- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
altair66
csendes tag
A telekomnál is elérhető ZTE MC801A 5G Router-el van valakinek tapasztalata sebesség és minőség terén 5g hálózaton?
-
altair66
csendes tag
válasz seger #125656 üzenetére
65-70 percet használtam
4-ből 2 csík a térerő band 4g-n
Csak a 2.4 es wifije volt bekapcsolva
Ezalatt a 60 perc alatt kb 6.5 giga fogyasztással zömmel 4k folyamatos videozással közbe kis fórumozással facebookozással úgy, hogy egy db eszköz csatlakozott rá fogyasztott 15%-ot az akkujából -
altair66
csendes tag
válasz seger #125646 üzenetére
Általában hálózatról használom leginkább de ha pl 2.4 ghz-n sugároz csak és streaming meg böngészés úgyis jópár órát kibír
De csinálok neked egy tesztet, hogy meddig bírja (4g band 7 és 60% körüli a térerő)
Melyik frekit használnád rajta inkább?
2.4 5 vagy mindkettő egyszerre?
A teszt miatt kérdem -
-
altair66
csendes tag
válasz bollokcs80 #125564 üzenetére
anno amikor indult az egész multi sim a telekomnál pár éve rögtön írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy nehogy belefussak ilyesmibe és ott azt válaszolták anno, hogy multisimet használhatok stickkel meg zsebwifivel......
-
altair66
csendes tag
Sziasztok azon gondolkodtam, hogy lehetséges e többször megrendelni az extra net korlátlan 24 bővítőt amíg le nem jár az első megrendelés.
Azért ötlött bennem fel ez mert ha valaki munkaügy miatt többet van eu díjzónában és elfogyott a 20 giga roamingja és egy nap alatt több roamingot is forgalmaz akkor így gazdaságosabban jutna 3 gigához 1000 forintért mint a 2 gigás bővítővel.
Csak az nem bizonyos hogy engedi e -
altair66
csendes tag
Nekem is szokta rendszeresen.
A közelebb lévő b20-ról átrak a csak nagyon picit messzebb lévő de gyengébb jelű(kb fele annyi) b7-re
A telítettség mellett arra is gondoltam, hogy ez a b20 tehermentesítésére van hogyha elfogadható b7 vagy b3 jelerősség van akkor azt terhelje inkább -
altair66
csendes tag
Azt olvastam én is, hogy valószínűleg bizonyos adatmennyiség után jár a korlátozás.....
Csak mondjuk jó volna tudni, hogy ez mekkora adatmennyiséget akar takarni, mert ha valaki sokat van vezetékes nettől távol akkor youtube, hbo go, netflix és egyéb nem peer to peer szolgáltatásokkal is össze tud hozni 200-300 gigát egy hónapban simán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
- ESR GEO Wallet mágneses kártyatartó / Lokátor kompatibilis
- McAfee Total Protection - 6 eszköz 1 év
- Eladó Samsung S23 Ultra 256Gb fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest