Hirdetés
Hirdetés
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
Ha 100k lesz Dominóban akkor 2éves előfizuban részletre a 18hónapos előfizum mellé kb olyan árban lesz mint a Arc S és az már nekem megfizethető és akkor lehet azt vennék.. a próféta szóljon belőlled!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Nyx89
aktív tag
Magát a rendszert várnám ki, hogy mit hoz, mutat e jelentős fejlődést amire érdemes várni, fejlesztői szempontból leginkább, ha nem akkor marad a robot. Az átjárhatóságot jelenleg hagyjuk, találgatás van több verzióban is, megvárom a hivatalos bejelentést.
Megj: Jun. 20 körül fog tisztázódni, akkor talán lesz vmi quick overview szerűség, amiből kiderülhet ez az.
-
Orlin
addikt
-
addikt
de ha vki 40-50k-ért vesz okostelót
Főleg, ha ez csak a kezdőrészlet, és a részletek még erre jönnek...
1430:
Jól láttam, hogy ha most Domino Web-ezek, akkor van 1GB is meg 3000-es feltöltési bónusz is?
Meg még valami. A levélben kiküldött aktiváló kód visszaküldésére mennyi időm van a SIM aktiválásától számítva?[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
werszomjas
őstag
Köszi én is így gondoltam.
Esetleg eladni ér ezt a sim kártyát?
1000ft lebeszélhetőség + 100MB net + bontatlan, senki által nem ismert telefonszám sztem eladható.
Vagy az ütközik valamilyen törvénybe a T-részéről?
Még valami.
Most akkor a T-mobile a normál sim kártyát pénzért cseréli microSIM-re vagy ingyen? Mert olvastam hogy valakinek pénzbe került, másnak meg ingyen cserélték.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
St3ven
addikt
Beszarás, akkor kellett volna nekem is. Meg vagy vele elégedve amúgy? Pl. ha hívnak, azonnal kiírja, hogy hívnak, meg még a telszámot-nevet is, vagy csak rezeg 10-15 másodpercig fekete képernyő mellett, mint mondjuk az én LG-m?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
veterán
Nálam sem. 3 hónapja bejelentettem, mert nálam eddig sem működött. "A szolgáltatás jelenleg nem elérhető, kérjük próbálja meg később." üzenetet kaptam az 1-es gomb után. Kiderült, az ügyfélazonosítási rendszerrel van gond, ezért nem enged be. 3 hónapja nem történt változás. Most hétfőn újra bejelentettem, immár kicsit keményebb hangnemben. Lehet, hogy ezért állították le az egészet (legalábbis remélem).
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
[CS]Blade2
addikt
IS. Meg a 1430-on ügyintézővel végigszenvedve, valamint egy kis utazással személyesen az irodájukba. A másik két opció (szerintem a két kényelmesebb, és gyorsabb) csak papíron létezik.
Egyébként már lemondtam, most is, meg korábban is a My t-mobile-ról (1-1 kártyát), meg a 1430-on ügyintézőt kérve (3 kártyát), és mint írtam, jelentettem is a hibát a 1430-on, mondták, hogy továbbítják az illetékeseknek, és javítják (március 6.-án). Ami bosszantó, hogy nem foglalkoznak a dologgal, vagy nem is akarják megcsinálni (hogy befolyjon egy kis extra lé a kéretlenül aktivált napi 195Ft-okból, amit okostelefonnal még a haladóbb felhasználók is könnyen beszívhatnak), hogy működjön a lemondás menü és a -gonapinet, esetleg nem értenek hozzá igazán, és ezért tart már 5 hónapja a hibajavítás.
-
[CS]Blade2
addikt
Kidobott pénz lenne nekem, mert hiába okostelefon, és csak telefonálok vele. Ezért is irtottam ki rajta a netet egy alkalmazással, hogy se a napinet, se semmi más nehogy elkezdjen önállóan letölteni valamit.
Márciusban 2x beszívtam a napinettel, először a korábbi mobilomon én nyomtam meg véletlenül a böngészőt. aztán muter Xperiáján, amint átváltottam domino 5-re, jött az SMS, hogy megkezdtem a forgalmazást, ezért levonták a díját. Gondolom valami frissítést kereset valamelyik alkalmazás automatikusan.[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
A változtatás telefonos-, illetve önkiszolgáló ügyfélszolgálatainkon díjmentes.
Attól függ milyen volt eddig, ha ezek közül valamelyik, akkor az egyedi fordulónap szerinti havidíjas (azaz a nem elsejétől számlázza az új havi ciklust, a többi igen):
Go!Net S
Go!Net M
Go!Net L
Net&Roll M
Net&Roll L
Net&Roll 4GRelaxNet M
RelaxNet L
Aranytárskártya RelaxNet M
Aranytárskártya RelaxNet L
ikon Net 2 GBHa akkor váltasz, amikor hónap vége van (pár nappal előtte), akkor nem számlázzák ki a következő havit, hanem már az újról kapsz számlát. Az egyedi fordulónap szerinti havidíjasnál a szolgáltatót kérdezz meg mettől-meddig tart a ciklus és úgy állítsd át.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
1430
senior tag
Akkor amiket írtál, rád nem érvényesek, mert az havidíjasra vonatkozik, illetve amit idéztél, az díjcsomagváltás, itt meg nem váltasz díjcsomagot.
Mint írták is, az S-re már nem tudsz visszaváltani (mert lezárt csomag), de ha ez megfelel, akkor átválthatsz L-re: levonódik az időszaki díja (feltételek esetén csak a promóciós), és ha elfogyott az S-ből még esetlegesen meglévő keret, akkor kezded használni az 500 MB-ot.Sztbeni & .bruszli.
A WebShop-on rendelt SIM-hez sem kell adategyeztetés, mert már szerződéssel viszik ki, de ha csak SIM kell, akkor érdemes üzletben venni, mert a számla kiállításától indul az 1 hétre járó 1GB ajándék adatforgalom.
A Quick-es verziót kell telefonon aktiváltatni, melyet rendszerint elektrotechnikai üzletekben lehet kapni.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
St3ven
addikt
Úgy tudom, csak az utolsó hat hónap pontjai számítanak bele, azaz az is előfordulhat, hogy egy adott hónapban kevesebb pontot termelsz, mint amennyit a 6 hónappal ezelőtti hónap pontjainak kiesése miatt elvesztesz.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
erdoke
titán
Szerintem a nevet a telefon társítja az operátor azonosítóhoz egy belső adatbázis alapján. Amíg utóbbi nem frissül, értelemszerűen a kiírt név sem.
Ahogy a fenti linken látható, az operátor azonosító valójában egy szám (216 30), ami nem változott a Westel => T-Mobile név cseréjekor, és nem fog a Telekomra váltás után sem...A legjobb aláírás a héten
-
W1
senior tag
A Mac-be is én spóroltam össze az ár 1/3-át, a többit kaptam, másfél éve, azóta nem igazán kapok konkrétan pénzt, és szeretnék venni a nyáron két 800as vagy 1000-es Pioneer lejátszót, amire egy éve spórolok abból, hogy rossz telefonokat veszek, és külföldről rendelek alkatrészt, majd eladom.. Remélem most már minden világos..
Bár nem értem, hogyha valakinek van x értékű dolga, akkor annak a század részét akár már nem spórolhatja meg, ha tudja? Ha tudok 20 forintot is spórolok, amit szépen egy egyszer nyitható perselybe gyűjtök, és amikor megtellik, az alkalmanként jelentéktelennek tűnő összegből egy jelképesebb összeg lesz.. Sok kicsi sokra megy..
[ Szerkesztve ]
-
Bonkheads
tag
Vááá, ez nem jó :/ Nem azt akarom, hogy a kártyámról szedjék le az összeget, hanem, hogy én fizessem ott e kp-ba a meglévő domino csomagom mellé, és a következő hónapban, ha akarom, hogy legyen adatforgalmam, akkor azt semmiképp se a domino kártyámról szedjék le, hanem, majd megint én bemegyek a T-be és kp ba feltöltök amennyit akarok? Ilyen megoldás nincs?
-
katt777
félisten
De nincsen, csak fordítva. Igazából azért kérdeztem, hátha itt valaki már próbálta.
sarkanyolo2: Az, és még működött is, amíg a T-Mobile elérhetetlenné nem tette a szolgáltatást. Szépen neteztem én ezzel a telefonnal a 128x128-as kijelzőn Opera minivel.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG BX: teszten az LG belépőszintű OLED tévéje
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Tavaszi szél Pixelt áraszt
- Valami baja van a tápomnak
- iPhone topik
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Meta Oculus Quest 2 128GB + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen