Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
SWORD ART ONLINE Fractured Daydream - Középpontban Death Gun
gp A játékot szeptember végén bárki kipróbálhatja a nyílt tesztnek köszönhetően.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
timea1991
tag
Az m43as autópálya mellett maroslelén a beltéri térerősség nagyon gyenge a kültéri is gyenge a voda és a telenor tökéletes nem lehetne a meglévő tornyot bővíteni mert csak egy antenna van rajta a többiekén három.
-
timea1991
tag
Kérdésem lenne hogy a domino quick 600ft lebeszélhetőséggel mennyiért kapható?
-
timea1991
tag
Senkisem tudja hogy domono Quick karik mennyibe kerülnek?
-
timea1991
tag
Az m43 as autópálya mellett (Maroslelén) a t-mobilnak elég gyenge a térereje sokszor ha ideérünk az autópályán sokszor megszakad a hívás. Ahogy látom a voda és a telenor átjátszója a globuszon van 4db átjátszó antennával a t-mobilnak saját átjátszó tornya van de csak 1nagy és 1kicsi átjátszó antennával ezt nem lehetne bővíteni?
-
timea1991
tag
Arany illetve platina kártyával nem olcsóbb a t-percek?
-
timea1991
tag
Mobilwebes kártya átváltható sima sim kártyára?
-
timea1991
tag
Mobilwebes kártya átváltható sima sim kártyára?
-
timea1991
tag
Net es simet átlehet váltani dominora?
-
timea1991
tag
Net es ről szeretnék dominó aktív ra
-
timea1991
tag
van olyan feltöltő kártyás díjcsomag ahol hálozaton belől olcsóbban telefonálok?
-
timea1991
tag
valaki leírná a dominós változásokat ?
-
timea1991
tag
1500Ft s feltöltés már nincs?
-
timea1991
tag
Kár hogy feltöltő kártyásoknak nincs hálozaton belőli díjcsomag mint pl voda vitamax klub v prektikum hálon belől
-
timea1991
tag
Webshopból rendeltem kártyát 2790ft ért 4-5 napot mondtak hogy akkor hozza futár. mi tart addig? a t-pontban az mennyi?
-
timea1991
tag
de mi tart manapság 4-5 nap ba ? most gyártják?,
a zero face MEdig lett Meghosszabítva? -
timea1991
tag
My t-mobilba dominosként hogyan tudok regisztrálni?
-
timea1991
tag
Jó lenne egy domino klub dijcsomag ami hálón belül 25ft kivül 45ft persze ez csak álom
-
timea1991
tag
Köszönöm
-
timea1991
tag
Képzeljétek ma a domino net es simet akartam feltölteni de nem engedte pedig a szám jó kártya aktív 1430at felhívtam ott látják él a szám nem értik miért nem lehet. holnap mehetek a t pontba. drukkoljatok
-
timea1991
tag
A segítségeteket szeretném kérni van egy domino net es kártya amin domino web van ami sávos díjszabású ezt át lehet váltani relaxnet m re?
-
timea1991
tag
A blue mobil 38ft s percdíjjal indul egy dolgozó mondta
-
timea1991
tag
Lehet hogy off de leírom. Maroslelén az m43as mellett a t-mobil hálózata enyhén szólva pocsék. ma hívást fogadtam és a végén jött a fekete leves pénzt vett le tőlem is mert mint az a kapott sms ből kiderül romingoltam méghozza eu n kivülről mert a yu mobtelre állt a telefon érdekes a szerb átjátszó erősebb mint a t-mobil helyi adója. sok kamionos is panaszkodik az autópálya melletti benzinkútnál hogy a másik két szolgáltató tökéletes a t meg tré
-
timea1991
tag
A blue mobilosok igénybe vehetnek t-s szolgáltatásokat mert ők is t- ügyfelek nem?
-
timea1991
tag
Minden olcsó telefonban van rádió de böngésző sehol wap ot nem találni kell ez nem wifi elő kell fizetni
-
timea1991
tag
Lehet hogy kinevettek de nekem 5 éve w200i m van. telefonálni lehet vele rádiós mp3as minek ennél több? wappozni szoktam vele bár a t- vel ez egyre nehezebb.
csak egészség legyen és térerő. -
timea1991
tag
Tegnap bementem makón a t-pontban hogy megkérdezzem lelén milyen lefedettség van. Az ügyintéző hölgy rávágta hogy edge ami 2,5G. Mondom a szobában még gsm térerő sincs, nem tudok wappozni. Wappozni vágja rá,tessék arra használni a telefont amire való beszélgetésre. Szónélkül ott hagytam gondoltam magamban ez a t-mobile színvonala hát nem egy él vonal. igen az egy másik szolgáltató volt.
-
timea1991
tag
Előbb utóbb biztos le lesz váltva de még megfelel.Kedves dedike nem szokásom trollkodni az igazságot íróm le.
-
timea1991
tag
A Domino friendsnél a 30 százalék két számra 260ft az számonként annyi vagy összesen?
-
timea1991
tag
bocsánat nem friends hanem te+én itt lehet csak egy számot választani? a hűségprogramban dominosoknál 500ft után 10pont jár ez a feltöltésekre vonatkozik , tehát 3000 feltöltésnél 6x10 jár?
-
timea1991
tag
Dominós vagyok nah ezt jól benéztem. Másik kérdés 500ft egyenlegnél jár 10pont azt feltöltéskor nézik?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen