- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
Beleástam magam a témába és arra jutottam , hogy egyrészt a nagy márkák nem véletlenül nem gyártanak ilyet másrészt a kínai androidos szarok a szar de végülis használható és az iszonyatos borzalom között szórnak.
A teszt alanya nyilvánvalóan az utóbbi kategóriában versenyez , de a saját autómba a "jobbakat" sem tenném be.
-
Mondjuk marha egyszerű rákeresni, mert Alin csak be kell pötyögni, hogy “Srnubi 10.26” és már szórja is találatokat.
De hogy legyen link is: [link]
EU storeból most ráadásul akciós is.Mondjuk az enyém 1-2 hét múlva eladó lesz, vettem egy 9,7”-es androidos fejet a Focusba, a Srnubi feleslegessé válik ha a fóka hazaér a szervizből.
-
Neo1
csendes tag
Hol a link gyerekek? Pont ilyet keresek, de mindenhol 21 e Ft
-
ORCA58
addikt
A 21 éves autómban nekem is a Srnubi-tól van egy hasonló árú széles képernyős, kamerás. Az sem egy sebesség bajnok, de ennél gyorsabb. Szeretem használni. Az Android autó vezeték nélkül hamar csatlakozik, de kábellel használom ne merüljön közben a teló. A navigáció szépen megy, a waze ért magyarul, így be sem kell pötyögni a címet. Zenét bluetooth-on használom. A a zené ha ha lenne az autóban bluetooth, annak küldené, így egy külön bluetooth kütyü adja át a hangot a rádiónak. A zene kijelzőről vezérelhető. Van jack kábel is, de azon sajnos nem a legjobb a hang. A fedélzeti kamera is megy elöl és hátul is, és van tolatókamerám is.
-
atee_13
őstag
válasz
szabonagyur #1 üzenetére
VPN?
-
kbyte1024
veterán
Pisiltem a videón
-
Ezeknél a kínai csodálnál nagyon nagy a szórás, nagyon meg kell nézni mit vesz az ember.
Nekem egy 24e forintos Srnubi 10,26”-es CP/AA kijelzőm van (kamera nélkül).
Ez sem egy 120Hz-es oled kijelző, a sebessége sem vetekszik egy jobb telefonnal, de a bemutatóban szereplőhöz képest egy szélsebes cucc, teljesen vállalható a használhatósága, szóval olcsón is lehet használhatót venni. -
Hujikolp
őstag
válasz
szabonagyur #1 üzenetére
Az IP címeddel lesz valami gond, szerintem.
Nálam minden OK.
-
szabonagyur
félisten
Ha innen nézném meg a YT videót azt írja lépjek be, hogy igazoljam nem vagyok bot.
Na most YT-n be vagyok alapból lépve, ha megnyitom direct YT-n akkor is okés, mi lehet a gondja
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon kínálgatták ezt a terméket tesztre, hát nem kellett volna...
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Spotify
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest