- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
Az ilyen telefonos, vagy bemutatón történő értékesítéseknek az a lényege, hogy nem hagyják, hogy gondolkodj. Azért nyomul. Ha gondolkodsz, akkor már nem kéred, ezt ők is tudják. Különben ezzel a biztosítással elképesztően köcsög módon nyomulnak, és is összevesztem az ügynökkel, mire elhajtottam.
-
djculture
félisten
Azt szoktam mondani hogy nem érdekel és épp dolgom van és elköszönök.
Addig jó amúgy amíg hőkamerás állapotfelmérést nem akarnak rád tukmálni az ügynökök. Na az egy óriási átverés. Annyira ingyen van hogy először aki elmegy azok között tartanak egy gyors nyeremény játékot. Persze mindenki nyer majd szépen kitalálják hogy ezt a nyereményt akkor kapja meg mindenki ha meg is vásárol egy terméket. Na ebből lett az hogy rengeteg bepalizható embert pár nap múlva az otp hívja hogy lenne ez a kis pár száz ezres hitel ami a nevére szól mikor és hogy akar törleszteni... -
Már engem is zargattak többször, hihetetlen nyomulósan. Egyszer zsinórban hívtak 5-ször, hiába nyomtam ki... Aztán még aznap újra hívott, és eleve azzal kezdi, hogy végre, hogy elér..
Aztán már egyből mondtam, hogy nekem erre nicns szükségem, de csak tukmálta, mondtam, határozottan, hogy nem érdekel ez a szolgáltatás. Aztán lekezelően mondta, hogy ahogy gondolom...
Van egy két bunkó ügyintéző.. -
1430
senior tag
A "sima" Like díjcsomag május 1-től le lesz zárva, vagyis onnantól csak az használhatja, akinek van, újonnan csak a Like 50 és 300 lesz választható. Rajta van a számlád végén.
"A Szolgáltató megszünteti a Like díjcsomag értékesítését. Ezen díjcsomagot használó előfizetők a díjcsomagot változatlan feltételekkel vehetik igénybe, de új hűségidő vállalására már nincs lehetőség (Ált. Díjszabás 2.1.4.)." -
Soulfly842
addikt
Nézd meg a régi like díjcsomag díjszabását és az új likeot, amit valahogy már jobban preferál a t-mobile oldala is
Előfizetői díjszabás, 7. old.: régi Like
Egyelőre, hogy mi lesz a like 300 sorsa arról nem tudni semmit, de rossz ómen szerintem, hogy a kisebb like szépen lassan 'át fog alakulni' (természetesen csak az új előfizetőknek, a régieknek marad).
Októberig még sok idő van, én is csak találgatni tudnék.
Ha nagyon ragaszkodsz a számhoz, akkor egy 6500 HUF-os számcserével.
Vagy játszhatsz akár biztonsági focit is. Csinálsz egy dominó kártyát, átváltod havidíjasra (hűségidő nélkül) Like 300-ra, kihasználod az előnyöket, ha októberben lesz még ilyen csomag, akkor örülsz, megszünteted a régit és eljátszod a régi díjcsomagoddal a hűségidőn kívüli Like-ra transzformálást. Ha nem, akkor okosabb voltál a rendszernél és két évig v. még tovább élvezheted a like díjcsomag adta a lehetőségeket.
Ez a kivitelezés nem jár számcsere díjjal és egyebekkel.
-
Soulfly842
addikt
Dehogy is...
teljesen új telefonszámmal lehet csak... Találkoztam már olyanokkal, akik hiába volt már egy számuk vitték a Like-ot is a meglévő mellé, hogy ezzel csökkentsék a költségeiket (a főszám havi forgalmát visszafogva/nagyobb havi számlák okán - az olcsóbb percdíjak miatt) és azt követően a régebben használt számot simán megszüntették
De ugyebár az két havidíj addig is...
Viszont úgy veszem ki a soraidból, hogy te viszont inkább vársz októberig.
-
Nem. Like-ba beleváltani nem lehetséges. Csak Dominoról előfizetésesre történő váltással, vagy új előfizetéssel vehető igénybe, az egyéb feltételek fennállása esetén.
Tibee86:
A túlforgalmazási díj nélküli csomagok esetében nem számolják bele, (meg sok mást sem), magyarul tételenként 56 forintért van lehetőséged ellenőrizni, hol tart a számlád.
-
metaksza
tag
Én nem szeretnék.
És ez ilyenkor úgy megy,hogy akkor 3 hónapig - már ha mozaik xs díjcsomaggal számolunk,amiben nem telefonálunk túl,tehát csak a díjcsomagban foglaltakat használjuk fel- nem vonnak le pénzt,és a negyedik hónapban pedig csak 2000, vagy úgy számolják, hogy mindennek az egységárát veszik,és úgy vonják le a 10.000ből? (a második variáció sokkal szarabb, de kinézem a t-mobiletól. -
meroly
veterán
Nekem volt egy sztorim, hogy a céges telefonomra kaptam egy sms-t, hogy panaszát rögzítettük, a továbbiakról sms-ben értesítjük. Erre felhívom őket, hogy hát ez biztos nem az enyém, mert nem tettem panaszt, de gondolom a panasztevő meg várja, tehát jóindulatból mondom megadom az iktató számot, csináljanak vele valamit, mert a következő sms is nálam fog landolni. Hát még nekik állt feljebb, hogy más panaszáról nem adhatnak ki infot. Mondom nekem nem is kell, csak a telefonszámot módosítsák. Hát ahhoz be kell azonosítani, mondom mit? A bejelentő számát, de hát én nem jelentettem semmit. Na mindegy, mondom hagyjuk én csak jót akartam. Aztán rá pár hétre megjött az sms hogy panaszát kivizsgáltuk ezen és ezen a számon, a továbbiakról érdeklődjön. Hát nem érdeklődtem
-
olyasmi is van, hogy szerződéses t-s partner, illetve t-s megbízásból, meg hasonlók, nálam is próbálkoztak, hogy ajánlanának a jelenleginél olcsóbb előfizetésű vezetékes telefont, mondom - udvariasan - nem hiszem, mert akkor már nekik kellene fizetni - tehát nem tudta, hogy milyen előfizetésem van, egy t-s meg ugye látja -, erre megköszönte, és elbúcsúzott...
-
manchester85
veterán
Már megkezdték. Emelkedtek a havidíjak és a készülékárak.
Giiigz!
Ez több dologtól is függ. Egyrészt magától a készüléktől, másrészt a szolgáltató lefedettségétől. Nem mindenhol egyforma a két szolgáltató kiépítettsége. Ahhoz viszont kétség nem férhető, hogy a T-mobile Magyarország elsőszámú szolgáltatója.
-
1430
senior tag
A hónap első 1-2 napján a Hívásforgalmi tájékoztató rendszer nem kap információkat, mert a számlázási rendszer éppen a havi több százezer számla kiszámításával és elkészítésével van leterhelve. Szóval a 3-4. nap környékén kezdenek betöltődni a friss adatok, de minden hónap 7. napjától "garantált" a helyes információ. Addig is a múlt havi állapotot láthatod (csak forgalmi adatok alapján - tehát havidíjak hozzáadása nélkül -, kedvezmények levonása nélkül, nettó áron).
-
1430
senior tag
Az akciótól függetlenül a 150 MB-os keret 80 és 100%-ának átlépésekor kellene kapnod az SMS-t. Ha biztos vagy benne, hogy december 1-től forgalmaztál 140 MB-ot (és nem a novemberi vásárlástól >> azt írtad 2 hete vetted), akkor ellenőriztesd a GPRS limit tiltást, aktív e a számodon (bár új számon szinte kizárt, hogy aktív a tiltás, de próbaképpen küld a "-GPRSLIMITTILTO" szót a 1430-ra SMS-ben).
Természetesen ha részt veszel az akcióban, akkor a 150 MB-on felül újabb 150 MB-ot jóváír a rendszer, de ezt a "bónuszt" az adatforgalmi értesítő rendszer nem veszi figyelembe (értsd "nem is tud róla").
Dugos
Erre konkrétan tudom a választ. Ugyanis tegnap a mellettem lévő kolléganőtől kérte egy ügyfél az arc rendelésének törlését, mivel későbbre kérné a szállítást (egy meglévő rendelésen a szállítási címen - legalábbis míg szállítás alá nem kerül - mást nem lehet módosítani). Mikor meg akarta rendelni újra, már nem volt készleten, és ekkor kért segítséget tőlem, ezért tudok az esetről. Ugyanis a törölt rendelés hatására az az 1 (tehát egy) darab arc visszakerült készletre, és mindenkinek kiment az email, aki addig feliratkozott. Gondolhatod, ha a kolléganő pár perccel a törlés után már nem tudta kosárba tenni, neked mekkora esélyed volt rá. -
blueye
veterán
Amikor vetted ez már élt?
"Megduplázzuk az adatforgalmadat a MédiaMánia,
T-Mobile ikon, Like vagy Fun díjcsomagokban, 2012.
február 29-ig, új előfizetés esetén."Ha igen, akkor elég egyértelmű, amúgy nem tudom mivel méred de semmi nem méri byte pontosan, ne használd ki máskor a max-ot szvsz.
-
Mindenki így gondolja, aki még soha nem volt platinakártyás...
Egyébként nagyon sokat számít az, milyen kiemeltségi szinted van a T-nél. Egy egyszerű, annál jellemzőbb bizonyíték erre, hogy a platinakártyás ügyfél alapból kap "0"-s gombot hívás esetén, meg ügyintézőt is, amire egy földi halandó tízenperceket várakozik...
..nem beszélve az így kapott ügyintéző tudásáról sem...aggleány:
Mit is rendeltél? Ez most az iPhone 4S lesz?
-
Nietzsche_
tag
Az összes médiamánia díjcsomagban díjmentes. Max a régebbi Relax díjcsomagokban és a fapados ECO-ban kellene érte fizetni...
A fentebb tárgyalt összeg csak tájékoztató jellegű itt is írták már többször, hogy az egyéb kedvezményeket csak a hónap lezárását követően vonja le (ingyenes net utáni jóváírás, családbarát, stb...)
-
1430
senior tag
Mit tartalmaz az aktuális egyenleg? A ki nem számlázott forgalmi díjak nettó összege. Tehát a hívószámkijelzést nem tartalmazza, mert egyrészt az nem forgalmi díjas, hanem havidíjas, másrészt ha MédiaMániát használsz (úgy vélem), ahhoz díjmentes...
Viszont a beszélgetések, SMS-ek, MMS-ek, adatforgalom, TV forgalom, stb. benne van, akár belföldi, akár nemzetközi, akár roaming, akár emeltdíjas, akár külön díjas forgalmakról legyen is szó, sőt a havid számla terhére történő mobilvásárlás is benne van az aktuális egyenlegben.
A díjcsomagban foglalt (vagy külön kedvezményes) forgalmakat utólag írja jóvá a rendszer a számlában. -
-
tjb007
nagyúr
"120 díjmentes perc hálózaton belül, vagy 100 díjmentes SMS és 50 díjmentes MMS, amit az aktiválást követően 30 napon belül használhat fel. A kedvezmény aktiválása a csomag átvételét követően, 5 munkanapon belül történik meg. Amennyiben a díjcsomagja keret-megállapodáshoz kötött kedvezményes díjcsomag, vagy nem publikus díjcsomag, ezen kedvezményeket nem veheti igénybe. A szolgáltatás kedvezmények kizárólag Webshopon keresztül történő vásárláskor kérhetők."
-
tjb007
nagyúr
A havidíjas előfizetésről Domino előfizetésre váltás díja 2700 forint (amennyiben nincs aktív hűsége) ami teljes egészében átkerül majd a Domino egyenlegre.
(#12167) kungzi
"ki az az ember, aki két előfizetést használ manapság ugyanannál a szolgáltatónál."
Kapásból tudok mondani legalább egy embert
"akkor csak az lenne a járható út, hogy itt aprón vagy vateran eladom a telóm és veszek helyett egy olyat amit szeretnék."
Gyakorlatilag igen.
-
Something_
őstag
Nem lehet szombatra, a futár sem tud igazodni, hogy x idő után érsz rá. De rendelheted Pick Pack Pointba, ahova akkor mész, amikor van időd.
A szállítási mód kiválasztásakor válassza a "Személyes átvétel Pick Pack Pontban" opciót és válassza ki az Önhöz legközelebbi Pick Pack Pont átvevőhelyet. A Kiválasztásnál látni fogja az átvevőhelyek nyitvatartási idejét és a választható fizetési módokat. Az átvevőhelyek több mint felénél nemcsak készpénzzel, hanem bankkártyával is fizethet.
Az átvevőhelyekről bővebb információt a www.pickpackpont.hu honlapon talál.
Rendszerünk SMS-t illetve - ha kéri a Kosárban - e-mailt küld Önnek a rendelés befogadásáról. -
Something_
őstag
Régi készüléked akár 10000 forintot is érhet! 4
2 év hűség az előfizetésre
Webshop ár: 24 900FtHa webshopból rendeled XS-es tarifával, akkor 25.000 Ft a régi telefonbeszámítással együtt. 2 év hűség, azt jelenti, hogy 2 évig fizetned kell, nem mondhatod fel az előfizetést. Viszont havonta válthatsz tarifacsomagot, akár kisebb, akár nagyobbra.
Ha 2 év hűséget vállalsz a tarifára, akkor viszont csak nagyobbra válthatsz azt hiszem.Szóval MM XS-es csomagban, 10.000 ft-os teló beszámítással 25.000 Ft a Skate.
-
tjb007
nagyúr
"ZTE Skate mennyibe kerülne Média Mánia XS csomaggal?"
1 év hűséggel 15900 forint, 2 év hűséggel 25900 forint.
A leglényegesebb dolog a készülékbeszámításos akcióval kapcsolatban, hogy csak új előfizetőként és 2 éves hűségnyilatkozat aláírása esetén lehet igénybe venni a kedvezményt.
További részletek az az alábbi oldalon találhatók: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Switch 2
- Óvodások homokozója
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest