-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
-
törölt tag
-
Usgyi
aktív tag
Domino Day: 400MB és 20 perc!
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day ma
400 MB és 20 perc . -
Atomantiii
addikt
válasz kovacsmi_74 #133151 üzenetére
Nálam azt írja erre, hogy április 6 az érvényességi idő.
-
4Grider
nagyúr
válasz Atomantiii #133156 üzenetére
Mivel egy napra szól az ajánlat érvényessége...
-
totron
addikt
válasz Atomantiii #133158 üzenetére
Viszont megint előjön a kérdés, hogy a 24 óra hogy, honnantól kezdődik, biztosan ki tudod-e használni vagy "félreértés" van a júzer kárára.
-
Top cat
addikt
válasz Atomantiii #133158 üzenetére
Szerdánként 8:00-tól, az azt követő csütörtök 8:00-ig.
-
kakuk.tamas
addikt
-
törölt tag
válasz Balcsix #133165 üzenetére
Kösz, ezt nem láttam.
Más: Tegnap este felhívtam az üfsz-t, átverekedtem magam Vandácskán, és erre kiderült, h éjjel minden reménytelen, mert a 0-24 üfsz vjában csak 8-22, éjjel csak műszakis van, úh este 11-kor -bár alig kellett várakozni-, már smit nem is tudtam elintézni...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Gyerekek. Lejárt a domino most 30 napos időtartama és akkor mondom újra bekapcsolom. Hát nem találom. Nincs. Eltűnt. Ez most mi? Kivezették???
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz rothfb #133167 üzenetére
Még úgy tudom nem. Indítsd újra a telefont. Azt is amire be akarod kapcsolni és azt is amelyikről az alkalmazásban be akarod kapcsolni.
Ha nem történik semmi akkor várj vele. Nálunk is valami hasonló volt legutóbb: jött egy üzenet, hogy lejárt a 30 nap megnyitom az alkalmazást és ott nem volt a bekacsolási opció, majd talán egy óra múlva megint próbáltam és akkor már ott volt az opció és be is kapcsoltam. -
Cs1csó
félisten
válasz Doky586 #133170 üzenetére
Mivel ez nem naptól napig hanem bekapcsolástól bekapcsolásig megy. tehát ha bekapcsolod január 1-jén reggel 7-kor akkor február 1-jén reggel 7-kor kikapcsol és utána már akár fél órával is emelt díjon telefonálhatsz tehát pl. február 1-jén 8-kor már emelt díjjal ilyenkor - korábban - ha bementem az appba egyből be is tudtam újra kapcsolni. -
törölt tag
Minden bájt egyenlő... - Vodánál komolyan veszik új csomagokat jelentettek be, ahol nem veszik el az adatkeret, hanem átkerül a következő hónapra.
Maraton mellett ez lehet még hasznos akik beleesnek ebbe a körbe, hogy elszokott veszni a felhasználható adatkeretük...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #133178 üzenetére
Semmi sem tökéletes.... nekem sincs előfizus. meg egyébként aktív net sem. Néha jó dolgok azt ennyi. Szükség esetén (fontosabb dolgokra) meg ott a maraton. De a vodánál legalább több napig, vagy 1 hétig is megmarad az ajándék net...
Bár most látom 1 nap korlátlan net, Telekomnál. Az már valami... már csak alkalom kell rá
-
totron
addikt
Van olyan, hogy bármelyik formájában is megszűnt az 1500-as feltöltés?
-
veterán
válasz kovacsmi_74 #133176 üzenetére
Igen. Természetesen 1+30=31.😁😆
-
kchris78
veterán
Pontos hely akkor lenne ha a szolgaltato tartana karban a listat ami nem valoszinu .
-
Landsmann
addikt
válasz brainticket #133187 üzenetére
Igen.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
válasz Diák66 #133192 üzenetére
Ez a Telekom saját hálózata Telekom kártyával, ide a Yettel nem kavarhat be. De egyébként ugyanez a helyzet a Yettel hálózatát nézve is. Ott is ugyanahhoz a számú bázishoz két helyszínt társított. Légvonalban is 56 km a két helyszín közötti távolság. Elvileg akár lehetne-e is csatlakozás mindkettőhöz, csakhogy az időpontból és a Vodafone-os kártya helyszínéből is egyértelműen kitűnik, hogy biza én már Füzesgyarmaton, vagy annak közvetlen közelében voltam mikor azt a debreceni csatlakozást is bedobta, az meg nem fog menni 45-50 km-ről.
Sok jelentőséget nem tulajdonítok neki, csak nem értem az okát.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
-
Bondix
tag
Vettem lányom telefonjaba egy feltöltős domino kártyát.
Van rajta xy MB adatmenyiseg a kérdésem az ha az lefogy akkor belasul a mobilnet vagy teljesen nulla és nem lesz ezt nem tudom!?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest