- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
szabonagyur #133348 üzenetére
Iphone?
-
szabonagyur
félisten
Egyik naprol a masikra kikapcsolodott a VoLTE, eddig okes volt, telefonon bekapcsolva es tamogatott is
-
G@ben
addikt
Mi most a legolcsóbb előfizetés, ami korlátlan telefonálást ad belföldön bármilyen irányba mindenféle net nélkül? Csak és kizárólag beszédre kell. A Mobil L-t néztem, ami jó lenne, de mintha csak nettel együtt lehetne rendelni.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Bleifrei100 #133340 üzenetére
Azt se rudtam,hogy lehet magunknak generalni.En csak cseten tudtam,de hivatalosan csak 1414-en keszitenek uj QR kodot.Legalabb is nekem ezt mondta tegnap az ugyintezo.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Bleifrei100 #133340 üzenetére
Szia!
Szomorú, hogy ez a helyzet. Nagyon kényelmes volt az újra-generálási opció. Hasznos, hogy megosztottad velünk, bizonyára akad köztünk olyan, akinek jól jön az ismeret.
Sajnos, valóban nincs mit tenni, mint bemenni...
-
Gubu0101
veterán
válasz
Dr.FantastiK #133337 üzenetére
Azt passzolom.En a fold 3-at allitottam vissza gyarira.Majd megy eladasra amiatt.Meg jo,hogy eszembejutott az e-sim es megneztem,mert azt meg nem torolte,igy en toroltem aztan egy uj visszaallitast csinaltam meg 1x.
-
Bleifrei100
csendes tag
Sziasztok! Ma nem tudtam esimet generálni a fiókomban. Eltűnt az opció. 1414 azt mondta, visszaélések miatt szüneteltetik. Persze a telefonos jelszavamra nem emlékszem, sose használtam. Szóval megehetek be valamelyik üzletbe holnap…
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Törlés elött megkérdezi, hogy az e-simet is törölni akarod-e vagy sem.
-
slice14
veterán
válasz
Beállításokbóli FR esetén opcionális. Legalábbis S21-nél az.
Más esetről fogalmam sincs. -
Gubu0101
veterán
válasz
Dr.FantastiK #133331 üzenetére
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #133331 üzenetére
Szia! Gyártója válogatja. Nekem iPhone 13-on a törlés előtt megkérdezi, hogy meg kívánom-e tartani az eSIM-et.
-
Zeki
nagyúr
válasz
kutga #133332 üzenetére
Nem újat, hanem gondolom a meglévőt hosszabbítani. Persze az jelentheti azt, hogy valami másik jelenlegi csomagba kerültök, ha a meglévő régebbi.
De mivel a netet meg tv-t nem szokta cserélgetni az ember, tehát biztos még használod legalább 2 évet, akkor megéri. Sőt, kamatmentes részletfizetés is van, úgy meg mégjobb. -
kutga
félisten
válasz
Tompika777 #133330 üzenetére
Az lesz végül igen. Ránk akarta sózni az új előfizetést?
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
kakuk.tamas #133264 üzenetére
'' Ezer ok szól az e-sim mellett, legfőképpen az, hogy nem lehet törölni sok telefonból még sima resettel sem. ''
tehat ha nyomok egy Factory Reset -et ,, megmarad az e-Sim ??
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Kinéztünk a Telekomnál egy A34 típusú telefont, listaáron, szolgáltatás nélkül. Pénteken bementem a Pesti úti Telekom üzletbe, volt is raktáron, de egyből kérdezte az ügyintéző hogy van-e náluk valamilyen előfizetésünk, majd miután mondtam, hogy tv és internet van náluk, közölte, hogy ahhoz tudják kötni és így még egy kis kedvezményt is adnának a készülékre.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez így rendben van? Új előfizetésre nincs szükségünk, a honlapon feltüntetett listaáras, szolgáltatás nélküli ár akkor végülis nem azt jelenti?
-
Gubu0101
veterán
Sikerult vegre qr kod a multisimhez tabletbe.Az apn az internet.telekom?
Egyenlore nem akar fellepni a halozatra,volt mar ujrainditas,repulomod.
Most az apn-re gyanakszok,hogy nem e mast kell beirni -
kchris78
veterán
Azért jó az NSA 5G is otthon mert ha van benne olyan spektrum is amit a 4G nem teljesen tud használni… Még ha nem is a 2.5-3.5GHz tartomány, de ott van a 7-800, az 1800, 2100 MHz… Vagy ha NSA akkor mindent is használhat a 4G? (Csak rosszabb hatásfokkal?)
-
atees
őstag
Sziasztok!
Mikor drágultak a csomagok automatikusan ? -
Gubu0101
veterán
válasz
4Grider #133315 üzenetére
Aha, sokat nem ertek belole amit irtal,csak nagyabol.Ugyan hany ember van meg aki ezekkel tisztaba van mielott barmi lepest is tesz pl vesz 5G-s mobilt meg hozza megfelelo elofizetest csak,hogy kitudja hasznalni.
Meg nem volt itt az optika addig muszaj voltam osztani a netet laptopra mobilrol,hogy toltsek le barmit is.Meg is orultem mikor meglattam,hogy megjelent a vodanak az 5G jelzese.Aztan csalodtam mert sebessegben semmit nem jelentett.Torony kb 300m-re van legvonalban,latom az ablakbol
Szoval en csak arra celzok,hogy van akinek hasznos az ha egy halozat gyors,szepen bemegy az uzletbe megveszi az 5G-s mobilt plusz ratukmaljak azt az elofizetest tizenezerert ami biztosit 5G-s internetet,hazamegy aztan pofara esik.
Nem rinyalasnak szanom amit irok,csak nekem igy jon le. -
4Grider
félisten
válasz
Gubu0101 #133314 üzenetére
Nagyvárosokban 200-500 méterenként vannak a bázisállomások, ott lehet olyan magas frekvenciákat használni, amin összejön a Gbps sebesség. Vidéken ahol az emberek nem egymás hegyén-hátán tartózkodnak az 1-6 km-es bázisállomás távolság fed le hasonló számú embert, ezért alacsonyabb frekvencián van értelme az 5G-nek amin viszont nem áll rendelkezésre több száz MHz sávszélesség (csak 5-10 MHz jut egy szolgáltatóra). Minél kisebb rendelkezésre álló sávszélesség + minél nagyobb lefedettség = annál kisebb egy efi-re eső sebesség.
-
Gubu0101
veterán
válasz
polonic #133312 üzenetére
Letoltes pl. De nem csak mobilon,tableten is vagy ha osztok netet laptopra.
A parasztvakitast a reklamra ertem,ha mar irjak meg reklamozzak,hogy mekkora sebessegre kepes az 5G.Tudom nem csak ez lenne az elonye az 5G-nek.Lattam pesten vagy balaton kornyeken vannak szep meresek,csak nem ertem videki varosokban,hogy nem lehet ezt megcsinalni.Itt nalunk mar a vodanak van 5G halozata,de meg gyengebb mint 4G-n volt. -
Landsmann
addikt
válasz
Gubu0101 #133311 üzenetére
Majd ha SA 5G hálózat lesz, az lesz nagy ugrás. Ez most amolyan 4 és 5G közötti átmenet, mert 4G az alapja. Debrecenben az állomás körül 600-800 mbps-t mérek. Igaz, Yettel, de a technológia ugyanaz. Tehát már ez az NSA rendszer is tud 500 fölötti sebességet, inkább az azt kiszolgáló körítésen múlik hogy valóban mennyi is az elérhető sebesség.
-
Gubu0101
veterán
válasz
polonic #133310 üzenetére
=parasztvakitas
Nem is ertem minek irjak nekem is az elofizetesemnel,hogy 400 Mbit sebesseg elerheto,mikor sose mertem meg annyit,barhol is jartam.Foleg,hogy nem kapja meg azt a savot amin esetleg elerheto is lenne.Nemeteknel szoktam ramerni neha,ott legalabb stabil 250 Mbit meg van a T halozatan.
Vagy majd kesobb talan nem tudom ennek a folyamatat. -
Landsmann
addikt
válasz
akaszajanos #133307 üzenetére
Gyulán egyre nagyobb az 5G-je is a Yettelnek. Sebességet nem mértem, de a lefedett terület határozottan nagyobb lett a másfél hónappal ezelőtti ottjártamkor. VoWiFi miért nincs? Telefonod nem támogatja? Telekomos SIM-emet nem néztem, hogy milyen térerőt mutat. Igaz, inkább szabadban járkáltunk vasárnap. Almássy kastély és a vár környéke.
-
akaszajanos
tag
válasz
4Grider #133301 üzenetére
Óriási hálával tartozom a technológiának, mivel 2023-ban még mindig nem jutott el oda Telekom, hogy egy olyan jelentéktelen kisváros nagy lakótelepén, mint Gyula, legyen bent térerő. Konkrétan ki se cseng a telefon, és nem is érnek el, ha a lakásban vagyok, és nincs VoWiFi. Ugyanitt a Yettelnek 170 megabites, betonstabil 4G-je van, ugyanazon telefon másik slotjában.
Szóval, tényleg életmentő a 15 000 forintos csomagomhoz. -
MaxxDamage
félisten
Köszi mindenkinek, akkor marad úgy az a beállítás.
Ez a telefon (ami már nem mai darab) tud jó pár funkciót amit eddig nem is nagyon értettem mi is. 😁 -
válasz
MaxxDamage #133299 üzenetére
Minden ugyanaz. Wifi és lte közt van roaming (2G-re nincs). Viszont wifin nem működnek a *#12345# jellegű parancsok. Pl hívásátirányítás lekérdezés. Nálam elsődleges a wifi hívás, mert ugyanúgy mint nálad csak 1-2 vonás a mobil térerőm és szakadozik.
-
domper2015
senior tag
válasz
A minőség változó, de nem az a lényeg. Ahol nincs megfelelő lefedettség, de van wifi ott tudsz telefonálni vagy ha Samsung [android 12] duál simes telefont használsz és az egyik kártyán nincs térerő, akkor másik kártyán működő mobilnet esetén a térerő nélküli kártyán is tudsz kommunikálni.
Az árazás megegyezik a normál díjazással. -
4Grider
félisten
válasz
Nem a minőség miatt használunk VoWiFi-t, hanem azért, mert lakáson/munkahelyen belül (ahol egyébként szokott lenni wifi lefedettség) nem mindig van a szolgáltatóknak teljes lefedettsége. Ilyenkor a VoWiFi nagy szolgálatot tud tenni. De ha nincs beltéren térerő gondod, akkor neked valószínűleg nincs erre szükséged...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest