- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
A Prohardver lapcsalád tagjai:
- PROHARDVER! - hardver fórumok
- Mobilarena - mobil fórumok
- IT café - infotech fórumok
- GAMEPOD.hu - játék fórumok
- LOGOUT.hu - közösségi fórumok
- Fototrend.hu - általatok készített fotók
- Hardverapro.hu - apróhirdetések minden témakörben
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Üdv, van lehetőség arra hogy privát levelezés vissza legyen állítva?
Tisztogattam és kitöröltem egy levelezést amit nem szerettem volna. Sok üzenet váltás volt benne és hasznos infók amiket később is szerettem volna használni.~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
addikt
Remélem, hogy jó helyen vagyok a kérdésemmel.
Miért van az, hogy, ha feladok egy új hírdetést aprón, vagy módosítom a régit, akkor azt írja az oldal, hogy biztonsági okokból aktiváljam a hírdetést e-mailben?
Eddig a céges gépemen csinálta, (utáltam is ott bármit hírdetni, szerkeszteni), most újra kellett telepítenem a PC-met és itt is elkezdte, a falra tudnék mászni tőle. Mit lehet ez ellen tenni? kérlek segítsetek.⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
ForRedGlory
félisten
Aktuálisan milyen szabályok vannak most a privát üzenet darabszámra nem előfizetőknek? Az utóbbi pár napban nagyon sok emberrel privátozok üzleti ügyben és már minden üzenet után kéri az ellenőrző szöveget, ami kissé nagyon fárasztó. Az összefoglalóban lévő link sok éves oldalra visz, amin minden át van húzva, így gondolom nem az a mérvadó.
-
csendes tag
válasz ForRedGlory #1909 üzenetére
Én ezt találtam ezzel kapcsolatban: https://m.logout.hu/bejegyzes/rios_gephaz/a_privat_uzenetek_kuldesenek_szabalyai_a_prohardve.html
Gránit Bank számlát nyitnál? Ha most nyitsz számlát 50 000 Ft bónuszt zsebelhetsz be! Írj még ma, és segítek!
-
ForRedGlory
félisten
válasz harsanyi315 #1910 üzenetére
Köszi, ez nem jött szembe velem.
-
csendes tag
Sziasztok!
Hogy lehet úgy beírni a hirdetésbe a telefonszámot, hogy egy kattintással hívható legyen?
Pirosan ki van emelve, és ha megnyomom megnyílik a tárcsázó, én akárhogy próbáltam nem sikerült.Gránit Bank számlát nyitnál? Ha most nyitsz számlát 50 000 Ft bónuszt zsebelhetsz be! Írj még ma, és segítek!
-
MODERÁTOR
-
csendes tag
válasz Viktor0610 #1914 üzenetére
Rendben, köszönöm a választ!
Gránit Bank számlát nyitnál? Ha most nyitsz számlát 50 000 Ft bónuszt zsebelhetsz be! Írj még ma, és segítek!
-
Corleone33
senior tag
Egy olyan nagyon kezdö kérdésem lenne, hogy HA-n hol találom a jelentés opciót tag esetén?
Lasd pl félrecsúszott egy üzlet és én vagyok az eladó ebben a szituációban, azt tudom hogy hirdetést lehet jelenteni de feltételezem nem a saját hirdetésem alatt kell jeleznem a vevő..problematikus viselkedését, vagy rosszul gondolom?
[ Szerkesztve ]
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
szalai019
csendes tag
Sziasztok!
Felhasználónév-váltással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Ha megváltoztatom a nevem, az eddig megszerzett Hardveraprós értékeléseim nem vesznek el? Ha rossz helyre írtam a kérdést elnézést és kérnék átirányítást a megfelelő topikba. -
MODERÁTOR
-
szalai019
csendes tag
válasz Viktor0610 #1919 üzenetére
Rendben, köszönöm a válaszod.
-
Khadris
csendes tag
Sziasztok, milyen feltételek teljesülése mentén lehet csendes tag rangból kilépni? 250 hsz után tag leszek, vagy az időhöz tartozó hsz számot kell hozni?
Illetve, ha egy korábbi regisztrációmhoz már nem férek hozzá, mert megszűnt az ahhoz tartozó e-mail cím (céges volt), mi a teendő? Törlődik az account idővel, és újra használható lesz a név?
-
MODERÁTOR
válasz Khadris #1921 üzenetére
Az itteni összefoglaló végén: Rangrendszer a Prohardver lapcsaládon
A régi felhasználói fiókkal kapcsolatban ide tudsz írni: Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímemet)Xiaomi 13T
-
Khadris
csendes tag
válasz Viktor0610 #1922 üzenetére
Köszi, átböngésztem a linkelt összefoglalót, meg a hozzá tartozó topikot is, de nem találtam benne a választ. Meg tudnád mondani, az én esetemben ez hogy lesz? 100 poszt után tag rangú leszek, az oké, de utána mi van? Az idő számít, és a következő lépcső a 2000 poszt utáni őstag rang, vagy a hsz számít és 500 után aktív tag leszek?
-
MODERÁTOR
válasz Khadris #1923 üzenetére
Egy adott rang eléréséhez szükséges mindkét feltétel teljesülése.
Most a kis aktivitásod miatt beleestél a csendes kategóriába és 100 kombinált hozzászólás elérése esetén tag rangot fogsz kapni.
Őstag rang eléréséhez legalább 2000 kombinált hozzászólás és legalább 3 éves regisztráció szükséges.
Harrrr!!!!
-
Khadris
csendes tag
De a működést szeretném megérteni
A 30 hsz-hez tartozó kezdő rangot nem kaptam meg, pedig ahhoz csak 30 nap kell, emiatt arra gondoltam, hogy a mostani csendes tag rangom magasabb, mint a kezdő.
Szóval a 2 éves, 100 hsz-es tag rangnál mi a következő magasabb rang a normál kategóriában?[ Szerkesztve ]
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Van olyan lehetőség, hogy az összes hozzászólásom láthassam listában és mellette hogy melyik topikba küldtem?
Esetleg olyan megoldás lehetséges, mint a Takeout a Google fiókoknál, hogy letölteni egy vagy több .zip fájlban? A .zip fájlt kicsomagolni és a kommentek egy vagy több text fájlban vannak, mellettük a dátum és hogy melyik topikban vannak?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Rokamitya
csendes tag
Sziasztok. Új, középkategóriás okostelefonban gondolkozom (Xiaomi Redmi Note 13 Pro), magyarországon történő átlagfelhasználásra (Net, fotózgatás, sorozatnézés netflixről, stb. Nem játszom). Van értelme 5g képes változatot vennem? szeretném egy 3,5 évig használni majd.
Várhatóan mikor terjed el széleskörűen itthon az 5g és mikor válik majd enyhén elavulttá az 4g?
Előre is Köszönöm a segítő válaszokat.Köszönöm!
-
sm4e86
csendes tag
Az érdekelne, hogy tagra valamilyen módon rá lehet keresni? Találtam ősrégi topikot erre, de az ottani link már nem él.
Szeretném megváltoztatni a felhasználónevemet, de amire megváltoztatnám, az már foglalt. Szeretném felfedni a felhasználói adatokat, azokból hátha ki tudom hámozni az E-mail címet és a jelszót, amivel akkor regisztráltam.https://supermario4ever.wordpress.com/
-
MODERÁTOR
-
sm4e86
csendes tag
válasz Viktor0610 #1930 üzenetére
Köszönöm a választ, de ez sajnos nem segít, mert azzal a profillal nem fórumoztam. Mondjuk az, hogy nem is emlékszem, hogy létrehoztam volna azzal a névvel profilt..
https://supermario4ever.wordpress.com/
-
addikt
Sziasztok!
A “Keresés mentése”funkció hardveraprón csak úgy tud működni, hogy egyedül a kiválasztott kategóriát menti el?
Úgy próbálom végezni a mentést, hogy beírtam kulcsszavat is és már érkezett időközben több értesítés is, hogy új hirdetést adtak fel, de egyik sem tartalmazza azt szót, amit közben beírtam.
Pl engem a “vezetéknélküli fejhallgatók” kategórián belül csak olyan hirdetés érdekelne, ami címében és/vagy leírásában tartalmazza a “Beats” szót.
-
fox64
tag
Üdv mindenkinek!
Telefon csere után szenvedek,mivel a ms authenticator-on nem volt bekapcsolva a biztonsági mentés,így 2fa kódot nemtudok generálni,az asztali gépemen még a multhéten benyomtam hogy egy hónapig ne kérjen de azután hogyan tudom ezt a problémát megoldani?
A kompromisszumok nem jók semmire.
-
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy üzenetet, hogy regisztrációm figyelmeztetésben részesült (semmi durvább szabályt nem sértettem) csak a hirdetésembe megtalálható volt a “Legjobb” szó, és ezek szerint, én eddig nem tudtam de nem szabad beleírni.
Hány figyelmeztetés után tiltanak?
Nem célom semmilyen szabályt megsérteni, nem is tudtam, hogy például amit fentebb írtam bármit sértene, de rosszul tudtam.
Előre is köszönöm szépen a választ!Gránit Bank számlát nyitnál? Ha most nyitsz számlát 50 000 Ft bónuszt zsebelhetsz be! Írj még ma, és segítek!
-
MODERÁTOR
válasz harsanyi315 #1934 üzenetére
Nincs erre konkrét szám.
Nyilván az is számít, mi miatt kapnál retorziót.Xiaomi 13T
-
csendes tag
válasz Viktor0610 #1935 üzenetére
Értem, köszi a választ!
Igazából ilyen apróságok miatt kaptam korábban is, valami probléma volt az árral, mert több terméket is hirdettem, és azt kell megadni ami a legelsőnek szerepel a hirdetésbe, csak hát ezeket én nem tudtam, és nem is igazán találtam erről semmilyen írott szabályt, ami ilyen részletességgel belemegy, hogy mit szabad és mit nem 😅
-
Aprósólyom
addikt
válasz harsanyi315 #1936 üzenetére
Pedig benne van az ÁSZF-ben. A több tételes hirdetésről meg egy link, ami egy logout magyarázathoz irányít. Bár lehet nem voltak meg ezek, akkor, mikor kaptad, ki tudja. A lényeg, hogy a hardverapro jobb felső sarkában a "további fontos tudnivalók"-nál ott az ÁSZF, olvasható. Nem hosszú, különösen nem az, ha tartalomjegyzék szerint, a számodra érdekes információkat olvasod.
Jevons paradox
-
csendes tag
válasz Aprósólyom #1937 üzenetére
Köszi!
-
Aprónál aktiváltam pár korábbi lejárt hirdetésemet de valamiért egyiknél sem jelennek meg a nagyobb felbontású képek csak a kicsiket jeleníti meg a nagy helyett. Vagy ennek van valami átfutási ideje?
Azt nem feltételezem hogy kicsinek kellene maradniuk mert akkor minek fizetnék pluszba a hirdetésre? -
MODERÁTOR
válasz MasterDeeJay #1939 üzenetére
Láttam, kérdeztél már a bugos topikban is.
Ez inkább ott van jó helyen, ott hozd fel, kérdezz rá ismét. (Sajnos, nekem nincs ötletem. )Xiaomi 13T
-
válasz Viktor0610 #1940 üzenetére
Rendben, az a furcsa hogy nem jövök rá mitől függ hogy mikor melyik marad kis felbontású. Valami olyasmi lehet hogy idővel törlődnek a képek. Feltettem újra bugosba a kérdést hátha. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Krisz1000
tag
sziasztok! csak freemailem van! egy moderátor tudna segíteni a megerősítésben? ezt használom húsz éve. itt is. nem szeretnék váltani. előre is köszönöm!
-
MODERÁTOR
válasz Krisz1000 #1942 üzenetére
Úgy tudom, a Freemail nen feltétlenül használható, de tegyél egy próbát itt: Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímemet).
Xiaomi 13T
-
Krisz1000
tag
válasz Viktor0610 #1943 üzenetére
köszönöm!
-
thesound
addikt
Az "új" mobilos listanézetbe, ki lehet rakni az utolsó hozzászólás idejét, tagját? Ahogy a régi logoutos mobil nézetben volt.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
MODERÁTOR
-
thesound
addikt
válasz Viktor0610 #1946 üzenetére
Köszi a próbát, bevallom nem ismertem ezt a gombot/menüt a lap alján.
Erre jó lenne egy opció, hogy a többi nézetben is választható lenne. Most hogy nincs régi logout, vagy megszokom vagy bedobom az ötletládába vagy
megpróbálom átszoktatni magam másféle használatra.Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
7Heads Drago
veterán
Nem vágom hogy számolja a rendszer a hsz-eket. A piaci hsz-ek eltüntek. A közöségibe mentek át ha jól gondolom.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Winner_hun
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót, mielőtt kérdezel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest