- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frontiner
aktív tag
Megjött a frissítés a Telekom appra Ios-re. Nálam semmilyen adventi kalendárium nem jelent meg...
(töröltem,újratelepítettem)
@ st3v3np3t3r na igen, One App...Továbbá, szerintetek mikor fognak rendesen látszódni a valós előfizetéseim? Még mindig a régi otthoni előfizukat mutatja.
-
Hitch
senior tag
-
Kaba
veterán
válasz
Cranberries #119394 üzenetére
Megnézed mintha új előfizető lennél úgy egyszerűbb és kb.látod a kedvezményt.Hűséghosszabítás esetén úgyis csak az ügyintézőn keresztül tudod megoldani a hosszabbítást és az eszközvásárlást,hívd a 1414-et.
-
Cranberries
aktív tag
Próbálom megnézni, hogy az otthoni TV és net + 2 mobil előfizetéseimre új hűség vállalásával mennyi kedvezményt kapnék összesen, de nem tudom összerakni úgy, hogy egyben mutassa a rendszer.
Tudnátok ebben segíteni? -
m1lan
őstag
válasz
Hitch #119389 üzenetére
Milyen csomagokat kötöttél? Változni változhat a kedvezmény mértéke, de ennyit egyik napról a másikra biztosan nem csökkenhetett.
Gigaerős Net 1000, Szuper Családi HD, Mobil M + 15 GB, Mobil L + 4 GB csomagokkal kalkuláltam egyet, 81.400 forint kedvezményt ír a weboldal. Ha mindkét mobilcsomagot Mobil L + 4 GB-ra állítom, a netet pedig Gigaerős Net 2000-re, akkor már 91.300 forint a kedvezmény.
Ha hasonló csomagjaid vannak, akkor kérdezz rá telefonon vagy chaten. Lehet, hogy csak elnézett valamit a kollegina.
A Telenor egyébként üzleti ügyfelek számára kínál majd vezetékes internetet, én otthoni szolgáltatás bevezetéséről egy szót sem olvastam sehol. Saját hálózat nélkül nem lenne nagy biznisz, a felvásárolható vezetékes szolgáltatók pedig gyakorlatilag elfogytak, én nem számítanék a helyedben semmi nagy durranásra tőlük.
-
Kaba
veterán
válasz
anonymus89 #119390 üzenetére
Nálam rendesen működik.
-
anonymus89
addikt
Srácok azt nem láttam írva itt, hogy nem műxik az app frissítés után.Így rákérdezek csak nekünk nem műxik a párunkkal vagy másnak sem?ok, most már jó az előbb még beengedett email címmel de az előfizetéseket nem mutatta.
-
Hitch
senior tag
Más figyeljen jobban mikor szerződik.
A történet röviden:
Online kitöltöttem a Magenta1 csomag megrendeléséhez szükséges sorokat, majd kaptam egy 96.400,-ft-os készülék kedvezményt. Bementem a Telekomba, hogy akkor élőben, pontosabban tájékoztassanak erről és meg is kötöttem a szerződést. 2 otthoni, 2 mobil (számhordozással) szolgáltatásra; ahol jelezte a hölgy, hogy kell 6 hónap előfizetés a készülékkedvezmény aktiválásához, vagy előleget kérnek majd de erre térjünk vissza mikor megtörténik a számhordozás mert egyenlőre ez csak igényleadás. Tényleg nem volt egyszerű az adategyeztetés a Telenorral, mire sikerült minden adatot módosítaniuk az irataimban szereplőkre.
Mikor végül minden sikeresen lezajlott besétáltam újra, hogy akkor vennék készüléket - tv-t - jelezték, hogy már csak 41ezer a kedvezményem. Mondom kedves, akkor marad az egy év hűség - ami a készülékvásárlás nélkül van - s távozom tőletek .
Jövőre lesz már a Telenor is kínál majd otthoni szolgáltatásokat. -
antal750
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #119385 üzenetére
Tegnap nekem is volt keveredés, ma meg káosz.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
antal750 #119380 üzenetére
Szia!
Nekem a tegnapi frissítéssel a sorrend keveredett össze az Áttekintés részen. A Menü - > Előfizetések alatt és a fiókban maradt a régi sorrend. Az utóbbiban próbáltam oda-vissza mozgatni őket, de az sem segített. (Messenger-en jeleztem délelőtt, elvileg majd kivizsgálják.) Akkor én még jobban jártam... -
antal750
senior tag
Sziasztok
A Telekom alkalmazásban eltűnt több meglévő előfizetésem és dominó kártyás is.. Nálatok is van ilyen furcsaság? -
allein
addikt
Egy másik érdekes jelenség, lehet telefon beállítás lesz.
Érdekes módon egy zsír új Domino kártyát nem tudtam aktíválni Note 9 Duo készüléken, alma készüléken viszont igen.
Jelenleg a 30-as sim a Note-ban van, megadom neki a pin1-et, elfogadja, látom fent balról, hogy Telekom HU, még mindig kéri a pin kódot. Ilyenkor mi van? Alma készülékbe berakom a 30-as számot, pin1 beír, minden ok.
Beraktam próbából korábban a telekom sim mellé a telenor sim-et is, sajnos nem tudom megkülönböztetni melyik kártyához kér éppen pin kódot amikor mindkettő benne van.
Megjavult
-
allein
addikt
Sziasztok. Zsír új domino kártya berak a készülékbe, pin1 kódot nem fogadja el. Online nem tudom regisztrálni, fogalmam sincs miért nem engedi. Valamelyik adat nem jó, felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták, hogy próbáljam meg egy kicsit később, ha mégsem tudom aktíválni akkor menjen be egy Telekom üzletbe
szerintetek mi lehet a gond? Dual sim-es(Note 9) mobil, teljesen mindegy melyik slotba rakom.
iPhone-on tudtam aktíválni
na mindegy, segít a CS
-
-
Greybeard
tag
Sziasztok! Van egy hibajegyem, amit nem én nyitottam, hanem az ügyintéző egy Telekom üzletben. A hibajegy száma megvan. A hibajegy státuszát tudom valahol online követni vagy csak az ügyintézőnek van rálátása? Köszi!
-
Kommy
veterán
Van mamámnak egy Dominó csomagja aminél most látom, hogy ez van írva: Felhasználható: 2020.11.15-ig, van még rajta pénz, fel kellene újra tölteni, hogy mehessen tovább?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
allein #119365 üzenetére
Szia. Itt ki tudod kalkulálni az új előfizud a Telenoroshoz viszonyítva.
A Dominós kártyád át tudod vinni havidíjasra vagy a telenortól át tudod hozni a számodat.
-
allein
addikt
Sziasztok. Ha jól értesültem esim csak előfizetés esetén vehető igénybe. Van egy domino kártyám, milyen előfizetésre érdemes váltani, ár/érték arányban mi az ami a legjobb? Nagyon gondolkodom a telenor előfizetésem megszüntetésén.
-
Kaba
veterán
válasz
ElektrikusDE #119361 üzenetére
Nekem Magentám van és csak a JYSK kupont dobja fel.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Buckey #119354 üzenetére
Használd számla megjelenítésre a Díjnetet, fizetésre meg csoportos beszedést (ahhoz nem lesz köze a Díjnetnek). Én kb. mindent így fizetek, amit lehet, időben jön a mail a Díjnettől, hogy számla érkezett, 18 hónapig vissza is tudom nézni, le tudom tölteni - fizetni meg a bankom fizet közvetlenül a szolgáltatónak.
-
Buckey
őstag
válasz
st3v3np3t3r #119351 üzenetére
Lehet, csak a Díjnet miatt nem kapok csekket.
Úgyhogy, megint vagy kérhetek csekket, vagy ha van elektronikus számlázás, akkor úgy rendezem. -
kory24
őstag
válasz
st3v3np3t3r #119351 üzenetére
iCsekk-el szoktam amit nem lehet még online. (sajnos van még ilyen, akiknél csak csekk opció...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- weiss: Pant* rant
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest