Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Mostvid
üzenetére
Fele annyi árú a tényleges korlátlan net via yetteles flotta mint a Telekomnál és még hűség sincs, itt a lefedettsége is sokkal jobb a Yettelnek. Mik voltak azok a harcok, mikben lett igazad végül? Nem biztos, hogy objektív végeredményt tettek beléd ezek a folyamatok.
-
válasz
Mostvid
üzenetére
Te valami ChatGPT vagy...ööö inkább WormGPT? Azért kérdem, mert néhány hsz-ed teljesen eltér a valóságtól és utána totál ellentmondóakat írsz! (jó, mondjuk emiatt mégsem lehetsz AI, bocs)
Telekom is érzi, korlátlan hívás minden irányban havi szinten csak párezer forint, korábban tízezer volt.
Ezt az okosságot írtad egy előző hsz-ben, nem lehet, hogy a fejedben keveredett a Telekom meg a flották?
Most meg írod, hogy te a flották helyett a benzinkúton elköltesz többet, mint amit más flottán spórol. Alapból többször írod, hogy fillérbaszók az emberek meg mit spórolnak ilyeneken....ez egyértelmű türheség amúgy, nem mindenki teheti meg, hogy csak úgy szórja a pénzt. Bár ezt feleslegesen írom, mert ha felfognád, nem lennél ilyen lekezelő.Az meg, hogy hol szidod a Telekomot, hol meg gyanúsan szarrádícséred....
Nincs valami más kedvenc topikod is? 
-
Dave1984
őstag
válasz
Mostvid
üzenetére
flottákban nem hiszek, mindegyikben van valami korlátozás (net, hang, sms) nincs teljesen korlátlan csomag,Igaz, a flották olcsóbbak, sokan azért mennek bele de nehogy havi párezer forinton múljon már a teljes szabadság
Igen csak tévedsz, flottába bruttó 1885ft korlátlan hívás(bárhova) , sms, net. 3 elofizetésem van így, szerinted mennyivel olcsóbban jövök ki, mintha Magenta 1 be betenném ezt a 3 előfizut?

-
Bferibörs
addikt
válasz
Mostvid
üzenetére

Nagyon nevettem. 3 szolgáltató kártyáját használom folyamatosan,flottát is használtam.Szerintem,fel kell mérni,hogy az adott helyen melyik szolgáltató a megfelelő. Valamint nekem mire van szükségem,pld. csilliárt sms küldésre. De csak szerintem.🤔
Ja és megjegyzem a flották sokszor 50%- al olcsóbbak mint a közvetlen szolgáltató.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nincs valami más kedvenc topikod is? 

dptrsk