Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DIGI Mobil
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz Soulfly842 #133801 üzenetére
& 4Grider
Ok, köszönöm!
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
MadMancs
veterán
válasz KBL001 #133783 üzenetére
Pedig a Tuti kártyákat (meg úgy összességében az összes Voda SIM-et) is simán lehet routerben használni. Az más kérdés hogy nem szabad (kivéve adatsim és adatmegosztó sim) . Ha nem ment akkor router gond, és valószínűleg multisim se fog.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
csonkadavid
tag
Mi történhetett a Telekommal? 4gb mobilnetcsomagom 5g hálózaton megy.
Megszállta őket az ihlet? Eddig tudtommal csak a korlátlan csomagok kiváltsága volt. -
kun0203
tag
válasz csonkadavid #133804 üzenetére
Ez engem is érdekelne, nálam reggel óta azon megy pedig közel sem korlátlan csomag...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Soulfly842 #133806 üzenetére
Lehetne ilyen teszt domino-n is.
-
KBL001
tag
Olyanra van valakinek ötlete,hogy kivel kell beszélni az ügyfélszolgálaton majd,hogy a nat-ot kikapcsolják részükről?
Mert most dupla nat-ban van az X ezzel -
Markizmark
addikt
válasz Soulfly842 #133806 üzenetére
Az ilyesmi meddig várható? Mohácson nálam is ott vigyorog az 5G ikon. 4GB csomahom van csak.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
csaszi75
senior tag
válasz csonkadavid #133804 üzenetére
Gondold végig...
Van egy 5GB-os csomagod példa kedvéért..
Egyszerűen ha csak 4G hálózaton használod, akkor több idő kell a letöltéshez.
De ha 5G-n vagy.. és ott megszalad, akkor pillanatok alatt elhasználod a rendelkezésre álló 5GB-odat.. ergo újat kell venned.. Vagyis a szolgáltató duplán nyer.
S arról meg nem beszélve, hogy a Telekom általában megelőzi a másik két szolgáltatót az újdonságok bevezetésében.
A Telekomnál 2012 decemberben elindult a *jav 4G, pontosan emlékszem. De a Voda meg csak valamikor 2014-ben indította el.. tehát majd két év lemaradással.
Most ugyanez van az 5G-vel.. hiába van tele a Voda vidéken is 5G-vel, sokkal lassabb mint a 4G elérhető sebesség.. a DSS miatt.
A Telekom, meg a Yettel is ráfeküdt az 5G SA-ra.
Volt is egy sajtómegjelenés a Telekom oldalán, hogy kit választottak 5G beszállítónak, de aztán eltűnt a cikk De a szállító oldalán fenn van a tavaly év végi cikk
Tehát gyúrnak az 5G-re.[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
-
KBL001
tag
-
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day:
40 perc -
prozodus
őstag
Hogy lehet KIkapcsolni ezt a nyomorult sms-chatet???
(android) Veletlenul sikerult ranyomni... -
4Grider
nagyúr
-
Usgyi
aktív tag
válasz 4Grider #133830 üzenetére
Nekem például azért kellett kikapcsolni mert szüleimnek nincs net a mobiljukon és a csevegésnél tudtommal csak akkor mennek át az üzenetek, ha a küldő és fogadó is online. Legalábbis amit én küldtem nekik, azt sosem kapták meg...
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
4Grider
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
-
Landsmann
addikt
válasz 4Grider #133834 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy amikor a címzettnél RCS képes készülék van és benne is van a rednszerben, de nincs online, (mobilnet és/vagy wifi) akkor a rendszer mennyi ideig próbálkozik az RCS-ként küldött üzenetet kézbesíteni? Egy bközponti szerver tárolja, mint az sms-nél, vagy a készülék próbálkozik időnként? Bár ez utóbbit nem hinném. Éppen tegnapelőtt tesztelgettem. Megfosztottam a nettől az egyik telefont, elküldtem egy RCS üzenetet. A küldőnél egy körben egy kis pipa megjelent, gondolom ez jelezte, hogy el lett küldve. Mikor a másik készüléknek adtam netet, a küldő készüléken másik kis kerek ikon is megjelent, amiben szintén egy pipa volt, tehát a címzett megkapta. Mikor meg is lett nyitva, akkor ez a két kis pipás karika kék színűre változott.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Gyzmo
csendes tag
Egy érdekes cikk:
[link] -
zichie
senior tag
Dominós mobilnet publikus IPv6 címet ad a telónak? Nekem úgy tűnik igen, de mégsem lehet elérni.
2a00:1110:103... kezdetű ip címem van, de távolról sem elérni, sem pingetni nem lehet.
Ha ezzel az ipv6 címmel OpenVPN-en felcsatlakozom az otthoni Asus routeremre, akkor vpn-en digis ipv6 címet kapok, ami így kezdődik: 2a01:36c:119...
Ezt távolról simán tudom pingetni.
Abból gondolom, hogy publikus a telekomos, dominós ipv6 címem, mert ugye nem fe80... kezdetű, de akkor miért nem megy a ping és miért nem lehet távolról elérni.
Megpróbáltam az Asus routerről (amire ipv6-on vpn-en rácsatlakoztam) is pingetni a telekomos ipv6 címem, amivel rácsatlakoztam, de így sem jött válasz.[ Szerkesztve ]
-
prozodus
őstag
válasz 4Grider #133830 üzenetére
Kösz, de az a gond, h a beállításokban ki is van elvileg kapcsolva, mégis próbálkozik...
Ott még ez a véletlen kattintás se kapcsolta be. De mindg is ki volt ott kapcsolva, mégis mindig feldobta, h chatelni akar. Egy igazi, végleges kikapcsolás kéne. De nem írja a nyomorultja, h milyen alkalmzás akar lenni, ha mégsem az RCS-t kapcsolta be...
Úh nemtom, mit keressek, v hol, és most nem is tudok mindent végignézni, h mit művel a háttérben. -
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Miska0330
tag
Frissült a Telekom lefedettségi térképe is. Sok helyen kapcsolták be a 700 MHz -es 5G -t.
[ Szerkesztve ]
-
rin33
senior tag
5G esetén a világos szín a 2100Mhz-et jelenti?
-
Miska0330
tag
válasz rin33 #133845 üzenetére
Igen!
''A Magyar Telekom az 5G szolgáltatásánál több frekvenciatartomány használatát hullámterjedési jellemzőik figyelembevételével észszerűen kombinálja a minél jobb ügyfélélmény és lefedettség biztosítása érdekében. A 3,6 GHz-es frekvenciatartomány (a térképen sötét magentával színezve) gigabites maximális letöltési sebességet és nagy kapacitást tesz lehetővé kültéren. A 2100 és 700 MHz-es frekvenciatartományok (a térképen világos magentával színezve) az 5G szolgáltatás céljára ''
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest