-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
válasz rayoliviero #37144 üzenetére
először is sajnálom, de nem érzem át a problémádat. másodszor én amikor az iphone 5-ömet rendeltem tavaly már december volt. ha jól emlékszem 7-e. és simán megkaptam másnap. pedig amint írod ugyanez volt a helyzet. majd amit rendeltem visszaadtam, mert hibás volt (online rendelés, 8 napon belüli elállás) és rendeltem egy másikat. azt is megkaptam másnap.
onnan gondolom, hogy millió számra fogy az iphone, már megjelenés előtt az előrendeléseknél. ezt a főbb piacokon teljesíteniük KELL. különben ciki. ez pármillió telefon. a boltok polcait is fel kell tölteni. ez ha jól sejtem nem csak a saját boltokat jelenti, hanem azért a fontosabb premium reseller partnereknek is kell azért jutattni (nem, ez nem handrás). majd jönnek a szolgáltatók. ez megint pármillió telefon. és most pedig jön a karácsonyi roham, ahol újfent a fontosabb piacok igényeit fogják először kielégíteni. amúgy pedig itt egy cikk ezzel kapcsolatban. ez alapján és ha azt vesszük amit mondasz, hogy mindig ezt csinálja az apple, akkor karácsony előttre fel lesznek töltve a készletek mindenhol. vásárlót az apple sem akar veszíteni ne aggódj. de az neki édesmindegy, hogy novemberben veszed meg, vagy december 20-án. mert meg fogod venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest