- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
pete_21 #25211 üzenetére
A hivatalos álláspont az volt ezzel kapcsolatban, hogy az SMS is csak T-mobile irányba számít bele.
Nekem 1 éve van Like díjcsomag. Eddig meglepő módon a Vodafone irányba küldött SMS-eket nem számolta. Volt olyan, hogy elküldtem 10-et és ugyan úgy 1620 Ft volt a számlám. Viszont 2-3 hónapja azt vettem észre, hogy mostmár azokat is beleszámolja így ilyen 1800 Ft körüli számlákat kapok. -
1430
senior tag
válasz
pete_21 #14549 üzenetére
Domino-t használsz? Mert a legújabb tapasztalatok alapján Domino-nál a Web-en nem látszik a pontszám (hathavi illetve utolsó havi). 1430-as automatán (Kapcsolat program menüpont) lekérdezhető, de a múltkor teszteltem, és eléggé nehezen lehet megtalálni...
erikszon #14550
Személyesen nyilván gyorsabb, hiszen mire kijössz az üzletből, már előfizetéses lehet a SIM (a havidíjas SIM aktiválása a Domino SIM-en keresztül történik, ezért ott kell legyen nálad az üzletben a Domino SIM). Az 500 Ft-os kedvezmény a havidíjon felüli hívás és SMS forgalomra vonatkozik. De legalább egy éven át a hálózaton kívüli hívásaiból is jóváírnak valamennyit.raziel01 #14551
Igen, átválthatod a Domino számod, ha a neveden van. Ha nem rögzítetned kell magad a Domino számra, mint felhasználó.
Az árakat jól írtad (eltekintve attól, hogy ezt most csak új előfizetéssel tudod megkapni ennyiért), de ha már rejtett költség: ha jól vágom fejből, a hívószámkijelzés ennél a díjcsomagnál is 203 Ft. HGábor89? Jól tudom?
Aztán azt is érdemes figyelembe venni, hogy csak a hálózaton belüli hívások kerülnek jóváírásra a havidíjból (de ha Domino-ból váltasz, te is kaphatsz 500 Ft jóváírást az első évben a havidíjon felülei beszéd és SMS forgalmadból), szóval szerintem nem sűrűn lesz 1520 Ft a számlád.raziel01#14557
Neten vagy átváltod a Domino SIM-et havidíjasra vagy új előfizetéssel rendelsz készüléket, a kettőt egyszerre nem lehet! Ha átváltod a Domino-t előfizetésre (neten vagy üzletben), utána mint meglévő előfizetéshez rendelsz készüléket a WebShopból, akkor már kaphatsz 10% kedvezményt, viszont ha nincs még arany szint a Domino számodon, akkor csak egy összegben veheted meg a készüléket (részletre nem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest