Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Friss pletykák a 2025-ös iPhone SE-ről
Hirdetés
-
Jövőre jön a Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars
gp PC-re és konzolokra is megjelenik tavasszal a remaster kiadás.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
üdv!
telefonrendeléssel egybekötve lettem ismét T-Mobile-os, webshop-ban rendeltem Pick Pack pontra, minden faszán megjött, csomó papírral, mely között a szerződésből két példány az egyik az enyém, a másik a szolgáltatóé. na most vagy átfutotta a szemem a sok oldalon, de nem találom hogy ezt most nekem vissza kellene küldenem nekik?
ill. még annyi hogy a netes felületnél hol lehet beállítani a Domino 5 díjcsomaghoz az 5 kedvezményezett számot?
köszi előre is.
-
DS39
nagyúr
ha szabad kérdezni, hol található meg? sehol nem lelem.
(a 1777-et felhívva sikerült bepötyögni az 5 számot)amúgy a webshop rendelésnél lehetett választani hogy 60 ajándék perc vagy 100 mega net, én utóbbit választottam, de nem igazán sikerül életre bírni, vhol aktiválni kell? (mondjuk nagyrészt wifizek, de ha már adják felhasználnám).
-
DS39
nagyúr
válasz krisztian112 #17690 üzenetére
vagy a 45%-os
-
DS39
nagyúr
válasz Debesq #17764 üzenetére
alá kell írjad a szerződést, az pedig mindenképp neked szól.
ANDROID???:
ne sírd szét a topicot, ezt te k.rtad el, veszel egy telefont, új előfizetéssel, akkor minden kedvezmény az új előfizetéshez szól, ez így egyértelmű. az ügyfélszolgálatost meg nem érdekli mivel használod a telefont, a kedvezményt nem a telefonhoz, az (új) előfizetéshez adták, ennyi.[ Szerkesztve ]
-
-
DS39
nagyúr
egyébként WP8-as telefont karácsony előtt ne nagyon keress a T-Mobile kínálatában..
egyrészt októberben jelenik meg maga a szoftver, készülék ha készül is ezzel együtt, mire tömeggyártásra kerül, mire bekerül egy magyar szolgáltató kínálatába az 3-4 hónap, lehet 2013 eleje lesz belőle. (de még az is lehet hogy jobban járnál egy most csúcs WP7-essel, ami az ígéretek szerint megkapja a 8-as frissítést) -
DS39
nagyúr
válasz Keeperv85 #17943 üzenetére
én nem rég vettem telót (dominoval) webshopban, számot adták nem én választottam, és amikor beléptem a netes felületre meglepődve láttam hogy egy női név fogad, tök más adatokkal, mint az enyém. (a nevére már nem emlékszem, csak hogy Csömörön lakott), szépen átírogattam a saját adataimra, jelszót változtattam, és kész. több problémát nem okozott eddig (remélem nem is fog). mondjuk azt nem értettem hogy ha vkinek megszünik a száma, mert nem tölti fel egy idő után stb, akkor az adatait miért nem törlik a rendszerből.
abban igaza van a T-seknek hogy nem lehetne használatban két azonos számú kártya, mert ha lejár, megszüntetik és csak jó pár hónap után oszthatják ki újra a számot, tehát ha fizikailag meg is marad a kártya már inaktív.
dedike: azt értem hogy más a helyzet, mint nálam, de ha újra kiosztották a számot, azt jelenti hogy megszüntették az előfizetést. ilyenkor nem tiltják a kártyát is? ill. ha nem is, az eredeti/korábbi tulaj honnan tudta hogy él az a szám és újra használhatja?
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz werszomjas #18215 üzenetére
nem jár. elhasználod az újon lévő 990 Ft-ot (meg a 100 MB netet, amit csak elviekben adnak..) és aztán akár kukázhatod is. és használod a régi kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz lafaty80 #18282 üzenetére
hiába tapogatod a telót az üzletben, az nem az amit meg fogsz kapni, ha a webshop-ból rendelsz
ezt az olyan indokokra mondhatják, mint az előbb írták, hogy azért küldi vissza mert túl nagy, nem pedig azért mert hibás a kijelzője. de még ilyen indokkal is 3 napon belül visszafizetnék szó nélkül ha csak nem tetszik a színe.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
üdv!
a t-mobile online felületén a mobilnet előfizetésemnél a beállításokban van olyan rész hogy Megújul? - Igen mellette pedig egy Lemondom gomb.
ezzel csak a megújulást mondom le vagy magát a mobilnetet?
azt szeretném elérni hogy a hó végén lejáró mobilnetem ne újuljon meg, de addig még szeretném használni a benne foglalt adatforgalmat.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
[link] - erre vki?
megfogalmazom máshogy, ha most lemondom akkor azonnal megszűnik a net vagy csak a következő lejáratkor? -
DS39
nagyúr
nektek működik a *111# -es önkiszolgáló ügyfélszolgálat? tegnap óta próbálgatom és mindig azt kapom hogy technikai gond van, és próbáljam később.
-
DS39
nagyúr
köszi, akkor marad a telefonos megoldás.
nekem még júniusban működött. -
DS39
nagyúr
most nézem hogy az online felületen már meg lehet nézni és módosítani a Domino 5 díjcsomag kedvezményes számait. végre
-
DS39
nagyúr
válasz MasterMark #19238 üzenetére
ha készleten van a termék, egy-két nap.
-
DS39
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #19343 üzenetére
My T-Mobile-ban is lemondhatod ezt.
-
DS39
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #19350 üzenetére
szerintem az internetet legegyszerűbb az interneten lemondani. én is már mondtam le ezt a gonapinet-et és úgy is maradt. nem volt hiba. de amúgy ha már okostelefont használsz érdemes legalább a legolcsóbb havidíjas netre előfizetni (600Ft) és egész hónapban van neted, nincs túlforgalmazási díj. ráadásul akcióban két hónapig csak 90 Ft (a 30 és a 100 MB-os is).
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Bailey #19354 üzenetére
az hogy gonet lejárta után aktiválta a gonapinetet, az automatikus domino 5 csomag esetében, nem azért van mert a telefon vagy te netezni akartál. viszont az hogy aktív nem jelent gondot, ha ki van kapcsolva a telefonba az adatkapcsolat, nem fog levonni semmit, egészen addig míg nem aktiválod, és használod. ha utána lesz másik gonet előfizetésed a napinet ismét inaktív lesz.
-
DS39
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #19378 üzenetére
rendben. de a net kiirtásához miért kell alkalmazás? egyszerűen csak lekapcsolod az adatkapcsolatot a telefonban és kész. akkor ha egy alkalmazás frissíteni akar nem tud.
-
DS39
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #22956 üzenetére
használható, de akkor nem tudsz GSM alapon telefonálni, sms-ezni.
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága