androidon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonex79
aktív tag
Amúgy gyári garanciával az alzanal 10%-os kuponnal jó áron van a teló, ha valakit érdekel. Ez már sztem az az ár ami ár érték arányban már egész jó.
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok. Valaki használja azt a programot hogy Klarna.Mitől ilyen kurva lassú. A Stopcard sec-perc alatt betöltött. Ez meg mint a csiga.
-
fontalaci
lelkes újonc
-
fontalaci
lelkes újonc
válasz
direwolf #309 üzenetére
Igen pont ezt mondom, be lehet kapcsolni a wifit, csomag alapú kapcsolatot s repülőgép üzemmódot.
Engem az érdekelne, hogy van lehetőség letiltani, hogy ne lehessen elérni, ezt.
A másik telefonon mate 20 liteon simán be lehet kapcsolni hogy ne lehessen hozzáférni ehhez a menühőz! -
direwolf
őstag
válasz
fontalaci #305 üzenetére
Nekem be van állítva PIN, arcfelismerés és ujjlenyomat. Így ugyan beenged a settingsbe, de bármit módosítani akarok, azonosítást kér. Nyilván az arcfelismerés miatt nem szabad belenézni a kamerába, mert akkor feloldja.
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
fogselyem
senior tag
válasz
fontalaci #305 üzenetére
Amire gondolsz azt eddig semelyik androidos telefonommal nem tudtam megoldani, megakadályozni.
Gondolom valamilyen megfontolásból direkt így hagyták az android fejlesztői.Esetleg az Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topikban kérdezz rá.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
fontalaci
lelkes újonc
Vettem egy s24 fe graphite verziót, a kérdésem, lezárt képernyő mellett is be tudok lépni a beállitások menübe, wifitt tudok bekapcsolni meg mindent, ezt hogy lehet letiltani? Hogy amikor lezárom a telefont ne lehessen semmihezz se hozzáférni, csak amikor feloldom.
-
fontalaci
lelkes újonc
Hali, mi a véleményetek a kamera védő fóliáról, érdemes tenni?
-
kid46
tag
Kíváncsi vagyok mikor adják nekünk a one UI 7-et... Más régiókban, már az A55 frissül.
-
direwolf
őstag
válasz
fontalaci #296 üzenetére
Nem a Samsunggal kompatibilisek, hanem a PD (USB Power Delivery) szabvánnyal, amivel a Samsung is kompatibilis. Emellett a Baseus a QC (Quick Charge) szabványt is támogatja ami a régebbi Samsungokhoz kellett.
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
válasz
fontalaci #291 üzenetére
Akkor inkább egy Xiaomi 67W GaN charger, és letudva minden eszközöd töltése. Akár egyszerre. Adnak hozzá egy jó kábelt is.
szerk.: nekem van ilyen, meg egy Baseus GaN5 pro 65W is. Kb. ugyan azt tudja, csak a Baseus egy kicsit drágább.
[ Szerkesztve ]
-
fogselyem
senior tag
válasz
fontalaci #293 üzenetére
Ingyen végül is jó, én azt szoktam mondani, hogy: "Ingyen még a szar is ízlik!".
Én hónapok óta egy Alzás vezetéknélküli töltővel töltöm a telefont.
Felrakom rá, szépen lassan feltölti a telefont (kikapcsoltam az összes gyorstöltés funkciót a rendszerben), nem gyilkolom az USB csatlakozót.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
fogselyem
senior tag
válasz
fontalaci #291 üzenetére
Valamire biztos jó, pl. tölteni vele a telefont, de szerintem ezzel a töltővel a 25 Wattos "gyorstöltést" elfelejtheted.
Az Alzán néha leakciózzák a Samsung 25 Wattos "gyorstöltőt", akkor érdemes megvenni, utoljára ott fél áron vettem az eredeti Samsung töltőt.
Érdemes nézni az árukeresőt is, ott is ki lehet fogni Samsung töltőből akciósat.
25 Wattnál többel amúgy se tudod tölteni a telefont.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
fontalaci
lelkes újonc
Az alábbi töltő talál az s24fe-hez? Ajándékba adják a telefon mellé.
[ Szerkesztve ]
-
fogselyem
senior tag
válasz
hematoma1 #287 üzenetére
Nem tudom, mire megjött addigra a Pólus Centerben felnyalattam a kijelzőre egy üveget, nem teljesen fedi a kijelzőt a széleken, de nem érdekel a dolog, mert inkább legyen rajta valami, de ne a fekete "gyászkeretes" üveg ami minden oldalon kitakar pár sornyi pixelt a kijelzőből.
-
fogselyem
senior tag
-
kromatika
veterán
válasz
hematoma1 #278 üzenetére
Szia.Én ezt vettem hozzá. Nillkin CamShield PRO hátlap Samsung Galaxy S24 FE fekete sajnos most a manónál nem kapni.Nagyon jó tok.
-
fontalaci
lelkes újonc
Az ujlenyomatot ajánlotte beállitani mielőtt majd felrakom az üvegfóliát?
-
fontalaci
lelkes újonc
Hali milyen típusú töltő talál hozzá s milyen üvegfóliát ajánlotok?
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok. Venék tokot a telóra.A tok felső részénél a mikrofon miatt legyen kivágott hogy ne takarja el a mikrofont,vagy jó a telibe kivágás nélküli is.Egyszerű szilikon tokra gondoltam.
-
kromatika
veterán
S21FE ről váltottam S24FE -re. Jó a teló,nekem tetszik.Egyértelműen gyorsabb,és a kijelző is jobban tetszik. A fényképek minősége is tetszik.De ami nagyon jó,és a tesztekben nem említik,az a beszéd közbeni hang minőség,és a külső hangszórókminősége. .Van benne mély is,és brutál hangos. Öcsém Xiaomi 14T használ Össze hasonlítottuk,és a hang minőség mind beszéd közben,mint a külső hangszórók tekintetében sokkal jobb ,és hangosabb is a S24F-én mint a Xiaomi 14T én.
[ Szerkesztve ]
-
fogselyem
senior tag
Uj frissites jott ki.
-
fogselyem
senior tag
válasz
fontalaci #271 üzenetére
A IT bulvár mindig lehúzza, fanyalog az Exynosra, mert divat fanyalogni rá, hogy nem Snapdragon.
Engedd el, lassan négy hónapja használom a telefont, szinte a megjelenése, boltba kerülése napján rendeltem, vettem meg, nem csalódtam benne.
A legjobban nekem a vezetékmentes töltés tetszik benne.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
fontalaci
lelkes újonc
Nézegetem ezt a telefont is s a kérdésem a következő mennyire melegedik?
Volt egy s7-em ami a melegedés miatt ment tönkre. -
direwolf
őstag
Ok, részben igazad van, mert amíg nem volt ez a topic, az S21FE topicjába írtam a tapasztalataimat. Ettől még visszaolvashattál volna.
Akkor ide is:
akkuidő: első héten sokkal jobbnak érződött, azóta beállt. Nem sokkal de valamivel jobb, mint az S21FE. Ha fekszik az asztalon, wifin 4 nap készenlét. Átlagos használattal kijön a 2 nap.
4k60p video: ezt sajnos én is tapasztaltam korábban, eddig S24FE-n nem jött elő. Igaz nem videoztam mostanában hosszan.A többi itt
-
oxide83
aktív tag
-
fogselyem
senior tag
Csináltam vele 4k 60 FPS videókat, nem éreztem, hogy melegedett volna a telefon.
Az üzemidő nyomodás, térerő, SIM szám, stb függő, erre nem lehet mint mondani, ugyan olyan, mint az autó kinek mennyi van a lábában, valaki úgy nyomja a gázpedált mintha hímes tojás lenne a pedál alatt, valaki meg tele talppal lövi lámpától lámpáig.
Szerintem jó az üzemidő, emlékeim szerint fórumozással, netezéssel két SIMmel 3-4 óra alatt merült 40%ot, de erre azért nem vennék mérget, otthon az asztali gépet nyúzom.
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki S21 FE-ről váltott? Ha igen mik a tapasztalatok, miben jobb, rosszabb az új S24 FE telefon?
Az S21 FE két legnagyobb hibája szerintem az üzemidő és hogy a 4K 60 FPS-t nem bírja a processzor, hamar bemelegszik és elkezd belaggolni. Otromba videókat sikerült csinálnom, pedig sokat vagyok természetben és szeretek videózni, ha ezt tudom előre, akkor anno nem veszem meg. Most próbálok előrelátóbb lenni
.
A fentiek kapcsán van bármi változás/előrelépés az S24 FE-nél?
Aki nem ismeri az elődöket de ilyen telefont használ az is megírhatja az élményeit, tapasztalatait üzemidő és 4k 60FPS videózás terén.
-
válasz
fogselyem #259 üzenetére
Nagyon helyes! Magam is fohászkodok, hogy még vásárlás előtt eszembe jutottak a hiányosságai! Üdvözlöm a tiszteletes urat!
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
fogselyem
senior tag
Uj frissites.
-
-
válasz
fogselyem #257 üzenetére
Hüle🤣🫠Elröhögtem magam.🤪🤣
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz
fogselyem #249 üzenetére
Hmm , szerencséd van! Telekomnál csak 128 GB-os van UFS 3.1-gyel. Ráadásul nem támogatja a a microSD kártyákat sem miközben most vettem egy ilyet;
Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW).
Szóval marad a régi terv A56.🫠be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
Fuvaros
senior tag
jó ár. az enyém 186 volt kb 5 hete. nincs vele gond, a rezgés tényleg közepes, nadrágzsebben nem éreztem hívnak.. fele fényerőn használom, minden másnap töltöm, vezetéknélkülin, az kb 3-4 óra. alin vagy temun vannak jó akciók, az egyik töltőt 2300ért, a másikat 300 ftért rendeltem
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
válasz
fogselyem #251 üzenetére
-
válasz
fogselyem #249 üzenetére
Kicsit nagyobb lesz az nyüzsi lehet.🫠
-
válasz
fogselyem #247 üzenetére
190E Ft-ért annyi mint az A56 lesz! Azért ez egy elég jó ajánlat az A54 helyére.!🤩
-
Köszi én is telekomos vagyok.
-
Hol volt ennyi?
-
kid46
tag
válasz
fogselyem #240 üzenetére
Sikerült belakni a telefont. Kb 15 perc alatt át költöztem az A55-rol.. hát érezhetően gyorsabb az s24fe. Kamerában és méretben is nekem jobban tetszik, de az a55 is jó telefon. Azt megkapta anyum , örül is neki. Pár évig hű társam lesz. Kíváncsi vagyok , hogy mit bír majd az akksi. 2 SIM kártya , net egész nap. Megjött a novemberi frissítés is hozzá. Jó döntés volt úgy érzem
-
kid46
tag
Sziasztok. Pénteken hozza a futár. 190k volt a telefon, annyiért szerintem megérte.
-
fogselyem
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #237 üzenetére
eLOeL
-
fogselyem
senior tag
Uj frissites.
-
mhydas99
aktív tag
válasz
thesis61 #206 üzenetére
Errol csak annyit hogy van egy sima S21-3m exynos 2100-zal es egy Moto edge 40-em dimensity 8020-szal. Hardveres szempontbol a procik kb. Augyanolyan erosek, 8 gb rammal. Google Play store app frissiteseknel ha peldaul egyszerre kell 12 appot frissitenem mind2 telon (ugyanazok vannak fenn) akkor a Samsungon durvan 2 percig tart, a Moton fel percig! Szoval a Samsung veszett lassu nyilvan az OS skin es hatterwllenorzesek miatt...
-
VMVM
csendes tag
válasz
fogselyem #231 üzenetére
fogselyem/direwolf kösz a válaszokat. Közben rákerestem, külföldi forumokon az s24 meg s24 ultra esetén többen is panaszkodtak hasonlóra, állítólag ezekben már nem "fel-le", hanem "keresztben", rövidebb úton megy valahogy a rezgőmotor.
Igazából csak dühít, hogy ez szempont lehet, nem hogy egy 300+ hanem bármely modern telefonnál, és erre figyelni kellene. ..
-
VMVM
csendes tag
Sziasztok,
Pár hete vettem ezt a telot, és a korábbi s20 és s21fe-khez képest borzalmasan gyengének találom a rezgőmotorját. Külön hang nélkül, gyári szilikon tokban gyakorlatilag nem is hallani/érezni az asztalon, ha néma+rezgőn van, hívást is mulasztottam így el. A korábbi samsungoknál még ébresztőre is elég volt gyakorlatilag a sima rezgés.
Egyedi eset lehet, és vihetem máris vissza, vagy kortünet?
thx
-
fogselyem
senior tag
válasz
hematoma1 #225 üzenetére
Lehet, hogy hülyeség amit írok, minden esetre az A54 topikban az egyik fórumtárs így járt, hogy vett egy Vodafonetól kihozott telefont és egyszer csak nem működött az egyik SIM slot.
Utána járt a dolognak aminek az lett a vége, hogy az eladó nem fizette a részletet?, előfizetést?.
Ha jól emlékszem rendősgégi ügy lett belőle.Funfact én is ugyan attól a mókustól vettem anno az A33am akitől a károsult ember az A54et vette.
Pár napig be voltam rendesen szarva, mert pár héttel előtte adtam el az A33at és ha letiltják rajtam csattan az ostor.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
fogselyem
senior tag
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok. A Vodafon kártyafüggetlenül árulja a telót vagy függő?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Most vettünk egy ilyen készüléket, egy A52s utódja lett.
De ilyet még nem láttam, mióta Samsungozok. Új telefon elindít, next-next, beállítom, hogy költözés előző Android készülékről. Az alkalmazásokat, képeket, zenéket átvitte. De például a home screen beállításait nem.
Pedig már sokszor csináltam ilyet, és mindig szinte ugyanaz a kép fogadott az új készüléken, mint a régin.Utána próbáltuk a Smart Switch-en belül: régi készüléken backup, újon restore, de a home screen továbbra sem megy át.
Valakinek van ötlete?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
-
fogselyem
senior tag
En most normalisan mukodo gcam portot vadaszok.
Szerintem idovel majd veszik az emberek ha olcsobb lesz.
-
direwolf
őstag
válasz
HELLAFLUSH #215 üzenetére
Nem lesz ez egy népszerű modell, de nincs vele probléma.
-
HELLAFLUSH
őstag
Ilyen kevesen vettek eddig S24FE-t vagy mindenki meg van elégedve vele és azért nem pörög a topik?
-
tutis
őstag
válasz
FrankMonzano #209 üzenetére
én nem cseréltem le az s21fe-t az s24fe-re, pedig jó áron tudtam volna venni. s21fe még mindig szuper kis telefon.
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
direwolf
őstag
válasz
FrankMonzano #209 üzenetére
Radikális különbség max egy iphone lenne
De nem feltétlenül pozitív
[ Szerkesztve ]
-
-
direwolf
őstag
-
-
direwolf
őstag
válasz
FrankMonzano #203 üzenetére
Jelen. Az S21FE topicba írogattam amíg nem jött a teszt. Valójában mindenben egy picit jobb az S24FE, de csak egészen minimálisan. Van aki eret vágna, mert nincs fizikai proxy szenzor. Nekem eddig még nem hiányzott. Viszont biztos, hogy nem fizettem volna ezért a cseréért. Így, hogy a cégtől kaptam, nekem ok.
-
FrankMonzano
őstag
Üdv! Valaki váltott S21FE-ről? Mik a tapasztalatok? A Telekomban megnyomkodtam az S24FE-t, de semmi különbséget nem vettem észre gyorsaságban az S21FE-hez képest azalatt a kb. 1 perc alatt, amíg vizslattam. A kijelző nagyobb az tény, de hirtelen ennyit tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
fogselyem
senior tag
Meg par het es talan az OFFolas helyett a telefonnal fog foglakozni a topik, nem telefon tulajdonos megmondo, OFFolo emberek meg szepen eltoljak a talicskat egy masik tesztbe, hogy azt fikazzak, OFFoljak szet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A S24+ méretében adja körülbelül az S24 tudását néhány kompromisszummal, de olcsóbban. Mégis a tapasztalat az, hogy fél év múlva lehet jó vétel.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Gitáros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest