- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
Dr.FantastiK #133337 üzenetére
Azt passzolom.En a fold 3-at allitottam vissza gyarira.Majd megy eladasra amiatt.Meg jo,hogy eszembejutott az e-sim es megneztem,mert azt meg nem torolte,igy en toroltem aztan egy uj visszaallitast csinaltam meg 1x.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Törlés elött megkérdezi, hogy az e-simet is törölni akarod-e vagy sem.
-
slice14
veterán
válasz
Beállításokbóli FR esetén opcionális. Legalábbis S21-nél az.
Más esetről fogalmam sincs. -
Gubu0101
veterán
válasz
Dr.FantastiK #133331 üzenetére
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #133331 üzenetére
Szia! Gyártója válogatja. Nekem iPhone 13-on a törlés előtt megkérdezi, hogy meg kívánom-e tartani az eSIM-et.
-
RVR400
veterán
válasz
Dr.FantastiK #132936 üzenetére
Szar lenne a legolcsóbb csomag 9000-ért.
-
Oliverda
titán
válasz
Dr.FantastiK #132936 üzenetére
Nem, abból jönne le.
A telefonos ügyfélszolgálat szerint is él a hűség, úgyhogy másodszorra is megreklamáltam. Másodjára talán nem néznek be egy ilyen triviális dolgot...
Doky586: Pedig a vizsgálat leírásából könnyen kiderül.
-
SirKero
őstag
válasz
Dr.FantastiK #132923 üzenetére
-
csernak75
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #132923 üzenetére
-
kchris78
veterán
válasz
Dr.FantastiK #132672 üzenetére
Nem irigylek én senkit! ellenben kinek jó az hogy használhatatlan a mobil net.. Itt írta más hogy a multisim sorsa leggyakrabban egy mobil hotspot és nagyságrendekkel nagyobb forgalom. Ez leginkább a szolgáltató hibája hogy nem méri fel az infrastruktúra teljesítményét. Vagy megtörtént, de a marketing szempontok győznek a mérnöki szempontokkal szemben mint oly sokszor.
Teljesen ismeretlen bérlő jelölt is kapásból azt mondta hogy csak nehogy T legyen a szolgáltató a lakásban.. Gigaeros mobil netje volt és hat szidta. (Ellenben a vezetékes azzal sosem volt gondom legalábbis ezen a fejallomason).
-
KillerATi
tag
válasz
Dr.FantastiK #132666 üzenetére
Most épp iPhone 14-et, de nem telefon függő ez a probléma nálam. És nem is SIM kártya függő.
-
Oliverda
titán
válasz
Dr.FantastiK #132639 üzenetére
Gondolom, mert a routerben nem lehet megnézni az SMS-eket, ami nélkül nem lehet elindítani az online egyeztetést.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #110073 üzenetére
Magentában vagyok, olcsó a net, meg a hálón belüli duma.
-
Nordik
őstag
válasz
Én is ezen gondolkodom most, hogy valtsak e előfizetésre. Nagyon keveset beszélek, így mindenképp nyernek rajta gyakorlatilag fele annyi lenne a netem havonta.
Kétlem, hogy behoznanak dominora hasonló árban megújuló net csomagokat, így könnyebb terelni az embereket az előfizetés felé.
-
törölt tag
válasz
Valaki keveset telefonál és inkább nagyobb mobilnet pl. 10 GB-os csomagot választ 4600-ért, amiben chat és zene appok forgalma korlátlan. Aki mégis telefonálna sokat 2500 a hálón belül korlátlan.
-
anglergab
addikt
válasz
A számlásnál olcsóbb a net, és vannak olyan hang csomagok, amikben korlátlan vagy adott perc beszélgetés van (ami olcsóbb, mint a Domino).
-
anglergab
addikt
válasz
Dr.FantastiK #110041 üzenetére
Szerencséd volt.
Valóban más a nano kártya vastagsága a specifikációja szerint.
Ha nem terveznek bele elég "biztonsági ráhagyást" a foglalatra és/vagy kicsit vastagabbra sikerült az eredeti kártyát legyártani, akkor beleszorulhat.A SIM vágás ezért, illetve a SIM belső kábeleinek esetleges átvágása miatt nem ajánlott!
Amúgy is, a SIM-ek is fejlődnek, nem árt ha cserélve van vágás helyett (modernebbre).
Az utolsó nagy technológiai váltás 3G-nél volt (USIM), de azóta is fejlesztik. -
bul07
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #110037 üzenetére
Te aztán megmondod a tutit
Ezért már megérte benézni
-
South Velen
addikt
válasz
Dr.FantastiK #110037 üzenetére
Nekem volt anno egy vágott sim-em ami felcsatlakozott és működött szépen... csak brutál módón elkezdte meríteni a telefont... fél nap alatt lemerült tőle. Nem rögtön a vágás után kezdte el produkálni, hanem egyszercsak a semmiből... először azt hittem a szoftver kergült meg, 2 nap volt mire rájöttem, hogy a vágott sim volt a ludas.
-
poli27
veterán
válasz
Dr.FantastiK #110019 üzenetére
látom neked ez jött le gratulálok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest