Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
Elnézést, akkor ezek szerint a cikk alanyával kapcsolatban tévedtem, azt hittem ezen is egy piszkált android fut . Olyanokhoz már volt szerencsém többször is és hát uhhh- szerintem még a jobbak" is egy korlátozottan használható 5 éves alsópolcos kínai tablet és egy sokol rádió keverékét adják ki.
Egyébként szerintem adatbiztonság szempontjából is Jézusom kategória de ez már részletkérdés ezen a szinten
-
Mercel
senior tag
Beleástam magam a témába és arra jutottam , hogy egyrészt a nagy márkák nem véletlenül nem gyártanak ilyet másrészt a kínai androidos szarok a szar de végülis használható és az iszonyatos borzalom között szórnak.
A teszt alanya nyilvánvalóan az utóbbi kategóriában versenyez , de a saját autómba a "jobbakat" sem tenném be.
-
Neo1
csendes tag
Hol a link gyerekek? Pont ilyet keresek, de mindenhol 21 e Ft
-
ORCA58
addikt
A 21 éves autómban nekem is a Srnubi-tól van egy hasonló árú széles képernyős, kamerás. Az sem egy sebesség bajnok, de ennél gyorsabb. Szeretem használni. Az Android autó vezeték nélkül hamar csatlakozik, de kábellel használom ne merüljön közben a teló. A navigáció szépen megy, a waze ért magyarul, így be sem kell pötyögni a címet. Zenét bluetooth-on használom. A a zené ha ha lenne az autóban bluetooth, annak küldené, így egy külön bluetooth kütyü adja át a hangot a rádiónak. A zene kijelzőről vezérelhető. Van jack kábel is, de azon sajnos nem a legjobb a hang. A fedélzeti kamera is megy elöl és hátul is, és van tolatókamerám is.
-
atee_13
őstag
válasz
szabonagyur #1 üzenetére
VPN?
-
kbyte1024
veterán
Pisiltem a videón
-
Ezeknél a kínai csodálnál nagyon nagy a szórás, nagyon meg kell nézni mit vesz az ember.
Nekem egy 24e forintos Srnubi 10,26”-es CP/AA kijelzőm van (kamera nélkül).
Ez sem egy 120Hz-es oled kijelző, a sebessége sem vetekszik egy jobb telefonnal, de a bemutatóban szereplőhöz képest egy szélsebes cucc, teljesen vállalható a használhatósága, szóval olcsón is lehet használhatót venni. -
Hujikolp
őstag
válasz
szabonagyur #1 üzenetére
Az IP címeddel lesz valami gond, szerintem.
Nálam minden OK.
-
szabonagyur
félisten
Ha innen nézném meg a YT videót azt írja lépjek be, hogy igazoljam nem vagyok bot.
Na most YT-n be vagyok alapból lépve, ha megnyitom direct YT-n akkor is okés, mi lehet a gondja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hobby elektronika
- Honda topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest