- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
Új előfizetésen mindig az volt az első, hogy kiírtottam a hangpostát. Utáltam. Üzenetet sosem hagytak, ha ne adj isten mégis, akkor csak szuszogás, értetlenkedés volt. A sok csökött agyú tudatáig nem jutott el, hogy ez üzenetrögzítő, nem fog tudni velem beszélni. De ugyanez a helyzet a vezetékes telefonon lógó fax/üzenetrögzítő kombóval.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
mecsek20
tag
válasz szaniszlokar #127194 üzenetére
Én is, de céges telefonon kötelező volt használni
-
mecsek20
tag
Új ÁSZF:
Lezárásra kerül a Hangposta szolgáltatás. A
szolgáltatásra a lezárást követően új előfizetői
szerződés nem köthető, a szolgáltatásra előfizetői
szerződéssel rendelkező előfizetők változatlan
feltételekkel vehetik igénybe a szolgáltatást.Használja még valaki?
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Ha a tv go-t nezem mobilneten, akkor porog az adatszamlalom, vagy nem? :) (magenta 1 es 4gb-s netem van csak)
Attila
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
kovacsmi_74
senior tag
Korábban valaki kérdezte, meddig tart a Domino dupla adat promóció (visszavonásig)?
Valószínűleg ma véget ér, mert a holnaptól érvényes ÁSZF akcióknál már nem is említik. -
veterán
válasz zichie #127186 üzenetére
Biztosan nincs bekapcsolva a volte? Azért kérdezem, mert ugye a telekom nem jelzi ki ikonnal fent, mint a többi szolgáltató, viszont simán kipróbálható, hogy ha be van kapcsolva a mobilnet, 4g-t ugye mutatja és ekkor ha telefonálsz, a mobilnet nem tűnik el, nem vált le 3g-re, 2g-re. Plusz ha olyat hívsz, akinek van volte és 4g-n telefonálhat, iszonyú gyorsan felépül a hívás és ahogy rányomsz a hívásra, azonnal már ki is cseng a másiknál, a búgó hang gyorsan hallható, szinte semmi várakozás nincs.
-
zichie
senior tag
Barátnőm telefonján (Samsung Galaxy J6) próbáltam beaktíválni a VoLTE-t, de nem sikerült. A készüléken be tudtam kapcsolni, de miután a 1414-re sms-ben elküldtem a +4GHANG üzenetet, az alábbi válasz jött:
"Tisztelt Ügyfelünk! Előfizetésével Ön nem jogosult a szolgáltatás igénybevételére. Üdvözlettel: Telekom" -
veterán
válasz Teodor52 #127150 üzenetére
RCS
A készüléklista és a kompatibilitás hibás és elavult, de a lényeg érthető.
Sima MMS esetén pedig tarifacsomagja válogatja. De általában MMS az MMS, ugyanannyi akármit küldesz benne. De ha több megás videót el tudsz küldeni akkor az nem MMS hanem RCS üzenet lesz, azaz ingyenes.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
BPéter1984
tag
Sziasztok , kérdésem lehet fura lesz és egyszerű lesz a válasz rá.
Jelenleg telekomos horgász flotta csomagom van , van e bármi buktatója hogy kilépjek normál díjcsomagba , maradnék a telekomnál csak nem flottában lennék.
Ezt a díjcsomagot idén 05.06.-n kötöttem ha ez számít.
Igaz itt éppcsak kedvezőbbek a díjak viszont semmi más kedvezmény nem érhető így el .VOLVO S40 - 2005 , S80 - 2009 , Iphone X , Galaxy S20 ultra 5G
-
ledgeri
nagyúr
válasz Teodor52 #127177 üzenetére
Nem. Itt csak a SIMkártya kompatibilitásáról van szó. De mivel a régi sim nem képes az új hálózatra, azt ingyen cserélik ha az van (a régi sim nem tud az új hálóról, az új tud a régi hálóról [vagy 32 bit, 64 bit,ha az jobban megvan]) >>> "én is tudok kérni új kártyát az ő nevében, ha beviszem a régi és új telefonját, vagy neki is ott kell lennie személyesen?" én ezt úgy értelmeztem, hogy az "anyós becipelésének a kérdése" a problémás, arra megoldás ha a futár viszi ki ingyen a kártyát, és helyben intézkednek az emberkék.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #127147 üzenetére
Megkövetem magamat, ma is ugyanúgy mutatja az ajándék netet, "Egyenleged ma éjfélig használhatod fel." Ugyanígy a 10 napos korlátlan netnél is.
Pedig úgy rémlik, láttam már olyan opciót, ahol úgy volt, ahogy írtam. Mindenesetre itt az ajándék perceknél legalább írja a lejáratot.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz -FreaK- #127161 üzenetére
Opció még ha a 4g-nem 4g sim ellenörző oldalon a régi sim nem 4g képes ÉS megvan (vagy jelenleg nem létező) a telekomos biztonsági 5 számjegyú kód (1777-en igényelhető ha nincs), akkor kérhető csereSIM, amit futár kivisz, és 1414-en az 5 számjegyú cucc és egyéb igazoló okmányok ismeretében aktiválható az új sim.
DE bemenni fix idő, futár 2-3 nap (+ most ünnep), és ha valami gubanc van, így is úgy is be kell menni... (és ott úgy is újat fognak adni...)Emlékeztetőül: simkártyáról adatokat mentegetni el ne felejtsétek
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
4Grider
nagyúr
válasz Genova1983 #127166 üzenetére
Nem te vagy az első, aki így járt.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
A Telekom alkalmazás mennyire gyorsan frissíti az adatokat (fogyasztás, sms, hívások)?Maine coon
-
Ace Ventura
addikt
Csak személyesen az előfizető, vagy Te közjegyzői meghatalmazással.
Sima meghatalmazással nem, más személyi igazolványával nem, más nevén lévő sim kártya bemutatásával sem.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Genova1983
tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem Android 12-re a telefonom (Nokia X10) és azóta nem indul el a Telekom alkalmazás.Törlés-újratelepítés sem segített.
Tapasztalt még valaki hasonlót? -
kalanchoe
senior tag
Sziasztok! iPhone 11-ből még várható, hogy lesz raktáron?
[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
Csak személyesen, a visszaélések miatt.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Anyósom kapott új telefont karácsonyra, de kell kérjünk új sim kártyát mert a régi még sima volt.
Kérdésem hogy én is tudok kérni új kártyát az ő nevében, ha beviszem a régi és új telefonját, vagy neki is ott kell lennie személyesen? -
atosan
veterán
válasz Teodor52 #127150 üzenetére
Legutóbb kb tavaly olvastam róla. Leegyszerűsítve laikusként annyi maradt meg bennem, hogy ha google féle sms app van a telódon vagy Samsungod van és mindkét fél online, tehát vagy wifi vagy mobil adat, akkor nem sms-ként küldi az üzenetet, hanem mint a messenger és társai. Az elküldő nyilacskánál ki is írja, hogy sms ha úgy megy.
Na, megelőztek és pontosabban .[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
totron
addikt
válasz rothfb #127145 üzenetére
IMEI, de nem hiszem, hogy termékenként van listájuk. Soknyitott portos tevekénység, pl. torrentezés ténye forgalomfigyelés közben már reálisabb lehet, mint szűrési eljárás, de az sem így néz ki, amennyire tudom. Továbbra is azzal hozom összefüggésbe, ami most új, aztán ki tudja. Korlátozott kapcsolat fantázianév ebben az esetben azt takarja, hogy zéró forgalmazási lehetőség, se előre, se hátra.
-
snooze
veterán
köszönöm!
GO Gunners!!!
-
veterán
válasz totron #127143 üzenetére
Ha jól rémlik, minden készüléknek van valami egyedi azonosítója, ami alapján a torony azonosítja, talán a mac címe???
Majd egy nálam okosabb kijavít, de az adott torony, ahová csatlakozol, a sim kártya és a készülék egyedi azonosítója alapján azonosít téged. Ezért van az is, hogy ha a szolgáltató letilt egy bizonyos telefont (mert mondjuk nem fizették a készülék vételár részleteit), onnantól az adott szolgáltató bármelyik simkártyáját belerakhatod, többé nem fogod tudni használni a telefont, modemet. Bannolják egyszerűen.
Mikor telefont veszel használtan, akkor vagy ilyen szempontból veszélyben... -
snooze
veterán
ez most hogy??
linkGO Gunners!!!
-
Tompika777
senior tag
válasz rothfb #127140 üzenetére
Elég régóta nem lehet már kérni sima adatkártyát a Telekomnál, ha nem csal az emlékezetem... Sőt, a Telekom csomagban is árult 4G routert sima sim-el... Azt már rég eltörlék, hogy csak kijelzővel rendelkező készülékbe helyezhető és használható a mobilnet elérésére is alkalmas sim kártya. De lehet én tudom rosszul, és újra betették az ÁSZF-be? Mintha ezért büntették is volna őket..
-
veterán
válasz totron #127139 üzenetére
Most szúrta ki a Telekom, miben használod azt a kártyát, amit nem arra terveztek, hogy modemben használd...
Nem tudom pontosan mik a Telekomnál a követelmények beszédcélú simkártyák esetében, de pl Diginél biztosan tudom, hogy le van írva, miben használhatod. Aztán ott van olyan simkártya típus, ami kimondottan netezésre van, beszélni nem is lehet rajta, na azt használhatod olyan modemben, készülékben, amivel beszélni nem lehet.
Amiért általában nem "szólnak" pl azok a tabletek. Van amelyiken nem tudsz beszélni, de mégsem korlátoznak. Be tudják azonosítani, miben használod a simkártyát.[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Mi történik Telekoméknál? Pingválaszok IPV6-ban jönnek, létezik, hogy ezt egy Huawei B525 nem tudja lekezelni? Korlátozott kapcsolat, mind etherneten, mind wifin át másfél napja. Telefonon, telefonnal megosztva jó viszont.
-
UHHH
senior tag
Domino day 600 mb és 60 perc!
-
Bagoly01
senior tag
Üdv.
Ha az egyes sim-et tiltja a szolgáltató (úgy tudom), egy idő után a másodikat is tiltani fogja? -
Kaba
veterán
válasz magellaner #127131 üzenetére
Igen.Akinél a számla/jótállási jegy van az érvényesítheti.
[ Szerkesztve ]
-
magellaner
tag
Sziasztok garanciával lenne kérdésem,vennék egy tv itt az aprón es telekomos garancia van rajta az lenne a kérdésem,hogy a garanciát enis érvényesesithetem később ha gond lenne vagy csak az előfizető?
-
ledgeri
nagyúr
Oké, csak mert ott voltam, minden rendelkezére állt, rákérdeztem, hogy lehet-e, erre "nem, mert pont az a lényeg hogy még ott se tudjanak róla"...
Akkor meg már megint "nem igaz, hogy hozzáértő ügyintézőt is vadászni kell"....// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Kaba
veterán
válasz ledgeri #127128 üzenetére
Amennyiben még nem volt,akkor a Telekom fiókodban is megtudsz adni egyet,amennyiben elfelejtetted,akkor csak személyesen az üzletben tudod megadni.Az üzletben minden esetben meg tudsz adni személyesen egy új jelszót a megfelelő dokumentumokkal való azonosítás után(ha volt,ha nem volt).
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Teljesen újat (nem volt még előtte), vagy újra egy újat? Csak mert nekem azt mondták üzletben, hogy ha nem tudom már, akkor ők újat nem tudnak létrehozni...
-
félisten
Hétvégét Sátoraljaújhelyen töltöttem, sajna szlovák Telekomnál hamarabb volt hálózatom, mint a magyarnál, pedig 2 torony is van, hasonló távra, B7 és B20
Szlovák Telekom torony minimum 2X olyan messze van cellmapper szerint, de volt hálózat legalább, igaz csak edge nettel, a magyar 2G torony szerintem közelebb lehet, mint a szlovák.
-
Kaba
veterán
válasz rothfb #127111 üzenetére
A kártya sorszámát tudod csak megnézni.A PUK kódot igényelni kell.
Chat,
1414,
vagy email.
A PUK kód igényléséhez tudnod kell az öt számjegyből álló jelszavadat.
Amennyiben ezt sem ismered,akkor csak üzletben személyesen készíthetsz egy új jelszót és kaphatod meg a PUK kódot.[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Hívás/sms részletezést csak lezárt számlázási időszakhoz lehet kérni? Remélem jól írtamMaine coon
-
Kaba
veterán
Az előleget előre kell befizetned,amennyiben új ügyfél vagy.Meglévő ügyfelek fizethetik utánvéttel is átvételkor.500K felett csak kártyával lehet fizetni a futárnál.A megállapított előleg az fix és a későbbiekben nem fog változni.Online rendelésnél a 14 napos elállási jog is megillet.
[ Szerkesztve ]
-
f1
újonc
sziasztok
szeretnek venni az elofizetesemhez telefont. de a rendelesnel a honlap eloleget ker. nincs ezzel semmi gond, kifizetem... de lenne par kerdesem.-miert csak elore utalva lehet rendeleni es miert nincs utanvetel?
-ha kifizetem az eloleget, akkor mar kuldik a telefont vagy fognak meg hivogatni (sim kartyanal nem hivtak, csak kuldtek)?
-amit a honlap ir eloleget annal lehet tobb, vagy az a vegso?
-ha netan kernek meg eloleget de azt mar nem vallalom, az elore kifizetett eloleget, hogy kapom vissza?koszonom
-
MaxxDamage
félisten
válasz kapasz #127112 üzenetére
Nekem sikeresen végbement, csak elsőre a Szemelyi ig. számot írtam el, de azt javítva már minden rendben volt.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
kapasz
tag
Online adategyeztetés megint nem megy. 3-féle okmánytípusból egyiket sem ismeri fel.
-
veterán
Sziasztok.
Ebben az új böngészős nézetben, ha bejelentkeztem, hol lehet megnézni az adott sim kártya pin illetve puk kódját? A régiben egyértelmű volt. Itt viszont nem találom.
Zárójelben jegyzem meg, hogy tabletről, mobil böngészőben jelentkeztem be. Lehet, hogy pc-ről kellene? -
szalai112
senior tag
Sziasztok
Másnál se megy a Google Play vársárlás , előfizetés terhére?
Választ előre kösszönöm -
osonte
őstag
válasz icecave #127105 üzenetére
Megteheted online, de mindenképp új simet fognak küldeni, nem kell bemenni érte, futár hozza. Használd ki a kedvezmenyeket is: link.
Amennyiben már van meglévő előfizetésed és az mellé akarod, először lépj be az online felületre és úgy váltsd át a dominót, mert így megkapod a több előfizetésre járó havidíj kedvezményt. Figyelj rá, hogy azonos folyószámlán legyen minden. Nekem különvették alapból, de telefonon segítőkészek voltak és összevonták 2 hét alatt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Egy, a nevemen lévő feltöltőkártyás számot szeretnék előfizetésessé átvinni. Ezt megtehetem online és úgy,hogy küldjenek ki nekem egy új sim-et, vagy mindenképp személyesen kell?
-
félisten
válasz kovacsmi_74 #127103 üzenetére
Jogos
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz szabonagyur #127102 üzenetére
Szerintem erre gondolt bopeti98, az oldal alján írja is az 5G képességet a 3 és 10 napos opciókra, de dominósként ezt megerősíteni nem tudom.
Amúgy logikusnak tartom, hogy legyen lehetőség kipróbálni előre az 5G-t, mielőtt váltana az ember olyan díjcsomagra, vagy ha pár napra "Gigaerős" net kellene éppen.[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz Ace Ventura #127097 üzenetére
A Gigaerős Korlátlan Extra Net 3/10 napra nem biztosít ideiglenes 5G elérést is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest