Hirdetés
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb strapamobilját mutatja be az Ulefone
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Hirdetés
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nietzsche_
tag
válasz tjb007 #10203 üzenetére
Mindez egy év hűség mellett (hűség nélkül 5K), vagy ha készülékkel együtt vásárolod akkor a készülék árába bele van kalkulálva alapban a belépési díj. Kivételt képez a belépési díj alól, ha Domino-ról váltasz át Like díjcsomagra és nem viszel el mellé készüléket. Ez esetben nincs belépési díj sem.
-
Nietzsche_
tag
válasz bajaki #10402 üzenetére
Egyedül még annyit tennék hozzá a 1430 által leírtakhoz, hogy, ha új díjcsomagban/előfizetésben gondolkodsz akkor ECO helyett inkább egy Médiamánia XS-t ajánlanék. Árban hasonló, Eco 1890, Médiamánia XS 2990 (tehát utóbbi ugyanannyi, mint a jelenlegi MIX-ed), Eco-ban viszont külön kell fizetni a hívószámkijelzésért 200 forintot minden hónapban, még a médiamánia XS-ben ingyenes. Percdíjakban majdnem azonosak - hálózaton belül pl. ugyanannyi - de az eco-ban 4 Ft-tal drágább a más mobilhálózatba indított hívás és az ECO semmi ingyenes extrát nem tartalmaz. A Médiamánia XS-ben - azon felül, hogy az alap havidíj 100%-ban lebeszélhető - viszont van 10 ingyen sms és 150 MB ingyenes adatforgalom. Ráadásként a médiamánia csomagokban az adatforgalomról is 80, ill. 100 %-nál tájékoztatást kapsz, ha elérted az érintett mennyiséget (persze androidos progik is kiválóan képesek monitorozni ezt, pl. egy 3g watchdog).
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/havidijas/mediamania/mm_01_xs
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
Nagy valószínűséggel egy ún Net start szolgáltatás lehet a telefonodon, ami alapesetben havidíjmentes, de ha valaki használja akkor elég húzós a díjazása (1MB - 1300 forint körül van). A régi idők átka ez az interentes csomag sokkal célszerűbb lenne egy jobb, korszerűbb internetes csomagot választani helyette. Egy GoNet S-sel pl. nyugodt lehetnél, hogy 'nem tűnik el' az egyenleged, hiszen ez egy havidíjas, nem túlforgalmazható internetes csomag. 30 MB adatforgalom van belefoglalva, amit ha kihasználtál, akkor a sebessség korlátozódik, de ezt követően is korlátlanul, többlet költség nélkül lehet használni
Valószínűleg az ingyenes facebooknál vagy nem jó hivatkozást használsz (0.facebook.com, zero.facebook.com) vagy külső hivatkozásokra is 'kilátogatsz'. Ennél a telefonnál elméletileg lehetne ezt is relatíve 'jól használni' az ingyenes facebookot is a net starttal, de én inkább lebeszélnék mindenkit erről (okos telefonnál főleg esélytelen, hiszen a 0.facebook használata alatt, vagy alapjáratban is bármikor frissítgetheti magát a készülék).[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
Ha valaki három-négyszáz megákat elnetezik, akkor célravezetőbb egy Businessnet M netet (vagy ettől nagyobbat) aktiválnia a díjcsomagra. Mindezek mellett egy tandem kártya segítségével ugyarra az előfizetésre elvihetsz egy második készüléket (laptop, USB stick, táblagép stb) is és ugyanazt a net havidíjat egy második eszközön is leforgalmazhatod. Továbbá az elsődleges készülék is jóval olcsóbb lesz, pl. egy Busniess net M díjcsomagra vállalt hűségidő mellett a készülékek is jóval olcsóbbak. Pl. egy iPhone is 69900 és akár részletre is elvihető (ha jól emlékszek fejből, nem ellenőriztem most energia híján)
Mindez pl. egy Éncégem (középső nettó 2800-as díjcsomag) és egy Business kombinációjában pl. nettó 5600-as havidíjra jön ki egy nettó 14 HUF-os percdíjjal (hálzaton belül és vezetékes irányba, más mobil irány is csak nettó 20 (másodperc alapú számlázt tekintve a percdíjak)). Nevetségesen kedvezőek így a készülék árak is és a businessnetes csomagok ugyanúgy nem túlforgalmazhatóak, mint a relaxnetes vagy a net&roll csomagok...
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz Aaron14 #10762 üzenetére
Szerintem nem... Az ügyfelek figyelme fel lett rá hívva (számla lev.), sms-ek kerültek kiküldésre és a kötelező megjelenések is megvoltak a médiában. Minimális módosulások voltak csak utóbbi időkben talán valami 1 HUF. S még így is a T-mobile a legolcsóbb
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz tjb007 #11107 üzenetére
Nem tudom, hogy feltűnt-e nektek, de a mai naptól néhány készüléknél médiamánia xs-re is lehet külön hűséget vállalni és így olcsóbb is egy-két készülék, mint pl. Eco-val, ami tekintve, hogy a médiamánia XS-nek csak 2990 forint a havidíja elég korrekt szerintem...
(ill. h. néhány készüléket már médiamánia csomaggal is lehet részletre elvinni...
http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/akciok/arlistak/MediaMania.pdf
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
Elég jó készülékekre lehet számítani majd szerda tájékán Konkrétumok majd szerintem csak akkor lesznek.
-
Nietzsche_
tag
Elég, ha megnézed az üzletek iphone árlistáját... Laptopoknál, táblagépeknél,
http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/akciok/arlistak/iPhone3G_arlista.pdf
"Arany- és Platinakártyás ügyfél"
...
"Arany-, vagy Platinakártyával
nem rendelkező Ügyfél"Nézz utána inkább egy egy Éncégem díjszabásnak Business nettel, még a díjszabás/pecdíj is sokkal jobb lesz, mint egy Ikon 200-val és egy tandem kártyával még más eszközzel is leforgalmazhatod a business netes csomagot (pl egy stickkel második (adatforgalom alapú kártyával))
http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/uzleti/arlistak/encegem_A-lista.pdf
-
Nietzsche_
tag
válasz Nietzsche_ #11231 üzenetére
Ja, benéztem, a flottás topicot is olvastam másik fülön máshol is vagyok, így egy kicsit eltértem a témától.. Tekintsd tárgytalannak a comment második felét. Eltévedtem...
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
Akkor még sem olvastam félre igazán... Cégként még mindig jobb lenne egy Éncégemmel megjátszani. Percdíjak jobbak (másodperc alapon), nagyobb net, nagyobb kedvezmények, plusz kártya a nethez... ha több szám is képbe kerül a cég nevére meg egy telemátrix opcióval nettó 320-ért egymás közt ingyen beszélhettek... Családbarátban ugyanez 1050 hívószámonként max öt számig....
Olvasd inkább még is át ezt és egy Business netes éncégem csomaggal szerintem jobban jársz.
http://www.t-mobile.hu/uzleti/tarifak/dijcsomagok/encegem
-
Nietzsche_
tag
válasz gabo89 #11239 üzenetére
Értem én, de egy ikon díjcsomaggal beszélsz két másodpercet és már el is tűnt egy perc (minden lakossági díjcs. perc alapú), én cégemnél meg csak a két mp-t fizeted ki....
egy nettó 2800 HUF-os csomagnál pl. 12 Ft-os másodperc alapú percdíj van ehhez hozzlöksz egy 3 GB-s Bnet M-et és máris 19900-ért viszed el az iPhone 3G-t (ergó nem drágább) és van háromszorannyi leforgalmazható neted is (össz-vissz 5600 netóért)... Node, ízlések és pofonok, ha neked szimpatikusabb a másik megoldás, akkor hajrá.
Ha meg úgyis kihasználatlan lenne, akkor főképp...
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
12--->14 szétszórt vagyok ma, nagyon hétvége van
-
Nietzsche_
tag
válasz gabo89 #11248 üzenetére
Lakossági esetében ez így igaz. Vállalati esetében nem...
Magasabbak a B-ben az árak, mint az A-ban, de ott a tandem szint esetében sokkal széleskörűbb a választható eszközök köre (ennek is köszönhető az árkülönbség). Az A típusú árlista esetében csak USB stickeket lehet Tandem Sim-hez elvinni (a második, adatforgalom alapú sim kártyához).
-
Nietzsche_
tag
válasz bazsika89 #11254 üzenetére
Az ügyfél szinten vizsgálja. Ergó, ha van meglévő T-mobile-os - előfizetéses - aranykártyád, akkor megoldható. Lehet, hogy a megrendelést még eltudnád így indítani a neten, de telefonos egyeztetés során megkapnád a részletekkel kapcsolatban a tájékoztatást, hogy mit lehet és hogyan...
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
Nem véletlenül olyan ez az eljárás, amilyen... Tudod hányan vannak olyanok, akik azt sem tudják, h. a saját dominojuk (amit évek óta, v. akár évtizede használják), h. valójában kinek a nevére lett rögzítve (s hányan veszik meg a domino káryákat valamilyen használt mobilos üzletben, vagy kapják meg ismerős/ismeretlentől)? Valamilyen formában tehát egy - egy 'hitelesítési/igazolási folyamat' alapján - az adatokat ellenőriznie kell egy komolyabb cégnek. Ha ez megtörtént, akkor indítható az átváltási folyamat...
S mindezek mellett még bonyolítódik is a folyamat, mivel egy technológia-váltás is történik meg a szám alatt... (eltérő HLR-ű kártyák) Ezért is van szükség az új kártyára és mindezeken felül, ha az efi megkapta az újat egy érvényesítésre (1777)...
Üzletben ugyanezeket a dolgokat ellenőrziheti az ükk, elmondatja azonnal azt is, hogy kiemeltségi szint alapján milyen áron vagy jogosult a készülékvásárlásra (kiemeltség szint nélkül pl. átlagban 5 ezerrel magasabb a készülék ár, így az ügyfél felmérheti azt is, hogy ér-e neki annyit a szám, h. többet fizessen (a legtöbbeknek nem)). Egy T-Pontban való ügyintézés során minden ilyen és ehhez hasonló részletről értesülsz, s nem sokkal tart tovább egy ügyintézés, mint egy sima előfizetés létrehozása.
Ergó, tényleg egyszerűbb, ha bemégy az üzletbe.
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
nem működik? Ez nekem új. Kb. két hónapja használtam utoljára - akkor még sikeresen... Akkor a gugli majd virítja a helyes beállításokat...
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz re_mod #11458 üzenetére
Külön kell választani a kötelező elemet és az opcionálisat.
Ha a Paletta M-ről van szó, akkor ott a kötelező elem 2500 Ft havidíjjal bír (100 perc lebeszélgetőség), a további - opcionális - számok lehetnek akár vegyesen paletta 100-asok (3000), 200-asok (5000 HUF 200 perc), ill. Paletta 300 is (6000 HUF)
Ha paletta L-ről van szó, akkor a kötelező 200-as elem 4500 HUF, Paletta XL esetén (300 perc) 5000 Ft.
Mindezt lehet akár dominos-ra is aktiválni! Ha nem dominós, akkor önmaga viseli a költségeit, ha Paletta domino-ról van szó, akkor a T-home-os számlán fog megjelenni a 'feltöltött összeg'....
Ami viszont hasznos dolog szerintem: Abban az esetben, ha összejön a 4 szám, akkor a vezetékes számmal összekötve ingyenessé válik a Paletta Családbarát opció! (hívószámonkénti 100 óra ingyenes beszélgetés)
-
Nietzsche_
tag
Kieg. a paletta családbarát opció aktiválása nem automatikus, külön kérni kell.
-
Nietzsche_
tag
válasz exguard #11508 üzenetére
1, Igen. Mivel aranykártya szinttel rendelkezel fél évvel a hűségidő lejárata előtt már készüléket is cserélhetsz (az előfizetővel (akinek a nevén van) karöltve) csak ilyenkor átlag 5 ezerrel többe kerül a készülék, v. egy hónappal előtte kiemeltségi szint szerint. (v. akár meg is lehet szüntetni az előfizetőnek személyesen a hűségidő lejártával)
2, Nem. Ideje lesz minél előbb váltanod, az eco-nál 29, ill 39 forintos percdíjak vannak. Úgymond 'fapados csomag'. A médiamánia csomagokban amellett, h. a hálózaton belüli hívás olcsóbb, a hálózaton kívüliek is közel azonosak (nincs ekkora differencia)
3, Igen, minden továbbiak nélkül. Fel kell hozzá hívni a 1430-at (szerződés szintű jelszót kérnek majd), v. bemenni egy üzletbe. A részletfizetésnek egy egyszeri elbírálási díja van.[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
TŁ #11601 hsz-szel kapcs.-ban.
Sokan keverik - tapasztalatom alapján - az új előfizetés az új előfizetés(ez még tiszta), de a domino szám átváltását előfizetésre elég sokan "számhordozásként" emlegetik. Ami nem feltétlen helyes, de ált. kibogozható, hogy mire gondolt a kedves ügyfél... ha más nem egy rövid kérdéssel 'megvilágosodhatunk', hogy másik szolgáltatótól, v. dominóról beszélünk-e?
-
Nietzsche_
tag
Mint írtam ez a dolgok rendje. Elvileg egyedül iPhone-nál kötelező a fentebb tárgyalt nagyobb előleg is dominoról átváltásnál (csak ott és csak iPhone-nál mint írtam is, hogy miért azt ne kérdezd). A másik két üzlet T-pont vagy T-partner volt? (csak kíváncsiságból kérdezem
Gondolom barátnőd nem iPhone-t vásárolt. Így értehető, h. nem volt ilyen előleg... Igazából nem értem ezt a nagy hajcihőt (soha nem értettem, de már nem is akarom. van amit nem kell megérteni )... Egy Galaxy S II - szerintem, s hangsúlyozottan szubjektív vélemény - jobban megéri ár/érték arányban és ott biztosan nem került volna elő a 75 ezeres előleg...
-
Nietzsche_
tag
válasz Something_ #11634 üzenetére
Üdv!
Nincs külön díja, de célravezetőbb egykapus átvétel helyett kétkapust rögzíteni (sokkal kisebb a problémára futás lehetősége (adategyezés, egyéb számhordozáshoz szükséges 'technikai' feltételek)). Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy be kell mennie egy Voda üzletbe és kikérni egy számhordozást jóváhagyó nyilatkozatot, majd ezt követően elindítani az új előfizetés aktiválását, ha ez már megvan (ált. postán küldik utólag).
Hogy telefonos ügyfélszolgálaton mi ennek a menete azt nem tudom biztosan (személyes ügyfélszolgálatra tudok inkább támaszkodni), de gondolom hasonló lehet mint a sima előfizetésnél, csak itt amikor felhívják adategyeztetés és Hitelképességi vizsgálat miatt, akkor az is hangsúlyossá kell, h. váljon, h. számhordozással szeretné (kétkapus átvétel) és hogy ehhez minden papírja is megvan. Ha megvan a papír célszerű azonnal indítani a folyamatot, hogy dehogy kifusson a lejárati idejéből a számhordozást jóváhagyó nyilatkozat.
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz Something_ #11636 üzenetére
Senki sem tiltja le, számodra csak a számhordozást jóváhagyó nyilatkozat a lényeg. A kártya továbbra is aktív marad a vodafone-nál. Majd a T-mobile részéről betudnak állítani egy esti időpontot, ún. "számhordozási időablakot", amikor az egyik szolgáltató kártyájáról átállsz a másikra. Ebből te szinte semmit sem veszel észre, max annyit, h. az új kártya már aktív. Az új kártyához, amit kivisznek (a készülékkel) majd értelemszerűen ua. a szám lesz rendelve, annyi csak h. amég nem aktív (meg nem történt a tényleges számhordozás), addig nem is tudsz beszélni, forgalmat bonyolítani az új kártyáról (a vodás kártya is ezzel egyidejűleg szűnik meg). Személyes ügyfélszolgálaton dolgozok, nem telefonoson így csak következtetni tudok, h. elvileg (időablakon felül) így történik majd a folyamat nagyjából, ahogy leírtad.
Lehet, van olyan aki elindítaná az egykapust is, de én (és gyak. mindenki akinek már van egy kevéske tapasztalata) nem szívesen indítanak ilyet. Túl sok a hiba, túl nagy az esély az adatpontatlanságnak (ezen is megbukhat), ill sok a feltétel, amit egy ilyen papír kiadásakor már ellenőriznek (tartozás, logikailag külön 'folyószámla', stb), ha a papír a kezedben van, akkor gyak. már nem igazán csúszhat el semmin - ezért is jobb, ha így csinálod/csináljátok.
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz Something_ #11638 üzenetére
Áú... lehet mégsem ilyen követekezetes a telefonos/webes rendelés...
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/vasarlasi_utmutato/hasznos_tudnivalok/szamhordozas
Nálamnál telefonos/webes ügyintézésben okosabb: ezek szerint csak egykapusat lehet indítani így?
Ha így van akkor arra kell odafigyelni, hogy az adatokban eltérés ne legyen, számlatartozás ne legyen, ill. külön számlán szerepeljen az érintett szám (ha havidíjas).
Lehet egyszerűbb lenne ezt az általam leírt papírral, az általam leírt módon, személyesen...
Nem túl rugalmas ez így. Nálunk - T-pontban - valahogy egyértelműbb a folyamat...
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz Something_ #11641 üzenetére
Nézőpont kérdése. Nekem sok a rossz tapasztalatom az egykapus átvétellel. A számhordozást jóváhagyó nyilatkozatot csak úgy tudják kiadni, ha minden klappol. Az érintett dolgokat meg ellenőrizzétek azért.
-
Nietzsche_
tag
válasz Nescafé #11643 üzenetére
Ha meglévő aranykártyával akarsz hűségidőt vállalni, akkor igen jól gondolod. Ha nincs aranykártya, akkor jelenleg csak egyösszegű vásárlás van. Eco helyett (1890 HUF+hívószámkijelzés (200 HUF)) viszont szívesebben ajánlom a médiamánia XS-t. Abban van 150 MB ingyenes adatforgalom, 10 ingyen sms, 5 óra mobil tv, a hívószámkijelzésért nem fizetsz külön és hálózaton kívül is 4 HUF-val olcsóbban beszélsz.
-
Nietzsche_
tag
válasz Coolmat #12385 üzenetére
1. Az újabb dominós csomag vásárlására vonatkozott. (két év), ha át lett váltva a telefonszám és erre még nem vásároltál készüléket (ill. ha aranykártya szinten van), akkor megteheted ezt a készülékcserét is (két év hűséggel) aranykártya szintnek megfelelően.
2, Ezt hol intézted? Webshopon/t-pontban/t-partnerben? Csak kíváncsi vagyok Csont nélkül megfogják oldani ezt már
3. Domino webet nem tudom, h. engedélyezné-e a rendszer, h. átvidd havidíjasba (sima domino-t tuti, h. engedné (domino webesen pl. domino díjcsomag machinálást se igazán enged a rendszer))... Mindegy ennyi erővel ha veszel egy új számot készülék nélkül aranytárk. Relaxnet M-mel... ebben az esetben, ha hűség nélkül viszed 5000 HUF a belépési díj, ha egy év hűséggel akkor 810 Ft. (hűségidő alatt is felmondható, de egy ötezer forintos kötbér van a szerződésen). Ha ismerősök/hozzátartozók között viszont van valakinek T-home-os vezetékes internetje és ő a kedvedért frissen hosszabbít rá egy hűségidőt (hűségidő alatt is meglehet tenni), akkor összekapcsolva (rendszer szintű logikai összekapcsolás, de ez a T-home-os részéről semmilyen felelőséggel nem jár) akkor lemegy a számodra bármelyik mobilnetes adatkárty. díjából 40%....
Ezzel a megoldással viszont az 1 GB helyett 4 GB-s Relaxnet M-est kaphatsz meg 2395 Ft-os áron...
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz dedike #12389 üzenetére
Hidd el rendszerszinten tudom a háttérvonatkozásokat Csak a domino web egy elég speciális csomag, amin domino díjcsomagot se lehet igazán váltogatni. Ezért bizonytalankodok, még nem találkoztam ilyen igénnyel. Sima domino-val tuti jó lenne, a domino webre nem mernék esküdni
Ha át is vinnéd Coolmat, akkor hangsúlyozd, h. mindenképpen hűség nélkül. Hidd el ezt fontos kiemelni mobilnetnél.
-
Nietzsche_
tag
Az összes médiamánia díjcsomagban díjmentes. Max a régebbi Relax díjcsomagokban és a fapados ECO-ban kellene érte fizetni...
A fentebb tárgyalt összeg csak tájékoztató jellegű itt is írták már többször, hogy az egyéb kedvezményeket csak a hónap lezárását követően vonja le (ingyenes net utáni jóváírás, családbarát, stb...)
-
Nietzsche_
tag
válasz Coolmat #12391 üzenetére
2, T-Pontokban azért jelentősen másabb a hozzáértés, a jogosultság, az engedélyeztetés stb. Szerintem gond nélkül megcsinálták volna, főleg így, h. a másik előfizura nem lett volna készülék(ill egyikre sem) s részletre sem volt vásárlás.... Így nem látom okát, h. miért ne csinálták volna meg (főleg, h. a második korlátos 'minimál díjú' csomag). Fél óra? Úgy, h. még készülékkel sem kellett vacakolnia, s még te is tudtad, h. mit akarsz?
Ha nem volt rendszer gond, akkor azért zökkenőmentesebben kellene mennie.
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz tomlac14 #12401 üzenetére
Ha csak ennyi az aggodalmad és hogy félsz a túlforgalamazástól (de a beszélgetési szokásaidnak megfelel ez a csomag), akkor ajánlom a figyelmedbe a net&roll opciót
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/net_roll_limit
Médiamánia S-re vállalt hűséggel azért olcsóbbak a készülékek is és akár már elég sokat részletre is ellehet vinni így (díjcsomag hűséggel ez viszonylag friss dolog)
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz tomlac14 #12404 üzenetére
Hogy, hogy többet fizetnél?
Médiamánia S az 4990 Ft, 50 darab ingyen sms-sel és 500 MB nettel. Az alaphavidíjat leforgalmazhatnád teljes egészében belföldi beszélgetésre/sms-ezésre.
Net&Roll opció ára 990 Ft. (4990+990)
És akkor máris másfél GB neted van, az alap havidíjat meg leforgalmazhatnád, a netes csomag meg nem lenne túlforgalmazható....
ha kisebb csomagot is nézel, akkor se jársz jobban. Pl. Eco 1890 + 200 FT a hívószám kijelzés.
Egy nem túlforgalmazható net 500 MB 1990, egy 4 GB-s 3990.... Ebben az esetben fizetnél sokkal többet netért, s nem az általam javasolttal itt csak töredéknyi összeg lenne a plusz 1 GB, és a nem túlforgalmazhatóság.
És máris ott jársz, hogy 1890+200+(1990 vagy. 3990) Így sokkal többet fizetnél a netért, mint a beszédért.
S még korlátozás után is használható a net pl. egy Opera mini-vel elég baráti tempóval...
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz tomlac14 #12407 üzenetére
Nézd már meg a linket is amit bemásoltam
Két dologról beszélünk... az egyik a net&roll mobilinternet, ami pl. stickkel működik. A másik egy net&roll opció, ami 990 FT médiamániára is aktiválható és 1 GB -vel megnöveli a leforgalmazhatóságot, ill. nem túlforgalmazható lesz tőle az MM-es neted...
-
Nietzsche_
tag
válasz fasirTTT #12431 üzenetére
"Szeretné lehallgatni Hangpostafiókjába érkezett üzeneteit?
Hívja fel saját mobiltelefonjáról a +36-30/9-888-444-es számot. Más mobiltelefonról vagy másik hálózatból a +36-30/9-888-888-as számot. Adja meg saját Hangposta kódját (ez első esetben 1234), majd nyomja meg a # billentyűt. Ezután az 1-es gomb megnyomásával meghallgathatja üzeneteit."
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz kisÁdi #12444 üzenetére
Lesarkítva: ha van olyan szám, amire nem vállaltál külön hűséget, vagy amiről lejárt, vagy olyan, ami legalább aranykártya szinttel rendelkezik és 6 hónapnál kevesebb van a lejáratig, akkor vásárolhatsz minőségi készülékcserével előfizetéses számra vállalt hűséggel készüléket. Ha netre is hűségidőt vállalsz/vállaltok, akkor lényegesen olcsóbbak a készülékek is...
Ha te vagy az aláíró, akkor egy aláírási címpéldányra szükség lesz, ha nem te akkor egy érvényes meghatalmazásra.
Éncégem árlista:
Ha netre nem vállaltok külön hűséget (normál előfizetés) és arany/platina szinttel rendelkeztek akkor pár ezer forinttal kedvezőbb lehet az ár készülékcserénél...
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz GeneraL_XTX #12741 üzenetére
Találkoztam már olyan esettel, amikor azt mondták a biztosító részéről az ügyfélnek, hogy mivel hosszabb tartós folyamat, s nem váratlan esemény áldozata lett a telefon, ezért nem hajlandóak a biztosítás feltételei szerint eljárni... (a kocsiban maradt, ahol bepárásodott, megfőtt a teló)
Ergó, jobb az, ha nem ki lett mosva, hanem váratlanul a mosószeres vízbe esett...
-
Nietzsche_
tag
válasz GeneraL_XTX #12743 üzenetére
Ezt nem mondtam, csak azt, hogy jobb, ha...
Elvileg gond nélkül cserélik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Steam topic
- BMW topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Motorolaj és szűrő topik
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
- Új Lenovo ideapad 3 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -35% 17,3" Ryzen 7 5825U 8Mag 16/512 FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen