Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kihívót kap a Red Magic?
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Sziasztok. A tv m fényereje allandoan sötétedik, belemegyek a kép beallitasba ott kivalasztom a normált akkor ujra jó a fényerő, majd random az is besötétedik ukra beallitas film megjelenites, azzal.ukra kivágosodik,ajd ukra sötétedik es.normalra váltok, rzt jatszom.oda vissza,mi a baja?
-
gab1ka
senior tag
Nem kell lennie mindenhol, alul kell lennie ahol maga a led sor van
.
Az én öreg edge ledes Samsungomon is volt egy pont, ahol ha nagyon kerestem találtam egy erősebb bevilágítást, de csak extrém ritka helyzetekben jött elő, nem zavart, mert volt hogy évekig el is felejtődött.
Meglepődnék ha te ez miatt kapnál egy új cserekészüléket, vagy csak úgy az éppen akciós nagyobbra váltást kérdezés nélkül lezongorázná neked a Samsung mosolyogva, elnézést kérve, ajándék kulcstartóval.. ismerve a hozzáállását a garanciáztatáshoz, sőt még azon is meglepődnék, ha egyáltalán gariban ezt ők megjavítanák neked. Olvasván ilyennél jóval de jóval szélsőségesebb készülékdefektek javítását elutasító történeteket toleranciaszintekre való hivatkozásokról, mindezt magán a Samsung fórumán.
Remélem te nem jársz majd így, viszont én a helyedben nem is nagyon centizném ki a gari lejártát, nehogy túlságosan elhúzódjon az ügy.
Ha le tudod fotózni és tök egyértelműen látszik hogy mi a baj, akkor szerintem jók az esélyeid, ha nem tudod vagy alig észrevehető, akkor lehet hogy szenvedés lesz egyáltalán az első lépcső is hogy maga a szerelő kijöjjön.
Amúgy szerintem neked nincs dolgod a Samsunggal, hanem az eladóval (Euronics) kell konzultálnod, szóval meglehet hogy minden rémisztgetés ellenére amit lepötyögtem ide az rád egyáltalán nem lesz érvényes.
-
V.T.
aktív tag
válasz
istvankeresz #161771 üzenetére
Akkor várok még jövő március végéig garanciális eddig is elvoltam vele akkor megpróbálom majd februarba hatha nem lesz már hozzá alkatrész 😂
-
istvankeresz
aktív tag
Szia!
Nekem ugyan úgy két éves Euronics vásárlás, 1 év maradék gari, hasonló hiba, viszont "csak" 75" és Crystal UHD. Bejelentettem a Samsung oldalán és kb 1-1,5 hétre rá jöttek is az új kijelzővel és cserélték a helyszínen. Reméltem én is, hogy kapok csereutalványt, de amíg van alkatrészük hozzá, addig cserélik a helyszinen. AU sorozat (azt hiszem az a 2022-es évjárat) az én TV-m, de még ahhoz is volt kijelzőjük.
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung QE85Q60BAUXXH tv-m aminek a jobb alsó sarkában elég nagy bevilágítás látható, mondjuk baloldalon is de az nem akkora. Én hugyfoltnak hívom, csak fekete színnél lehet látni de akkor nagyon. Van rá majdnem 1 év garancia, Euronicsban vettem 2 éve. A kérdésem az lenne, hogy ha a Samsung szervizzel felveszem a kapcsolatot van e esély arra, hogy a méret és a kor miatt már nem javítják, hanem csere utalványt adnak? Euronicsban most elég jó 98"-os akciók vannak arra pályáznékVagy javítják a helyszínen új panelt raknak bele, vagy lekoptatnak hogy ez ilyen? Hogy működik ez?
Köszönöm a segítséget!
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Adott egy UE43NU7022K tv, aminek először a képernyő szemből nézve bal oldala lett sötétebb mint a jobb, majd 1 nap múlva pár villanás után teljesen elment a kép. Pár perc múlva visszajött, villogott párat és megint elment, és azóta sincs kép. Hang van, folyamatosan volt a villogás alatt is.
Ez gazdaságosan javítható hiba, vagy ne is vesződjek vele? -
pana0017
senior tag
Sziasztok. Vásárolt valaki mostanság tv-t a soundbar pronócióval? 11.-én leadtam a regisztrációt, visszaigazolást kaptam, de azóta semmi hír. Ügyfélszolgálat nem tud segíteni, az általuk kapott email címről semmi válasz.
-
alaves
addikt
válasz
undercover #161759 üzenetére
-
alaves
addikt
válasz
undercover #161757 üzenetére
-
undercover
őstag
Üdv! Sikerült sajnos tönkre tennem a Samsung TV-m távirányítóját
(Véletlenül kimostam, utána kiszáradt meg minden, de bármilyen elemet rakok bele 1 hét után lemerül)Samsung Q80T-ről van szó. Ha valaki tudna linkelni egyet, ami tuti jó megköszönném. Lehetőleg jó árban
-
válasz
hyppo! #161753 üzenetére
…vagyis nincs net, nincs Netflix és YouTube se, meg frissítés se.
Akkor ha mégis befrissül, majd megint ki lesz találva megint valami.
“Jó” ez a folyamatos variálgatás az informatikában, pont a TV-knél nem látom pozitívnak, amikor egyszercsak átvariálódik az UI és a megszokott felület egyszercsak totál más lesz.
Ez még nekünk kevésbé is gond, de szülők ugye sokszor makacsok, nehezebben fogadnak már be új dolgokat. -
válasz
ρσгτσ #161750 üzenetére
Jó lesz oda az általam linkelt olcsó utángyártott is, értékelések alapján állítólag ugyanolyan, mint a gyári.
Szerintem ilyen veszély nem fenyegetné már ezt a TV-t (QE55Q60AAUXXH), hogy komolyabb OS frissítésen menne keresztül (vagy legalábbis mielőbb kikapcsolom rajta az automatikus frissítést, ha esetleg be lenne kapcsolva), így elvileg funkcionálni fog tudni az elgondolásom sokáig.
Tőlem menne ez a TV szülőkhöz, nekik bőven jó is lesz, én meg olyan miniLED lázban vagyok már hetek óta, hogy mielőbb be akarok helyette egy olyat szerezni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
fery02 #161749 üzenetére
Ehhez hasonló van nekem is. Gyári Samsung távirányító.
Szerk.:
Egyébként sajnos már későbbi OS -en nincs alsó menüsáv. Teljesen kilép a hub -ra. -
válasz
fery02 #161530 üzenetére
Megválaszolom magamnak a tökéletesnek tűnő megoldást, miszerint kipróbáltam a QLED TV-met egy régi Samsung TV távirányítójával és rendben működik azzal is a TV kezelése, a 0-9 szám gombok is rendben funkcionálnak.
Ugyan semelyik streaming-nek nincs a távirányítón saját gyors előhívó gombja, de pár extra gombnyomással ez kijátszható.
Ha megnyomjuk a MENU gombot és utána ugyanezt megnyomjuk mégegyszer, akkor előjön lentről az a sáv, ami a rendes távirányítóján a HOME gombra jön elő.
Itt pedig már oldalra navigálással ott is van a Netflix, meg a YouTube is a régi távirányítóval pötyörészve is és ezekben is rendesen lehet közlekedni a régi táv navigációs gombjaival.
Tehát már csak vennem kell egy ilyet és mehet is nekik a TV. -
alaves
addikt
válasz
kolo01 #161747 üzenetére
- TV reboot: bekapcs. állapotban 5 mp-ig nyomni a táv.-on a kikapcs.-ot, amíg a TV újraindul (két kattanás).
- 2 perces áramtalanítás.
- ha nem jó, akkor 'Gyári visszaállítás' menüből.Egyébként pedig célszerű bekapcsolni ezeket, és utána meglepően jól szól (mivel a TV-k hangrendszere nem 'high end'):
-Hang > Hang üzemmód: 'hangosított'
-Általános információk > Intelligens mód: be > Adaptív kép: ki; Aktív hangerősítő: be; Adaptív hangzás+: be; Adaptív hangerő: be -
kolo01
újonc
Sziasztok,
Van egy Samsung s90d tv-m, reggelre olyan lett a TV hangja (saját hangja a TVnen, nincs külső hangrendszer), minthogyha víz alól szólna. Hang visszaállítás volt. Van valami gyors megoldás, vagy hívjam a szervizt? 🙂
Köszi a segítséget!
-
blzkrmnd
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni képernyő tisztítással kapcsolatban. Vettünk egy csomagolássérült 2021-es Samsung QE65QN800A Neo Q-Led tv-t és a képernyőfólia lehúzása után ragasztónyomos maradt. A fólia lehúzása előtt megnéztük, hogy ez polarizációs fólia, vagy sima kijelzővédő és mivel a sarokban már fel volt pöndörödve arra jutottunk, hogy ez csak kijelzővédő lehet, mégis a képen látható nyomok maradtak a TV-n. Van valakinek ötlete mivel lehetne biztonságosan eltávolítani a foltokat? Nagyon makacsnak tűnik. Létezik hogy mégis a polarizációs fóliát szedtem le? Egyébként ha be van kapcsolva nem látszik semmi ebből, teljesen működőképes, de mégis. Előre is köszönöm!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
unclefucka #161744 üzenetére
Amikor tisztítottad, gondolom fülpiszkálóval vagy hasonlóval, akkor a panelen lévő gomb érintkezőt megnyomkodtad, dörzsölted egy kicsit? Nem biztos, hogy segít, de az is megér egy próbát.
-
unclefucka
senior tag
válasz
ρσгτσ #161740 üzenetére
#161739 pjen:
Köszi.
Alkohol, benzin, kontakt tisztító, minden megvolt.#161740 ρσгτσ:
Igen, de akkor is csinálja, ha fizikailag le vannak szedve a gombok, vagyis a kibontott, pőre panel kap 3V-ot külső tápról.#161742 Kicsirics77:
Új távirányító lesz ebből. (remélem még kapható) -
Kicsirics77
veterán
válasz
unclefucka #161738 üzenetére
nálam is volt ilyen, a végén 2-3 havonta kellett szétszedni a távot, mert meghülyült a ki/be kapcsoló, meguntam és vettem 4,5k áron egy újat.
-
Emu
őstag
Ha valakit érdekel Samsung shopba MAR kód, [link]
Utolsó vásárlásért kaptam. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Ha megadta magát a gomb, akkor lehet olyan is, hogy folyamatosan be van nyomódva. Egy tisztítást azért szerintem is érdemes megpróbálni. Ha nem lesz jobb, akkor új távirányító.
-
pjen
félisten
válasz
En át törölném alkohollal, hátha valami szennyeződés van rajta.
-
unclefucka
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan furcsa hiba jött elő a távirányítómban, hogy folyamatosan a ki/be gombot "nyomva tartja". Ha teljesen szétszedem és a gombok sincsenek rajta akkor is villog az infra LED. Elemek fullon.
Mivel szög egyszerű a cucc, így lehetséges, hogy az IC megadta magát valamiért?Találkozott már valaki ilyesmivel?
MInden infót/segítséget köszönök előre is. -
stilo18
addikt
Csak szeretnék megosztani a rövid kis sztorimat..
Ugye tönkrement a QN95A-m.
Amiről kiderült, hogy nem a tv rossz, hanem a boxban meg tönkre egy táp..
A szervizes elmondása szerint 70k Ft volt a javítás.
Viccesen megjegyeztem neki, hogy arról volt szó, hogy már nem hozza vissza azt a tv-t.Közben vettem egy S90D-s oledet a One-tól.
Pár napra rá betettétek a csoportba, hogy jár a soundbar a tv mellé...
Láttam a szabályzatot, hogy a One nincs a partnerek között, de próba szerencse alapon elküldtem a jelentkezésemet a termékre.
Kb egy hétre rá jött a válasz, hogy nem vagyok jogosult, mert a One nincs a promós partnerek között..Oké, elfogadtam..
Rá 2 napra este egy húzos melós nap után gondoltam írok a Samsungnak..Megírtam, hogy sajnálom, hogy én nem kapok a promós sb-ból, pedig én is kifizettem a tv-ért a rendes árat és még csak nem is egy áfacsalt helyről vettem...és amúgy is (tényleg) nagy Samsung fan a család....és, hogy ha egyből megy is a kukába az emailem, legalább egy valaki elolvasta azt...
2 napra rá jött egy levél, hogy köszönik a megkeresést, elfogadták a panaszom és akkor küldik is a Q800-at....
Megleptek nagyon, le a kalappal a Samsung előtt
-
redXIII
senior tag
válasz
rainman72 #161732 üzenetére
Nem, a konzol az megvan. Azon van most az qn95a. Csak néztem az új tv manualját. Más a csavarméret, meg kellene 2 darab alátét is, de nem látom a rajzon hogy hogy milyen vastag az alátét vagy mi a tosz, + amit adnak a konzolhoz az sokkal kissebb átmérjü. Olyan kéne mint ami a manualban van, csak olyat meg nem találok.
-
redXIII
senior tag
Sziasztok.
Nem igazán ide tartozik de megpróbálom itt előszőr, hátha.
Vettem most a húsvéti akcióban egy 65 s90D-t, hogy "leváltsa" a szeretett qn95A-mat.
A gondom hogy nem találok hozzá olyan kitet amiben benne vannak a csavarok+ a spacer amivel ugyanúgy fel tudnám rakni a falra.
Nem tud valaki egy linket ahol egyben meg lehet venni ezeket a cuccokat?
Előre is köszi. -
Szegfű
csendes tag
Sziasztok!
Samsung QE85Q80DAT vagy a TCL 85C805 a jobb TV azonos árban? TCL-nél ugye 5 év a garancia alapból, Samu-nál csak 2? -
ρσгτσ
addikt
válasz
Intel fan11 #161725 üzenetére
Sajnos Samsung -nál ez ilyen. Nem mindegyik dedikált gomb megoldható, ha amúgy az eredeti távirányítón nincs. Pl. YouTube.
Meg nem csak itt. Ebből a szempontból például a droid jobb.
-
Intel fan11
őstag
Sziasztok. Vettem hasznaltam gyari samsung taviranyitot. Szepen parosodott a tvvel. Mukodik is minden, de a netflix gombra nem jon elo a netflix. Tvm ue50mu6102. Nem mai tv az eredeti taviranyiton nem volt netflix gomb. Valahogy mukodesre lehet birni a netflix gombot?
-
LimaBravo69
tag
válasz
LimaBravo69 #161640 üzenetére
Nos, megvan a hiba.
Én csesztem el.Rájöttem, hogy a "működik" és a "nem működik" állapot között egyetlen dolog történt: az állvány mögött tekeredő kábeleket összefogtam kábelkötözővel
Optikai kábel esetében ez kifejezetten ellenjavallott
Új kábel, és szól minden, mint régen. -
ρσгτσ
addikt
válasz
alaves #161702 üzenetére
Aktív, HDR/DV gaming után sem volt már teljesen egységes a panel a HUD -tól. Mondjuk ami még mellékesen zavart az a megjelenő tinting is volt.
Én vettem erre a célra a mini LED -et. Az ebből a szempontból teljesen igénytelen, és a fényerő is mehet úgy, ahogy a felhasználónak tetszik.
OLED TV -k nálam maradtak filmezésre, YouTube -ra, és gamingre.
Zajkeltő eszköznek szerintem nem a legjobb az OLED. Arra a használatra, amire ő tervezi.
-
alaves
addikt
válasz
ρσгτσ #161693 üzenetére
Ja, igen. 60-as OLED fény lesz az inkább. Nálunk is a gyerek szerette ha a nickjr. megy miközben játszottunk (közben megnézte azt a mesét/meserészt amely érdekelte) és az égett be a B7-be (65-80 OLED fény) ~6 hónap alatt. Időközi kézzel indított pixelfrissítés gondolom nálad sem volt. Ilyen jellegű használatnál 400-500 üzemóránként azért szükséges és indokolt, nem véletlenül jelenleg 500 óránként fut le.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Intel fan11 #161695 üzenetére
Korábban válaszoltam neked erre. Kezelni fogja, de egyes távirányítók funkcióban, gombokban eltérnek. Van aminél például van gomb a beállítások menüre, van ahol nincs. Lehet BT vagy anélküli. SolarCell vagy elemes...stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest