Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
Sziasztok.
Egy kis infóra lenne szükségem, egy régebbi tévém (65MU7002) HDR+ beállításához. Eddig nem használtam ezt az opciót, de most kíváncsiságból a HDR filmeket (Netflix) így nézném. Jó lenne egy két alap támpont, hogy mit hova állítsak, mivel önmagában bekapcsolva a HDR+ elég pusztulat képet produkál...
...mondjuk eddig alap normál beállítással (azért kicsit kozmetikázva) néztünk szinte minden forrást
Segítséget előre is köszönöm -
gab1ka
senior tag
-
gab1ka
senior tag
válasz
szaboi6512 #161974 üzenetére
Az első 4 szám az órák száma, aztán kis szünet és utána az aktuális fw verziót olvassa fel. Tehát a ONE TWO THREE FOUR az 1234 óra a panel idejét tekintve értelemszerűen.
-
gab1ka
senior tag
Nem tudom hogy volt e már, nekem új.
Akinek van számgombos hagyományos távja a Samsung tévéjéhez, az bármikor le tudja csekkolni a panel üzemidejét app telepítés és service menüben való turkálás nélkül.
Forward, Play, Pause, Rewind gombokat kell egymás után megnyomni és egy női hang felolvassa a futott órák számát illetve az aktuális fw verziót.
Lehet hogy ez csak újabb modelleken működik, én konkrétan úgy megijedtem hogy elejtettem a távot amikor megszólalt a női hang a tévéből
-
ρσгτσ
addikt
válasz
ρσгτσ #161970 üzenetére
Ha különböző árkategória szerint nézzük, akkor nálam jelenleg így nézne ki a választás:
VA QLED olcsón:
- C655VA QLED kicsit drágábban:
- C655 ProEnnél a fenti 2 TV -nél azért vannak kompromisszumok, de ebben az árkategóriában mindegyik jó. Hangban pedig kategória feletti.
Innen indulnék, ha mini LED -et keresnék:
- C805
Ez már az a kategória, ami jó képminőség mellett, átlagos hanggal nagyon megéri az árát. Kifutó modell.A C805 utódja jobb képminőséggel, és érezhetően jobb hanggal.
- C765
Hangban szerintem ez is kategória feletti szintet képvisel.Utána, ha a felhasználói szokásaim nem megfelelőek az OLED -hez:
- C855Ha mehet az OLED, és 65 colos méretet keresek, de óvatosabban költenék:
- S90DHa más méret kellene hasonló áron:
- C4Felette:
- S95DHa hányingerem lenne a Samsung -tól:
- G4Idén cserélni fogom az egyik OLED TV -t, és mivel abban a méretben nincs QD OLED, így biztosan C4 vagy C5 lesz az utód. Vagyis sanszos az utóbbi, mert én ősszel, illetve év vége felé szoktam TV -t venni. Akkor valószínű az is jó áron lesz. C4 meg szerintem addigra már kifut.
TCL mellett szerintem a jó ár-érték arány szól. Baromi jó TV -ket árul gyenge-közepes szoftveres, és közepes garanciális támogatással.
Samsung mellett szerintem a QD OLED a legnagyobb érv, és általában elég kevés a panasz. Emelett a policy, és a szerviz nem túl frankó, ha valamilyen hibád lenne.
LG -nél általában a legnagyobb érv a jó garancia, ami az esetek túlnyomó részében igaz is. Ezzel együtt viszont, az elmúlt évek alapján vannak olyan hibák, amibe könnyen bele lehet futni. Tinting, nem egységes panel, illetve panel rohadás.
Illetve van akinek nem elhanyagolható tényező, hogy Samsung -nál nincs DV és DTS. Hogy ez kinek mennyire fontos, az teljesen egyéni dolog. Meg nyilván felhasználói szokástól is függ.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Piftuka #161969 üzenetére
Én a QD OLED -et preferálom, de S90D -nél csak a 65 colosban van az a panel. Utána nagyobbat kell ugrani az S95D -ig.
WOLED -ből én LG -t vennék. C4 vagy B4. Viszont utóbbi nem mindig van jó áron.
Pl. az említett 55 colos méretben még szerintem WOLED panellel is jobb választás egy 55S90D. C4 meg szintén nem sokkal drágább.
Philips van még szintén WOLED panellel, de azokat én annyira nem ismerem. Vhiktor jobban képben van. Vagy a TV ajánlós, esetleg az OLED topik.
Szerintem low budget, illetve jó ár-érték arányban a TCL a nyerő. Ott viszont nincs OLED, így sima QLED vagy mini LED TV -k között lehet körülnézni.
Felette, ha én most vennék OLED TV -t, akkor LG C-G széria, vagy Samsung -ból az S90-S95 szériából QD OLED -ek. Pénztárca függő.
Szerk.:
Bár ha jól gondolom S95D és G4 már nem játszik nálad, de azért érdemes megemlíteni, hogy előbbit ajánlott megnézni személyesen is. S95D kapott egy matt fóliát, így nem mindenkinek jön be. -
Piftuka
veterán
válasz
ρσгτσ #161964 üzenetére
"LG -re is van néhány panasz, de szerintem magasan ők a legjobbak e tekintetben."
Ezzel egyetértek. Illetve még a SONY; pusztán azért, mert évekkel ezelőtt megszüntette az európai szervizközpontját, így nincsen alkatrészük a készülékekhez. A magyar képviselet sem tart ilyesmit, maximum az adott évből néhány cserekészüléket. Az annál régebbi készülékekhez szinte semmi. Japánból kellene megrendelni mindent, ami egyik félnek (képviselet, vagy biztosító) sem éri meg. Így az esetek döntő többségében garanciális meghibásodás esetén zokszó nélkül állítja ki bármelyik szervizpartnerük a csereutalványt."[..]Lehet inkább a szervizt kellene felhívni, hogy te hova tartozol. Mert amúgy itt vannak az országban elérhető alvállalkozók."
Hívtam őket, de nem vették fel. Azóta (az Euronics-nál járva) kiderült, hogy hozzájuk tartozik a lakóterületem. "Háztól-házig garancia"... Ők (Oktogon Szerviz Kft.) jönnek érte, ők viszik, ők hozzák.
Tudva a fórumtársunk itt ismertetett ~1 évvel ezelőtti történetét a Samsung tévéjével, amelynek a szervizben, vagy az onnan történő visszaszállítás során betörték a kijelzőjét, és nem ismerték el, majd még a magyar képviselet is akadékoskodott, és több hónapos jogi fenyegetőzős huzavona lett belőle... a dolog továbbra sem bíztató.
Ám sajnos - ahogyan Te is mondtad - jelenleg a Hisense OLED tévéje a legesélyesebb befutó édesapám meghibásodott SONY tévéjének utódjául.
Egyébként ha már úgyis új tévét keresgélek, átnéztem a Samu OLED kínálatát is, de szerviz szempontból ugyanott vagyok.
Illetve ha már a márka mellett dönt valaki, akkor QD-OLED panelt illene preferálnia, igaz?
Viszont az S85 és S90 sorozatban 55 colos méretig LG WOLED panelt szereltek a készülékeikbe. Úgy pedig sokallom az árát. (LG, Pana és Hisense van az árában, illetve jóval olcsóbban is adott méretben...)
És ahogyan elnézem a Mini-LED vonalon sem erősek árszintben. Bár ott (55S85D) talán kisebb az árkülönbség a konkurens termékekkel összehasonlítva... -
-
nokia123
aktív tag
válasz
gab1ka #161962 üzenetére
Szia! A telekomnál is van és jóval olcsóbb [link] gondolom ugyan az mint a samsung.com [link] szolgáltatás nélkül,listaáron lenne 579480-FT de ha váltok csomagot (havidijas elöfizetésnél) eddig volt 50GB ugy lenne 30GB a többi maradna. 515 597 Ft lenne egyösszegben,részletben nem is gondolkozok.Most azt kell eldönteni hogy elége a 30GB de szerintem igen.Mert a samsung.comon ireálisan magas az ára 809.901 Ft. Szerintetek?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Piftuka #161963 üzenetére
LG -re is van néhány panasz, de szerintem magasan ők a legjobbak e tekintetben. Bár én OLED alatt nem vennék LG -t meg Samsung -ot sem. Akkor már inkább TCL vagy Hisense.
Az Oktogonnak alvállalkozók dolgoznak, így ami nem a budapesti központhoz tartozik, ott ők látják el a kiszállást, esetleges elszállítást és szervizelést. Gondolom Hisense -nél is így van, ahogy ezt Samsung -nál is működik.
Ott meg már esetenként eltérő, hogy mennyire jó a szervizes. Pl. mennyire vigyáz a TV -re. Szerencsére túl sok javítás nincs ezeknél az eszközöknél, főleg paneleket, fődarabokat szoktak cserélni. Így gányolás nem nagyon van.
Lehet inkább a szervizt kellene felhívni, hogy te hova tartozol. Mert amúgy itt vannak az országban elérhető alvállalkozók. Nem tudom hogy vannak kialakítva a régiók, de ők erre biztos tudnak válaszolni.
-
Piftuka
veterán
válasz
ρσгτσ #161953 üzenetére
Köszönöm az info-t!
Igen, jól látod... a Hisense minden évben készített egy-két igazán jól sikerült készüléket, amit a konkurens, nagy (japán és koreai) gyártókhoz képest sokkal jobb áron tudott adni.
Ismerve ezt a topic-ot, és a Samsung hazai képviseletével személyes kapcsolatot is szerezve igen szomorú voltam, amikor tegnap felhívtam a Hisense ügyfélszolgálatát, és kérdésemre elmondták, hogy az Oktogon Szerviz Kft. a központi márkaszervizük. Ráadásul úgy tűnik, hogy városomban szervizpartnerük sincsen, így egy esetleges meghibásodás esetén a garanciális ügyintézés során őket kellene hívnom.
Nem túl vonzó lehetőség...
Márpedig manapság - amikor sok prémium készülék sem bír ki 2-3 évet meghibásodás nélkül - fontos szempont lett az adott gyártó terméktámogatásának, szervizhátterének minősége is a vásárlói döntés során. -
gab1ka
senior tag
válasz
nokia123 #161959 üzenetére
A matt kijelző sem mentes a szó szoros értelmében, ahogy a nem matt sem az. Az ilyesminek vannak fokozatai. Van tévé amin ez jó vagy jobb mint a többi. A Samsungok a legjobb tudomásom szerint eléggé az élen járnak már régóta ebben. A QN95D kimagaslóan annak ellenére hogy még nélkülözi ezt az új matt felületet.
Amit linkeltél az nem tudom mi, az ilyen prospektusos reklám izékből túl sok minden nem derül ki.
Itt [link] és itt [link] láthatod a két szóban forgó tévé tesztjét. Természetesen összevetheted egyéb modellekkel is őket. Ha nem vagy járatos azokban amikről ott írnak, akkor nem lesz nagyon érdekes, de nagyon tanulságos.
A kuponozás azt hiszem mintha mostanában picit döcögne, de amit tudok róla azt elküldöm privátban, ez nagyon off téma. -
gab1ka
senior tag
válasz
nokia123 #161957 üzenetére
A QN80F-ről nincs még nagyon infó, az inkább egy szerényebb tudású modell lesz. Az LG-kből csak az OLED-ek ajánlottak általában, az ő LCD-ik picit elmaradottak ma már.
Ezt ne tanácsnak vedd, csak egy véleménynek. Én a helyedben a QN95D-t venném kérdezés nélkül. Minden tekintetben jobb tévé mint amikről eddig kérdeztél vagy linkeltél, semi-glossy panel, azaz nem matt, de messze az egyik legjobb a tükröződések kezelésében, miután ez fontos neked, ez a te mérlegedet szinte egyértelműen ide is billenti, ráadásul a Samsungnál ha beszerzel pár kupont (ügyfélszolgálattól kérsz), akkor a 600ezres árat 500 alá is leviheted jó eséllyel.
Korábban a QN90D-t említettem, elsősorban az ára miatt és mivel akkor még nem volt tényező a tükröződés kérdése (amiben a QN95D jobb). Így viszont hogy ez is igény és a 90D amúgy sem kapható már nagyon, szabályosan rém egyszerű a dolgod szerintem. -
nokia123
aktív tag
válasz
gab1ka #161956 üzenetére
Sziasztok! Köszönöm a sok segítséget, de lehet hogy elengedem a matt kijelzőt,zavarna a nappali fénynél hogy a fekete szürkés. Szeretem az oledet van egy 48 colos c2 de azon minimális tv adás megy. És a B6 helyére menne ott visszont sokat megy tv (RTL-TV2 stb) Ezért is gondolkozom mini ledbe. Maradnék az LG vagy a Samsungnál. [link] vagy [link] Szerintetek melyik a jobb választás. Előre is köszi a segítséget. Az LG wbáruházba kapok egy 10% kupont de ott május végén lesz a 93 LG igy nem tudom hogy mennyiröl indul az ára.
-
gab1ka
senior tag
válasz
alaves #161955 üzenetére
Én is így gondolom, illetve ahogy korábban taglaltátok, OLED után valószínűleg nehezen lesz emészthető az LCD, különösen a matt amin a fekete is inkább szürke nappal. Szerencsére a választék adott már minden igényhez.
Amúgy ez a matt/glossy kérdés is olyan, hogy miután láttam a yt-n hogy kapargatják le az emberek az S95D-t, egyszerűen tuti hogy csak idő kérdése mikor jelenik meg ez is utólag feltapicskolható univerzálisan megvehető termékként.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Piftuka #161944 üzenetére
Több cég és biztosító dolgozik velük. Illetve igen, ezek közé tartozik a Samsung és a Hisense is. Szerintem mindig közepes volt. Sokan rossz tapasztalattal távoztak tőlük, és mostanában sem más a megítélése.
Egy fokkal talán jobb a TCL szervize, de az sem kiemelkedő. Gondolom azért nézted a Hisense márkát, mert jó az ár-értek arány, ami igaz az említett TCL -re is.
-
alaves
addikt
válasz
nokia123 #161933 üzenetére
A B6/C6 óta eltelt 9 év, jelentősen beégésállók lettek az OLED-ek. Ha feltétlen fontos a matt felület én megfontolnám a 65S95D-t. Akármilyen jó a C855, OLED után könnyen csalódás érhet. Samsung.hu: 689900 -15000 (bármilyen rossz CRT-ért is) x 0,85 (5+10% kupon - kuponkunyeráló topic) = 573 eFt
Vhiktor véleménye szerint pl. az S95D a 10000 dolláros referencia monitor képével vetekszik -
gab1ka
senior tag
válasz
nokia123 #161942 üzenetére
Az alapján amit olvastam róla, alacsonyabb kontraszt, rosszabb fekete szint, alacsonyabb fényerő, alacsonyabb színfényerő, alacsonyabb színtérlefedettség és ugye ez a matt kijelző ami elég megosztó, szerintem amúgy pont ez is az oka minden fentinek. Mindez nem azonos áron, hanem drágábban. Kétszer nem mondom hogy ezekből egymás mellé téve a két tévét én se és még sokan mások semmit nem vennénk észre, mert marginális különbségekről van csak szó, de ha nincs előrelépés, sőt..akkor mire a felár..
Érdemes szem előtt tartani hogy ez a kategória a Samsungnál reálisan 400-450e Ft nem csak kifutó, hanem évközi akciókban is, szóval jelenleg ez egy igen túlárazott, egyáltalán nem különleges készülék, pláne nem akkor amikor egy TCL C855 minden tekintetben előrébb jár nála jelentősen olcsóbban (pár hete 400e Ft volt).
Ha a matt kijelző fontos, akkor viszont meg van kötve a kezed, ebben az esetben valószínűleg neked épp az adná az igazi többletet. -
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, kérlek, hogy az Oktogon-Szerviz Kft. még mindig olyan katasztrofális munkát végez, mint amiről itt többen panaszkodva írtatok az elmúlt évek során?
(Édesapámnak kell új televíziót vennem; egy-két Hisense modell is a kiszemeltek között van, és - mint kiderült - ez a cég a Hisense magyarországi, központi szervize is... ) -
gab1ka
senior tag
válasz
nokia123 #161938 üzenetére
Nem, a sima QN90D-re utaltam. Szerintem az már nem lesz a Samsung oldalán, pár hónapja boldog boldogtalan bezsákolta őket nevetségesen olcsón. A 95 az a "mégnagyobb" verzió, de a gyakorlatban már alig tér el a 90től, korábban az ára viszont jóval magasabb volt mint most.
-
gab1ka
senior tag
válasz
nokia123 #161937 üzenetére
Ez ott mindig így van, ott a megfelelő kuponokkal lehet letornászni az árat, jellemzően a többi bolt árának környékére. Erre jönnek rá a szinte hetente-havonta változó alkalmi akciók, amikkel kombinálva az említett kuponokat már viszont meglepően alkalmi vételekké válnak ezek az elsőre irreális árak.
-
gab1ka
senior tag
válasz
nokia123 #161933 üzenetére
Én az eddig elérhető tesztek alapján kerülném a QN90F Samsungot, hacsak nem létszükséglet a matt kijelző és a 165Hz. Szerintem konkrétan visszalépés ez a készülék, ráadásul most még irreálisan drága is (mint minden új tv). Én a tavalyi QN90D-t választanám, még azonos áron is, azt már jelentősen olcsóbban meg lehet kapni ha van még valahol kifutóként.
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Egy LG 2016-ban vásárolt oled tv cserélném le ami beéget, gari elöt panel csere 2018-ban de beéget megint és most 2 tv közöt vacilálok egy Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) és LG 65" QNED evo 65QNED93A6A 4K AI Smart TV 2025, MiniLED közöt. Szerintetek? Valamiért a samsung felé huzok.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Pandimakaay #161928 üzenetére
-
gab1ka
senior tag
válasz
Pandimakaay #161928 üzenetére
Igen az Atmos-t lejátsza. Benne lehet a nevében, csak legyen benne a HDR is (tehát akármi.DV.HDR.akármi...), ebben az esetben automatikusan vált a tévé, én is ilyeneket nézek, egyikkel se volt problémám.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Pandimakaay #161924 üzenetére
A legtöbb esetben ha a tévé nem támogatja a DV-t, akkor HDR10-ben játsza le, mivel a legtöbb release-ban ott van az is, olyat szedj le, ami nem CSAK DolbyVision.
A Samsung tévék soha sem támogatták a DV-t.
Btw egy Q60-on annyira de annyira édesmindegy a HDR is és a DV is.. -
Borisz76
nagyúr
válasz
Pandimakaay #161924 üzenetére
Olyan anyagot tölts le , amit a Samsung belső lejátszója ismer.....vagy külső lejátszó.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, vettem egy samsung Q60 tvt. Plexen szoktam filmezni. Most tenyleg nem jatssza le a dolby vision filleokat? Milyen megoldas van erre? Van e egyaltalan?
Koszi elore is.
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok !
Van nekem egy régen ( németországban ) vásárolt
Samsung UE55F6470SS tipusú készülékem.
Az utóbbi 1 évben kezdte el a hibajelenséget :
Bekapcsolás után változó időben ( 2-5-10 perc ) kikapcsol és újraindul.....aztán van , hogy megy 5-6-8 percet és megint újraindul....de van, hogy újraindulás után azonnal , megint újraindul.
Ezt eljátsza 4-5-6-7-10 alkalommal aztán megy 2-3-4 órát is hibátlanul....változó időközönként , mikor milyen kedve van.
TV adást nézve is és HDMI-n ( PC képe....házimozi erősítőn keresztül ) is eljátsza ezt.
Mivel ritkán használom ezért mostanra érett meg bennem a gondolat, hogy szervízbe vigyem.
Ha tippelnem kellene , akkor a tápja rosszalkodik.
Úgy gondoltam, hogy max 15.000 Ft-t költenék rá....ha ennyiből meg tudják csinálni.
A másik opció már régóta érik bennem a nagyobb képátló miatt :
Telekom-os előfizetőként , részletre vennék egy nagyobb 65"-s készüléket.....havi 5000 - 8000 ....nagyon max havi 14.000 Ft-ért.
( Nincsenek nagy elvárásaim....OLED lenne az igazi a képminőség miatt de annyit nem akarok érte adni...pláne nem egy összegben.)
Szerintetek érdemes foglalkozni még a jelenlegi TV-vel vagy inkább vegyek egy újat ?
Ha meg is csinálják....akkor is veszek újat csak később.
A jelenlegit meg kiteszem a ház mögötti teraszra.
Kv , cigi közben is tudok majd filmezni....mint most.
Csak most laptop + kis 24" LCD kombináció van a teraszon. -
james001
veterán
válasz
james001 #161912 üzenetére
Nos,beszéltem ma a Samsung-al,egyelőre ott tart a dolog,hogy megmutattam neki a hibát,majd beszélnek benn a szervízes csapattal és majd holnap hívnak. Akkor gondolom majd kiküldenek valakit és megcsinálja? Vagy elviszik és majd megkapom egyszer 10 év múlva kijavitva?
Amúgy ég és föld volt a Samsungos és a One hungary-s ügyfélszolgálat. Samsungos jófej volt segített mindenben,megértett de a One meg pont az ellentéte volt,unott leszarom viselkedés,mintha magyarul se tudott volna mindent kétszer kellett elmondanomAztán persze mikor kiderült hogy nincs a tv-re biztosítás még bunkóbb lett
-
alaves
addikt
Ajándék termékre nincs garancia, de esetleg lehet kérni méltányossági eljárást. Gondolom, hogy ha elszáll a soundbar pl. egy hónap múlva, megvizsgálják és gyártási hibás, akkor esélyes a garancia.
-
Nheo047
kezdő
Ma jott meg az ajandek soundbar, Q800F et kaptam
Elado!!! Ha erdekel esetleg vkit irjon privatban! Bontatlan gyari gari stbstb -
ρσгτσ
addikt
válasz
james001 #161910 üzenetére
Ott már szerintem jobban jársz, ha a Samsung -gal intézed. Amúgy is általában be vannak lassulva, plusz egy cég bevonása (ha lehet), csak több plusz időt jelent az ügyintézésben.
Online vásárlás után, 14 napon belül érdemes a One -hoz fordulni. Olyankor sztornózzák a vásárlást. Bár ők sem kapkodják el...
Legalábbis szerintem jobb opció közvetlenül a Samsung -hoz fordulni. Mindkét cégnél lassan megy az ügyintézés.
-
james001
veterán
Sziasztok!
Március 21én vásároltam egy Samsung Crystal UHD TV-t,és most a napokban jött elő egy olyan dolog,hogy a jobb alsó sarokban mintha "beégett" volna egy folt... Fotón remélem látszik:A furcsa az,hogy így a menüben látszik a legjobban,de pl világosabb képnél nem igazán vehető ki:
Ha rádugok egy HDD-t,ott is látszódik a menüben de egy film közben pl már nem annyira,ugyanígy PS5-nél játék közben nem mindig látszik
Szerintetek ez mi lehet? Nem hiszem el hogy a LED már most kezd meghalni... Nem volt nekiütve semmi se vagy ilyesmi,így ott áll az asztalon már 2 hónapja. -
-
kdavid13
csendes tag
Sziasztok!
Takarítás okán áramtalanítottam a QE55Q60DAUXXH TV-m. A T-Home set top box ledobta a universal remote-ot és nem tudom beállítani, mert a Select service provider menüben nincs semmi. Semmit nem listáz, semmit nem talál. Neten nem találtam semmit.
Van ötletetek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox One
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest