Hirdetés
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
tothzoltan #15 üzenetére
"a dilettáns EU nem ugatna bele a pálya széléről abba amihez gyakorlatilag semmi köze"
Egységes USB-C töltő? Ritka tán, de az ilyesmi lenne az értelme a szabályozásnak."Mindenre van alternatíva annak akinek az Apple üzletpolitikája nem tetszik."
A felhasználók pl. sosem érték volna el a fentit, mert túl birkák hozzá. Nem tudják megvédeni a saját érdekeiket, és ez üvöltően látszik sok más téren is. Mert a pár százalék tudatosabb kevés vásárló erő. De hát ez már 1000x oda-vissza ki lett fejtve sok helyen, hogy a teljesen önszabályzó piac hazugság, kell mellé valami felügyelet is.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
tothzoltan #15 üzenetére
az iPhone juzerek soha nem érezték hiányát azoknak a tulajdonságoknak/képességeknek ami az egyéb rendszereknél triviális volt, egészen addig a pillanatig amig a Jobs, Cook be nem jelentette az éves apple istentiszteleten a következő modell zseniális újdonságaként.
-
válasz
tothzoltan #15 üzenetére
Téged nem, engem igen. 1:1
Jól teszi az eu, hogy beleugat.
Aki itt árulja a vackát az úgy árulja ahogy nekünk tetszik. -
tothzoltan
tag
"A vásárlóknak a túl zárt ökoszisztémáért, bővíthetetlenségért, javíthatatlanságért kéne büntetnie."
15 éve nem éreztem hátrányát a zárt ökoszisztémának, sőt, nagyon szeretném ha így is maradna és a dilettáns EU nem ugatna bele a pálya széléről abba amihez gyakorlatilag semmi köze.
Mindenre van alternatíva annak akinek az Apple üzletpolitikája nem tetszik. Az EU azon kívül hogy piacot jelent kutyaszart nem tesz hozzá egyik tech cég üzleti fejlődéséhez sem, ellenben feszítővassal próbál rést nyitni egy átlagosnál jóval biztonságosabb rendszeren. -
ddekany
veterán
A vásárlóknak a túl zárt ökoszisztémáért, bővíthetetlenségért, javíthatatlanságért kéne büntetnie. (Igen, inkább legyen kicsit vastagabb és nehezebb.) De hát többségük azt se tudná miről beszélek. Újkori probléma. Pár tízezer éve még kb. minden ember értette kb. a másik szakmáját. Ideális világban erre van az EU és hasonló állam-szerű szervezetek. Néha működik is, pl. az egységes USB-s töltés esetében.
-
Alusky
senior tag
válasz
ultrasound #3 üzenetére
Egyik gyártó sem erőltette meg magát ilyen téren az elmúlt években, azt a keveset is több szériára elosztva csepegtették le.
-
mepet
addikt
válasz
ultrasound #3 üzenetére
Ha jogos is lenne az a buntetes, azt nem az Europai Unionak kell kiszabnia, hanem a vasarloknak olyan modon, hogy mas termekeket vasarolnak.
Nem tudom milyen innovaciot hianyolsz egyebkent az Appletol, ismet sajat procijaik vannak, amik egytol-egyig jol sikerulnek. Elerhetoek a mesterseges intellingencia alapu szolgaltatasok a legtobb uj termekben. Ujra van olcso iPhone a szegenyeknek, a 16e. Az iPhone-bol most fog megjelenni az Air, ami elore lathatoan hatalmas durranas lesz, ami felforgatja majd a mobiltelefonok piacat. Az uj iPad Pro szuper keskeny es szuper konnyu. Az uj AirPod Pro a vilagon az elso mobil headset, ami szuperul mukodik hallokeszulekkent is, letaroltak vele egy uj piacot..., ..., ...
-
arnyekxxx
veterán
válasz
ultrasound #3 üzenetére
Büntessük meg a Forged Hammer ltd-t mert ma is ugyanolyan kalapácsot gyártanak mint 40 éve.
-
ddekany
veterán
Ja, hát más kapcsán szó szerint az volt az érvelés, hogy autóknál túl szigorúak a szabályozások EU-ban, és ezzel igazságtalan hátrányba kerülnek az amerikaiak akik ezeknek nem felelnek meg. Hogy az európai autóknak is ugyan ezeknek az előírásoknak kell megfelelnie, az valahogy nem gond... ki érti ezt.
-
mepet
addikt
Ez az Europai Unio. Ha nem tetszenek a szabalyaink, ki lehet vonulni, nem kotelezo jelen lenni az europai piacokon.
-
ddekany
veterán
"aki válaszul vámokat ígért korábban az olyan országoknak, amelyek amerikai cégeket büntetnek"
Nem tudom az EU-nak mennyire volt igaza, stb., de ez már micsoda bravúros érvelés! Kb. "Tisztelt bíróság! Mielőtt védencem felett ítélkeznének, kérem vegyék figyelembe érvelésükben azt a körülményt is, hogy ha szívóznak, AKKOR FELGYÚJTOM A HÁZUKAT A G**IBE!"
Mert milyen feltétel ez, hogy "ha amerikai cégeket büntetnek"... ha bármiért is megbüntetik őket?
-
Én nagyon is emlékszek az iPhone 7 bemutatóra 2016-ból.
Viszont 15 év után almáról jövőre S26 szériára fogok váltani, ahogy többen váltottak már droidra a környezetemben.
A55 a cégesem és meglepő mennyire kezes és smooth a droid már évek óta.
Nem tudom más felületen mi adott de a Samsung one ui-n be lehet állítani az iphone féle alulról felhúzós/lapozgatós felületet.
Így megszokást is kevésbé igényelt nekem. -
clon
senior tag
válasz
Trust No One #5 üzenetére
Az apple "csak" egy cég mióta fej eltávozott azóta azóta nincsenek előremutató víziók csak mennek a versenytársak után. Egyszerűen nincsen az applenél senki aki ki tudná választani azt amivel nem a piacot hanem a vásárlókat fogja meg.
Emlékszem az iPod bemutatására vagy a többi termék bemutatójára ma emlékszik bárki egy apple bemutatóra... -
Metalfan
senior tag
válasz
ultrasound #3 üzenetére
Minden cégnek a profitmaximalizálás a célja...
-
ultrasound
tag
Én inkább azért is megbüntetném az Apple-t, mert a technikai fejlesztések helyett mostanság a profitmaximalizálás helyezték az előterükbe!
-
Armagedown
őstag
A csalók miatt mikor fognak végre bűntetést kapni?
-
Oldman2
nagyúr
Popcorn bekészít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest