Hirdetés
- iPhone topik
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
válasz
rayoliviero #37144 üzenetére
először is sajnálom, de nem érzem át a problémádat. másodszor én amikor az iphone 5-ömet rendeltem tavaly már december volt. ha jól emlékszem 7-e. és simán megkaptam másnap. pedig amint írod ugyanez volt a helyzet. majd amit rendeltem visszaadtam, mert hibás volt (online rendelés, 8 napon belüli elállás) és rendeltem egy másikat. azt is megkaptam másnap.
onnan gondolom, hogy millió számra fogy az iphone, már megjelenés előtt az előrendeléseknél. ezt a főbb piacokon teljesíteniük KELL. különben ciki. ez pármillió telefon. a boltok polcait is fel kell tölteni. ez ha jól sejtem nem csak a saját boltokat jelenti, hanem azért a fontosabb premium reseller partnereknek is kell azért jutattni (nem, ez nem handrás). majd jönnek a szolgáltatók. ez megint pármillió telefon. és most pedig jön a karácsonyi roham, ahol újfent a fontosabb piacok igényeit fogják először kielégíteni. amúgy pedig itt egy cikk ezzel kapcsolatban. ez alapján és ha azt vesszük amit mondasz, hogy mindig ezt csinálja az apple, akkor karácsony előttre fel lesznek töltve a készletek mindenhol. vásárlót az apple sem akar veszíteni ne aggódj. de az neki édesmindegy, hogy novemberben veszed meg, vagy december 20-án. mert meg fogod venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Eladó konfig! I5-13400F 512GB SSD 16GB DDR5 RX6600 8GB!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest