- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wictor
őstag
válasz Nietzsche_ #16199 üzenetére
Köszi a választ!
Pont azt akartam elkerülni, hogy kötbért kelljen fizetnie bármelyikünknek...
-
Nietzsche_
tag
válasz St3ven #16189 üzenetére
Igen, még mindig annyi. Mivel ügyfélhez, hanem szerződéshez kapcsolódik, ezért ez is átírásra kerül. A kötbér miatt nem kell aggódni, lényegében az új elő-/számlafizető, mind a hűségidőt, mind a kötbérek miatti kötelezettségeket, sőt - ha van - a részleteket is átvállalhatja (Az új elő/számlafizető lényegében az átíráson túl aláírja az eredeti előfizetői szerződést is újra nyomtatva, az ő nevére újragenerálva - annak minden kötelezettségével). A tárgyhónap egésze (akkor is, ha pl. a hónap végén történik az átírás) - az új elő-/számlafizetőnek kerül kiküldésre.
Mármint, ha teljesen új szerződéssel (előfizetés/dominó szerződés), akkor ált. néhány perccel rá már használható is. Néha egy-egy háttérrendszerben megakadhat 'valami', de ez nagyon ritka, s ilyenkor is ügyintéző segítségével gyorsan korrigálható a probléma.
Ha kártyacserére gondoltál, akkor - mint fentebb is taglalták - ez webshopon keresztül nem megoldható.
-
nord_
veterán
válasz enginev3.0 #16187 üzenetére
Jótállási jegy elegendő. Ha az ügyfélszolgálatos szerint nem, akkor mondd meg neki, hogy a főnökével együtt nézzék meg a vonatkozó jogszabályt.
-
mario1012
tag
Sziasztok.
Nem tudja valaki hogy általában meddig tart egy microsim kártya aktiválása az átvételtől számítva, rendelés esetén? -
Nescafé
őstag
Nállam az volt a gond hogy rendeltem telót,ma hivtak is
De az volt a gond hogy volt tartozásom,addig nem szállitják ki.
Ma persze rendeztem.
De mire megkapják a postai csekket.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
bozsozso
őstag
Buta kérdés, de felteszem. Webshop-os vásárlást nem lehet úgy hogy azonnal egy T-s üzletben vegyem át igaz? Hogy megspóroljam a szállítási időt, de mégis igénybe tudjam venni a webshopos kedvezményt.
-
Wictor
őstag
Szebb napot!
Az előfizetés átírásának költsége még mindig 6000 Ft? Az aranykártya pontokkal ilyenkor mi lesz? Megkapja a következő tulaj, vagy 0-ról indul újra? Továbbá mekkora az esélye, hogy kötbért kérnek?
-
Nescafé
őstag
sziasztok
T-mobilnak kéne faxolnom sos-be hogyan tudom megoldani itthonról?
2 Csekket kéne elküldeni nekik amit befizettem. iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
A következő dolog történt velem az előbb:
My T-Mobile-ban feltöltöttem 5000 Ft-tal a Domino Web-es SIM kártyámat (a rendes hangalapú előfizetésem számával belépve), és ezeket az SMS-eket kaptam:
Univerzális feltöltés!
Címlet:5000 Ft
Dátum: 2012/04/05 14:20
Új egyenleg:8000 Ft
Ebből mobil vásárlásra is fordítható: 5000 FtEddig OK, bár a 8000 Ft-os egyenleget nem értettem először, mivel kerek 0 Ft-on álltam a feltöltés előtt.
Ön az utolsó feltöltéséhez: 3000 Ft bónusz egyenleget kapott. Az adat bónuszt kizárólag regisztrált Domino 5 ügyfeleink számára biztosítjuk.
Ezt pedig csak azért nem értem, mert nem vagyok regisztrált Domino 5 ügyfél, hanem Domino Webes.
Tájékoztatjuk, hogy feltöltését megköszönve, egyenlegében további bruttó 3000 Ft leforgalmazható összeget írtunk jóvá. Ennek leforgalmazhatóságára 2012. június 30-ig van lehetősége.
Na most akkor mégis kaptam leforgalmazható adatmennyiséget? És azt mikor kezdi el felhasználni? Ha már lefogyott az 5000 Ft?
A My T-Mobile felületen a következő olvasható:
Az Ön egyenlege:
5 000 Ft[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
válasz enginev3.0 #16187 üzenetére
nem feltétlenül, de még a jótállási jegyet sem mindig/mindenki(től) kérik...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
enginev3.0
félisten
Helló
T-mobilnál feltétlen szükséges a blokk is garanciánál? Nem elég a jótállási jegy? Azon is rajta van a vásárlás dátuma, és minden egyéb információ
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
raziel01
veterán
válasz GeneraL_XTX #16178 üzenetére
Ráfizethetsz egy Iphone 4S-re vagy kapsz egy 8GB-ost és valamennyi pénzt.
-
mario1012
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy ha lejár a 2 év előfizetésre kötött hűség akkor azt meg kell utána hosszabbítanom vagy pedig ha tovább maradok t-mobile ügyfél akkor maradhat úgy és nem kell hűséget vállalnom rá, és bármikor elállhatok ezáltal a T előfizetése alól. -
GeneraL_XTX
veterán
-
legenda
válasz GeneraL_XTX #16178 üzenetére
nem csak a t-mobile, hanem az apple store esetében is csak 8 gb verzió létezik már eladásra - ennek fényében pláne érdekes a kérdés!?!?
árban azért van/volt különbözet...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
GeneraL_XTX
veterán
Lenn egy szigorúan elméleti kérdésem:
Adott egy Iphone4 16GB amire van kötve biztosítás. Széttörik, használhatatlan lesz, kárigény beadva, csere lesz előreláthatólag mivel törést nehezen tudnak javítani.De ugye a T-Mobilnál már egy ideje csak Iphone 4 8GB-os modell létezik. Az típus azonos készüléknek számít vajon?
-
1430
senior tag
válasz xlife11 #16162 üzenetére
Nem megoldható, de átválthatsz más előfizetéses csomagba (SIM csere miatt csak üzletben), akkor nem kell az egyenlegre figyelned.
Thome
A 1777-es automatán tudod beállítani (gondolom a díjcsomagok, szolgáltatások menüpontban), vagy ügyintéző segíthet benne (a 1430-on).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
nord_
veterán
Bennfentes kartácsok,
Vácott hiba van a központban lévő toronyban (a 10emeletes ház tetején, a buszpályaudvarnál) vagy esetleg dolgoznak rajta? Mostanság nem először (pl. most is) a telefonom szerint 3G körzetben vagyok - pár száz méterre a bázisállomástól - miközben a letöltési sebesség 0,21mbps a feltöltési pedig 0,26 mbps... Normál esetben a letöltés 5-6, a feltöltés pedig 1 mbps.
A telefonnal biztos nincs gond, mert a város más pontjain a szokásos sebességeket mérek (és most a biztonság kedvéért újra is indítottam a készüléket).
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz #58984960 #16169 üzenetére
a szolgáltatótól eltérő e-mail esetén természetesen a saját szerverek kellenek, illetve smtp csak akkor, ha valóban van saját (freemail és társainál például nincs, ott a mobilos/netes szolgáltatóé kell), és a titkosítás is annak függvénye, hogy adott mail szolgáltatónál konkrétan kell, vagy sem!?!?
-
jimhun
senior tag
Koszi a valaszokat,
Hat hogy buta kerdes-e ez Magyaroszagon, azt nem tudom...Erdekes dolog hogy ha rendes kartyad van es ugy dontesz kell egy microsim mert nem tudod tovabb hasznalni a regi simet Iphone4-ben akkor miert kernek azert penzt? Hiszen neki is erdeke hogy hasznalni tudjam az elofizetest. Megis lehuznak...erdekes kulfoldon ingyen cserelik gondolkodas nelkul...
Szamomra is egyertelmu lenne hogy alapbol azt adjanak ha azt kerem. De azert gondoltam a biztonsag miatt nem art rakerdezni, sok mindenert fizetni kell otthon amit nehez felfogni....
Pl ha otthon Sim elofizetest veszel akkor az kb 2000 Ft amibol lebeszelhetsz kb 900Ft-ot. Ez mi ha nem atvagas?? Itt kint veszel Sim-et 5E(vagy 10)-ert es az egeszet le is beszelheted. Teljesen alap hogy egy kb 10 filleres Simert nem kernek penzt. Otthon megis kernek. Szoval az hogy mi a buta kerdes az otthon nem egyertelmu....Na mindegy ez elegge off...
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Hali!
A Domino 5 díjcsomagban hogyan tudom az 5 számot beállítani itthonról, a My T-Mobile vagy a 1430-as számon keresztül? Mert ez nekem magas, a pdf fájlban benne van hogy lehet itthonról is, de ez sehogy se sikerül, se mikor beállítottam, se amikor megrendeltem a csomagot, se mikor feltöltöttem a kártyát, sehol nem látom az opciót, és baromia jó lenne beállítani, 46ft-os percdíjakkal menjen a f*szba a T-Mobile, pláne akkor majd, ha be kell majd mennem egy T-Mobile üzletbe.
Szóval, segítsetek kérlek!
-
törölt tag
Sziasztok!
Némi segítségre lenne szükségem. Adott egy T-mobile internet stick és egy outlook 2007. Engem a beállítás kimenő szerver része érdekelne.
Web'N'walk nál mi az smtp szerver és mi az amit még pluszban be kell álltanom, hogy működjön a levélküldés?
Előre is köszönöm!
-
n@p@lm
őstag
válasz #40993792 #16159 üzenetére
a szolgáltató saláta jegyzete senkit nem érdekel vita esetén, a törvény asszem magasabban helyezkedik el
http://tamop.ofe.hu/inet/osszefogas/hu/modul/hasznos/jotall_szav.htmlHogyan kell igazolni a jótállási jogosultságot?
A törvény szerint a forgalmazónak a fogyasztói szerződés keretében nyilatkoznia kell a jótállásról. Ennek a nyilatkozatnak tartalmaznia kell a jótállás kötelezettjének nevét, címét, a jótállás tartalmát, időtartamát, területi hatályát és a belőle eredő jogok érvényesítésének módját, valamint utalást arra, hogy a jótállás a fogyasztónak a törvényből adódó jogait nem érinti. A 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet a kötelező jótállás körébe bevont termékeknél kötelezi a forgalmazót, hogy a fogyasztó részére a fogyasztási cikkel együtt, külön kérés nélkül, jótállási jegyet adjon át, amely magyar nyelven íródott, közérthető és egyértelmű. A jótállási jegyen az alábbi adatoknak kell szerepelniük:a forgalmazó nevének és címének,
a fogyasztási cikk megnevezésének, típusának, gyártási számának, azonosításra alkalmas részei meghatározásának (ahol ez alkalmazható),
a gyártó és importáló nevének és címének (ez utóbbit természetesen csak a külföldről származó cikkeknél),
a fogyasztót a jótállás alapján megillető jogoknak, beleértve azok érvényesíthetőségének határidejét, helyét és feltételeit is,
a vásárlás vagy az üzembe helyezés időpontjának.A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét. A jótállási jogot tehát ilyen esetben is lehet érvényesíteni, a vásárlás tényét és időpontját azonban természetesen ekkor is igazolni kell, hiszen a jótállás csak a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított meghatározott időn belül érvényesíthető. Erre a célra a vásárláskor átvett nyugta, blokk, számla alkalmas, ezeket tehát fontos megőrizni, annál is inkább, mivel a jótállás megszűnte után érvényesíthető szavatossági jognak csak ezek birtokában lehet érvényt szerezni.
-
-
legenda
válasz n@p@lm #16157 üzenetére
melyik törvény szerint?
én még itt leragadtam; link
4. § (1) A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető.
1. § (2) Semmis az a megállapodás, amely az e rendeletben foglaltaktól a fogyasztó hátrányára tér el. Az érvénytelen megállapodás helyébe e rendelet rendelkezései lépnek.[ Szerkesztve ]
-
.bruszli.
senior tag
Koszonom; sejtettem ( ill. logikusnak tunt,de hat ettol meg persze nem egyertelmu ) hogy igy van,de biztosra akartam tudni. Akkor meg is rendelem,talan meg unnepek elott megkapom...
Meg annyi kerdesem lenne,hogy van valami korlat arra,hogy egy maganszemely hany Domino csomagot vasarolhat evente ? Regebben ugy emlekszem volt ilyen; es en iden mar vasaroltam......ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
1430
senior tag
válasz .bruszli. #16151 üzenetére
Mivel már ketten is megírták, így én csak annyit tennék hozzá, hogy olyannyira microSIM-mel adják a microSIM-es telefonokat a WebShopban (új havidíjas vagy Domino előfizetés esetén), hogy tavaly év végén volt pár nap, mikor iPhone 4/4S-t sem lehetett rendelni (talán pont Domino csomagban), mert nem volt készleten microSIM.
Persze csak a rendelés végén írta ki a WebShop, hogy nem teljesíthető a rendelés SIM hiány miatt.jimhun
Személyesen, ha van készleten és így kéred, akkor microSIM-mel adják.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
blueye
veterán
válasz jimhun #16150 üzenetére
Szvsz nem érdeke a szolgáltatónak egy mikroSIMes telefon mellé a készülékben nem használható SIMet adni (nekik is pénzbe kerül + ha nem tudod használni a SIMet nem költesz náluk),így mivel "Dominó csomagnak" hívják gondolom a készüléknek megfelelő SIMet csomagolnak hozzá.
Hoppá, közben club1 leírta azt amit én is
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz .bruszli. #16151 üzenetére
Ne haragudjatok, de ez elég buta kérdés. A szolgáltatónak az az érdeke, hogy az első másodperctől tudjátok használni az előfizetést... Ha mégis előfordulna logisztikai probléma (ezt kétlem) és nem microsimmel adják a microsimes készüléket, logikus hogy ingyen cserélik ha már egyszer elszúrták.
-
bozsozso
őstag
válasz Nietzsche_ #16145 üzenetére
Hát sajnos én is így gondoltam.
1430: Köszönöm így lesz. Valamit viszek hozzá, hogy tényleg vettem készüléket nehogy fizetni kelljen a cserét.
-
jimhun
senior tag
Sziasztok,
Uj feltoltokartyas elofizetes eseten adnak microsimet alapbol ha azt kerem, vagy fizetnem kell plusszban? -
blueye
veterán
-
1430
senior tag
válasz bozsozso #16141 üzenetére
SIM csere csak személyesen fog menni, a rendelés átvételét követően menj be egy T-Pontba.
xlife11
Domino esetén 1125 Ft a "nullpont". Részletek >>''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
xlife11
senior tag
Miért van az hogy nem tudok külföldről hívni hogyha 1500Ft alatt vagyok?Múltkor is úgy beszívtam ezzel, közel 3órát késtem emiatt...
-
addikt
válasz bozsozso #16137 üzenetére
Szerintem a megrendelés után felhívod a +36-30/63-63-630-os számot, és a rendelési azonosítóra hivatkozva kéred, a SIM cseréjét, mivel az új készülék csak azzal működik.
Vagy egyszerűen ezen a számon rendeled, csak rendelés előtt kérdezd meg, ott jár-e a 10% kedvezmény!Jó szerencsét!
-
Nietzsche_
tag
válasz pnagy7 #16129 üzenetére
T-mobile-nál csak úgy tudsz számlát is pótoltatni - ha magánszemély nevén volt a telefon - ha viszel magassal közjegyző által hitelesített v. ügyvéd által készített és ellenjegyzett meghatalmazást. A gari papírt nem is adta oda akitől vetted? vagy nem is kérted? anélkül nem sokat ér.
-
bozsozso
őstag
válasz #40993792 #16130 üzenetére
Igen azt láttam, hogy nem ír készlet hiányt csak gondoltam elég új telefon és nem biztos, hogy van készleten ettől függetlenül. De most jutott eszembe, hogy inkább a sim csere lesz a nagyobbik gond mivel azt csak személyesen lehet intézni. Tényleg ezt hogy lehet megvalósítani, hogy ne bukjam a 10% webshop kedvezményt sem?
-
pnagy7
aktív tag
-
pnagy7
aktív tag
Hello.
A következő a szitu.
Van egy még világ-garanciális iphone 4 készülékem. T-mobile függő.
Az interneten vásároltam, és sem eredeti vásárlást igazoló papírom, sem garancia jegyem nincs. de még garanciális, és adás-vételim van róla, h az enyém a készülék.
Valahogy le tudom gariztatni? Esetleg garancia-papír pótlásra van lehetőség?Mr. Hóember
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nem tudja valaki, hogy van-e már ténylegesen készleten Sony Xperia S? Nem boltban hanem webshop-ban rendelném csak kiváncsi vagyok, hogy van-e sok várakozási idő amíg megkapom.
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
Szívesen segítünk, de nem egyszerűbb ezt a honlapon megnézni??? -
"Túlforgalmazás esetén: a csomagban foglalt havi adatforgalom felhasználását követően a letöltési és feltöltési sebesség legfeljebb 128 kbps-ra csökken a havi számlázási ciklus lezárultáig."
-
Dugos
tag
Sziasztok! Hallottam egy olyan dolgot, hogy ha van egy előfizetésem (business net M) és ahhoz van 3 GB net és ha azt túllépem akkor nem plusz díja számítanak fel az adatforgalomért, hanem csak belassítják a netet. Igaz ez?
Köszi a segítséget előre is. :-)Sziasztok!
-
addikt
válasz Akira1987 #16121 üzenetére
és bozsozso is:
Innen idézek:
Amit még kiemelnék, hogy az Elektronikus számla - a fejlesztés jelen fázisában - csak addig tekinthető meg, míg be nem fizetted az összeget (illetve le nem könyvelik, de például a bankkártyás fizetés azonnal könyvelődik). Mivel a számla a hónap 2-3. napján már meg szokott jelenni, de a számlakép csak a hónap 6-7. napja környékén, rendszeresen találkozunk olyan ügyféllel, aki egyből befizeti, így már be sem töltődik neki a számla, nem tudja ellenőrizni... Szóval akinek nincs Távszámlája, várja meg a számlakép betöltődését, és mentse is le azt a gépére, csak utána fizessen. by 1430
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Akira1987
csendes tag
Sziasztok.
Rám tört a környezettudatosság, és váltottam elektronikus számlára. Mi szép és jó, csak már vagy fél órája nézelődök a t-mobile honlapján és keresem ezt a számlát, mert azt kiírta, hogy mennyi lett ez összeg(ugyan úgy mint eddig) meg ugye pár kattintással be is tudom fizetni. De én azért megnéznék egy részletesebb leírást az általam generált forgalomról. És akár hogy kerestem nem találtam.
Szóval van ilyen? És ha van merre találom?
Előre is köszi!A Smooth Sea Never Made a Skilled Sailor
-
AMD Power
titán
T-Mobile-nál dolgozó fórum társat keresnék... Lenne egy pár kérdésem.
-
veterán
Kaptam ma egy SMS-t, hogy április 1-jétől bekerült az ÁSZF-be a Net&Roll opció (eddig promóciós volt). Örülök neki, mert igazából egy igen korrekt ajánlat.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
Már van egy előfizetéses számom meg telóm.
Most rendeltem még 1 et saját nevemre mennyi az esély hogy megadják?
Az ujat én használnám a régit meg tesóm.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
addikt
válasz Arthuro_Adam #16113 üzenetére
Szerintem nem. Tudtommal egy hét a max időtartam.
Jó szerencsét!
-
Arthuro_Adam
őstag
Lehetséges, hogy egy sms két hónap után érkezzen meg?
-
addikt
válasz Nietzsche_ #16110 üzenetére
Értem! Köszönöm! Tehát ez nem vonatkozik az adatmennyiségre... és gondolom továbbra sem vihető át a következő hónapra...
...mert ugye, akkor jobb a külön feltöltés, mivel az felhasználható, míg el nem fogy (éven belül, természetesen).Hogyan igényelhető?
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz Nietzsche_ #16108 üzenetére
Ez az 500 Ft-os bővítés a havidíjon felül, a havi számlában fizetendő, vagy csak megfelelő összeg mobilegyenlegen való megléte esetén használható?
Különben mit tartalmaz ez az 500 forint?Jó szerencsét!
-
Nietzsche_
tag
Néhány részlet az újdonságokkal kapcsolatban:
Mindezek mellett tarifahűséget is lehet vállalni Like 300-ra (médiamánia XS-esnek megfelelő áraknak felel meg)
Április 1-től igénybevehető a Fun forgalomlimit-bővítő opció. Havi 500 Forintos bővítés. (magától nem mondódik le, hónapról hónapra aktiválja az 500 FT limitbővítést (addig amíg lemondásra nem kerül)).
-
Dot
őstag
Természetesen előtte mondtam le a go netet!
30-án kora este mondtam le a go!netet, késő este váltottam csomagot, gondoltam majd hónap fordulóval helyrejön.. de nem.Beállítgattam, de ugyan azt írja amit tegnap előtt mikor felidegesített:
"conncetion failed
connection unavilable"
Elindítok vala alkalmazást amihez kell internet, a 3G jelzés alatt megjelenik az ellentétes nyíl, de csak szaggatottan. Ekkor írja ki a fenti szöveget.[ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
1430
senior tag
A Go!Net-et lemondtad vagy a Mozaik XS mellett az is megmaradt?
Ha lemondtad a Go!Net-et, akkor az a díjcsomagváltás után történt?Látatlanban arra tippelek, hogy a díjcsomagváltás után lemondtad a Go!Net csomagodat, ezért most nincs neted. Ha így van, hívd a 1430-at és kérd ügyintéző segítségét az alapcsomag aktiválásában.
Egyébként meg: Nokia N8-00 beállítások
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Dot
őstag
Hali!
Minap felidegesített a telefonom, mert nem csatlakozott a netre és töröltem az összes mobilnetes beállításomat, a mármint a T-Mobile NET; web 'n' walk; WAP hozzáférési pontokat!
Hogyan tudom ezeket visszaállítani, vagy új, használhatóakat beállítani?
A teló független, Nokia N8, angol belle van rajta. T-s kártya van benne mozaik xs díjcsomaggal.
Díjcsomagot most módosítottam, előtte eco+go net volt, e módosítás után nem működött a net!élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest