Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
ph A GAAFET node-okra specializálódó gyár jövője egyelőre bizonytalan.
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz timea1991 #11597 üzenetére
Igen, hangalapú Domino díjcsomagba bármely havidíjas szám átváltható, így Mobilinternet díjcsomagos is.
sp@rtan #11600
1. Domino-ból havidíjasra váltáskor töröltetned kell a korábbi "regisztrációdat". Hívd a 1430-at.
2. FUN (vagy MIX) díjcsomagod van? Mert azokkal most van belépési hiba. Jellegzetessége, hogy bár hibaüzenet jelenik meg, a menüsor alatt megjelenik az előfizető neve és a kilépés gomb.TŁ #11601
Domino-ról előfizetésre váltás számhordozással? Ezt nem egészen értem...
Igen, simán elkérhetnek 70-75 ezres előleget, ha iPhone-t vásárolsz.Bling95 #11609
Ha már a befizetésre váró számláknál látod az összeget, az már a végösszeg, nem lesz további levonás.kp78 #11610, #11612
Amúgy sem lehetett volna.
Bár érdemes rákérdezni a kapcsolattartónál (vagy ha már aktív a szám, a 1430-on jelszó ellenében), mert szoktak lenni speckó SMS csomagok ezekhez a díjcsomagokhoz.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz timea1991 #11615 üzenetére
Feltöltés után? Most akkor Domino Net-es számot akarsz havidíjasra váltani vagy havidíjast Domino-ra?
Amúgy Domino-ból lehet előfizetésre váltani (hang vagy net díjcsomagba is), előfizetésről Domino-ra váltáskor csak hang alapú Domino díjcsomagra.
Ha Domino-ból váltasz előfizetésre, nem kell feltöltéshez igazodni.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz timea1991 #11618 üzenetére
Már értem. Nem, Domino NET-ből nem lehet át váltani hangalapú Domino díjcsomagra (és fordítva), így Domino Aktívra sem. Megoldásként azt tudom javasolni, vásárolj új Domino SIM-et (új hívószámmal).
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
club1
veterán
-
St3ven
addikt
válasz timea1991 #13699 üzenetére
Hát igen, terelnek az előfizetés felé, ez azért érthető magatartás a részükről.
Dominósként nem jó kompromisszumos megoldásnak a Te+Én vagy a Domino Friends kedvezmény? Utóbbi egész jó ajánlatnak tűnik.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz timea1991 #13780 üzenetére
Erről eszembe jut egy rövid kis történet: sokéves előfizetőként egyszer én is rendeltem Domino SIM kártyát netről, ajándékba a húgomnak.
A tartózkodási helyemet megadtam mint szállítási cím (pontosabban csak kiválasztottam, mert már régóta regisztrálva volt a My T-ben), erre kivitték a kártyát az állandó lakcímemre. Ahol a húgom lakik… Szépen átvette, és kifizette az ajándékát, nem kicsit volt komikus a dolog.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy én még ilyet nem láttam… Azt mondták, ők se.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
tjb007
nagyúr
válasz timea1991 #13808 üzenetére
1.Ellátogatsz ide: [link]
2.Rámész arra, hogy Nem tudom a jelszavam
3.Kiválasztod, hogy Domino előfizető vagy, telefonszám és CAPTCHA-kód beír, rákattintasz a Belépés új jelszó készítésével feliratú gombra
4.A válasz SMS -ben kapott kódot beírod majd elkészíted a jelszavadat, ezek után be lehet lépni. -
tjb007
nagyúr
válasz timea1991 #13910 üzenetére
Két fajta mobilnetes Domino kártya van, a Domino Net és a Domino Web.
A Domino Net -es kártyán lehet aktiválni a Domino Web, Domino Go!Net S, Domino Go!Net M, Domino Go!Net L, Domino RelaxNet M és Domino RelaxNet L díjcsomagokat.
A Domino Web -es kártyán az alap Domino Web -en kívül csak a Domino Relaxnet M és Domino Relaxnet L aktiválható, más nem.
Az SMS szolgáltatás meg mindkét kártyáról elérhető. -
StLui
veterán
válasz timea1991 #14138 üzenetére
Áfa-t nem felejted el levonni, a működési költségeket, pl üzletek fenntartása, adótornyok rendszeres karbantartása, akciósan adott telefonok költsége ? Persze nyilván jó üzlet, de ennyire nem kell leegyszerűsíteni szerintem. nekem 24Ft körül van a percdíjam bruttó, abból á a nettó kb 19Ft tehát 7Ft marad nálam a fent felsoroltakra, ha van ez a 12ft, de ezt nem tudom pontosan mi és hogy
kali: tényleg nem tudtam biztosan mit szeretni írni, engem nem szokott zavarni ha nem ír valaki helyesen
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
domerator
veterán
válasz timea1991 #14161 üzenetére
Aki utazik sokat, vagy határ mentén él annak KÖTELEZŐ a kézi hálózatválasztás!!
(M6-oson is van egy szakasz, ahol képes átállni... kaptam már sms-t, nem győztem kikapcsolni hirtelenjében a telót... más nem jutott eszembe.)
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz timea1991 #14165 üzenetére
Miert nem csodalkozom en ezen... kellett a penz az automata ufsz bejelentkezesere, hogy megkulonboztesse az aranykartyasokat a mezei ugyfelektol... ugye te is belatod, hogy ez sokkal fontosabb, mint roamingeselyes hatarszakaszokat jol lefedni?
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
sifarr
senior tag
válasz timea1991 #14134 üzenetére
A szolgáltatók haszna a hívás végződési díj ami 12ft efeletti percdíj mind haszon minimum 200:/:
Rosszul gondolkozol.
A hívásvégződtetési díj a szolgáltatói oldalon nem valós költség. Amennyit fizet, ugyanannyit be is szed a többi szolgáltató felé/felől. Ez a kettő gyakorlatilag kiegyenlíti egymást. A különbség 1-1 szolgáltatónál nem lehet több, mint pár százaléknyi (5 % alatt).Ez a díj éppen most lehet költségtényező. De csak akkor, ha a belépő új, 4. szolgáltatónak magasabb végződtetési díjat állapítana meg a NMHH, mint amennyi másik 3-ra vonatkozik. Egykor a Voda belépésekor ezt tette a HIF. Ezzel segítette a Vodát, mit új szolgáltatót a piacra kerülésben - egy darabig.
-
Dyrtyho
senior tag
válasz timea1991 #14362 üzenetére
Lehet, hogy most meg szerinted lesz hülyeség amit mondok, de egy bizonyos idő után így vagy úgy de le kell majd cserélned a telefont, és ezt full komolyan mondom, mert ahogy a technológia halad, úgy egyre jobban elfognak öregedni a régebbi telefonok, nem mintha a mostani érintőkijelzős készülékek egy olyan 5-10 év múlva nem lesznek öregek, csak mondom. Hát figyelj, anno amikor még olyan 10 - 12 éves voltam, akkor életem első telefonja egy Alcatel Onetouch Max készülék volt, akkor még nem is gondoltam volna, hogy na majd egyszer színes kijelzős készülékek lesznek a világon, nem hogy érintőkijelzősök, aztán azt a telefont egy Sagem My X 3D követte amig még mindig nem volt színes kijelzős, ha jól emlékszem, és az emlékeim nem csalnak, akkor az után volt csak színes kijelzős telefonom, még pedig egy Sony Ericsson T290 típusú készülék, és ahhoz még külön kellet vennem kamerát, és az első érintő kijelzős telefonom csak 2009be lett meg, és most visszagondolva, hogy életem első telefonja még antennás volt, meg sárgás-zöld kijelzős, hát egy kicsit lesokkol a gondolat, pedig nem is volt olyan régen az a korszak. Úgy hogy sajnos egy bizonyos idő után eljön majd az a pillanat, amikor majd valami hiperszuper készülékre kell lecserélned a Se W200i készüléked....
best regards, egy fórumozó blogger
-
Nietzsche_
tag
válasz timea1991 #15049 üzenetére
Addig amég minden ötödik ember vodafone-nal rendelkezik, T-mobile-ossal minden második... Inkább logikus döntés - ezen tényeket figyelembe véve egy domino nap, vagy domino aktív, mint egy vodafone Vitamax klub, aminél 4-ből három embert 55 Ft-os perdíjjal hívhatsz...
43-44 Ft-os percdíjak (Domino nap)
_____
Vagy 29 csúcsidőben t-mobile, csúcsidőn kívül 17 t-mobile-os hívásokra
Vagy hálón kívül, csúcsidőben: 39, csúcsidőn kívül 29....Statisztikailag levezetve értelmetlen... Minden más szőrszálhasogatás, s az eddigi kommentjeidet elnézve ez utóbbiba nem akarok és nem fogok belemenni ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Forza Horizon 1 Xbox 360 és Forza Horizon 2-3 Xbox one-t keresek!
- Szinte új,garis Kingston FURY 32GB RGB! KIT DDR5 6000MHz CL36 BeastBlack RGB EXPO.Akár garis lappal
- Rossignol Saphir 38-as / 305 mm-es / 26,5 cm női sícipő (Veszprém)
- LG Ultragear 27GP850P-B Garancia: 2026.05.17.-ig
- Gyari Lenovo ThinkPad 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen