- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
Ha én veszek domino-ra pl. 1 napra korlátlan netet, akkor a következő nap éjfélig lesz aktív mindegy hánykor aktiválom vagy másnap ugyan addig az időpontig?
Mert nem tiszta nekem, ezelőtt használtam ilyet és azt írta másnap de. 10 óráig használható, de még aznap egész nap aktív volt, gondolom éjfélig.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz totron #132303 üzenetére
Tudtommal mindkettő anyacége az RTL Group.
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/RTL_Group[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz Cs1csó #132292 üzenetére
Yettelben 25% a tulajdonrész. Mivel a főtulaj nem enged teret, ezért kisebbségi tulajnak semmi jelentősége.. Osztalék esetén tarthatja a markát, ha nincs akkor annyi... Valószinű ezért ahogy írták is eladásra kerül.
AH: Ez mindig is állami volt és ezek a vagyonelemeket necces is lenne eladni. (hegytetőkön lévő területek, adók stb..)
Valamint nem tudom az aktuális állapotot de nem tudom mennyi ország van ahol ne lenne a helyi mobilszolgáltatók között egy, ami kisebb nagyobb mértékben állami érdekeltségű...
Illetve azt értem hogy pl az MTVA-ban az állami érdekeltség ott ennek hatalmas jelentősége van a politika miatt. De egy mobilszolgáltatóban? Genyó egy külföldi cég is tud lenni ahol az előirt profitráta legkisebb nem beteljesülése esetén is visszafognak mindenféle opcionális fejlesztést (5G, házon belüli kutatások, áremelés stb..) és elegendő hogy éppen csak eldöcögjön a hálózat a minimális paraméterekkel.
Szerintem a Telekom most ebbe az irányba halad. Amilyen speedtest értékeket látni és olvasva az itteni tapasztalatokat. -
Renwick
őstag
válasz viktorhu #132306 üzenetére
Pontosabban kb 78%-ban a 4iG-é, 22-ben az államé. De ez az arány maximum 80-20 -ig mehet. Vagyis a Yettelnek kb. 20%-a van a 4iG kezében, a többi ha úgy tetszik állami tulajdon. Illetve vannak olyan pletykák, miszerint az egész 25%-os tulajdonhányad szépen visszavándorol majd az államhoz.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
sandró60
addikt
A témától eltérve a fórum gyakorlatilag-Politikai Sóóóó műsor lett
-
Oliverda
félisten
válasz Bl.Gyo. #132314 üzenetére
Az ügyfélszolgálat vagy az ÁSZF hamarabb megmondja.
Egyébként én azt tapasztaltam, hogy több adat- és beszélgetési keret lejáratát is rosszul jeleníti meg a rendszer, ami mellett még baromi lassan is frissülnek a kijelzők.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Oliverda #132316 üzenetére
Gondolom az ügyfélszolgálaton is a hivatalos verziót mondják, azaz aktiválástól számítva 24 óra.
Múltkor amikor vettem ilyet másnap 10 óráig írta amit azért vettem be mert pont hogy 10 órakor aktiváltam az adatot. De észre vettem hogy még egész nap ment a korlátlanság; Ha ez mindig ilyen akkor jó, de elvileg nem kéne így mennie, ezért vagyok zavarban.
Na mindegy majd kiderül, figyelni fogom. -
aktív tag
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Van egy Magenta1 előfizetésem, amihez bővítenék korlátlan mobilnettel. Ehhez kapok 2 multisim-et.
Ha az egyik ilyen SIM-et beleteszem feleségem telefonjába, akkor ő használhatja a netet szintén korlátlanul, vagy ilyenkor az én SIM-emen lesz valamilyen korlát vagy beszüntetés? (tehát egyszerre csak 1 SIM lehet aktív)
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz Tompika777 #132323 üzenetére
És fel is vehetik . Nekem kolléganőm lepődött meg amikor kiderült hogy a multisim amit a tabletemben használok az az ő számán van rajta (ő alig használ adatot ). Mondjuk apple tablet nem kezel hívást de na... Talán még tandem volt eredetileg (az volt jó erre a célra), de szerintem azt időközben kivezették.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
A multisim is kicsörög, ha a főszámot hívják, de a főszámra érkező sms-ek nem jönnek meg a multisimre.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
KrAt
veterán
válasz Tompika777 #132323 üzenetére
Woah ez aztan ficsor. Akkor ezt meg at kell gondolnom
Koszi a valaszokat mindenkinek!
-
St3ven
addikt
válasz kakuk.tamas #132325 üzenetére
Átirányítást nem lehet beállítani csak a multi SIM-en? Mondjuk egy kikapcsolt számra.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day ma
300 MB és 30 perc. -
Panthera
őstag
Sziasztok!
Van egy (technikai célra használt) domino kártyám, ami lejárna. Ha feltöltöm, akkor a meghosszabbításal az adat egyeztetést is kipipáltam? 1 éves kártya, erre gondolok, hogy a lejárat miatt kellene.
Ha a telekom alkalmazásban töltöm fel, akkor ugye jól értem, hogy a bónusz percek + net tetszőleges számra aktiválható a +BONUSZ kóddal?Még egy... ha felveszem a kártyát az alkalmazásba akkor annak is láthatom az egyenlegét és az érvényességét? Eddig csak előfizetéseim voltak/vannak benne.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz Panthera #132332 üzenetére
Az egyenleg feltöltése nem váltja ki az adategyeztetést, az egy attól független kötelezettség. Az alkalmazásban természetesen láthatod az egyenleget, fel is tudod tölteni és elvileg már az adategyeztetést is elvégezheted ott.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Panthera
őstag
válasz kovacsmi_74 #132337 üzenetére
A kódot azért kérdeztem, mert ha a bónusz a feltöltött kártyára érkezik, azt nem tudom kihasználni. Vagy végülis lehet, csak akkor nem fog kinyílni a kapu.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Panthera #132338 üzenetére
Amelyik számra töltesz, ahhoz kapod a bónuszt.
Az egyszeri aktiválás a kóddal csak arra szolgál, hogy pl. ATM-ből töltve is kapj bónuszt az adott SIM-re (de csak perceket). A kód elküldése nélkül (alapból nincs bekapcsolva a szolgáltatás) csak az alkalmazásból (perc+net) vagy honlapról (perc) jár alapból bónusz.
-
St3ven
addikt
válasz Tompika777 #132330 üzenetére
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
gabor72
aktív tag
Sziasztok.
Van valami ismert probléma a telekomos kiszállítással?
A telekom 27.-én azt írta egy rendelt készülékemre hogy átadta a futárszolgálatnak, de tőlük semmiféle jelzés nem érkezett.
Tegnap meg kellett volna kapnom, de még mindig kézbesítés alatt a státusz, és még csomagszámot se tudok.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest