Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
-
Egy mondat borzolhatja az Intel befektetőinek kedélyeit
ph Az átszervezés kedvezőnek tűnik, így szinte senki sem vette észre, hogy Pat Gelsinger lemondott az AI-piac fontosabbik részéről.
-
6 Android főverziót ígér a Samsung
ma Ráadásul a Galaxy A16 5G-vel kapcsolatban.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz Nietzsche_ #10204 üzenetére
Az volt a kérdése, hogy van e belépési díj.
Én nem válaszolok annál többet mint amennyit ő kérdez. -
albiosz
őstag
válasz Nietzsche_ #10204 üzenetére
Üdv!
A napokban váltanék like díjcsomagra. Jelenleg domino quick kártyám van.
Nietzsche_ írta: ,,Kivételt képez a belépési díj alól, ha Domino-ról váltasz át Like díjcsomagra és nem viszel el mellé készüléket. Ez esetben nincs belépési díj sem."
Ez vonatkozik a quick kártyára is? (logikám azt diktálná igen, mert egyszer már fizettem a simért, de inkább megkérdezem.)
A másik dolog, hogy lehetőleg nem szeretnék hűséget aláírni. Ez lehetséges egyáltalán ennél a csomagnál? És ha igen, akkor sincs semmilyen belépési díj?
Előre is köszönöm a tudorok segítségét!
-
SPF
senior tag
válasz Nietzsche_ #10764 üzenetére
Nem netezek el annyit, max havi 20 megát. Az volt a kérdésem, hogy azt a havi díjból vonják le, és nem plusz összeg lesz a számlán?
-
1430
senior tag
válasz Nietzsche_ #11108 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy ebben az esetben a tarifahűség ideje alatt nem lehet 2990 Ft-nál alacsonyabb havidíjú díjcsomagba váltani.
Revolit #11113
Az FUN Aranytárskártya díjcsomag egy - mint a neve is mutatja - társkártya díjcsomag. Ez azt jelenti, hogy kell hozzá egy fő előfizetéses hívószám (esetleg T-Home), aminek a FUN díjcsomagos hívószám a társkártyája lehet. Ami újdonság a többi társkártya díjcsomaghoz képest, hogy a fő számnak nem kötelező arany szintűnek lennie, akár alap szintű számhoz is igényelhető (de csak 1 db) FUN díjcsomagos társkártya.
A WebShopban lehet, hogy ki tudod választani a FUN díjcsomagot, de majd a házhozszállítás meg fogja kérdezni, hogy és melyik szám lenne a fő szám, és akkor így jártál.heidrich #11114
Tehát azután érdeklődsz, hogy itt a Mobilarénán van e olyan, aki tudja azt, amiről még az ügyfélszolgálat sem tud, nevezetesen hogy lesz e "könnyített kötbér" a korábbi iPhone vásárlóknak, akik még nem jogosultak készülékváltásra. Logikus.
Talán várjuk meg a tényleges forgalmazást, és ha megint lesz ilyen lehetőség, akkor arról tudni fog az ügyfélszolgálat és akkor tudnak tájékoztatni róla.Hooper #11115
Természetesen meglehet majd vásárolni M-mel is, de a honlap most elsősorban az Ikon díjcsomagokra koncentrál (a MédiaMánia S/L/XL csak az Ikonok hozadéka az oldalon). Ha nem bírod ki péntekig, akkor a 1430-on meg tudják mondani az árakat, péntektől meg elérhető lesz az új iPhone árlista.whitezo88 #11116
Csak akkor tudják figyelembe venni a pontokat, ha ugyanarra a névre vesztek új előfizetést. Tehát vagy édesapád nevére vesztek új előfizetést + telefont és akkor lesz pontbeszámítás, vagy a te nevedre, de akkor nem lesz pontbeszámítás.dellfanboy #11118
Igen, igen, igen.G@ß! #11119
Havidíjas SIM vásárlásakor hűséggel 810, hűség nélkül 5000 Ft a belépési díj.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Nietzsche_
tag
válasz Nietzsche_ #11231 üzenetére
Ja, benéztem, a flottás topicot is olvastam másik fülön máshol is vagyok, így egy kicsit eltértem a témától.. Tekintsd tárgytalannak a comment második felét. Eltévedtem...
[ Szerkesztve ]
-
gabo89
senior tag
válasz Nietzsche_ #11231 üzenetére
Köszi, ezek szerint nem vehetem részletre.
Egy másik gondolat, hogy van lakossági elöfizetöként a t-home-tól tripla csomagunk, és így van tölük platinakártyánk. Ez a platina érvényes a t-mobile-hoz?indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
válasz Nietzsche_ #11236 üzenetére
Éncégemmel drágább lenne a készülék és nekem rosszabb is, mert 200 percnél nem beszélek többet, 1GB-nál nem kell több net, és így drágább is lenne a csomag. Csak egy előfizetés lesz, több szám biztos nem lesz. (Viszont a külön sim kártya a netnek jó lehet .)
[ Szerkesztve ]
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
-
diegho
nagyúr
válasz Nietzsche_ #11249 üzenetére
Ja, hogy vállalati, az már más. Én pl a voda honlapjától tudok agymenést kapni.
-
gabo89
senior tag
-
bazsika89
tag
válasz Nietzsche_ #11258 üzenetére
Köszi a választ, közbe ma bementem egy T-pontba és ugyan ezt az infót mondták. Remélem elérhetővé teszik nem társkártyás ügyfeleknek is rövidesen ezt az opciót.
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9
-
St3ven
addikt
válasz Nietzsche_ #11264 üzenetére
Sajna az én S40-es Nokiám nem tudja ezt a hotspot funkciót (bár wifi az van benne).
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
1430
senior tag
válasz Nietzsche_ #11306 üzenetére
Szerintem ez már nem működik, nem véletlenül lett levéve az oldalról... Legalábbis nekem nem nyílt meg...
-
Kommy
veterán
válasz Nietzsche_ #11305 üzenetére
Ezt nem vitatom, de vannak nagyon rossza tapasztalatom ügyfélszolgálatossal, ezért szerettem volna elkerülni. Olyan sületlenségeket tudnak mondani állítani, hogy az már fáj. Van hogy alap dolgokat nem képesek megcsinálni, volt hogy kétszer húztam számot, mert az egyik azt mondta nem lehetséges ráhagytam, húztam új számot a másik 5 perc alatt megoldotta az egészet.
-
Something_
őstag
válasz Nietzsche_ #11635 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, akkor ezt valahogy így lehet véghez vinni webshopos rendeléssel?
1. Bemenni a vodafone-hoz, kikérni a számhordozáshoz a papírt és ezzel együtt a vodafone felmondja a számot? Azaz ott le is tiltja vagy hogy van ez?
2. Megrendelni webshopon a készüléket, elküldeni e-mailben az igazolványokat és bescannelve a számhordozásos papírt, amit a vodafone adott?
3. Felhívnak a T-Mobile-tól adategyeztetéssel kapcsolatban és kész is az "ügy"?
4. Jön a futár, hozza a T-Mobile-os simkártyát a régi 70-es számmal, plusz a készüléket? -
Something_
őstag
válasz Nietzsche_ #11637 üzenetére
Aham, értem azt hiszem
Szóval a vodafone ad egy papírt, amit elküldök a rendeléskor a T-nek. A T pedig elintézi egymás kört a Vodafone-nal. Így a vodafone-os szám addig fog élni, amíg a T nem aktiválja a számot. Azaz úgy lesz észrevehető, hogy aktiválták a T-nél, hogy a Vodafone-os megszűnik.Na akkor holnap ha bemegy a vodafone-hoz el is indítom nekik a folyamatot. Lehet, hogy még kérdezek, mert a webshopon nem láttam erre opciót, mármint a számhordozásra, csak az rémlik, hogy van 100 új szám, amiből lehet választani.
Köszi szépen az informálást!
-
Something_
őstag
válasz Nietzsche_ #11640 üzenetére
De ez így még talán egyszerűbb is nem? Nem kell bemenni a Vodafone-hoz, hanem a T intéz mindent.
-
Nescafé
őstag
válasz Nietzsche_ #11646 üzenetére
aranykártyás vagyok de most dominós.
Venn iszeretnék valami telót de sokat en mszeretnék fizetni.
Iphone vagy Nokia n8,N9 jöhetne szóba. iPhone 15 Pro , IOS 17.6.1 (21G101)
-
exguard
csendes tag
válasz Nietzsche_ #11509 üzenetére
Sziasztok,
várhatóan szombaton megyek ügyet intézni, és szeretnék felkészülni, valamint pontos forgatókönyvet vinni magammal az ügyfélszolgálatra.
Tehát:Mivel aranykártya szinttel rendelkezel fél évvel a hűségidő lejárata előtt már készüléket is cserélhetsz
Tehát nem lesz probléma, ha az eredetileg 2012 februárjában lejáró hűségidő ellenére váltunk előfizetést? Nem kell újabb hűségidőt kezdeni?
Előzmények:
http://kepfeltoltes.hu/view/111108/tmobile-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111108/tmobile-2_www.kepfeltoltes.hu_.jpgMi lesz ennek a menete? 46.000 HUF-ot ebben a pillanatban nem tudok kifizetni, és 18-án jár le a határidő.
Lehet kérnem az előfizetés váltást és a részletfizetést is? Hogy lehetne ezt úgy megoldani, hogy a lehető legkevesebbet kelljen helyben kifizetnem, és minél többre kérjek haladékot?Tehát ECO díjcsomagból váltanék Médiamánia XL-re, vagy L-re, de a most fennálló 46.000 Ft-os számlára részletfizetést kérnék, és mindenre, amit lehet.
Köszönettel:
exG -
Coolmat
őstag
válasz Nietzsche_ #12388 üzenetére
1. Ez jó hír, még nem vásároltam az új előfizura készüléket, nincs rajta hűségem és aranykártyás vagyok. Új Dominó quick vagy web quick vásárlásra is vonatkozik ez a 2 éves Domino megkötés? Mondjuk ha igen akkor sem nagy kunszt, max más nevére lesz beregisztrálva a leendő web quickes számom.
2. Vidéki T-partnerben. Ezekszerint már akkor egyből el lehetett volna a Funt is intézni, csak inkompetens volt az ügyintézőm? (Már a Like-al is legalább fél órát szenvedett szegény, mert sosem csinált még ilyen csomagot).
3. Igen, pont az ilyen belépési és hasonló díjakat szerettem volna elkerülni ezzel az átváltással (Domino web quicknél ez csak 1000Ft amit beépítenek a modem árába). Mondjuk még az 1 év húséges belépési díj sem tűnik vészesnek. Ezen oldal alján találtam most egy rövid bekezdést: "Ha Domino kártyáját előfizetésre váltja, még kedvezőbb tarifákkal internetezhet! Az előfizetésre történő váltást a Webshop oldalán, a személyes ügyfélszolgálaton vagy a 1430-on kezdeményezheti."
Nem biztos át lesz váltva Relaxnetre, ezt mint egy elméleti lehetőséget vázoltam fel, hogy működne-e.
T-Home-os kedvezmény sajnos nem játszik nálam.Még egy kérdésem lenne a domino web quickhez kapcsolódoan: sok helyen (pl. itt) úgy hirdetik, hogy jár hozzá 1GB adatforgalom amit 1 hétig lehet felhasználni, de erről említés sincs a T oldalán. Akkor most jár az 1GB 1 hétre vagy nem?
-
tomlac14
tag
válasz Nietzsche_ #12403 üzenetére
kicsit húzós lenne, pláne, h többet fizetnék a netért, mint a telefonálásért...
-
tomlac14
tag
válasz Nietzsche_ #12409 üzenetére
Vazze!!!!!!JOGOS!
mennyire benéztem... köszi szépen a segítséget!
neked is dedike!
tjb007 ok, közben mindent felfogtam! totál el voltam tévedve tényleg
kössz mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
fasirTTT
őstag
válasz Nietzsche_ #12432 üzenetére
köszönöm szépen a választ
djculture: igen 1234 volt az ez kellett[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Nietzsche_ #12466 üzenetére
Nem kukacoskodás, azt sem tudom minek írtam oda.
Vessző nélkül hülyeség, vesszővel meg nincs értelme. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz Nietzsche_ #12742 üzenetére
tehát ha annyit mondunk hogy vízbe esett akkor valószínüleg nem lesz gond, ugye?
Tehát itt a biztosító dönt, gondolom a telefonon el kell mondni h mi történt és ha kapunk kárszámot akkor már nagy gond nem lehet elvileg. Jól látom?
[ Szerkesztve ]
-
Henker2
addikt
válasz Nietzsche_ #13389 üzenetére
Megnézem.
Ja és legfontosabbat kifelejtettem az előző hsz.-emből!
Boldog Új Évet Nektek!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Something_
őstag
válasz Nietzsche_ #13390 üzenetére
Ohh, köszi. Ez tuti?
My T-Mobile-ba már 1000 ft-ot ír havi díjra, de ha így van akkor hagyom. -
Something_
őstag
válasz Nietzsche_ #13396 üzenetére
Hát úgy volt, hogy új előfizetők ha a vásárlás hónapjában megrendelik a gonet m-et, akkor 2 hónapig 90 ft. Azt hittem, hogy ez a megrendelés napjától számított 2x30 napig tart.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz Nietzsche_ #13398 üzenetére
Köszi, akkor hagyom Nem vagyok ilyen piti alak, de tényleg csak az akciós ár miatt fizettem elő, az esetek 90%-ában wifit használok, szóval nincs kihasználva a mobilnet. De ha már occsó, akkor előfizettem. Plusz ugye van 50 mb like netem, ami úgy mond korlátlan.
-
Gedeon31
addikt
-
addikt
válasz Nietzsche_ #13867 üzenetére
Azért ne szóljátok le teljesen a partnerüzleteket se! Találkoztam már olyan T-partnerrel, ahol egy több, mint tíz éve T-Pontban (és elődeiben) dolgozó munkatársra is "szert tettek"!
Jó szerencsét!
-
atillaahun
veterán
válasz Nietzsche_ #13902 üzenetére
Köszi a tippet, de már más megoldáshoz kellett folyamodnom.
-
addikt
-
lindermen
aktív tag
válasz Nietzsche_ #14152 üzenetére
Köszönöm a részletes választ, és segítséget!
Utána kérdeztem, és ha felbontják a palettát, és újra kell kötni, akkor 2 év hűség esetén kapom ugyanezeket az árakat, és 1 év hűséggel pedig kb 1000-1500 Ft-tal lenne drágább összesen (a vezetékes részt tekintve) / hó. Közben számolgattam, és nem biztos, hogy szükségem van ekkora adatmennyiségre, tehát egyelőre kipróbálom a 2 GB-os csomagot, és később még lesz lehetőségem módosítani. Viszont a készülékkedvezményről nem tudtam a mobilcsomagot illetően, külön köszönöm, hogy erre felhívtad a figyelmem!
-
belsodavid
aktív tag
válasz Nietzsche_ #14228 üzenetére
Köszi, az adatforgalmat hol tudom ellenőrizni? 100Mb akkor a 60 napra vonatkozik? Mert feltöltőkártyás vagyok.
-
belsodavid
aktív tag
válasz Nietzsche_ #14238 üzenetére
Nokia c5-00, hamarosan E52 . Keresek rá programot.
-
manchester85
addikt
válasz Nietzsche_ #14269 üzenetére
Bonyolult, de leírom. Anno barátnőm nevére kötöttünk egy előfizut, mert akkor még nem volt diákom, pontosabban passzívon voltam, és nem volt matricám, viszont kellett nagyon ez a csomag, meg egy telót is akartam venni.
Nemrég vettem egy másik telót is, új előfizuval, saját nevemre, Like-kal, viszont mivel eltört a diákom, ideiglenest kaptam csak az egyetemen. Szerencsére a T-s csaj elfogadta a Like-hoz, mikor vettem a telómat. Viszont barátnőm előfizuját át akarom íratni a nevemre, hogy elkerüljem a bonyodalmakat. Azóta megjött az állandó diákom is, aminek más a száma. Mivel a leírás eleve csak azt mutatja, hogy a csomag a bemutatástól fogva 2 évig él, így ugye nem előfeltétel, hogy a szerződés megkötése után is érvényes legyen. (Eleve egy matrica csak fél évre szól, nem 2 évre, tehát a lejárat előtti nap is fel tudom használni egy 2 éves szerződésre.) Magyarul innentől fogva úgy gondolom, hogy az állandó diákommal még egy like előfizetés jogosultságát tudom kiváltani, az ideiglenes lejárta pedig amúgy se számít, hisz csak a bemutatáskor kellett érvényesnek lennie.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
addikt
válasz Nietzsche_ #14276 üzenetére
"ideiglenes diákon nincs érvényesítő matrica, s mivel a díjcsomaghoz való jogosultság feltétele, hogy érvényes diákigazolvánnyal, érvényes matricával rendelkezzen az efi"
Na de ez már megtörtént, nem? Azóta az a diák elveszhetett, sőt, az sincs rögzítve sehol, hogy ideiglenes volt, el lett fogadva, tehát kész. Az újhoz meg ugyebár adottak lesznek a feltételek. A Like csomag használatához nem kell érvényes diák, csak az igénybevételhez, tehát a szerződés megkötésének napjához. Azzal, hogy az megtörtént, az akkori diák jelenlegi, vagy bármikori állapota, léte irrelevánssá vált sztem.
Igen, a 6k-s költségekkel tisztában vagyok.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
addikt
válasz Nietzsche_ #14315 üzenetére
Ejnye! Betegen dogozni, nem ajánlott! (Tudom, Te sem kedvtelésből csinálod...)
Jó szerencsét!
-
tjb007
nagyúr
válasz Nietzsche_ #14313 üzenetére
Tudom, már fel lettem világosítva, mea culpa..........vagyis csak lenne mert nem az.
(#14314) dedike
Szarul kezdődik a hét (mondjuk az ügyfélszolgálatosoknak meg az összes, szóval én még jól állok). Amúgy meg evidens, hogy nem itt (meg máshol sem) fogok beszélni róla.
-
BéHGT
senior tag
válasz Nietzsche_ #14536 üzenetére
Tény, hogy egy 5M-s net táblán abszolút élvezhető!
-
addikt
válasz Nietzsche_ #14536 üzenetére
Szerkesztés gomb?
(Hidd el, sokkal átláthatóbb marad a fórum, a címzett meg úgyis megtalálja (ha akarja...) )
Más:
Ezt a sok ezeréves vackot honnan ásták elő T-ék? [link]
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
djculture
félisten
válasz Nietzsche_ #14537 üzenetére
"Ha összeregisztráltatod a T-home-ot és a T-mobile-t"
Én még élő embert nem láttam akinek ezt sikerült az a baj. Ha t-homenál indítod arra hivatkoznak ők a t-mobile adatokat nem látják és vica versa. Pár haver ezt már lejátszotta. Olyan mintha nem is egy cégcsoport lenne vagy mi[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz Nietzsche_ #14534 üzenetére
Na ezt nem értem én se Majd átmegyek hozzájuk és megnézem a papírokat.
Habár felvetődött bennem még egy tipp, lehet, hogy nem járt le nekik még a hűség, csak átváltottak egy nagyobb (drágább) internetcsomagra, így folytatódik a hátralévő hűség a 2 évből.
Vagy ha csak átléptek egy új csomagba, akkor az plusz 2 év? -
St3ven
addikt
válasz Nietzsche_ #14617 üzenetére
A 650 Ft-os MobilOtthon Prémium csomagban továbbra sem ingyenes a hívószámkijelzés...
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz Nietzsche_ #14627 üzenetére
Hehe, nem is vitatom a fentieket, ráadásul a telefonálási szokásaimat alapul véve nekem tökéletesen bevált ez a díjcsomag, itt inkább elvi kérdésről van szó.
-
St3ven
addikt
válasz Nietzsche_ #14630 üzenetére
Ööö... azért itt nem egészen arról volt szó, hogy azért lázadok, mert van 0-tól különböző havidíj meg percdíj, és nem adják mellé automatikusan minden évben ingyen a legújabb iPhone-t, ebbe az irányba azért ne vigyük a dolgokat, hanem csupán egy objektíven nézve is méltányolható kifogást fogalmaztam meg.
-
1430
senior tag
válasz Nietzsche_ #14639 üzenetére
Igen, olvastam, de ha visszaolvasol a topikban, láthatod, hogy a honlap most több sebből vérzik.
-
tjb007
nagyúr
válasz Nietzsche_ #14647 üzenetére
Kb. 10 perce is az volt még de gyakorlatilag lényegtelen, még mindig elérhető és az emberek annál tovább úgy sem mennek mint amennyit alapból mutat az oldal.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Nietzsche_ #14647 üzenetére
Tipikus T honlap, én már a vezetékes részleg honlapján is megszoktam hogy mindig a legeldugottabb helyen van az amit keres az ember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen