- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy egy Domino feltöltőkártyának egyenlegének terhére egy másik Domino kártyára feltöltsek, mint ahogy egy előfizetés terhére lehet?
Alkalmazásban és a webfelületen sem látom, így gondolom ez nem működik ... -
blackmajesty
aktív tag
válasz
whitezo88 #119098 üzenetére
Telekom webshopon csak akkor tudsz új hűséget vállalni ha a hűségedből max 90 nap van hátra. Ha ennél több, akkor nem tudsz online rendelni, csak telefonon vagy személyesen, de úgy meg előrendelni nincs lehetőséged. És ez utóbbi esetekben az online kedvezmény és a kötbéred miatt kevesebb lenne a kedvezmény, mint ha online rendeled.
-
whitezo88
nagyúr
Végre lehet megint berendelni i12 Pro-t, fel is néztem, hogy vennék, és újítanék előfizetést új hűséggel (5g miatt is meg amúgyis) de ezt írja:
Ehhez az előfizetéshez jelenleg nem tudsz akciós készüléket vásárolni. Próbáld meg egy másik előfizetéseddel vagy vásárolj készüléket új előfizetéssel.
De nem részletezi. Mitől lehet? Mobil XL 2019 díjcsomag. Új előfizetést nem akarok, ezt a t.számot akarom "upgradelni". -
Aaron14
őstag
Most megnéztem, lehet kérni akár hatodikára is a szállítást. Szerintem van nekik készleten, csak még nem merik kirakni, hogy elérhető, mert akkora készletet még nem kaptak, hogy mindenkit ki tudjanak szolgálni.
adamssss:
Sokan előbb megkapták egyébként a Telekomtól, mint bármelyik APR-től. Én ezekből az esetekből többet ismerek. -
Ja annyira nem csak azon lepődtem meg, hogy nem egyszerre kaptak készletet az APR-kel pedig eddig ha jól emlékszem így volt. De türelmes vagyok abszolút.
Köszönöm
-
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy a Telekomnál mikortól lesz megvásárolható a sima iphone 12?
Köszi
-
viera
őstag
válasz
st3v3np3t3r #119077 üzenetére
Ha Magenta 1-ben van minimum 3db mobil előfizetésed ami teljesen korlátlan akkor 50% jön le a hang és net csomagból is.
Nálam így vannak az árak:
- Mobil XL+Gigaerős Net+ : 9740ft
- Mobil L+Gigaerős Net (2db) : 7490ft/db -
JSandor
tag
Sziasztok!
Multi-sim esetén ha jön egy bejövő hívás, akkor mind a két eszköz csörögni fog amíg az egyiken fel nem veszem ?
-
válasz
Új előfizetésként, ha az lenne a harmadik a folyószámlán, akkor olcsóbb a korlátlan. 30% helyett 50%.
30%-os Magenta: 4893+5593 = 10486 Ft
50%-os nettel: 4893+3995 = 8888 Ft.Ahh, most látom havri1 hamarabb rájött erre
-
atosan
veterán
válasz
Nálam a mobil L+korlátlan 8888Ft Magentában.
-
Kaba
veterán
válasz
Hívd a 1414-et,biztosan valamit elrontottál.
-
kory24
őstag
válasz
Pont ma hosszabbítottam erre a csomagra és 8.888ft lett.
-
slice14
veterán
Hali! Múltkorában véletlenül aktíváltam a Hívásértesítő tiltás-t. Most írtam chat-re, hogy a tiltást szeretném lemondani. Erre a válasz, hogy a szolgáltatás kivezetés alatt van.
Ez mennyire valid infó?
-
havri1
félisten
válasz
Nekem minden opcióban 10486
-
Ez most valami hülye tréfa?
Magenta1-es ügyfélként(9mobil+3otthoni):
Ha a jelenlegi csomagomat(Mobil L 2019+4(+4)GB Magenta1 duplázó) nagyobbra váltom Mobil L+Korlátlan Net-re akkor a weboldal szerint 10.486Ft lenne, ha viszont új előfizetésként kérném akkor csak 8.888FT ugyan ez a csomag!Ez ugye csak valami tréfa?!
-
törölt tag
Október 22 rendeltem egy 256os kék 12 pro, most jött az SMS, hogy szállitás alatt, így holnap megkapom.
-
szabonagyur
félisten
válasz
bajuszatti #119070 üzenetére
Kivéve beágyazott cuccok stb..
-
Aaron14
őstag
Aki mai vagy holnapi kiszallitassal kerte az iPhone 12-ot, annak egy kis info:
”Sajnos nem tudunk időpontot mondani. A gyártó beszállítására várunk. Ha változik a státusza, akkor e-mailben értesítést küldünk. Türelmedet szeretnénk kérni. ^Judit”
-
bajuszatti
tag
Aki szeretne 1 napon keresztül korlátlanul közösségi appokat használni (nem sorolom őket, úgyis tudjuk melyek azok), az a mai napon megteheti a Domino Day keretében.
-
válasz
kovacsmi_74 #118998 üzenetére
Ennyi volt régen a 4 gigás, mint most az 5, nem? Aztán csökkentették 3600-ra a 4 gigásat mikor csökkent az áfa. Vagy rosszul emlékszek? Így a 4e Ft 5 giga net (kártya érvényességéig elhasználhatóan) nem olyan rossz.
-
válasz
herdsman12 #119036 üzenetére
Nálam még mindig probléma van az app-al, semmit nem látok benne, csak hogy mennyi a havidíjas számlánk, de se hátralévő adatot az egyes számokhoz, se szolgáltatások megrendelését/bekapcsolását, semmi mást.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Van egy rendelésem a Telekomnál. Módosítottam a kézbesítés helyszínét és a "Készletre vár" állapotból "Sales supportra vár tartozással" állapotra változott a rendelés. Találkozott valaki ilyennel? Nincs semmi tartozásunk a Telekomnál. -
UHHH
őstag
Vettem már pár SL-es telekomos telefont, nem volt lockos egyik sem. Ha lockos, akkor meg kikódoltatod a weblapon!
-
szemesi69
addikt
Szia! Biztos, hogy függő? Azért [megnézném]
Telekomnál nagy az esélye, hogy független, ha mégis, de kétlem, akkor ha lesz kód, másik sim be, ott kérni fogja a feloldó kódot, beütöd és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest