Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Csomagot várok a Telekomtól, GLS hozza.
Küldött a szolgáltató egy sms-t, hogy átadták a csomagot kiszállításra és benne egy 123456-A12345678 karakter felépítésű rendelés számot.
Ez már tartalmazza a GLS csomagszámot, vagy azt majd később kapom meg? -
domper2015
senior tag
Most történt meg a számhordozás Telekom Dominó csomagba Digiről. A Digis sim is él. Ilyenkor mi a helyzet? / Ez az igazi duál sim
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz domper2015 #134752 üzenetére
Vége van a számhordozási időablaknak?
-
prozodus
őstag
válasz domper2015 #134752 üzenetére
Nekem tre-voda eppen folyamatban: kozel egy oraja meghalt a tre, de nem el a vodan...
-
4Grider
nagyúr
válasz domper2015 #134755 üzenetére
Akkor ráérsz éjfél után kérdezni...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Oposzumtoszó #134751 üzenetére
A GLS csomagszámot mindig úgy kapod, hogy a Telekomos rendelésszám elé biggyesztesz egy 1-est.
The Truth is out there...
-
prozodus
őstag
válasz kovacsmi_74 #134759 üzenetére
Jol emlekszel, az a nagyon musoros, de az a holnap esti menet lesz...
Vhol irtam, h az utso enyem korben kozvetlenul az enyem elott elinditottam a haver hordozasat is a trerol, amit egy nappal korabbra vallaltak az enyemnel, es amit aztan jodarabig hiaba is csorgettem ma este, de most mar rendben muksz.[ Szerkesztve ]
-
prozodus
őstag
Az elhordozott szam el is tunt az appbol.
Mondjuk, elotte csinaltam kepet, h mennyi penz volt rajta 😄 -
senior tag
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Oposzumtoszó #134762 üzenetére
Azért írd be a gls csomagkeresőbe az 1+tkom rendelés számot, és voila...
-
senior tag
-
Devilstudio
tag
Szolgáltatások betöltése csak nálam nem müködik 3 napja?
[link]Az adatvédelem halott, és a szociális média tartja a dohányzó fegyvert.
-
skroy
senior tag
válasz Devilstudio #134765 üzenetére
Nálam gond nélkül működik. Firefox.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Oposzumtoszó #134764 üzenetére
Hát ez érdekes... volt szerintem vagy 100 Tkom rendelésem már, de mindig az volt a csomagszám.
-
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Devilstudio #134769 üzenetére
Privát / inkognitó lapon sem működik? Vagy valami reklám, felugró ablak blokkoló nem kavarhat be?
-
4Grider
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #134770 üzenetére
Lehet, hogy az kavar be neki, hogy bejelentkezett...
-
tibor23
senior tag
Telekom app nálam nem működik, azt ìrja frissìteni kell, de frissìtès után hibát dob. Másnál nincs gond? J5 2017 samsung. Tegnap még mûködött.
-
bolic
őstag
Nem volt DIGI TV adás, úgyhogy alkalmazkodtak a Telekom mobilinterneten keresztül a Digi Online TV streamelést, és csodálkoztam, hogy nem számolt az 50 GB mobiladatot!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
félisten
-
bolic
őstag
válasz szabonagyur #134776 üzenetére
Mert nem tudtam internetezni és TV-t nézni, igen valóban elenyésző kb. 0.1 GB adat forgalmat bonyolított le kb. 1 órás TV2 Tények műsort végignéztem a Telekom T Phone Pro mobiltelefonon, kb. 10% akkut fogyasztott!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
tibor23
senior tag
válasz kovacsmi_74 #134774 üzenetére
Android 9 van a telefonon, és minden app normálisan fut ezen kívül. Remélem javítják a szutyok programjukat, mert sokkal kényelmesebb kezelni vele az előfizetéseimet.
-
bolic
őstag
-
prozodus
őstag
Visszaigenyeltem az elhordozott kartyarol a penzt. Amig a Yetinel ez nem kerdes,. Trenel ehhez az van odairva az ugyfelszolganak, h "meltanyossagbol"... Maga az ugyfelszolga oke volt, segitokesz, normalisan tajekoztato, stb. Mert kozben az is kiderult, h a tavalyi adategyezteteskor nem kerult atirasra a szigszam, de egy gyors -amugyis esedekes- adategyeztetessel ezt sikerult megoldanunk. Azt mondta, 1-2 heten belul utaljak. (A Yeti meg jobb volt, mert ott azonnal a kezembe adtak.)
-
törölt tag
válasz simpley #134789 üzenetére
Ahhoz a céghez, amelyik a számlázást sem tudja megoldani több mint egy éve? Én boldogan kifizettem ki a kötbért annak idején, hiába voltam hűségben, csak hogy szabaduljak tőlük. Akkor még sima előfizetésre készülék nélkül is 2 év hűséget írattak alá szemét módon mindenkivel, amit már egyik szolgáltató sem csinált, mindenhol 1 év volt ilyen esetben, utána ment is a büntetés nekik. A Red Free 5G meg parasztvakítás, 12 ezerért 10 mbps korláttal.
-
n@p@lm
őstag
Olasz 5G
A kisebbik feltöltési sebesség a kemping, a nagyobb pedig Murano szigete.
Messenger hanghívás jobb minőségű volt mint a gsm.
Híváskor "sajnos" leváltott az adatkapcsolatról, a VOLTE roaming még mindig nincs megoldva gondolom.
TIM a szolgáltató, érdekes, a Vodafone IT-re is felment de ott nem ment az adat....
-
törölt tag
Én a MultiSim fejlesztést tartom a legmenőbb innovációnak a Telekomnál. Nektek mi a kedvencetek?
Az egyiket apple watchban használom, ha nem viszem magammal a telefonom akkor is elérhető vagyok, tudok telefonálni, zenét hallgatni, apple pay fizetni, stb. A másik iPad-ben van, ott korlátlan adat is mehet pl nyaralásnál, de sima hétköznap is kényelmes mert a multisim kártya lehetővé teszi, hogy hotspot megosztás nélkül is lehessen mobilnetet használni, nem kell bénázni hotspottal, ahol a telefon melegszik, jobban merül, szétkapcsol, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Woodcutt3R
tag
Rossz helyre írtam, bocs
[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
Ha van Multisimem, akkor úgy informálódtam, hogy megoldható a csak adatkártyaként való működés. Ha két Multisimem lenne, akkor ugye ez nincs hatással a másik Multisimre? Tehát az attól még "teljes értékű", beszéd + adat Multisimként fog működni? Tudom hülye kérdés, de láttam már csodákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kés topik
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Motoros topic
- BMW topik
- Asztrofotózás
- Szemüveges topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Napvilágot látott a Patriot 14 GB/s-mal olvasó M.2-es SSD-je
- Robogó, kismotor
- Mini PC
- További aktív témák...
- Sata IDE külső belső átalakítók laptophoz vagy asztali géphez, USB Wifi stick
- Sata III vezérlő 2 , 4 , 6 port , Sata III + IDE vezérlőkártya, PCI-e riser kártya
- Somfy Altus50 20/17 RTS rádióvevős redőny csőmotor
- LG 25UM58-P 25"-es Ultrawide Monitor 2560x1080, 21:9, 60hz, hdmi
- USB 3.0 külső ház , M.2 SSD riser kártya, hűtőborda, Spdif hátsó kivezetés, 2,5" HDD SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen