Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Elegáns és igen fürge külső SSD-t dobott piacra a GoodRAM
ph Az 1 GB/s-os szintet jócskán megugró, fémházas adattár két színben, 500 GB-tól 2 TB-ig bezárólag kínál opciókat.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi75
senior tag
válasz Mostvid #135048 üzenetére
Ez már kevés indok bármire is
A Vodás befizetés is megy rendesen.. (Az azért egyértelmű, hogy a CRM átállásukat 2 évvel ezelőtt.. öö hogy is mondjam elszabták, de nagyon, aztán szépen lassan kijavítgatták..)
Használom a Telekom APP-ot és a Vodafone APP-ot is, nem igazán van különbség a befizetésben.
Sőt, ahogy mások is írják a Yettel is ok..
A Telekom APP talán informatívabb, fejlettebb, több értelmes dolgot tettek bele már.. sőt ezt látni, hogy folyamatosan újabb és újabb funkciókat tesznek bele, mint ahogy a Voda is.
A különbség az egyéni szimpátián múlik inkább. -
csaszi75
senior tag
válasz Mostvid #135048 üzenetére
Mellesleg ma eddig egész nap szarakodik a Telekom APP és a Telekom weboldal is: nem tölti be az app az előfizetéseket.. "Hiba a szolgáltatás nem elérhető" "Újra próbálom" stb.. vagy valami ilyesmi..
Ha vásárolni akarna az ember, hibára fut.
Ebből csak mind az a lényeg, hogy minden szolgáltatásban (bármelyik cégnél) vannak hibák, kiesések, csak lehet nem minden user fut bele. -
=Thor=
tag
Na szép...
Jeladóban van a kártya, néhány sms az összes forgalom rajta...
Off kérdés itt, de vajon a másik két szolgáltatónál van még prepaid sim cégre vagy ott sincs? -
Mostvid
újonc
válasz szabonagyur #135043 üzenetére
Akkor ha te esetleg magenta1-ben vagy és csak kb 10 percet telefonálsz, a percdíjad korlátlanban 440 Ft-ra jön ki. Nem lenne jobb Domino számodra? (Hacsak nem küldesz egy csomó sms-t).
[ Szerkesztve ]
-
domper2015
senior tag
A feltöltési bónuszokat alaposan megvariálták.
-
Mostvid
újonc
válasz kovacsmi_74 #135058 üzenetére
Nem kell állandóan figyelni mennyi van feltöltve. Most a netből van kevés? Veszek, de melyiket? Havi megújuló, egyszeri, maraton? Vajon mennyit használom majd ebben a hónapban? Hálózaton belül hívok többet vagy kívül? Számhordozás miatt már a számokat sem lehet követni. Fogok küldeni sms-t? Milyen címletben töltsek fel? És még ehhez hasonló kérdések. Ebből lett nekem is elegem, havi díjas korlátlanra váltottam, azóta semmi gondom. Simán megéri a havidíjas korlátlan csomag, semmit nem kell figyelned, csak használod a telefonod.
-
Mostvid
újonc
válasz szabonagyur #135061 üzenetére
Ha céges, akkor értem. Fizessék csak.
-
Bl.Gyo.
őstag
🍿
-
MrPetya19
addikt
Sziasztok!
jól olvasom hogy a multisim előfizetés nem változtatja meg a jelenlegit és bármikor lemondhatom díjmentesen?
Eddig nyáron a laptop sim-jét tettem az órába, de váltottam esim-es órára, szóval ez már nem opció.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Mostvid
újonc
Én a Telekomot ajánlom, egyértelműen a leginnovatívabb cég a három közül. A Yettel otthoni internet helyett is mobilnetet ad, vannak helyek, ahol emiatt megnőtt a kapacitás, de ez az otthoni előfizetések növekedésével nem tudom hogy fog alakulni. Persze drukkolok a Yettelnek, de jó lenne ha több lábon állna (vezetékes szolgáltatás) és ha innovatívabb lenne (multisim). A 4iG-ről nem szeretnék nyilatkozni, Vodafone téma off. Bár a Telekommal korábban megvívtam a harcaimat, de minden esetben nekem adtak igazat a végén, így még mindig ők a legkorrektebb szolgáltató a legnagyobb ügyfél elégedettséggel. A magyar lefedettségre is sok ország irigykedik EU-n belül is, nyilván ennek domborzati okai is vannak, de örüljünk hogy nálunk kiváló a lefedettség. A múlt hónapban egy svájci telekommunikációs cég nyilatkozott a Magyar Telekom Nyrt-ről nemzetközi sajtóban, ahol azt írták sokat tanultak a magyaroktól. Nem hittem a szememnek, a svájciak a Magyar Telekomtól? A korlátlan csomagot ajánlom, főleg ha magenta1-ben vagytok, de anélkül is simán megéri. A flottákban nem hiszek, mindegyikben van valami korlátozás (net, hang, sms) nincs teljesen korlátlan csomag, rosszabb esetben a számodtól is megválhatsz így nehézkessé válik az ügyintézés is. Igaz, a flották olcsóbbak, sokan azért mennek bele, de nehogy havi párezer forinton múljon már a teljes szabadság, ennyit 5 perc alatt elköltünk a benzinkút büfé részében amíg tankolunk. Szóval hajrá Telekom!
-
Bferibörs
addikt
válasz Mostvid #135065 üzenetére
Nagyon nevettem. 3 szolgáltató kártyáját használom folyamatosan,flottát is használtam.Szerintem,fel kell mérni,hogy az adott helyen melyik szolgáltató a megfelelő. Valamint nekem mire van szükségem,pld. csilliárt sms küldésre. De csak szerintem.🤔
Ja és megjegyzem a flották sokszor 50%- al olcsóbbak mint a közvetlen szolgáltató.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bl.Gyo.
őstag
🍿
-
Dave1984
őstag
flottákban nem hiszek, mindegyikben van valami korlátozás (net, hang, sms) nincs teljesen korlátlan csomag,Igaz, a flották olcsóbbak, sokan azért mennek bele de nehogy havi párezer forinton múljon már a teljes szabadság
Igen csak tévedsz, flottába bruttó 1885ft korlátlan hívás(bárhova) , sms, net. 3 elofizetésem van így, szerinted mennyivel olcsóbban jövök ki, mintha Magenta 1 be betenném ezt a 3 előfizut?
[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
nagyúr
Te valami ChatGPT vagy...ööö inkább WormGPT? Azért kérdem, mert néhány hsz-ed teljesen eltér a valóságtól és utána totál ellentmondóakat írsz! (jó, mondjuk emiatt mégsem lehetsz AI, bocs)
Telekom is érzi, korlátlan hívás minden irányban havi szinten csak párezer forint, korábban tízezer volt.
Ezt az okosságot írtad egy előző hsz-ben, nem lehet, hogy a fejedben keveredett a Telekom meg a flották?
Most meg írod, hogy te a flották helyett a benzinkúton elköltesz többet, mint amit más flottán spórol. Alapból többször írod, hogy fillérbaszók az emberek meg mit spórolnak ilyeneken....ez egyértelmű türheség amúgy, nem mindenki teheti meg, hogy csak úgy szórja a pénzt. Bár ezt feleslegesen írom, mert ha felfognád, nem lennél ilyen lekezelő.Az meg, hogy hol szidod a Telekomot, hol meg gyanúsan szarrádícséred.... Nincs valami más kedvenc topikod is?
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Zeki
nagyúr
válasz Mostvid #135041 üzenetére
Lehet a fingot reszelni, de minek?
Minden ember MÁS!
Halomba látok embereket, akik mobilnettel , kihangosítva videotelefonálnak utcán, közösségi járművön, melóban, akárhol.
Kurvára idegesítő, pláne mikor járművön beszélgetnek így, többnyire az "eccerű" emberek.Mindenki nagy már, kitalálja mit hogy akar, szeret, tud.
-
nagyúr
válasz Cs1csó #135077 üzenetére
A MegaVOIP oldalon kellett anno regisztrálnom és utána telepítettem az App-ot, bejelentkeztem ugyanazon jelszópárossal és utána már működött.
Ne fordítva csináld! Előbb a honlapon reg és utána a mobil app. (a honlap elfogad New Zealand-i címet is, anno ezt javasolták, befizetéskor majd látod, miért)
MobilVoip appot de már az elején elakadtam "provider"-nek mit állítsak be?
Ezt nem tudom hol látod....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Cs1csó #135079 üzenetére
Igazán nincs mit! Ha valamivel elakadsz, írhatsz priviben és megnézem...elég ritkán használom mostanában.
Anno olvastam, hogyan kell beállítani, nálam az első két opció ilyen...
Utána jön a NZ országbeli cím és a telószámok, amiket már az App-ban is tudsz managelni, utóbbi nekem nagyon tetszett, mert több számot tudtam rögzíteni(amihez nyilván hozzáfértem) és az App-ban ki lehet választani, melyik számot jelezze ki hívószámként.
Amire figyelni érdemes!
Az
automatic recharge
opciót kapcsold disabled-re!Most néztem, csak 7 éve van meg, nem 8 és 50 dollárt fizettem be eddig összesen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Dave1984 #135071 üzenetére
Egy ilyen engem is érdekelne!
Sajnos nem jövök ki jól a Dominó kártyámmal (nem "gazdaságos" havi lebontásban számomra) számom is megtarthatom és 5G is van benne? Írj rám privibe!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
blueye
veterán
-
totron
addikt
Fele annyi árú a tényleges korlátlan net via yetteles flotta mint a Telekomnál és még hűség sincs, itt a lefedettsége is sokkal jobb a Yettelnek. Mik voltak azok a harcok, mikben lett igazad végül? Nem biztos, hogy objektív végeredményt tettek beléd ezek a folyamatok.
-
4Grider
nagyúr
válasz Plug Life #135074 üzenetére
Leginkább az, hogy feltöltéskor nem lehet rá valós áfa tartalmú számlát kiállítani, mert akkor még nem lehet tudni, hogy 27% áfa tartalmú beszélgetésre vagy 5% áfa tartalmú mobilnetre fogod az egyenlegét felhasználni. Így a feltöltés során automatikusan készülő előlegszámla áfa tartalmát utólag módosítgatni kell, a végszámlák kiállítása előtt. Iszonyat adminisztráció, nehezen automatizálható, így drága emberi munkaidő igénye van a folyamatnak. Magyarul nem éri meg a szolgáltatóknak.
-
4Grider
nagyúr
válasz Landsmann #135085 üzenetére
Adószám nélkül nem számít az áfa tartalom, mert bruttóval számolsz. ÁFA körösként viszont részben vagy egészben elszámolhatod az ÁFA-t, ott pontosnak kell lenni, havi ÁFA bevallóként pedig utólag kell módosítgatni az előzőleg, az előlegszámla alapján bevallott ÁFA-t (kibocsátói oldalon is). Ha erre lenne jó megoldás, akkor már megoldották volna. Így viszont egy tömény sz.pás.
-
Landsmann
addikt
válasz 4Grider #135086 üzenetére
Én igen, de a számla kibocsátónak nem mindegy, hogy mekkora áfával számol, mert attól függ mennyit kell majd befizetnie az államnak. A megoldás az azonos áfa % lenne. Ha erre hajlandóság lenne az állam részéről, az nyilvánvaló mindenki számára, hogy hogyan történne. Egyértelmű, hogy nem a telefonálás áfáját vinnék le 5 %-ra.
[ Szerkesztve ]
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
4Grider
nagyúr
válasz Landsmann #135087 üzenetére
Nemrég csökkentették a net ÁFA tartalmát 5%-ra, nehezen tudom elképzelni, hogy most emelni fogják. De más gond is van: A telefonálás ÁFA-ja nem vonható le korlátlanul a befizetendő ÁFA-ból, az interneté viszont igen. Szóval az egy kulcsos ÁFA ugyan kibocsátói oldalon megoldaná a problémát, befogadói oldalon viszont nem.
-
Landsmann
addikt
válasz 4Grider #135088 üzenetére
Vállalkozói oldalról valóban nem, de magánszemély esetén igen.
De ez a teljes egészében elszámolhatóság is milyen már? Feltételezésre alapuló dolog. Mert feltételezik, hogy a céges telefont nem csak céges ügyben használják. Miért, az internetet nem lehet nem csak céges ügyekre használni? Most én is pont ezt teszem, mikor melóhelyről írok ide, igaz nem mobilnetről. Ez az egész úgy sz@r ahogy van és agyonra van bonyolítva. Egyik részről minden fillért kontrollálnak, megfognak, másik részről meg két kézzel szórják a forintot.[ Szerkesztve ]
-
bammbula
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni dual SIM kapcsán. Adott egy iPhone 14, ami céges telefon céges fizikai SIM kártyával. A céges csomaghoz limitált adathasználat jár, ami az esetek többségében nem elég az adott hónapra.
Emellett van a családban egy privát előfizetés (Telekom), amihez dual SIM és korlátlan adathasználat jár.
Megoldható valahogy, hogy a privát csomaghoz tartozó eSIM-et használjam a mobilnet “kibővítésére”, de az erre a számra érkező bejövő hívásokat és SMS-eket tiltsam? Nem hétköznapi probléma, de gondolom más is próbálkozott már hasonlóval
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz bammbula #135090 üzenetére
Csak “adatsim”-ként nem lehet használni kártyát benne.Vagy max úgy, ha a multisimet átirányítod a fősim-re. (Egy ötlet).
SMS-t multisimre nem kapod meg, ha a főszámra küldték.
De a szolgáltató topikjába dobd fel az ötletet.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
bammbula
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok!Szeptemberben szeretnék vásárolni egy prémium kategóriás telefont (Samsung Galaxy s23, vagy s23 +) kamatmentes részletfizetéssel (a hűségem 08.13-án jár le). 15 éves számlamúlttal rendelkezem, ha ez számít valamit. Az lenne a kérdésem, hogy milyen módon tudhatnám meg, hogy mekkora előleg befizetésére számítsak? Előre is köszönöm a segítséget
-
blueye
veterán
válasz Tappancs2001 #135094 üzenetére
Hivd fel az ügyfélszolgálatot! Persze ők is csak az aktuális összeget tudják megmondani.
-
kakuk.tamas
addikt
Szeptember még messze van, addig sok víz lefolyik a Dunán.
A weboldalon lépj be, majd nyugodtan lépkedj végig a rendelési folyamaton, ki fogja írni a jelenlegi helyzetet, hogy mekkora előleg kell, ha kell. Amint megvan az infó, lépj ki a rendelésből, és kész.
Az előleg sok mindentől függ…Szerk.: ha akkor jár le a hűséged, akkor már most is vehetsz új hűséggel mobilt részletre.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
tylerddd
veterán
Nézd meg online minél hamarabb. Az S23/+ esetében jelenleg 33k, az Ultránál 66k online kedvezmény van!!!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Landsmann
addikt
Telekom hálózat totál ko. Se 2 se 4G. Vezetékes internet sem, de érdekes módon a modemen minden üzemszerűen világít. Helyileg Füzesgyarmat.
-
Landsmann
addikt
válasz donjohnson #135099 üzenetére
A drótos net már visszajött, de a mobil hálózat még mindig halott. Néha mutat full térerőt, de telefonálni nem lehet. Valami nagyon távoli GSM hálóra van csatlakozva, de használhatatlan, -111 dBm-et mutat a Network Cell Info. Kólönösebben nem zavarna, mert van vowifi, de a kártyaterminál sem megy, ami már inkább baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Synology NAS
- Premier előzetesen a Test Drive Unlimited Solar Crown
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?