Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
sziasztok okyan kérdésem lenne , hogy a hivásátirányitáshoz milyen számot kell be irni hogy kapjal értésitést vagy foglalt vagy nem vagyok elérhető köszönöm.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #142283 üzenetére
Visszamentem a WestEndbe, megint azt mondták, hogy nincs Dominos SIM, holnap jön majd. Mondtam, hogy itt már 3x nem tudtak SIM-et adni és hétfőn is azt mondták, majd holnap lesz. Erre az ügyintéző azt mondta, elmegy hátra, megnézi. Visszajött, mégis volt SIM, azt mondta, nem kell félretenni, nem fog elfogyni.
Miután megcsináltuk a számhordozást, megkérdeztem, hogy miért ilyen hiánycikk a Dominos SIM. Nincs rajta haszon, azért nem tartják? Azt válaszolta, hogy nincs rá igény, csak 1-2% az előfizetőknek Dominos, ezért nem küld nekik a Telekom. Amit a külföldiek visznek, a számos Dominos, az mást mint a számhordozott, más frekvencián üzemelnek. Ez utóbbit nem értem, külön frekin mennek, ennek mi értelme. Azt is mondta, nem látják a gépben, hogy van készleten számhordozásra SIM, el kell menni hátra megnézni. Az nem derült ki, hogy miért nem ment eleve megnézni, miért mondta azt, hogy nincs, majd holnap lesz. Lehet mégis az a helyezet, hogy ezen nincs haszon, ezért inkább elhajtják az ügyfeleket. Láttam is, hogy a mellette lévő kolléga, mondott neki valamit és rosszallóan ingatta a fejét. Eleve úgy kezdetem, hogy a számhúzás után egyből megkérdeztem, ne kelljen feleslegesen várnom. -
atosan
veterán
Üdv!
Új hűségvállalás esetén egy adott elôfizetésre lehet egyszerre két készüléket kihozni? Két kisebb értékű telefonról lenne szó. -
Dr.Én
veterán
válasz
Cs1csó #142338 üzenetére
Köszönöm szépen az infókat.
szabonagyur -
Cs1csó
titán
válasz
Dr.Én #142334 üzenetére
Igen, sajnos. Válaszd azt amelyikkel jobb a netezés, de ne csak a stabilitást, netsebességet nézd, hanem akik olyankor körülötted vannak azoknál milyen az arány, én azt a szolgáltatót haaználnám, amelyiket kevesebben használnak, pl. lehet kicsit jobb a Yettel de jóval többen Yettelesek körülötted akkor legyél Vodás, vagy fordítva.
A Netfone (viertuális szolgáltató a Vodafone hálóját használja) kicsit fapados de nem vészes az ára (arányítva) -
TomPack
őstag
válasz
Top cat #142328 üzenetére
Nincs 30%-os Magentás kedvezményed az otthoni és a (nem létező) mobil díjcsomagjaidra, csak a Domino-ra kapod meg a Magentás dupla feltöltési bónuszt, és a Magenta 5Gb+50percet havi 1990Frt-ért mert már van két otthoni szolgáltatásod. De a 30%-os Magenta kedvezmény ilyenkor még nem jár, amit a fórumtárs is szeretne. Ahoz kéne egy mobil előfizetés is.
Elég furcsán van kommunikálva, de biztosan nem vagy Magentás! -
Dr.Én
veterán
Hali!
A telekom részéről várható arra megoldás hogy a lefedettséget javítsák?
Melóhelyen van főleg probléma a 4G hiánnyal, otthon Wifi segít a problémán.
Vodás kolléga 4G és 5G full térerővel tud netezni, míg nekem vadászni kell az internetet telóval -
blueye
veterán
válasz
szabonagyur #142327 üzenetére
Mondjuk éjszaka?
Amúgy már megy a szerencsejatek.hu -
Caranita
aktív tag
válasz
rushty #142329 üzenetére
Azért nem...
Parkolás, pályamatrica, szerencsejáték, közlekedés mobiljegy, többféle táskereső oldalhoz előfizetés, szoftverek, játékok letöltése stb stb
És ez csak mobilvásárlás, van még operator billing is (digitális tartalom vásárlása), ami mehet univra:
Apple, Google és Microsoft Store-ban appok, előfizetések, appon belüli vásárlások. -
blueye
veterán
válasz
szabonagyur #142325 üzenetére
Pont a szerencsejátékoknál ahol ma is van sok napi húzás? A t-t még értem, ma zárva vannak az üzletei, nem dolgoznak az üzletkötők, stb.
-
-
blueye
veterán
Van bármi köze annak hogy a t és a szerencsejatek.hu is ma tart karbantartást?
-
válasz
szabonagyur #142314 üzenetére
Egyetértek, ezt a rosszul kezelést én is meglepve olvastam, mert van tapasztalat ilyen téren nálam is, és nem tartom valósnak.
-
Bogyi007
veterán
válasz
kovacsmi_74 #142315 üzenetére
Aktiváld szerdai Domino Day ajánlatunkat a karbantartás ideje alatt is! Bár a Telekom alkalmazás a karbantartás miatt nem elérhető, de Domino Day ajánlatunkról így sem kell lemondanod, SMS-ben aktiválhatsz djímentes 100 perc beszélgetést. Október 23-án, szerda reggel 8 órától csütörtök reggel 8 óráig küldd el a +DD100 kódszót díjmentes üzenetben a 1414-es számra! A díjmentes 100 perc az aktiválástól számított 24 órán belül használható fel belföldön Telekom alapdíjas hívásirányba.
-
csaszi75
senior tag
válasz
szabonagyur #142314 üzenetére
Áhám..
-
mjuti
tag
válasz
kovacsmi_74 #142315 üzenetére
igen, köszönöm, már láttam, a kérdést is csak azért tettem fel, mert előtte 2 perccel cseteltem ügyfélszolgálatos hölggyel, aki azt mondta nem lesz elérhető és meghosszabbítva sem lesz, csak holnap 18 óra után lesz aktiválható a karbantartás végeztével.
és még Vandára mondjuk hogy hülye... -
szabonagyur
félisten
válasz
csaszi75 #142313 üzenetére
Dehogy kezelik szarul az iPhoneok.
A bekarikázott rész egy ipari park alapból, ott mindenhez szerencse kell. Az, hogy megy másik szolgáltató az max annyit jelent ott az akár ki lett építve extrában.
Ha hozzánk bejön egy Vodafones ember, neki sincs térereje.
Van Yettel (mert voltunk náluk is), meg Telekom (mert most ott vagyunk) szolgáltatás tökéletes térerővel, de ezek úgy lettek kiépítve helyileg, erősítőkkel, jó pénzért. -
csaszi75
senior tag
Jah hogy ezt iPhone-ban használod?
Tudtommal az iPhone-ok szarul kezelik a 700 és 800 MHz-es DSS frekiket, amit a Telekom is ad azon a bekarikázott részen..
Mert a magasabb frekik nem látnak ki arra... csakis a fenti kettő kb..
Mi van akkor, ha totál kikapcsolod az 5G-t az iPhone-on? ÉS nem bízod az készülékre a 4/5G váltogatást?
Illetve érdemes lenne egy másik (Androidos készülékkel tesztelned..) A tok tényezőjéről már nem is írok -
mjuti
tag
holnap a karbantartás miatt nem is lesz domino-day? ha jól tudom most ingyen net sem lesz mindenkinek, mint legutóbb
-
seger
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #142302 üzenetére
Vsinálnék az app-on egy adattörlést. És próbálnám
-
p2pp
őstag
válasz
kchris78 #142303 üzenetére
Tesco csak Yettel belül 2db szektorsugárzóval.
Lidl meg egy közeli Vodás torony, ahol csak ők vannak,
mert más nem lehet ott rajtuk kívűl. Hoppá miért is???
Ja nincs erről megállapodás, ja Kartell. De van!
Nem szaladgálhatok 3 Simes telóval.
Vagy kettő dupla simessel. -
kchris78
veterán
Esztergom az sajnos "kivételes hely", mert ott van a szomszédban már Párkány, és ugye itt freki megosztás van SLO és HU között.. És a magyarok mindig is baromira figyeltek hogy mit használnak.. De a lényeg, az hogy egy fémdobozban (Lidl Aldi Tesco stb..) milyen jelerősség van az szerencse kérdése. (meg egy vonatkocsiban dettó..) Ha közel van egy antenna akkor van valami lefedettség ha nincs akkor nincs.. Szóval ez nem reprezentatív, nem véletlenül raknak kb minden bevásárló központba nanocellákat. Az hogy a lidl aldi stb nem foglalkozik ezzel mert nem akar erre költeni stb. az nem a szolgáltató hibája. Nem véletlenül raknak wifit.
-
Tegnap elhordoztam a mobil előfizetéseket a Yettelhez a Telekomtól és azóta nem tudok belépni a mobil alkalmazásba. Van még ott vezetékes net és tévé előfizetésem.
Kiválasztom, hogy emaillel lépek be, beírom az emailcímet, jelszót és azt dobja:
"Unfortunately that did not work. %1$@
Please try again in a few minutes"
Mintha hiányolná hogy nem telekomos netről mentem fel rá vagy nincs telekomos SIM a telefonomban.
A webes felület működik. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kedvenc zene a mai napra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Energiaital topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest