Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- IPTV App Live stream - Androidra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz MaxxDamage #133299 üzenetére
Nem a minőség miatt használunk VoWiFi-t, hanem azért, mert lakáson/munkahelyen belül (ahol egyébként szokott lenni wifi lefedettség) nem mindig van a szolgáltatóknak teljes lefedettsége. Ilyenkor a VoWiFi nagy szolgálatot tud tenni. De ha nincs beltéren térerő gondod, akkor neked valószínűleg nincs erre szükséged...
-
domper2015
senior tag
A minőség változó, de nem az a lényeg. Ahol nincs megfelelő lefedettség, de van wifi ott tudsz telefonálni vagy ha Samsung [android 12] duál simes telefont használsz és az egyik kártyán nincs térerő, akkor másik kártyán működő mobilnet esetén a térerő nélküli kártyán is tudsz kommunikálni.
Az árazás megegyezik a normál díjazással.[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
Minden ugyanaz. Wifi és lte közt van roaming (2G-re nincs). Viszont wifin nem működnek a *#12345# jellegű parancsok. Pl hívásátirányítás lekérdezés. Nálam elsődleges a wifi hívás, mert ugyanúgy mint nálad csak 1-2 vonás a mobil térerőm és szakadozik.
[ Szerkesztve ]
-
Köszi mindenkinek, akkor marad úgy az a beállítás.
Ez a telefon (ami már nem mai darab) tud jó pár funkciót amit eddig nem is nagyon értettem mi is. 😁◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
akaszajanos
tag
válasz 4Grider #133301 üzenetére
Óriási hálával tartozom a technológiának, mivel 2023-ban még mindig nem jutott el oda Telekom, hogy egy olyan jelentéktelen kisváros nagy lakótelepén, mint Gyula, legyen bent térerő. Konkrétan ki se cseng a telefon, és nem is érnek el, ha a lakásban vagyok, és nincs VoWiFi. Ugyanitt a Yettelnek 170 megabites, betonstabil 4G-je van, ugyanazon telefon másik slotjában.
Szóval, tényleg életmentő a 15 000 forintos csomagomhoz.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
Landsmann
addikt
válasz akaszajanos #133307 üzenetére
Gyulán egyre nagyobb az 5G-je is a Yettelnek. Sebességet nem mértem, de a lefedett terület határozottan nagyobb lett a másfél hónappal ezelőtti ottjártamkor. VoWiFi miért nincs? Telefonod nem támogatja? Telekomos SIM-emet nem néztem, hogy milyen térerőt mutat. Igaz, inkább szabadban járkáltunk vasárnap. Almássy kastély és a vár környéke.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Gubu0101
veterán
válasz Landsmann #133308 üzenetére
Szolnokon is bekapcsolta a Telekom az 5G-t.Tegnap arra jartamban ramertem.Azt a sebesseget hozza mint itthon a faluban a 4G 50-60 Mbit/s
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz polonic #133310 üzenetére
=parasztvakitas Nem is ertem minek irjak nekem is az elofizetesemnel,hogy 400 Mbit sebesseg elerheto,mikor sose mertem meg annyit,barhol is jartam.Foleg,hogy nem kapja meg azt a savot amin esetleg elerheto is lenne.Nemeteknel szoktam ramerni neha,ott legalabb stabil 250 Mbit meg van a T halozatan.
Vagy majd kesobb talan nem tudom ennek a folyamatat.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Landsmann
addikt
válasz Gubu0101 #133311 üzenetére
Majd ha SA 5G hálózat lesz, az lesz nagy ugrás. Ez most amolyan 4 és 5G közötti átmenet, mert 4G az alapja. Debrecenben az állomás körül 600-800 mbps-t mérek. Igaz, Yettel, de a technológia ugyanaz. Tehát már ez az NSA rendszer is tud 500 fölötti sebességet, inkább az azt kiszolgáló körítésen múlik hogy valóban mennyi is az elérhető sebesség.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Gubu0101
veterán
válasz polonic #133312 üzenetére
Letoltes pl. De nem csak mobilon,tableten is vagy ha osztok netet laptopra.
A parasztvakitast a reklamra ertem,ha mar irjak meg reklamozzak,hogy mekkora sebessegre kepes az 5G.Tudom nem csak ez lenne az elonye az 5G-nek.Lattam pesten vagy balaton kornyeken vannak szep meresek,csak nem ertem videki varosokban,hogy nem lehet ezt megcsinalni.Itt nalunk mar a vodanak van 5G halozata,de meg gyengebb mint 4G-n volt.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
4Grider
nagyúr
válasz Gubu0101 #133314 üzenetére
Nagyvárosokban 200-500 méterenként vannak a bázisállomások, ott lehet olyan magas frekvenciákat használni, amin összejön a Gbps sebesség. Vidéken ahol az emberek nem egymás hegyén-hátán tartózkodnak az 1-6 km-es bázisállomás távolság fed le hasonló számú embert, ezért alacsonyabb frekvencián van értelme az 5G-nek amin viszont nem áll rendelkezésre több száz MHz sávszélesség (csak 5-10 MHz jut egy szolgáltatóra). Minél kisebb rendelkezésre álló sávszélesség + minél nagyobb lefedettség = annál kisebb egy efi-re eső sebesség.
-
Gubu0101
veterán
válasz 4Grider #133315 üzenetére
Aha, sokat nem ertek belole amit irtal,csak nagyabol.Ugyan hany ember van meg aki ezekkel tisztaba van mielott barmi lepest is tesz pl vesz 5G-s mobilt meg hozza megfelelo elofizetest csak,hogy kitudja hasznalni.
Meg nem volt itt az optika addig muszaj voltam osztani a netet laptopra mobilrol,hogy toltsek le barmit is.Meg is orultem mikor meglattam,hogy megjelent a vodanak az 5G jelzese.Aztan csalodtam mert sebessegben semmit nem jelentett.Torony kb 300m-re van legvonalban,latom az ablakbol
Szoval en csak arra celzok,hogy van akinek hasznos az ha egy halozat gyors,szepen bemegy az uzletbe megveszi az 5G-s mobilt plusz ratukmaljak azt az elofizetest tizenezerert ami biztosit 5G-s internetet,hazamegy aztan pofara esik.
Nem rinyalasnak szanom amit irok,csak nekem igy jon le.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
atees
őstag
Sziasztok!
Mikor drágultak a csomagok automatikusan ?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
kchris78
veterán
Azért jó az NSA 5G is otthon mert ha van benne olyan spektrum is amit a 4G nem teljesen tud használni… Még ha nem is a 2.5-3.5GHz tartomány, de ott van a 7-800, az 1800, 2100 MHz… Vagy ha NSA akkor mindent is használhat a 4G? (Csak rosszabb hatásfokkal?)
-
Gubu0101
veterán
Sikerult vegre qr kod a multisimhez tabletbe.Az apn az internet.telekom?
Egyenlore nem akar fellepni a halozatra,volt mar ujrainditas,repulomod.
Most az apn-re gyanakszok,hogy nem e mast kell beirni…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Tudom az van,de semmi.Azt hittem van ra mas szoveg.Generaltattam uj qr kodot az elozot toroltem.Az uj qr kod meg nem jo nem lehet aktivalni Cseteztem veluk mar 4 orat es igy is rossz.Most hivhatom a 1414-et
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz Gubu0101 #133326 üzenetére
Felhivtam,uj QR kod es az is rossz.Az lett a vege mennyek be egy telekom uzletbe Most varhatok 5 hetet addig nem leszek az orszagban -3000 mert,addig megy az elofizetes a multisimre.Na ezt meg le kell boxolnom veluk
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/urak!
Kinéztünk a Telekomnál egy A34 típusú telefont, listaáron, szolgáltatás nélkül. Pénteken bementem a Pesti úti Telekom üzletbe, volt is raktáron, de egyből kérdezte az ügyintéző hogy van-e náluk valamilyen előfizetésünk, majd miután mondtam, hogy tv és internet van náluk, közölte, hogy ahhoz tudják kötni és így még egy kis kedvezményt is adnának a készülékre.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez így rendben van? Új előfizetésre nincs szükségünk, a honlapon feltüntetett listaáras, szolgáltatás nélküli ár akkor végülis nem azt jelenti?
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz kakuk.tamas #133264 üzenetére
'' Ezer ok szól az e-sim mellett, legfőképpen az, hogy nem lehet törölni sok telefonból még sima resettel sem. ''
tehat ha nyomok egy Factory Reset -et ,, megmarad az e-Sim ??
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
kutga
nagyúr
válasz Tompika777 #133330 üzenetére
Az lesz végül igen. Ránk akarta sózni az új előfizetést?
Let the Zone take me if I am.
-
Zeki
nagyúr
válasz kutga #133332 üzenetére
Nem újat, hanem gondolom a meglévőt hosszabbítani. Persze az jelentheti azt, hogy valami másik jelenlegi csomagba kerültök, ha a meglévő régebbi.
De mivel a netet meg tv-t nem szokta cserélgetni az ember, tehát biztos még használod legalább 2 évet, akkor megéri. Sőt, kamatmentes részletfizetés is van, úgy meg mégjobb.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Dr.FantastiK #133331 üzenetére
Szia! Gyártója válogatja. Nekem iPhone 13-on a törlés előtt megkérdezi, hogy meg kívánom-e tartani az eSIM-et.
-
Gubu0101
veterán
válasz Dr.FantastiK #133331 üzenetére
Akkor meg,ha kulon nem kerdez ra.Kulon is lehet torolni ott ahol az e-simet kezeled.Iphoneon ez igy nez ki.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz Dr.FantastiK #133337 üzenetére
Beállításokbóli FR esetén opcionális. Legalábbis S21-nél az.
Más esetről fogalmam sincs.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Ateszpapa
addikt
Törlés elött megkérdezi, hogy az e-simet is törölni akarod-e vagy sem.
-
Bleifrei100
csendes tag
Sziasztok! Ma nem tudtam esimet generálni a fiókomban. Eltűnt az opció. 1414 azt mondta, visszaélések miatt szüneteltetik. Persze a telefonos jelszavamra nem emlékszem, sose használtam. Szóval megehetek be valamelyik üzletbe holnap…
-
Gubu0101
veterán
Azt passzolom.En a fold 3-at allitottam vissza gyarira.Majd megy eladasra amiatt.Meg jo,hogy eszembejutott az e-sim es megneztem,mert azt meg nem torolte,igy en toroltem aztan egy uj visszaallitast csinaltam meg 1x.
-
aktív tag
válasz Bleifrei100 #133340 üzenetére
Szia!
Szomorú, hogy ez a helyzet. Nagyon kényelmes volt az újra-generálási opció. Hasznos, hogy megosztottad velünk, bizonyára akad köztünk olyan, akinek jól jön az ismeret.
Sajnos, valóban nincs mit tenni, mint bemenni...
-
Gubu0101
veterán
válasz Bleifrei100 #133340 üzenetére
Azt se rudtam,hogy lehet magunknak generalni.En csak cseten tudtam,de hivatalosan csak 1414-en keszitenek uj QR kodot.Legalabb is nekem ezt mondta tegnap az ugyintezo.
-
G@ben
addikt
Mi most a legolcsóbb előfizetés, ami korlátlan telefonálást ad belföldön bármilyen irányba mindenféle net nélkül? Csak és kizárólag beszédre kell. A Mobil L-t néztem, ami jó lenne, de mintha csak nettel együtt lehetne rendelni.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
félisten
Egyik naprol a masikra kikapcsolodott a VoLTE, eddig okes volt, telefonon bekapcsolva es tamogatott is
-
Gubu0101
veterán
válasz szabonagyur #133348 üzenetére
Iphone?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen